182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Bizonytalan bahreini viszonyok -
-
Akármennyire nem kiforrott a Ferrari bármikor képes a győzelemre és ahogy haladunk előre úgy jönnek a fejlesztések is, vagy akár új autó... Sauber alapjaiban önmagukhoz képest egy jó autó lett, de ott a pénzmennyiség véges, a fejlesztések üteme is lassabb és ha nincs valami kaotikus futam akkor dobogóra esélytelen a Meki, RB, Merdeces és a Ferrari mellett. Perez ( már ha ő lesz a választás ) évad végén leszerződik Massa helyére az ideális, előbb teljesen felesleges lenne, vagy max évé végén 1-2 futamra, hogy szokja a csapatot. -
Én remélem, hogy ez a hír csak kacsa. Ha perez ilyen jól bánik a gumikkal a ferrari meg nehezen melegíti fel őket, akkor abból nem sok jó jöhet ki. -
Remélem Perez még sokáig a Saubernél marad, mert nem biztos, h a Ferrari-nál bármivel is jobb teljesitményt érne el.
Mármint ugy értem, h jövöre simán el tudom képzelni, h a Sauber jobb autot rak össze, mint a Ferrari, az idei is sztem picivel jobb. -
Sztem igaza van mind két dologban, Massa ebben a helyzetben felesleges és veszélyes (csúnyán frusztrált versenyző a pályán túl nagy bizonyítási kényszer alatt).
...és sztem Perez-nek még maradnia kell. -
Azért Müller előzött nagyon szépeket (kivéve a Bímert akit kicsit megpasszintott), de volt egy olyan szép előzése, agresszív, meg fineszes meg minden, hogy le a kalappal.
Persze sokkal könnyebb dolguk van, mint bárkinek a mezőnyből, de Müller törte az utat, és szépen csinálta szvsz :) -
madmanic #122810 volt néhány éve bizonyítani, nem sajnálom. Vannak nála jobbak, és ha nem Massáról lenne szó, rég kib@szták volna minden csapattól, a nevét is elfelejtettük volna már. -
Szegény Massa ebből már jól nem jöhet ki... -
Wlanseraf #122808 áááá maszatról ez sokkal jobb:)) 2:00-nál:D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aKUa0JPaY9E -
Massa csak az üzemanyagot pazarolja -
Nem hallgatok bele, de melyik csapatot zárták ki? -
MErt valakit érdekelhet.
Én a végighalgattam. Voltak benne érdekes dolgok. (régi korok forma 1-e, stb)
p.s.: Engem meg a meztelen horner nem érdekel, szóval ez van... -
madmanic #122804 ilyen parasztokat, akiket kurvára nem érdekel az F1, és annyiból áll a "műsor" hogy fikázzanak, miért kell belinkelni..?
Ezt 2.43 ig bírtam.. -
Chris Lowe #122803 Persze mert a három shevi jóval gyorsabb mint a mezőny.
A BMW, ford, seat hármas egy külön kategória. -
Erre nem írok semmit. Aki nem érti, az nem érti ... -
Bezzeg, ha tevefutam lenne! :D -
"Most volt a WTCC futam Marakesh-ben, ott is aszonták na, ott lehetetlen előzni. Hát a lófaszt. A 3 chevrolette a második futamon úgy ment át a mezőnyön, mint libán a fos."
-
Halgassátok megint a bukóteret: http://sportgeza.hu/forma1/bukoter/2012/04/16/orokre_eltiltva_a_forma-1-tol/ -
aztaku... :DDD -
IXEMGabeo #122797 Barrichellonak micsoda szőke hajkoronája volt:D:D
Horner SASADASADASS -
-
-
Én mondtam de ha már idézel akkor pontosan!
hátsó vacak megvéd az elrepüléstől és majd az F1-ben is bevezetik, mert olyan jó cucc. Hát az max dísznek jó, mert hogy semmit nem véd, az biztos.
a kerékvédő HA BEVÁLIK akkor a F1 is bevezeti...nem írtam, hogy olyan jó cucc max. azt hogy ronda.
azért a kettő nem ugyanaz, nem?
-
Mi ezt anno élőbe hallottuk mikor volt a hivatalos champcar oldalon közvetítés az edzésekről is és beadták Wilson rádiózását..tehát az infó át lett csak adva. :)
Egyébként konkrétan Torontó utcáin volt ez még a champcar-ban mikor a F1-ből elment, és az első szabadedzésen mondta, hogy baromira rázza az út a kormányt nem ehhez van szokva.
Erre volt a válasz: üdv a champcarban :) -
Ez így van.
Már csak egy kérdés maradt..miért tört le?
@paultracy3
I just walked in from outside and saw Marcos car flying thru the air , I guess that problem is not fixed ... -
Mi a problémád velük? Autóversenyző familia..mint az Al Unser vagy a Rahal Foyt vagy a Bettenhausen..ja hogy ezek a nevek nem mondanak neked semmit? :) -
nyugi van
-
madmanic #122789 most látom h vótmá :D nem baj :D -
madmanic #122788 Hőőőő :D kurvanagy :D
-
??? De igazam van :). Még ha a maga bunkó paraszt módon mondod akkor is az van :). És ha már befejezted a személyeskedést mehetsz a nyugdíjas otthonba :). -
Ahhoz képest, hogy egyedül szartad ki a szádon azt a sok baromságot, nem valami sokan álltak melléd, ergo te nagyon messze voltál attól, hogy igazad lenne, de mivel olyan buta és korlátolt vagy, ezért nyugodtan folytasd az agyament baromságod, sokat nem nyom a latba senkinél, főleg nálam nem te agyvelő gyulladás. :D
Én csak kijavítom az embereket
Na B+! Neked, ehhez először is ész kellene, de az nincs, tehát ez az év vicce kijelentés volt. A helyesírásodat javítsd ki inkább, aztán utána ugass, de csak otthon!
-
meg ha jól látom épp oltják a tüzet, a kezében is egy flakon van, locsolja rá a vizet
-
McCartman #122784 Az F1 megrendezését az ott élő elnyomásban tartott többség kb. arconköpésként élheti meg , túlmutatnak ezek az indulatok a borigassunk és gyűjtogassunk kocsikat mert úgysincs jobb dolgunk attítűdön ami itthon zajlott éveken keresztül a közelmúltban. -
IXEMGabeo #122783 meanwhile in Bahrain;O -
IXEMGabeo #122782 Stephen Baldwin is van, tehát 5-en:D -
IXEMGabeo #122781 :D:D lol
Alec, Adam, Daniel, William asszem ők négyen vannak:D -
nem lesz itt semi extra, azért mert néhány agyhalott keresi a balhét, a nézettség meg baromi magas lesz cserébe -
Én valahogy nem tudok ezen nevetni :S :(. -
:D