182279
  • mcmoha
    A videon nem nemetul nyilatkozik.;)
  • madmanic
    okos enged..
  • Christian88
    Bárcsak ilyen festésük lenne a kocsiknak, nagyon tetszenek!
  • McCartman
    te meg nézd meg a linkelt videót figyelmesen , hátha rájössz.
  • RatBaG #122050
    ‘Fixed’ F1 cars 2012

és a legszebb

• b-type
    hááát:
    F1_2012_Malajzia_Vettel_talalkozasa_Karthikeyan-nal
  • G_ArchAngel #122048
  • mcmoha
    Regen durvabban inteztek.

• IXEMGabeo

és akkor erre mit mondtok? ha Vettel esete van felfújva?:)
  • madmanic
    te el sem olvasod amire válaszolsz? A padkára húzódott a vonalig, ráment, megdobta, és korrigálnia kellett.

Egyébként meg maximálisan egyetértek azzal, hogy egy lekörözés nem jelenthet kihívást még olyan nagy bajnoknak sem ( muhaha - a szerk. ) mint vettel.
  • benőmenő
    de ez még mindig nem akkora gyökérség, mint 2 sebesség váltót rakni egy autóba, hogy pár centivel alacsonyabb legyen a'la Alonso Ferrari FF-je
  • b-type

A Pirx pilóta bármelyik epizódjában elférne ez a lagendásan megbízhatatlan, szerelhetetlen, nagyon drága szörnyűség. :)
  • b-type
    :)
    Ezzel nagyon más véleményen vagyunk.
    Az Angolok nagyon régen tudtak autót csinálni...aztán csináltak hihetetlen nagy szégyeneket, és néha nagyon jó kocsikat, mostanság meg nem csinálnak kocsikat. :(
    eleinte nagyszerű kocsikat csináltak, szépek és gyorsak, vagy elegánsak....nem hiába lettek meghatározóak az autógyártásban.
    Az Aston Martin Lagonda ékes példája annak mekkora szrt (elnézést) lehet csinálni :)
    De szinte mindenki zuhant, Mustang 4hengeren, Olasz megbízhatatlanság, Francia elferdült meglepő és mulatságos, Japán hulladékkasztni, Német arctalanság, Spanyol mindezek együtt.
    ...stb.
    De az Angolok gyakorlatilag már nem gyártanak autót, kisszériában még igen, abban egyébként még mindig nagyon jók.
    A naagy nevek már nincsenek Angol tulajdonban...ami nem meglepő, annak fényében, hogy a ténylegesen legnagyobb autóeladási részesedéssel bíró (Kínai)cég gyakorlatilag nem gyárt autót. :)
  • mcmoha
    Hallom de az uborka sokkal viccesebb.
  • G_ArchAngel #122040
    Most Alonso es Schumacher autojarol volt szo, nem a komplett utcai sportauto palettarol.
    Ertelemszeruen nekem egyik sem kellene, de ha a 2 kozul lehetne csak valasztani, akkor a Ferrari, mert az Europaban 4 evszakos auto.
    Latom minden telen, hogy a hatsokerekesek mennyire szanalmasak UK-ben, ahol nem letezik a teli gumi. Elektromos szutykok elozgetik vigyorogva a BMW-ket.
  • Christian88
    te tényleg nem hallod az idióta szót? #122016 1:10-nél? Ezt ő mondta, utána, hogy mit írnak le az más kérdés.
  • benőmenő
    Azért én csak amiatt nem tartanám, meg, mivel az őrült digóknak sikerült agyonkomplikálni és gyakorlatilag csak felesleges pluszsúly az autóban :D
  • Totti5
    Ferrari inkább versenyautónak akar tűnni. Megnézzük belülről akkor mit látunk? gombok tömkelege, tekergethető vackok a kormányon stb... Egy Aston Martin viszont eleganciát, komolyságot és szépséget tükröz. Gondolkodás nélkül bármelyik Aston Martin a jelenlegi palettából mint bármelyik kávédaráló Ferrari, vagy bármilyen más szuperautó. Talán még a Jaguar XKR szóba jöhet és a Bentley Continental fehérben vagy a Supersport feketében. Hiába, az angolok tudnak:)
  • mcmoha
    Olvasd el ezt a hirt figyelmesen.

A nemet TV-nek nyilatkozva mondta ezt (talan a nemetek az altalunk mazsolanak nevezett kezdoket uborkanak hivjak.)

• passatgt
    ízlés kérdése
  • desigo
    Az SLS eleje nem túl szép.Az SLR sokkal karakteresebb.Ferrari meg kecsesebb.
  • Christian88
    Egyszer, akkor is el kell menni mellette... :)
  • Count Adyn
    Akit leköröznek az álljon ki a versenyből és nincs probléma:))
  • G_ArchAngel #122031
    Teny, hogy az SLS szebb (szerintem), de ezt lehet a 4WD miatt megtartanam. Nem vagyok autobuzi es ha ez a ket auto kozott kellene valasztani, akkor a Ferrari szerintem jobb a hetkoznapokra.
  • Minstrel
    Következő futam előtt elcserélnéd Sumival az SLS-ére.
  • G_ArchAngel #122029
    Nekem nem tetszenek a Ferrarik, nagyon noiesek lettek az utobbi evekben (kiveve az Enzo), de ez bejon, olyan, mint egy Maserati es egy Aston szerelemgyermeke.
  • Pluskast
    Használja egészséggel!
  • Fenrir
    Alonso ezt kapta a győzelemért:

• G_ArchAngel #122026
    Benne kell, hogy legyen a versenyben. Mindenkinek meg kellene kuzdenie, mindenkire ugyanugy hatna. Igy aki ugyesebb nyerhet es kozelebb kerulhet az elotte levohoz, a bena leszakadhat.
    Nem lego autok ezek a padloszonyeg uthalozaton. Nem csak a FIA teszi nevetsegesse az F1-et, hanem a picsogo pilotak is.
    40 evvel ezelott Vettel kapott volna egy Miss titulust az ujsagiroktol.
  • Nightt
  • Nightt
    Megelozte es hagyott bo 1.5 autonyi helyet, csak egyenesen kellett volna mennie es nincs gond.
  • Totti5
    Amikor a top 10es pozíciók tizedeken és másodperceken múlnak szerintem elfogadhatatlan hogy egy lekörözött versenyzőn ússzon el bármi is.
  • passatgt
    szép ez a jordan:)
  • Nightt
    Attol, h hangsulyozod es nagy betuvel irsz, nem lesz tobb a velemenyed egy velemenynel. Neked is megvan a sajat velemenyed, nekem is.
  • G_ArchAngel #122020
    Sky-on mondta vamelyik oregfiu nagyon helyesen, hogy ha valaki eros autoban ul es jobbnak tarja magat, akkor kuzdjon meg a lekorozottel is, ne legyen elengedes.
    Es igaza van, ez autoverseny, nem babazsur. Ha minden akadaly gondot okoz, akkor menjenek ido ellen egyenes palyan.
  • Master91
    Petrov ebbe bele kötne :D
  • Totti5
    Lekörözöttek már több esetben csinálták azt amit Narain, vagyis nyomják a gázt ami a csövön kifér egyenesbe, kigyorsításkor a másik meg előzze meg ha tudja... egy tizedre sem venné el. Csak idő kérdés, hogy ilyen történjen.
  • G_ArchAngel #122017
    Okozott mar, rallye autoval sem ugratnak olyan szepet, mint Narain a Jordan-nel:)

• Totti5
  • Totti5
    Érzéssel ha kérhetem.