182279
  • Norbi1990
    Ilyen a mezőgazdasági gépeken szokott lenni :DD
  • pedobear
    izgalmas futam lesz az biztos
  • RatBaG #122413
    rohadjon meg az m1, amiért nincs normális, ebéd utáni ismétlés egyik nap sem...
  • Minstrel
    Senki nem tudja mi volt ez? Ráfutásgátló vagy valami tesztkütyü?

• Ulvar
    És így lett majdnem világbajnok...
  • Norbi1990
    Neki tanulnia kell mindazt ami a többi pilótának kisujjból jön :P
  • Kit--Kat
    Massa erőltetett "karrierje csúcsán" is folyamatosan kapta az infókat a mérnökétől, hol milyen sebességgel kéne átmenni a kanyarokon, hol fékezzen, hol ne stb... Emlékszem 2008-ban Monacoban Schumacher kiült a szabadedzéseken a különböző kanyarokba és később a szektoridőket is elemezve összerakták neki, hol milyen íven kéne kanyarodnia a jobb köridő érdekében.
  • Norbi1990
    Viszont a pályán 1db néző sem lesz, mivel mindenki fél kimenni az utcára is.
  • passatgt
    kétszer annyian fogják nézni arra várva, hogy valakit megöljenek, felrobbantsanak, felakasszanak, ennyi a történet
  • Ulvar
    Hajrá Bernie...remélem hamarosan elpatkolsz a pénzeddel egyetemben...

• RatBaG #122405
  • Ulvar
    Te nem érted miről van szó itt van a legnagyobb baj... nem fogod fel mit írsz, a mondani valód súlyát. Szerintem az ilyen véleménnyel csak magadat minősíted mások szemében akik tudják hogy mi a helyzet. Itt nem az F1ről van szó, itt arról van szó hogy a rezsim akit az F1 támogat anyagilag, az kihasználja az ott élő TÖBBSÉGET (nem is kisebbséget) kvázi nyomorba dönti, ami ellen fellázadtak BÉKÉSEN, majd a békés tüntetőket elkezdték lőni...először még nem éles lőszerrel, de utána azzal is. Rengeteg videó felvétel volt erről.

Légyszíves a többi hozzászólásod vagy ne szóljon erről ezek után, vagy nézz utána, olvass utána cikkekben hogy mi folyik ott hogy megértsd miért történik ott minden.

A másik meg ahol forradalmi hangulat van NEM VISZÜNK SEMMILYEN SPORTOT! Se F1 se semmi, mert VESZÉLYEZTETI A SPORTOLÓK ÉS TÁMOGATÓIK BIZTONSÁGÁT! Ezt az FIA most megkockáztatta Bernievel az élen, így a felelősség őket terheli. Miért vállalták be? A pénzért...és ez nagyon szomorú.
  • Pimpula
    Bahreinben azért mészároltak le tavaly óta több ezer embert mert kimerték mondani a véleményüket. A helyükben én is ezt csinálnám, és ha valakinek ott baja esik, akkor azért az F1 a hibás csapatostul versenyzőstül, Bernie-stül. Azzal hogy odamennek kvázi támogatják a fennálló rendszert így érthető hogy ellenük is tüntetnek és ha odamennek, akkor veszélyben lesznek.
  • Wlanseraf
    Ja szerintem is le kellett volna 1848-ban lőni minden felkelőt és valami sporteseményt rendezni inkább... te elgondolkoztál miket írkálsz?
  • Totti5
    Talán azért, mert több és hitelesebb információik vannak?! Felőlem lehet engem gyűlölni, megvetni, de az F1et a tüntetők, felkelők vagy hívjUk bárkiknek, ők állították a csatatér közepébe. Ha valakinek aki a sport miatt van ott csak egy haja szála is görbül mert valakik máshogy gondolnák a politikát én komolyan mondom hogy helyben le kellene lőni. Ez nem út hogy sport rajongókat félemlítünk meg, egy ilyen eseményt akarunk megakadályozni és ezen állunk bosszút. Üssék egymást ott ahol ennek helye van ( már ha ez a helyes út mind a két fél részéről... igazából amilyen vallásosak azok ott annyira primitívek is, párttól, oldaltól függetlenül ), de az F1et felejtsék el.
  • wicki
    Ne menjenek ki nézőnek..
    ilyen egyszerű, én hasonló helyzetbe otthon maradnék.
  • benőmenő
    Oké szarjuk le az ott élő pórnépet. De ha ezt meg is tesszük, akkor is az iszonyat drága technikát és rendkívül értékes embereket kockáztatnak a csapatok, ha odamennek, mert valamelyik helyi radikálisnak épp robbantani van kedve nem csak beszaladni a pályára. Ezért is furcsa, hogy a csapatok nem tiltakoznak.
  • Wlanseraf
    Igen nagy érvágás:) csak nem a törpének:D
  • RatBaG #122397
  • RatBaG #122396
    megy a duma itt már hetek óta, hogy menni akarnak-e a csapatok vagy nem, stb... na de a nézőkről egy szó sem esett még! vajon hány külföldi akar majd egy ilyen helyzetben lévő országba menni?
    a közvetítést nem akadályozza, de azért elég nagy érvágás lesz, ha üresek lesznek a lelátók.
  • Minstrel
    Mai edzéseken melyik autó hátulján volt ilyen érdekes kinézetű diffúzor vagymicsoda? Nem néztem élőben, csak most a sporthírekben látszott egy pillanatra.
  • Totti5
    Hú írtam valamit, de nem teszem közzé. Ezt az "ellenállók" mit követnek el témát fejezzük be, mert nem ide tartozik. Ha bárkinek baja fog esni az F1 hétvégén arról csak egy csoport tehet majd. És többet nem is írók, mert még itt sértődés lesz.
  • Master91
    Nem tom mit szolnának ha a levegőbe repülne az 1-ik néző részleg, vagy a bárhol a paddockba valami.... még ha csak kis robbanás/kár/sérülés, mennyire vonnák felelőségre őket? Főleg ha még meg is halnának páran...
  • Minstrel
    majd az ellenállók jól leveszik a karórájáról a Börnit aztán nézhet a pofátlanja
  • barmi
    Asszem hamarosan kezdődik a második edzés ismétlése itt :

http://www.vipbox.tv/watch/32669/1/sky-f1--live-stream-online.html
  • Ulvar
    .............hú de megtudnám ütni.... még hogy a média generálja a problémákat... azért lőttek tavaly éles lőszerrel szitává embereket az ottani rezsim katonái.... semmi gond ez egy emberjogi lépés volt ebben a nagy liberalizált világban... ezzel semmi gond nincs... fúúúúúú....

Egyetlen ember generálja a feszültséget...BERNIE!
  • RatBaG #122389
  • barmi
    Tud valaki linket a szabadedzések ismétléséhez ? köszi
  • SitatiS
    Lehet nem kellett volna..
  • Wlanseraf
  • Ulvar
    "Alonso not braking in corner 3" üzenték Massának...bruhahahaha xDDDD
  • desigo
    "A Lotus rengeteg újítást hozott Kínába: új alvázat, első szárnyat, felfüggesztőkarokat, motorburkolatot és oldalsó szárnyakat (barge board)"
  • Ulvar
    Úgy idegesít hogy leszabályoznak a verdák 300-310 között...mikor mehetnének simán 330-340et V10esek. Akkor nem lenne ilyen rövid féktávjuk...
  • Carlos
    Ajaj...Timo lehet, hogy megsérült... Nem tűnt meggyőzőnek a kommentje, hogy jól van.
  • desigo
    Talán sikerül azt a pár tizen négyzetkilométeres területet biztosítani...
  • Carlos
    köszi
  • cement
    kosz sracok ez joak
  • passatgt
    http://www.sportlemon.tv/v-2/18/148/v-394985.html

a More links for this match-re kattintva még bejön pár verzió ha nem megy
  • SitatiS
    P2
  • G_ArchAngel #122376
    Megtartjak a Bahrein-i futamot.