182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
tudtok vmi jo streamet ahol lehetne nezni a 2. szabadot? -
OFF: +18...
1:20-1:24 xDDDD
-
Gábor Wéber
Szolgálati közlemény: a hétvégén szakértek az F1-en, és kivételesen a WTCC-n is, itthonról. -
igen ő az -
IXEMGabeo #122371 ez amúgy kicsoda? Yao Ming a kosaras ugye? -
IXEMGabeo #122370 

-
inkább ez a "szmájli" :)
-
-
XLVII #122367 De ugyanakkora a cipőmérete mint az óriásnak.
-
McCartman #122366 de aranyos kis hobbit. 
-
a faxt ugrálnak ezek. Mikor renault volt akkor az ellensúlyos lengéscsillapítót se tiltották be amivel vb-t nyertek, úgyhogy kussoljanak! -
XLVII #122364 "Formula-1: az emberi jogi aktivisták a bahreini futam törlését kérik"
forrás:NSO -
IXEMGabeo #122363 nem volt kérdés -

-
sry. my bad. -
Itt van magyarul is.
Ez mar az itelet.:D -
#122344 -
A Lotus elmehet a 3.14-ba.
-
Olvastam én is ! Még aznap ahogy kikerült. -
"Az Ausztrál Nagydíj után attól volt hangos a sajtó, hogy a Mercedes hiába gyors az időmérőkön, a versenyeken agyonkoptatja a Pirelliket, de Szepangban a csapat éppen abba bukott bele, hogy nem tudta őket eléggé felmelegíteni, mert a melbourne-i esetből okulva gumikímélő beállításokat alkalmazott, és ez a nem várt hidegben visszafelé sült el. Amikor Rosberg kiállt egy új szett intermediate-ért, kiderült, hogy a gumik, amelyeket a gyenge tapadás miatt kopottnak hitt, valójában újszerű állapotban voltak - csak a túl alacsony hőmérséklet miatt csúszkált rajtuk."
forrás
Úgy 70 hsz-el ezelőtt már beraktam, de senki le se szarta, pedig érdekeseket ír szerintem... -
a mercinek lehet hogy mindegy, de akik beragadnak mogottuk azoknak nem. ebben epp ez a szivas, hogy a kanyarban lassuak, mindenkit feltartanak, elozni nem lehet, az egyenesben meg gyorsak lesznek (mar ha ki tudnak gyorsitani rendesen a kanyarbol) es ezert nem tudjak megelozni oket.
hat kivancsian varom a futamot...(mondjuk az osszessel igy vagyok :) ) -
Hát ez az. Kell a leszorító erő, ami nyilván az egyenesben jelent hátrányt, ami a "super" DRS kompenzálni tud. Nyilván, ha a Merci itt is radírozza a gumit, akkor mindegy nekik. -
De a többi része a pályának iszonyatosan eszi a gumikat. Kapásból az első kanyar...mekkora terhelést kell bírnia a gumiknak abba a gyors emelkedő jobbosba...utána egyből bal és jön a csiki csuki, majd egy iszonyat hosszú egyenes egy orbitális féktávval, végén meg megint csak egy nagyon gyors balos. Az hogy van 1 egyenes az kb. az 1/4-e vagy inkább 1/5e a pályának. -
nyilvan nem a merci a hibas, de ok ugy vannak vele (mint minden mas csapat is) ha toluk elvettek nehany tizedet, megprobaljak elvetetni a tobbitol is. ha mar elonyuk nem lett, hatranyuk legalabb ne szarmazzon belole. ahogy Totti monda, mindenki ezt csinalja...minden evben ez megy 1 darabig. -
Chris Lowe #122351 Ne várd a csapatoktól, hogy úriember módjára legyintsen egyet. Bármelyik csapat csak akkor kerül előre ha a másik hátrakerül, tök logikus. Idén úgy néz ki, hogy a merci a lotus ellenfele, ezt kell lépnie.
Ne gondold, hogy fordítva a merci nem lépné meg. -
IXEMGabeo #122350 úú ne is mond 

-
A végsebesség itt számítani fog, mert van egy nagyon hosszú egyenes. Kíváncsi leszek.
-
Ez is az F1 része... Most ne menjünk bele hogy ki nyújtott be óvást ki ellen mondjuk 10 évre visszamenőleg mert olyan kibogozhatatlan katyvasz lenne hogy csak na, és MINDENKI benne van. -
FIA...lehet náluk panaszkodni az idiotizmusok miatt :).
A másik meg hogy még mindig nem mutatott a Mercedes semmit se...kőkemény 1 pontjuk van...ha továbbra is így fogja darálni a gumit az autó, akkor az a fejlesztés lószart nem fog érni pontok tekintetében. -
De ezért a Merci a hibás?
Viszont jó lett volna a Lotus fejlesztése, nem kellett volna leállítattni...
Inkább arra megy ki a játék, hogy ki üssék őket az időmérős előnyükből, mert akkor eléjük tudnának érkezni esetleg. -
szerintem meg igazuk van. ok jo dragan kifejlesztettek 1 rendszert, amit jova is hagytak, es az ideny elott megis betiltottak. a merci meg eloallt valami ketes dologgal, es az meg rendben van. vicc az egesz. -
Egyre kezd ellenszenves lenni a Lotus...mondjuk Alonsos Renault csapatot se csíptem soha :D -
The bionic Button? 
http://www.youtube.com/watch?v=89xBu_u7SVU&feature=youtu.be -
IXEMGabeo #122342 épp most nem rég néztem vissza a 2003-as amerikai nagydíjat és 2 dologra jöttem rá.
Jenson Button már akkor remekül alkalmazkodott az esős körülményekhez hisz vezette azt a futamot és 2. helyről esett ki műszaki hiba miatt azzal a fos Hondával.
2. tény pedig, hogy a Sauber csapat már akkor is ilyen körülmények közt nagyon jó taktikai húzásokat alkalmazott így lett Frentzen 3. azon a futamon, mint mondjuk most Perez 2. vagy Alesi 98-ban Belgiumban 3. -
Chris Lowe #122341 Javítás : Alonso többek közt azért van a ferkánál...
Többi hsz-em okés. -
Chris Lowe #122340 Szerinted Alonso miért van a ferkánál?
Mert vitte a Santandert ami mellesleg a legnagyobb spanyol bank.
Sőt mostanában már az is divat, hogy megy a pénzeszsák főnöke is, elég sűrűn látni a górét fülessel a boxutcában. -
volt. régebben esetleg. -
És Sumi meg felelő taktikát használva meg nyeri a futamot. -
IXEMGabeo #122337 Buttoné lesz előreláthatóan a pole, Schumi és Rosberg odaérhetnek mögé:P a futamot meglátjuk lehet eső lesz és akkor szépen piros zászlóznak megin:S -
Ez hülyeség... A Ferrari a Forma-1 Real Madridja...