182279
  • G_ArchAngel #121532
    Igen, koszi. Mikor otthon eltem, akkor is nemet csatornakon neztem, Paliknak es tarsainak soha nem adtam eselyt.
  • Norbi1990
    Qualy előtti műsorba asszem 1 interjút bevágtak :D
    Biztos volt több is csak nem került be adásba :D
  • Totti5
    Aztán visszavontam, mert azt hittem beleszaladtam a csőbe:), de most esik csak le, hogy te Angol földön vagy, így RTLen sem láthattad Wébert az elmúlt években. Szóval középen Wéber, jobb oldalon pedig Mezei.

Amúgy ez a csaj csinált már valamit?:) én még nem láttam, bár a mai kvali felvezetőjéről félig lemaradtam.

Mezei ammúgy rengeteget hibázott ma, csoda hogy nem lett megszólva, vagy csak Gyulára gerjed a nép?:D
  • zzeN
    Wébert nem felismerni...:D

A csaj meg gondolom Bende Adrienn.
  • IXEMGabeo
    hasonlít a Demcsák Zsuzsára:D
  • G_ArchAngel #121527
    Koszi, kozben a polon levo logokbol el kezdtem sejteni, hogy a Kiralyi Televizio stabja.
    A csajt en sem tudom ki, lehet csak talaltak.
  • IXEMGabeo
    még mindig akkor kell átállítani amikor F1 van:)
  • G_ArchAngel #121525
    Ok kicsodak? Kozepso a szimulatoros gyerek?
  • G_ArchAngel #121524
    Mar megint???

Egy eve nem volt...:)
  • IXEMGabeo
    jaj, de laza:D
  • RatBaG #121522
  • Ulvar
    pont ezért szóltam. :)
  • Beagie
    jó hogy szóltatok :D
    Lehet lekéstem volna a futamot mert később kelek
  • Ulvar
    jep.
  • IXEMGabeo
    a faszomat már megint?
  • Ulvar
    NE FELEJTSÉTEK EL AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁST! 1 ÓRÁVAL ELŐRE!
  • passatgt
    itt úgy vezetett mintha billenyűzettel kormányozna - teljesen belra fordítja meg teljesen jobbra, köztes állapot alig-alig:D
  • IXEMGabeo
    Az a helyzet, hogy azon a versenyen a Michelin és a Bridgestone gumi közt 2 sec volt a különbség:) e mellé párosult az, hogy a Renault baromi gyors volt 2006-ban is, erről én se tudtam, de kérdezd meg argot...az a verseny éppen kijött a spanyolnak, de azóta se jött össze semmi neki esőben 2007-ben Fujiban is ütközött, a 2008-as esős futamokon se volt sehol hiába volt az 5. 6. erő a Renault, tavaly a kanadai eső káoszban is le volt maradva (mondjuk Button kiütötte), de én nem emlékszem, hogy Alonso produkált volna nagyot esőben a 2006-os Hungaroringi futamon kívül:O

MSC-nél pedig számtalan eset ott van pl. 1995 Spa, 1996 Barcelona (the best) 97 Monaco, 97 Spa, 2000 Spa (amig nedves volt a pálya) 98 Silverstone, 2001 Malajzia annyit jó futama volt esőben:)
  • Totti5
    Erre lehetne azt mondani, hogy Fujiba? meg úgy elszállt a vízen ahogy illik.

Itt elképesztő módon ment... ilyet azóta sem láttam és abban sem vagyok biztos, hogy ezt ő maga meg tudná ismételni!

• HTS s3rg1nh00
    Alonso sokkal jobb esőben,mint pl.MS-mielőtt megjött volna a spanyol MS verhetetlen volt,de a helyzet azóta kicsit megváltozott...gyakorlatilag Alonso az egyetlen,aki ösztönösen kerüli a felgumizott részeket esőben,és ezzel pokoli tempót tud diktálni(talán pont egy magyar versenyen igazolta ezt,amit még Palik közvetített...)
  • HTS s3rg1nh00
    hivatalos statisztikába nem került be,szerintem azért mert nem mentek át a célvonalon a SC mögött,mire körbeértek volna jött a piros zászló.
  • IXEMGabeo
    Barrichello, Heidfeld, Alesi, Frentzen a múltban? mindig ott voltak elől, amikor esős futamuk volt:)
  • IXEMGabeo
    Vettel és Webber?
  • G_ArchAngel #121509
    Szerinted, szerintem nem, ezert is szep, hogy mindenkinek lehet sajat velemenye:)

Hamiltont meg a vizes soder is vonza, abszolut luzer nedves palyan:)

Kimi nem jo, Alonso atlagos, MS es Button akik - SZERINTEM! - nagyon jok.
  • ScarY MAN
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD még a kocsi is majdnem stimmel :D:D:DD
  • nearo
    Asszem rájöttem a Ferrari gyors kerékcseréjének a titkára... szerintem kockáról kockára kielemezték ezt a jelenetet:
  • IXEMGabeo
    2:38-nál ott a SC a pályán:)

jól emlékeztem:)
  • Totti5
    "mondta Wéber, hogy az elmúlt 10 évben egyszer volt bent a SC pont az ominózus 2009-es özönvíz idején.."

Azt mondta hogy akkor sem volt bent, mert piros zászlózták a futamot.
  • Totti5
    Taktikában volt erős Button és a mérnöke. Szakadó esőben Alonso és Hamilton is erős(ebb) szerintem.
  • b-type
    Inkább változó tapadásban jó...ráérez mikor melyik abroncsra érdemes váltani, illetve meddig várjon a cserével.
    szvsz full esőben Hamilton (is) megveri.
  • IXEMGabeo
    jó bocsánat, de neki se jöhet ki mindig a lépés esőben:) bár az utóbbi időben ő tényleg zseniálisan jön ki ezekből a helyzetekből:)
  • G_ArchAngel #121501
    Button gyozelme miert is?
    Ha esni fog, akkor verhetetlen, senki nincs a mezonyben aki az utobbi evekben ugy tudott menni a vizen, mint Jenson.
  • Christian88
    Kivételesen azt hiszem eső nélkül is izgalmas verseny lehet. Reméljük, ha elkezd esni, nem rontják el SC rajttal.

Wéber remélem, írni fog milyen az idő.
  • IXEMGabeo
    nehéz jósolgatni ezért bírom Sepangot, mert itt minden megtörténhet bár már 2009-ben is a sötétedésre hivatkozva nem engedték őket özönvízben versenyezni:S:S:S

mondta Wéber, hogy az elmúlt 10 évben egyszer volt bent a SC pont az ominózus 2009-es özönvíz idején...

itt is Whitingék megint fognak találni valamit indokot, hogy ne engedjék őket versenyezni esőben én ettől félek
  • Master91
    Vettelé? Mivan akkor, ha mindenki kijön 10-12. körbe, lágyért, Vettel meg 17. körbe kényelmesen kijön, mert pont akkor jön az eső? :D nem is kell a lágyat felraknia? :D ha jön az eső, akkor mikor jön? az a nagy kérdés
  • IXEMGabeo
    ha eső lesz akkor minden borul:D Vettelke taktikája is, és a Mclarenek biztosnak tűnő győzelme is:)
  • Ulvar
    Ütőképes autót KVALIRA! Én úgy tudom hogy a versenyeken osztják a pontokat. Nem szabad ilyen hamar ilyen következtetést levonni. Tudjuk hogy a Merci zabálja a gumikat, figyeljétek meg hogy itt még jobban hátra fognak esni a futam haladtával, a Sauber meg felfog törni mint a talajvíz. Láthattuk Wéber képét az aszfalt minőségéről, és hogy miért zabálja úgy a gumikat. 1, a felület 2, az irdatlan brutális féktávok. Annyi elfékezés volt a visszafordítóban hogy rossz volt nézni.
    De tény hogy jobb az autó legalább 1 körön!

A Mclaren fölény egyértelmű, a Red Bull végtempóját nem láttam, de szerintem megint kanyarra vannak belőve. A Ferka Alonsoval meglepetés lehet, a Sauberek úgyszintén, remélem a Merci azért mégis csak tett valamit a gumi kopás ellen (legalább beállításban), a Lotus meg...kurva nagy kérdőjel. Érdekes a szezon kezdet, tetszik hogy nincs kimagasló fölénye senkinek. Így már érdemes nézni :D. (remélem nem csalódok).

Nem lepődnék meg azon ha sok technikai kiesés lenne (motor túlmelegedéstől kezdve, fék túl melegedés stb...).

Ja és az egész dolog amit írtam most, azt lehet a kukába dobni mert hatalmas vihar várható holnap, legalább is a formula1.com-on ezt jósolják. De megnéztem máshol is és ugyanez volt írva.

Záporok, zivatarok alakulhatnak ki délután.
  • IXEMGabeo
    Rosberg most aggódik az a vicc eddig 2 évig semmi se volt és persze visszatérése évében megverte dupla annyi ponttal akkor jól is vezetett a Bridgestone gumikon Rosbi, tavaly már szenvedett a Pirellivel és eléggé kiegyenlődtek az erőviszonyaik, idén pedig már úgy tűnik Schuminak sikerült felülkerekednie egy picivel Rosbergnél...és már időmérőn is
  • passatgt
    azért látszik, hogy schumi tud valamit, 2 év kellett és összeraktak egy ütőképes autót:)
  • IXEMGabeo
    ha nem lesz eső ebből akár 3-4 kiállás is lehetséges majd...