182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért tényleg elég nevetséges Schumit úgy beállítani, mint a mezőny legsportszerűbb tagja...:D
Akkor mát Alonso miért maradt le? Ő is nagyon igyekszik a sport szellemiségének megfelelően versenyezni. :D
Amúgy Sztálin is nagyon kedves és rendszerető ember volt, aki jobbá tette a világot. :) -
sportszerűbb/tisztelet tudóbb ---ámen atyám
örvendj mert egyszer eljön közénk
-
Barrichello: Ezt még szokni kell -
ez meg a Delta Wing erről is volt kép a múltban és köznevetség tárgya volt :D
de lagalább bebizonyították tud kanyarodni is :p -
Ha beválik a gátló az efegyben is megjelenik..legalább hozzászoksz :p -
Lófaszt! AZ eggyik legsportszerűbb! IXEM meg azt emlegette hogy tisztelet tudó! Nem idiótázza le kommentárba mint Vettel a másikat, stb. Mutogatott igen, meg volt ez - az, mint montad, mindeggyiknek van vaj a füle mögött.
Tavaly hányszor cseszte el Petrov a versenyét? És mit reagállt rá? 1 büdös rossz szót se szólt rá! Nem célzott rá hogy béna Petrov! Most is ez volt Grosjeannal....AKI azt mondta, hogy Sumi ment belé! Lese szarta kb. a csiga zabálót.
Ezek a tettek mind azt mutatják hogy sportszerűbb/tisztelet tudóbb mint a többi. NEM , nem maga a megtestesült tisztaság!
Tavaly mikor 5. helyről indult időmérőn, olyan boldogan gratulált Buttonnak meg Vettelnek hogy öröm volt nézni. A 7xes vb bajnok 5. helyről őszinte örömmel gratulált....
Persze most jön az a szöveg hogy minek idegeskedjen, már 7vb-je van.... -
de ti épp azt állítjátok, hogy a jelenlegi mezőnyből SC a legsportszerűbb ember.... ezzel minek vitázzak tényleg az
-
De én azt szeretném tudni hogy ha te neked mondani kéne eggyet, kit mondanál? :D Vagy nem mondanál senkit? Tehát akkor nincs is véleményed, vagy mi? Ha nem látod be azt, hogy pilóták közt vannak köcsögök, enyhén köcsögök, és viszonylag nem köcsögök ,akkor mit pörölsz itt, hogy mi van / volt Sumival, meg mikor mit csinált? Nem értem!
Ha vitatkozok, akkor azért teszem, mert meg szeretném védeni az álláspontomat, vagy ilyesmi. Te meg csak azt akarod beállítani hogy mindenki köcsög, Sumi is az, és aki mást mond, az "rózsaszín szemüveges".
De már 24x túl lett tárgyalva az egész, hagyjuk már.... -
Most tényleg magamtól kell idéznem?
Najó, ha már lusta vagy visszaolvasni és értelmezni amit írtam megteszem helyetted.
"Hamilton is Alonso is Montoya is ugyanolyan sportszerűtlen volt mikor vészfékezett szándékosan a másik előtt. "
"Félreértés ne essék van minden pilóta füle mögött vaj."
Szerintem ebből csak kitalálod, hogy mi a véleményem...
-
Elolvastam. Nincs válasz, hogy te kit tartasz sportszerűnek a továbbiakban még mindig. -
Nyugi mint már mondtam SC az isten 
"Te tudsz mondani valakit akinek semmi balhéja nem volt? Kit mondanál?"
Látom nem igazán olvastad el az előző hsz-eimet ha igen akkor szelektív a memóriád. Javaslom olvasd el újra és azonnal választ kapsz ezekre a kérdésekre. -
IXEMGabeo #121961 jó most visszatérése óta is szidták, hogy Rubenst odanyomta a falhoz itt nálunk húú, ami szintén nem volt szép, de ez megint olyan volt, ami nem osztott nem szorzott ilyet a Webber - Vettel páros, sőt még Alonso - Hamilton páros is előszeretettel eljátszott...
Sőt még olyan elvakult utálókat is láttam, akik azért szidták, mert Alonsot megelőzte Monacoban az utolsó SC-os körben, amit a csapat nézett be és most ott pl. ő miért lett volna hibás;)... -
IXEMGabeo #121960 Az tény, hogy elfogult vagyok vele, de azért a 97-től tartó időszakot láttam és nekem nem az volt a benyomásom, hogy ő egy sportszerűtlen, mutogatós, másokat nem tisztelő versenyző lett volna. Ugyanis Vettel és Karthikeyan esetétől indult az egész és azt is elmondtam, hogy én 97 előtt nem láttam MSC milyen volt, viszont tudom azt, hogy eleinte forrófejű volt és heves még Sennával is majdnem összeverekedtek egyszer, sőt még a 98-as eset, amit itt taglaltunk arra is emlékszem, de az megint nem sportszerűtlenség, hanem egy érzelmi reakció volt. Ez benne van a sportban...
Az is baromira unalmas, hogy mindig külön el kell magyarázni minden madárnak, hogy sem a 94-es, sem a 2006-os eset nem bizonyított. Elismerem, hogy agresszív stílusa volt és ugyanúgy benne volt balesetekben, ugyanúgy hibázott, mint bárki más az életben, de azért túlzó egy picit az rá, hogy ő összességében egy sportszerűtlen és másokat csak lekezelően kezelő versenyző volt... -
Írjál már MS-t SC helyett, folyton azt hiszem, hogy a safety carról beszélsz :D -
IXEMGabeo #121958 sosem mondtam olyat, hogy tökéletes és szent ne forgass ki!...
Nekem sincs kedvem olyannal vitatkozni, aki szándékosan keresi az alkalmat hol köthet bele... -

" csak zavart a kettős mérce de annyit nem ér meg, hogy olyat akarjak meggyőzni akit nem lehet."
Téged se lehet meg győzni, öngól....
"SC a szent ő sohasem mutogatott, sohasem volt sportszerűtlen és mindig a legjobb hiszemben cselekedett a pályán nehogy bárkinek is 1 haja szála meggörbüljön a manővereinek köszönhetően aki mást mond az hazudik mert a tények nem ezt igazolják"
Sehol nem látom hogy tagadott volna akármit. Nem isteníti eggyáltalán Sumit, csak tisztán lát.
Igen voltak neki is balhéi. Na és? kb. 2000 óta teljesen megváltozott Sumi, sokkal komolyabb, megfontoltabb lett. AZÓTA 1 eset se jut az eszembe, amiért meg vádolhatja akárki spórtszerűtlenségért/gyökérségért.(Arra ott volt a későbbiekben Alonso a gyökér címért heheheeeee, de ez már szvsz)
Te tudsz mondani valakit akinek semmi balhéja nem volt? Kit mondanál? Te szerinted kit lehetne mondani tisztességes pilótának?
Feleslegesen pöröltök már ezen....úgy se ad senki senkinet se igazat, ez Magyarország. -
Wlanseraf #121956
-
Jah de ezzel a rozsaszin szemüveges love SC alsóneműs emberkével nincs kedvem tovább vitatkozni ha szerinte SC szent, ám legyen
csak zavart a kettős mérce de annyit nem ér meg, hogy olyat akarjak meggyőzni akit nem lehet.
SC a szent ő sohasem mutogatott, sohasem volt sportszerűtlen és mindig a legjobb hiszemben cselekedett a pályán nehogy bárkinek is 1 haja szála meggörbüljön a manővereinek köszönhetően aki mást mond az hazudik mert a tények nem ezt igazolják

-
Wlanseraf #121954 bázz Jeff ennyi időd van?:)) -
IXEMGabeo #121953 Ezekhez a SC-os esetekhez túl sokat képzelsz még mindig, semmi oka nem lett volna ezt eljátszani, hogy benne van a kockázat, hogy belemenjenek hátulról (ahogy pl meg is szívta Monacoban, de a 2000-es esetnél is éppenséggel Button a fűről belecsúszhatott volna mondjuk a bal eső kerekét megpöccintve)...Ez körülbelül olyasmi kényszerképzet, mint amikor Webber pl szándékosan tolatott a 2010-es koreai nagydíjon, hogy eltalálja az egyik vb aspiránst, csak éppen Rosberg volt ott:D:D
azon is csak nevetni tudtam ill. Rosberget sajnáltam, de Webber azt természetesen nem szándékosan csinálta -
Wlanseraf #121952 Igen valami furcsa volt:) kösz az infót. -
Chris Lowe #121951 1080i-ben adja, ami végülis fullHD csak nem progresszív letapogatású, hanem interlaced. Magyarul: megvan a fullHD csak nem egyben rakja ki hanem váltott sorosan.
M1-RTL fight-hoz csak annyit, hogy végre fasza 16:9 plusz HD. Ennyi :-)
RTL még 5 év múlva is csak max. szélesvásznúban adná, miközben a f1 szerető emberek többsége már rég lapostévét használ. -
IXEMGabeo #121950 Kezdjük ott a 94-es eset is vitás és nem egyértelműen eldöntött, hogy ő a hibás. Ha mondjuk már világbajnok lett volna ezen nem is vitáznának, mert versenybaleset volt, csak éppen egyenlő pontszámmal álltak...94-ben akkor ugyanúgy elvették volna a pontjait, mint 3 évvel később.
97-esre mondtam azt teljesen, hogy ott ő volt a hibás, nem is volt vitatéma mindenki látta és el is vették a pontjait. EKKOR kezdtem el nézni körülbelül az egészet és a korábbi forrű fejű éveit nem igen láttam tudom, hogy Sennával is majdnem összeverekedtek egy ütközés után, meg most betetted a mutogatását is, érdekes mód miután elkezdtem nézni a legsportszerűbb pilóták egyike volt, aki Hakkinent megnevezte a legnagyobb ellenfelének hisz éveken át nagyot küzdöttek (2000-es spai előzés után nyilatkozta ezt), aztán pl nem is egy alkalom volt mikor valakit felvett és bevitt a box utcába, sosem sunyiskodott mindig vigyorgott és gratulált az ellenfeleinek, sőt a mai pilótákkal ellentétben ő még a 3. helyeknek is tudott örülni. Ha ez szted színészet volt sajnálom...
Túlzottan erre a 2 esetre (amiből 1 volt bizonyított) vetíted rá azt, hogy ő valójában mennyire is sportszerűtlen és mennyire nem tisztelt senkit se. Azt gondolod, hogy "mindenki" dícséri holott hozzád hasonlók nem látják az igazságot és szidják olyan helyzetekben, amikben bizonyítottan nem is volt hibás...És akkor még olyanokat is felhozol, ami már kényszerképzet kategória (2004-es monacói eset igen). Az pedig különösen nagy baromság, hogy belevetíted a sportszerűtlenséget a vb-t eldöntő helyzetekre holott pl nemcsak az utolsó kanyarok, hanem a teljes szezon lényeges így nem is fogok neked erre válaszolni, mert ez így igazságtalan tudod.
Mondanék neveket pl. Hamilton, Alonso, Vettel, Webber vagy akár Massa akiknek bőven volt sportszerűtlen húzása azt most éppen az élet hozta úgy, hogy nem a vb-t eldöntő pillanatokban tett keresztbe egyik a másiknak. Egyébként Alonso keresztbe tett Hamiltonnak pl 2007 Hungaroringi edzésen és mindketten a vb címért mentek ez egy példa kapásból, a szezon során ők ketten többször is leszorítosdit játszottak ott van pl Massa, aki megpróbálta Alonsot megkoccolni a 2007-es Nürburgingi nagydíjon és még nekiállt feljebb Alonso ellen, vagy mikor Webber is leszorítósdit játszott egy időben...
régebbi időkben a Montoya-Ralf-Barrichello hármasról már szót sem érdemes ejteni...
-
Sportszerű szóval nem vagy tisztában... és igen nagy különbség van a között, hogy valaki lassít vagy, hogy vészfékez indokolatlanul a másik előtt.
Hamilton is Alonso is Montoya is ugyanolyan sportszerűtlen volt mikor vészfékezett szándékosan a másik előtt. -
PINGPONGESIKT! -
"mai pilótáknak kevesebb pályafutásuk alatt több balhéjuk volt, mint mondjuk neki a 91-től 2006-os időszakig..."
Aha tehát akkor mondj a mai pilóták közül olyat aki a 94, 97 es esethez hasonlót csináltak. Ugye eddig azt állítottad SC szent és ő nem mutogat nos ez kiderült nem igaz beraktam a vészfékezéses témát is abból is kiderült, hogy nem szent de várom azt a nevet aki ennél sokkal több dolgot tett a mai pilóták közül.
Tehát ki nyert vb-t úgy hogy kiütötte a 1. számú üldözőjét mert ez történt ebben vita nincs ütköztek kiesett Hill és SC vb-t nyert. Aztán akkor jöhet az akitől minden pontot elvettek mert szándékosan rárántotta a másikra a kormányt. Várom a neveket akik ennél komolyabb sportszerűtlenséget követtek el a MAI mezőnyből. -
IXEMGabeo #121946 és ez mitől sportszerűtlen?:D manapság is befékeznek a versenyzők, hogy trükközzenek a SC-os vonallal tavaly Vettel egész évben ezt csinálta a SC mögött most az, hogy satu fék vagy nem satu fék teljesen mind1...
Hamilton is megcsinálta ezt 2007-ben Fujiban akkoriban ezen nem is akadtam fent, hogy Vettel belerohant Webberbe rutintalan volt a kis német, Hamilton csak trükközött, de ezt speciel valaki sportszerűtlennek tartotta akkor is (köztük Palik meg a zseniális Gyula is), egyébként nézőpont kérdése mi számít annak...
Azt megértem, hogy a 94-es és a 97-es eseteket felróják neki, de azért főleg ez a 2 SC-os eset röhejes -
Sumi ami csibészséget el lehetett követni azt megtette. Azt hogy most 40 évesen már 7 vb címmel mögötte nem lesz féreg ha nem kell, nyilvánvaló. Idő, tapasztalat, eredményesség... kár magasztalni, ugyan úgy benne volt a tűz, ugyan úgy csinált számtalan megkérdőjelezhető dolgot mint bárki más. Persze mindent ki lehet magyarázni az ő javára:) -
igen, itt is ésszerű volt saját magát kiejtenie a versenyből:) -
nem mi azt áruld már el SC-nek miért füstölt a kereke az algútban? Montoya megpróbálta kikerülni de nem sikerült SC csak magának köszönheti. -
IXEMGabeo #121942 elárulom, hogy egyik sem az ő hibája volt nem tudom ezeket honnan szedted...
2004-esnél különösen furcsa, hogy ilyet állítasz amikor ő szívta meg vele. Montoya volt, aki egyébként belerohant hátulról most nem értem miért kell neked ilyen apróságokat is felhoznod, amiben nem is ő volt a hibás -
IXEMGabeo #121941 rá következő évben Massa ugyanott és ugyanúgy parkolt le ez ugyanúgy nem lett bebizonyítva mint a 94-es eset, amin oly sokat vitáznak...
Nincs semmiféle dicshimnusz, hanem nem akarják belátni az ellenségei, hogy ő azért bármennyire is a győzelemre tört kétes eszközökkel (97-es eset róható fel neki ill. nem bizonyítottan ez a 2006-os leparkolásos eset) azért ő az ellenfeleit mindig is baromira tisztelte ugyanakkor mai pilótáknak kevesebb pályafutásuk alatt több balhéjuk volt, mint mondjuk neki a 91-től 2006-os időszakig... -
2000, Olasz Nagydíj, 2004, Monacói Nagydíj,
Ki satufékezett a biztonsági autó mögött mind2 nagydíjon? A legsportszerűbb ember igaz ő a becsületesség mintaképe soha semmit nem tett ugye amit megbánt de azért szidjunk mindenkit aki beintett más pilótáknak.
Kicsit a kettős mérce nem tetszik. -
Félreértés ne essék van minden pilóta füle mögött vaj. Engem csak a Schumi körüli dicshimnusz zavar és, hogy egyesek olyan dolgokat mondanak róla amivel a tények nem igen egyeznek meg. -
IXEMGabeo #121938 igen vártam, hogy ezt le fogod írni és ez egy jogtalan büntetés volt, akkoriban egyébként is Alonso párti volt az FIA... -
Ebben hol is van az, hogy szándékosan azért lassítottam, hogy belém jöjjön? Mert ugye ezzel vádolták. -
Ha már Schumi és a a legnagyobb tisztelettudója a mezőnynek nem tudom emlékeztek még
2006 Monacó időmérő edzés
MS leparkol a Ferrarijával a Rascasse kanyarban. Hatása: a mögötte érkezők nem tudják befejezni utolsó gyors körüketAz versenyigazgatóság szándékos akadályozásnak titulálta az esetet, és hátra sorolták Schumit a rajtrácson.
-
nem angolosoknak:
A felügyelők megnézték az adatokat és nem fékeztem, szóval a szőnyeg alá lett söpörve. Viszont elvettem a gázt, hogy elengedjem, de nagy esőben a versenyvonalon. Soha nem szabad ezt csinálnod. Most már én se csinálnám. -
"The stewards looked at the data and I hadn't braked, so it was just all brushed under the carpet. The reality is that I lifted to let him pass me, but I lifted in heavy spray on the racing line. You should never do that. I would never do that now." -
Nem is mondtam hogy ő volt az év köcsögje :D Én olyasmire emlékszem hogy nem volt villogója DCnek, azért trafálta el.