182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szvsz(!) szinte csak és kizárólag a gumi a felelős az idei helyzetért.
Williams a top-ban, Williams sehol, Sauber a top-ban-Sauber sehol, McLaren a top-ban-McLaren sehol...
Amilyen hőmérséklet és aszfalt és gumikeverék következik, azok befolyásolják az eredményt.
Talán a Lotus a legkiegyenlítettebb.
5 különböző győztes...egy lehengerlő év után.
...ha fejlesztési verseny lenne akkor ez lenne a jellemző...de nem az. -
Jó látni hogy mindenki segített oltani -
-
-
IXEMGabeo #124023 Force India a kis bikák és a 3 legkisebb csapat talán ők vannak picit hátrányban... -
IXEMGabeo #124022 látod h a Williams most elég jó, elmondtam az okokat minek köszönhetően jöhettek fel. Gumik önmagában sztem nem indok...Itt fejlesztési verseny van és mivel rendkívül szoros az élmezőny ezért bárki ott lehet az élen -
Senna autója (volt) -
A csapatfotózás után fellobbant tűz – melyet a BBC szerint Bruno Senna kigyulladt KERS-e okozott – átterjedt a Toro Rossóra is, de a csapatoknál dolgozóknak és a tűzoltóknak sikerült azt megfékezniük. A Force India egyik szerelőjét kórházba szállították füstmérgezés gyanújával. Bruno Senna autója a Gridwalk F1 News szerint kiégett, a Williams boxában súlyos a tűzkár, a boxutcát evakuálták. A Williams négy emberét kellett kórházba szállítani mentőhelikopterrel, Caterham-munkatársak is megsérültek.
:C -
A jó versenyző nem elég...kell a technika, Alonso nagyon jó, mégsem tudott eredményes lenni a Renault-l a McLaren után. -
IXEMGabeo #124018 vagy Maldonado ennyire jó versenyző az is lehet nem?:) Ausztráliában is ott volt Alonso seggében a 6. helyen jónak tűnt a Williams -
Túl egyenlőek.
Nem igazolja az eredményekbe fektetett munkát.
..vagy Senna és Petrov lennének a fejlesztőzseni versenyzők?! -
Állítólag a KERS robbant fel... -
IXEMGabeo #124015 LOL:D:D ez nagy volt 
-
"FRISS: Robbanás okozta a tüzet, mialatt a csapat benn ünnepelt és fotózkodott. Több ember megsérült." -
spaban di-resta fog nyerni -
McCartman #124012 Mindenki ugyanazokat a gumikat használja , egyenlőek az esélyek. -
Schumacher-nek nem volt hova menekülnie, ráfutott...van igazság abban amit mond, de az ziher hogy Senna inkább maradt volna otthon.
Az hogy a Williams ideért ez részemről...annak ellenére hogy tetszik a változatosság, egy vicc.
döbbenet mit okoznak a gumik.
Maldonado-nak viszont óriási grat, ahogy Kimi-nek és Vettel-nek..is.
Alonso szezációs versenyző, Massa hihetetlen milyen mélységeket járhat meg.
Oda jutunk hogy a Lotus a legkiegyenlítettebb csapat, bármi lehet Spa-ban -
"FRISS: A tűz okáról még nem tudni semmit, a lángokat kordában tartják, de jelentős károkat okozott. Az oltásban segédkező egyik Force Indiás szerelőt kórházba szállították." -
Schumi véleménye az ütközésről:
"Szeretném, ha az eset kapcsán a stewardok tisztáznák a dolgot. Bruno előbb kihúzódott jobbra, majd a féktávon élesen vissza, ami ugye nem engedélyezett. Közvetlenül mögötte voltam, így nem tudtam, hogy milyen éles manőverre készül. Nagyon veszélyes szituáció volt. Jó esélyem volt arra, hogy értékes pontokat gyűjtsek, ezért hatványozottan kiábrándító a dolog. Nem tudom, hogy Senna mit akart bizonyítani. Se már a tavalyi Brazíl GP-n is nekem jött. Erre ma is fura dolgokat művelt. Egy körrel korábban Grosjennal ütközött, úgyhogy nem tudom, mi járt a fejében.” - nyilatkozta Schumacher idegesen a kiesését követően." -
alo fanok biztos :D:D -
Nem gondoltam, hogy schumi ennyire beragott rajuk.
-
IXEMGabeo #124006 azta mindenit -
-
Mi a fene tortenhetett?
-
Fela #124003 Mentosok meg a tuzoltok rohantak befele amikor a bbc kozvetitesnek vege lett... -
"Most érkezett: A legnagyobb ünneplés közepette felrobbant a Williams garázsa. Füstfelhőben a boxutca. (Részletek azonnal.)"
Fasza... -
-
-
Pimpula #123999 Senna engem nem győzött meg eddig, pedig volt rá nem kevés ideje. Több mint amennyit megérdemelt. Állítólag téma a menesztése, ezen nem is kell csodálkozni, inkább azon, hogy még mindig itt van. -
IXEMGabeo #123998 Senna hasonló taktikán volt, mint Hamilton odaérhetett volna. Időmérőn szúrta el. Futam előtt pedig Sennának volt több pontja szval nem kell még őt se leírni. Az bizonyos, hogy az autó nagyon jó -
IXEMGabeo #123997 de jól megcsinálta:D:D:D
Mennek a viták ki a hibás. Ez hasonló eset picit mikor Webber felöklelte Kovát. Ott is ő volt a hibás, de inkább versenybaleset nem kell büntetni az ilyeneket -
Senna olyan mint Massa. -
paj01 #123995 Ez a Maldonado eredmeny azert is igen erős, mert a csapattárs sehol se volt. Szerintem ez egy egyszeri kiugró eredmény. Ha igazán jó lenne a williams akkor Senna is hozzá tudott volna tenni vmit. +1kör és Alonso meglett volna Kiminek.A ferka se javult annyit mint amennyit most alonso hozzátett hazai pályán. Lotusnak kinéz már egy győzelem. -
ez jó volt :P
Tetszik hogy ennyire egyben van a mezőny a pontversenynél is -
:D -
barmi #123992 majd este iszik pár rövidet és túl lesz rajta .DDD -
Mi a fasz van a fordítóval? :D -
Monacoba jó lehet még Maldonado, kedvenc pályája. -
Kimi csalódott xD
elején lassú volt az autó a végén meg nem volt elég idő
van két hete feldolgozni -
barmi #123988 Jó verseny volt !
végeredmény :