182279
  • McCartman
    1,08
  • McCartman
    Hagyjátok már ezt az uborkás fasságot , IDIÓTÁZTA nem uborkázta.
    Nem is tudom ezt melyik agyalágyult találta ki.
    Hallgassátok meg az interjút , rájöttök.
  • Beagie
  • Christian88

Ez alapján, nekem elég idiótának tűnik az az uborka :D
  • Minstrel

• passatgt
    uborka?:DDD tetszik
  • madmanic
    bocsánatot kért, sőt elmagyarázta, hogy ráment a fehér vonalra ami az eső után vizes volt és korrigálnia kellett, de nem volt hely ( Vettel nem hagyott )...

Ezután leidiótázza a kisgyerek, csak mert hisztis mert nem megy a szekér..

A Button esetnél SEM ő volt a hibás, hiába sipítozott Mezei..

Szerintem ha az indiai gyerek normális kocsiban ülne, okozhatna meglepetést.
  • fifi
    vagy egyenesen verje is meg nem?

egy VB nem, hangsúlyozom NEM viselkedhet/nyilatkozhat így...
  • mcmoha
    Button elismerte, hogy o szurta el.
  • Nightt
    Button esetenel viszont nem o volt a hibas sztem.
  • Nightt
    Azzal, h bocsanatot kert meg nem valtoztatott a tenyen, h jol elcseszte Vettel versenyet...
  • mcmoha
    Haha. Nem is idiotanak nevezte hanem uborkanak.

Sebastian Vettel believes Narain Karthikeyan was responsible for the collision that brought an end to his chances of scoring points at the Malaysian Grand Prix, calling him a "cucumber"
  • mcmoha
    "Karthikeyan közvetlen a verseny után mindkét pilótával beszélt, és bocsánatot kért. Bár tisztában van azzal, hogy okozott egy kis gubancot, ami értékes pontokba került, ugyanakkor a történteket már nem tudja visszacsinálni, mindemellett úgy érzi, hogy néha a lekörözött versenyzőket igen nehéz helyzetbe hozzák."

Ezek utan Vettel leidiotazta. Meg szep, hogy Karthikeyan visszaszolt.
  • Nightt
    Megtette, szemelyesen mutatott be neki.
    Amugy sztem szemelyesen is megbeszeltek ezt. Bar nincs infom arrol hogy ezt megtettek, de arrol se, h nem...
  • nyuny01 #121999
    Mondjuk lehett volna benne annyi hogy ezt személyesen mondja el neki...
  • Nightt
    Sztem meg siman belefer, ok is emberek. Utalom az ilyen alszenteskedest, h egy elsportolo nem teheti ezt, stb
  • Firerock
    Egy élsportoló akkor se mondhat ilyet,nem is cselekedhet így.
  • Nightt
    Sztem kurvara igaza volt Vettelnek. Egyeertelmuen o volt a hibas, elcseszte a versenyet. Ha ezt velem csinalta volna meg neki is ugrottam volna, az a legkevesebb, h elkuldom melegebb eghajlatra.
    Es ahelyett, h elnezest kert volna meg pofazik.
    Nem vagyok Vettel fan es az indiaival sincs semmi bajom, uh nem elfogultsagbol ez a velemenyem. Ez lenne a velemenyem, ha forditva tortenik, akkor is.
  • Dietrich
    Mit nézel?! - március 30. - április 1.
  • Dietrich
    M2-n lesz...
  • madmanic
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/03/30/karthikeyan_vettel_egy_bogomasina/

igaza van.. egyre szimpatikusabb ez a csávó
  • mcmoha
  • Ulvar
    mert fehér és mert lovag
  • mcmoha
    Valaki vilagositson fel miert nevezik Bernie Ecclestone-t neha "fehér lovag"-nak?
  • nyuny01 #121988
    Senki nem mondta hogy szent,olvasd át még1x hozzászólásait!Amúgy ha megnézed azokat a nyilatkozatokat amiket pl. olyan futam után mondod mikor önhibáján kívül esett ki, mondjuk valaki megkoccólta, hányszor hallottál olyat hogy lenézne vagy akár fikázná az érintett pilótát?Az esetek 80% -ban versenybalesetnek minősíti!Mert tudja hogy ezek hozzá tartoznak a sporthoz!Persze neki is voltak nem szép megmozdulásai,de nemigen hallótál olyan nyilatkozatot, hogy bárkiről is sportszerűtlenül beszélt volna!
  • Norbi1990
    Remélem nem. M1en volt múltkor a TotalCaros video a tavalyi WTCC Hungaroringi futamról. Remélem ez azt jelenti, hogy ott lesz a közvetítés.
  • Minstrel
    m1 HD jobb lenne :)
  • Wlanseraf
    Remélem nem.....
  • Totti5
    Gábor Wéber

"Úgy néz ki, hogy ettől a hétvégétől magyar csatornán is nézhetitek a futamainkat! Nemsokára hivatalos infó is lesz..."

WTCC + RTLKLUB + Gyula ?:)
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20120328-otvenmillio-dollaros-eves-bonuszt-kap-ecclestonetol-a-ferrari.html
  • G_ArchAngel #121982
    Ez egy idezet volt masoktol, nem Farkas Peter gondolata.
  • a.carkey
    Ja, jó nagy hülyeségeket, mint pl:
    "Bár Sergio Pérez egy divatos kifejezéssel élve nagyon beletalált "a zónába", és a verseny jó részében mindenkinél gyorsabb volt, hallottam olyan véleményeket is, miszerint a teljesítményével éppenséggel azt bizonyította be, hogy sohasem lesz belőle igazi klasszis. Miért? Mert ha meglenne benne az igazán nagyokra jellemző gyilkos ösztön, nem érte volna be a langyos második hellyel."

Muhaha.

Végig üldözte Alonsot, majd amikor a legeslegvégén megcsúszott, rászóltak, hogy érje már be a második hellyel, ami szintén nagyon szép? Még dobogón se állt ...
  • Jeffjohnson
    de azért ugye barátok még lehetünk?
  • G_ArchAngel #121979
    Mindenáron Massa: Szepangi Görbe Tükör

közel száz kommentnyi hülyeség és fogalmatlanség után jó ilyeneket olvasni...
  • IXEMGabeo
    hányok tőled és a felsőbbrendű stílusodtól...Ezt a világszemléletet sosem tudtam megérteni mivel vagy több, mint "mi" egyszerű földi halandók...
  • Jeffjohnson
    a többiekhez képes mindenképp... csak hát vannak egyszerű földi haladnók akik ezt nem értik de még szerencse, hogy vagytok ti nekünk, akik mutatják az irányt
  • a.carkey
    Kb. olyan érdemleges dolgon vitatkoztok, mint hogy Niki Lauda vagy Mario Andretti volt-e nagyobb gecaj a pályán.

Nem mindegy?! :D
  • IXEMGabeo
    Caterham
  • Master91
    Igazából elejétől kezdve ezt akartam nektek tudatokra adni, hogy a többiekhez képest a jobbak közé tartozik.....

#121972 nem úgy lett beállítva. azok közé tartozik. NEM ő egyedül....
  • Totti5
    Most csak felvételről láttam, de hétvégén nézni fogom élőbe a sportkulbon. Drukkolok neki, meg Takuma Satonak is aki nagyon jól ment!!!