182279
  • tmp
  • a.carkey
    Azért ez LOL. Átvették a VB győztes Brawnt, aki a Hondát karolta fel. :D
  • pedobear
    A Mercedes motorsport osztályának a vezetője, Norbert Haug szerint ők a nagy csapatokhoz képest egy sokkal kisebb költségvetésből az eredeti tervekhez képest feleannyi idő alatt jutottak el a futamgyőzelemhez, amivel a reményei szerint az idei szezonban sikerült betörniük a top csapatok közzé.
  • RatBaG #122774
    mondom én, tök üres lesz a pálya, de lassan már látni se fogjuk...
  • a.carkey
    Ezek az Andrettik olyanok, mint a Baldwinok? Azokból van 54325, és mindegyik színész, az Andrettik meg a kormányt tekergetik veszettük ... :D
  • IXEMGabeo
    rohadjál meg pedo:D:D
  • pedobear
    rosberg lol
  • Chris Lowe
    Túl sok a pénz, a szponzorok az összes futamra megvették a kasztnit, bernie-nek valag pénze bánná, jean todt meg dísz az FIA sátrában.
  • XLVII
    Nem mennek a tv stábok bahreinbe.
  • Pimpula
    Ha megnézed a lassítást, jól látszik, hogy először letörik a hátsó cucc, azután ér oda a kerék, és elrepül az autó. Nem kapta telibe a hátsó kereket, de nem is az oldalát kapta el. Ha a cucc érne bármit is ebből csak egy kis koccanás lett volna.
  • Totti5
    Az volt a gond, hogy oldalról kapta el. Ennek a lényege főleg az hogy ha oválon hátúról nem tudja valaki elkerülni az ütközést akkor ne repüljön át a másikon.
  • Carlos
    látványos. És télleg szart se ér az a darab műanyag ott a kerék mögött.
  • Pimpula
    Nálam sem :D akkor itt van újra:
  • Carlos
    nálam nem jelenik meg a videó.
  • Pimpula
    Meg volt egy nagy bukta is:

Nem is tudom ki mondta itt ,hogy az a hátsó vacak megvéd az elrepüléstől és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.
  • Totti5
    Tegnap is volt Indycar.

Barichello 9. lett, mert a végén ki kellett jönnie tankolni, nomeg az utolsó kanyarokban a befutónál szépen beparkoltak ( kiforgatták egymást ) 4en így a levezető kört teljesítő győztes sem tudott visszamenni a boxba:))) lol volt, viszont addig Bari ott volt a 3.4. hely körül. Jól megy neki. Még egy kicsit belerázódik és akár egy dobogó is összejöhet majd.

Kommentátor mesélt ilyet, hogy Wilson? amikor jött az Indycarba mondta rádión, hogy annyira ráz ( huplis közúti pálya ), hogy nem lát. A mérnök erre: Üdvözlünk az Indycarban :)))
  • Master91
    Sok fincsi kép az F1 Toyota bázisától...
  • Master91
  • mcmoha
    En is igy tudom. Az a kacskaringos vvonal egy hatar szar volt a multkor.:)
  • Carlos
    Bahrein nem várja az F1-et. Börni akarja csak.
  • SitatiS
    Jól tudom,hogy Bahrein a régi vonalvezetéssel várja az F1 mezőnyét?
  • Master91
  • pedobear
    Esélyek, szorzók - katt a képre!

• Ulvar
    Pilóta összetett pontok TOP 3:

1. Lewis Hamilton 45
    2. Jenson Button 43
    3. Fernando Alonso 37

Csapat összetett pontok TOP 3:

1. McLaren-Mercedes 88
    2. Red Bull Racing-Renault 64
    3. Ferrari 37

A Ferrarinak 1 versenyzője van csak? :OOOO xDDDDD
  • pedobear
    A háromszoros osztrák világbajnok, Niki Lauda szerint a Red Bull csapat fennállása egyik legnagyobb krízisét éli, és egyenlőre nem igen látszik a csapat számára a megoldás.
  • Chris Lowe
    Nem nézte a forma1- et ez a mezei az tuti. Alonso - massa eset is, schumi, vagy amikor perez lecsúszott az ideális ívröl elsőre észre sem vette, majd miután Wéber lekommentálta, hogy hibázott, azután közölte, hogy elengedte perez vettelt.

De nekem még mindig jobb mint collner, ő alaphibákat vétett, érdekes, hogy pl. senki nem szólt neki, hogy nincs olyan, hogy "ferrarisok" redbullosok" vagy mondjuk "tororosszosok" helyette vannak ferrari szerelők vagy csapat. Az RTL-en a másik idióta a stúdióban ülő Gyulai nagyarc Balázs. Neki a szókincse leginkább a 'kvázi' vagy az 'adott esetben '-ből áll. Rohadt fárasztó volt mindkettő épp ezért én a német kommentárt hallgattam /néztem, ők legalább profik voltak. Most még hallgatom mezeit, bár tényleg fárasztó a sok hiba, de ha nem változik akkor megyek vissza a német RTL-re. Sajnálnám, mert a kép az m1-en baromi szép.
  • Mersant
    WTCC-ben is ugyan ugy hibaztak, ott is tobbszor kevertek a pilotakat, szoval errol ennyit...de ez igy van kulfoldi adokon is, ott is tevednek neha, ez boven belefer. aki emiatt haborog az nem normalis.
  • pedobear
    Bahrein miatt rúgta ki a Williams egyik női munkatársát.
  • pedobear
    Megbüntették a Mercedest
  • Peppus
    Szerintem igenis beleéléssel közvetítsen valaki egy futamot. Úgy az izgalmas hiszen én is ordítanék, ha valami nagyon izgalmas esemény történne. Palik amikor még normális volt nagyon szerettem, mert tényleg úgy közvetített, ahogy kellett. Csak utána nagyon elszállt magától és a Gyulás időszakban már elviselhetetlenné vált.
    Ez a Mezei katasztrófa, mert csak betanulta a mondanivalót és csak azt hadarja bármi is történik, ráadásul rengeteg hibával.
    Gyula sem volt az igazi a herélt hangjával és szintén nem tudta átéléssel közvetíteni a futamokat, de ennél fényévekkel jobb volt sajnos.
  • IXEMGabeo
    nem tudom mi van azzal én is ordítanék, ha ordenáré baleset történne a pályán h spanoljam a nézőket:D

Horty Gábor is a huszadosztályú argentín meccset is végigordítja:D
  • Ulvar
    Mert ezt várják el a nézők, Paliknak köszönhetően...megszokták ezt...szomorú...
  • desigo
    Komoly megbeszélések vannak az M1-es közvetítések előtt.
    Nyilván ha jön hozzájuk a sok kritika a nézőktől akkor megpróbálnak változtatni.
    Pár futam ment még csak le lehet még javulás.
    Engem a hibák kevésbé zavarnak mert kijavítgatják egymást de az,hogy ha valami esemény van miért kell ordibálni azt nem tudom megérteni...
  • Firerock
    Tényleg borzalmas volt amit mondasz,katasztrófa ez a Mezei!
    De amikor ez az eset volt akkor Wéber mondta hogy Massát az utolsó bejutóhoz mérik!:)
  • Botond #122743
    Nekem a kedvencem az időmérőn volt, amikor Alonsot az első időhöz, Massát meg a 17. időhöz nézték, és nem emlékszem mennyi volt már a szektoridő, de mondjuk 24 másodperc Alonso, ami 1 tizeddel lassabb mint az első idő, rá 10 másodpercre kiírják, hogy Masse 25 másodperc, ami 0,5 másodperccel gyorsabb, mint a 17. idő, és akkor ott örömködtek, hogy Massa gyors, illetve pityeregtek, hogy Alonso lassú, és ezt végig a körön, ahogy mentek párhuzamosan, és a végén komolyan meglepődtek, hogy jé, mégis Alonso a gyorsabb.

Nem az a baj, hogy sose közvetítettek ilyet, az a baj, hogy sose láttak ilyet még, azt se tudják mi micsoda. Mintha vki úgy közvetítene kosárlabdát, hogy nem tudja a szabályokat, de ezek még arra is alkalmatlanok, hogy hiba nélkül felolvassák, ami a képernyőre ki van írva nekünk is.
  • Jeffjohnson
    Szerintem műsorvezető váltás nem lesz a retekklubbon se volt pedig mennyien szidták...
  • McCartman
    Abban biztos lehetsz.
    Mármint , hogy az olimpiai közvetítés tevékeny résztvevőre lesz.
  • Chris Lowe
    Sokat hibázott mezei, délután a WTCC közvetítést Knézy kommentálta szvsz egész jól, átvihetnék a f1 - be is, csak az a baj, hogy mezei az évek alatt nagyon betúrta magát, vizilabdától kezdve (az se megy neki, tudom évekig vizilabdáztam).
    Félő, hogy az olimpiát is ő nyomja, szakmailag nagyon gyenge (jó példa, hogy schumi kiesésekor elkezdett ordibálni, hogy hétszeres vb-ként nem melegítette fel a gumit és ezért félreállt... :))
  • IXEMGabeo
    egyszerre nyúlnak a fékerő szabályzóhoz félelmetes mennyire együtt mozognak még ilyenkor is:), Rosberg a legutolsó kanyarban nyerte a legtöbbet addig stabil 2 tized volt...
  • Sysfox
    De nem "Ferrári", hanem "Ferári"!

Szombaton is valami hasonlót mondott, hogy "Schumacher eddig 1 pontot szerzett, Rosberg pedig semennyit, a Mercedes így pont nélkül áll."