182279
  • passatgt

Új szárn ylotuson, felső a régi
  • passatgt

merciben itt megy a levegő
  • desigo
    Szujó :

"Sokan kérdezitek: nem érzem magam veszélyben, alig vagyunk kevesebben, mint általában, és szeretném azt hinni: nem lesz gond."
  • pedobear
    A Red Bull trükkös KERS rendszere

Egyébként Bernie nélkül nem lenne most F1 az tutti Bahreinben
  • pedobear
    Ecclestone bevezeti a Grand Slamet
  • RatBaG #122852
  • passatgt
    egy dugóban álltak, képzelem hogy az a "mellett" milyen közel volt, nem is ők voltak a célpont, csak épp rossz helyen voltak, de semmi extra nem történtszenzációhajsza megy itt kéremszépen:)
  • Carlos
  • Totti5
    terror
  • IXEMGabeo
    az igen...
  • Master91
    Apa kezdődik!
  • McCartman
    F1: a Force India furgonja mellett Molotov-koktél robbant
  • Chris Lowe
    Dr Helmut Marko arról nincs esetleg meggyőződve, hogy a 2011-es szabályokat a red bull érdekében hozták (silverstone kivételével) :-)
  • pedobear
    Dr. Helmut Marko meg van győződve róla, hogy a 2012-es szabályokat a Red Bull ellen hozták, és bár korábban hevesen tiltakoztak a Mercedes F-csatornája ellen, a hétvégi siker után gratuláltak nekik.

• McCartman
    Május 1.

Hajts végig a boxutcán!

Mutasd egy új arcod! Örökítsd meg magad a Vodafone McLaren Mercedes Forma 1 versenyautóval a greenbox sarokban, pózolj úgy, mint még soha, majd küldd el azonnal ismerőseidnek a legjobb fotókat!
    Gyorsulj a legjobbakkal! Éld át a Vodafone McLaren Mercedes Forma 1 versenyautó vezetésének élményét egy profi szimulátorban! Próbáld ki, milyen egy versenyautó pilótájaként róni a köröket! És ha te vagy a leggyorsabb, még Jensonnal is kezet rázhatsz!
    Ismerd meg a sztárcsapat ruhatárát! Nézd meg közelebbről is mit viselnek a pilóták a versenyruha és bukósisak kiállításon! Kövesd végig a kellékek fejlődését, tudd meg mit miért változtattak a Vodafone McLaren Mercedes Forma 1 designerei az évek során!
    Tágítsd látóköröd! Kíváncsi vagy mit látnak a Vodafone McLaren Mercedes Forma 1 sztárpilótái a futam alatt? Tapasztald meg a bukósisak szimulátorral! Ne hagyd ki, mert egy teljesen új világ tárul eléd!
    Először Magyarországon bemutatkozik a 2012-es McLaren Mercedes versenyautó, teljes valójában a Fashion Street-en!
    Versenyezz a másodpercekkel! Szeretnéd megtudni milyen gyors egy kerékcsere a Vodafone McLaren Mercedes Forma 1 csapatánál és te ebben mennyire lennél jó? Alakíts 3 fős csapatot, harcolj a másodpercekkel! Ha a te csapatod a leggyorsabb, kiemelt helyet és egy találkozási lehetőséget is nyersz Jensonnal a Vodafone Belvárosi Nagydíj első számú tribünjén!
  • McCartman
    Megvették , ezt kommunikálták.
    Úgyhogy szerintem csak balf@szok , bár ez nem újdonság.
  • Totti5
    Az első futamot nem is adja le élőbe az MTV :)
  • Chris Lowe
    Szerintem a szabadedzést nem vették meg, volt róla szó, de mint láthatjuk nem vették meg épp ezért a neten sem adhatja az MTV.
    Nézd szidhatjuk az MTV -t de látszik az akarás, minden szempontból emelkedett a színvonalas, egyedül a mezei nem illik a képbe. WTCC - ről szó sem volt (sőt én úgy tudtam élő közvetítésre csak a eurosportnak van joga) de megkaptuk hd-ban.
  • passatgt
    netes közvetítési jogot külön kell venni
    + jó minőségben streamelni jelenleg baromi drága
  • Minstrel
    akkor legalabb streamelnék az mtv weblapjan jo minosegben
  • McCartman
    Ha számítana 'a Fidesznek' nem ezeket a rendkívül igényes magyar sorozatokat vetítenék főműsoridőben milliókért legyártatva.
    A snookeres párhuzammal meg csupán az a probléma , hogy ennek a közvetítési jogait már egyszer kifizettük , ezt harsogták mindenhol.
  • IXEMGabeo
    sztem a szabadedzések bőven jók streamen. Régen se volt műsoron, mert semmi értelme úgyis csak tesztelgetnek...
  • Chris Lowe
    Ja és ha már nem számít akkor bármit meg lehet /be lehet tenni? Ilyen alapon akkor én snooker vb-t kérek fullHD -ban, mert engem az is érdekel.
    Ne gondold, hogy a Fidesznek nem fontos a nézettség. Persze nem ugyanaz mint a kereskedelmin, de itt is számít.
  • Chris Lowe
    Csakhogy azok az ismétlések tényleg fillérekbe kerülnek, a főtér pl. saját produkció azért még fillért sem kell letenni.
    Egyébként tök egyszerűen meg lehet közelíteni a témát, a német RTL sem adja a szabadedzést (csak a harmadikat felvételről), pedig nekik van 4 pilótája, 1 full német csapatuk, ráadásul nem 10 millióan vannak.
  • IXEMGabeo
    a fene törölték az összes repülést:S
  • IXEMGabeo
    :D:D ez is kezd ragályos lenni, mint a Hummer mánia, pár nap és megunják az emberek
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20120418-tuntetok-fogadtak-a-forma1et-bahreinben.html
  • szabii98
  • IXEMGabeo
    erre vártam, Webber és Schumi:D:D:D:D:D:D
  • desigo
  • Master91
    Telefonon vagyok :
  • kifli
    ééérdekes :)
  • IXEMGabeo
    jobb később, mint soha győztesek:)
  • nearo
    Legalább tetted volna linkbe^^

Sanghaji Görbe Tükör
  • Minstrel
    mekgujver meg főtér ismétlés megy az edzések idejében, ezeket kutyase nézi
  • McCartman
    Mióta számít az mtvben a nézettség? ugyanmár.
  • Chris Lowe
    Olyan kevés ember nézné a szabadedzéseket, nem pénzkérdés, hanem még az m2-őn se hozná a mostani elég gyenge nézettséget.
  • Totti5
    Nem lesz.
  • McCartman
    Most , hogy emberi időben tudnák adni - és még nézettsége is lenne -sem lesznek szabadedzés közvetítések?
    Ezért igazán érdemes volt megvenni azok jogait is.
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20120418-f1-szabalyos-kanaan-sanghaji-gorbe-tukor.html