182278
  • Firerock
    senki nem bukfencezett ennyit mint Albers azalatt a rövid idő alatt.
    Ringen is bukott,ittis...:D
  • IXEMGabeo

ezt most találtam nem semmi mennyien kicsúsztak:D
  • IXEMGabeo

nem volt gyenge a csávó:D
  • IXEMGabeo
    igen rájuk emlékszem 1-2 futamról még a 95-ös szezonból is. Szép tengerkék autójuk volt
  • IXEMGabeo
    loool
  • Dietrich
    :DDD

• Ulvar
    Imola-i Albers kilökés után el is vették a licenszét :D.
  • Master91
    Arrows 2002 közepén ki szált pénzügyi gondok miatt.
    A Super Aguri 2006-ban szállt be, és egy 2002-es Arrows kasztnit használtak :D
    Színre baromira tetszett mindig is a Super Aguri. Na meg a Japán pilótájuk, az Ide.... az hihetetlen volt :D
  • Ulvar
    Arrows-ból lett a Super Aguri amúgy, nem?
  • a.carkey
    Apropó, mi lett ezzel az oldallal?

f1-facts.com
  • a.carkey
    A Lotusból - miután "megszűnt" - egy ideig Pacific GP lett (először szürkében, majd Lotus zöld csíkosban).

A Pacific cuccait az Arrows vásárolta meg, a story folytatása meg ugye ismert. :)
  • IXEMGabeo
    Toleman-Lotus jubileum

áá hogy ezeket mennyire keverem...

Szóval amiben Grosjeanék ülnek az egy Ál Lotus, mert ez a csapat ugyebár elődje a Benettonnak, és a nem 1977-85-ös Renaultól egészen a Tolemanig...

És akkor a Colin Chapman féle Lotus statisztikáit tulajdonképpen a Tony Fernandes fémjelezte maláj Lotus viszi tovább? vagy ők is különálló statisztikát vezetnek
  • Ulvar
    Ha nagyon szőrszál hasogató szeretnék lenni akkor sose csináltak Rock zenét, hiszen ők egy numetál zenekar. Rock zenekarban nincs DJ se rap szöveg :). Másik meg az első 2 albumuk után egy normális albumot nem csináltak ... elkurvultak, na de sok lesz az OFF ...
  • Norbi1990
    Milyen rock musicról beszélnek? Linkin Park mostanában 1db rock számot se csinál...
  • Peter1
    Lotus F1 Team and Linkin Park have joined forces for the 2012 Monaco Grand Prix to create 'Linkin Park GP' -- bringing together the adrenaline of Formula 1 and the passion of rock music in a ground breaking digital experience for the first time in history.

• Master91
    Neki ez olyan mintha te a Tescoba tologálnád a bevásárló kocsit :D
  • Dietrich
    Indianapolis 500: Briscoe, Penske és Chevrolet a pole pozícióban!

Az Indy 500-on újonc Rubens Barrichello is kellemes pillanatokat élt át a szombati időmérőn.
    "Fantasztikus élmény volt" - mondta a brazil. "Büszke vagyok! Annyi mindent kipróbáltunk a héten. A csapat nagyon jól felkészült a mai napra és nagyon élveztem minden pillanatomat a pályán. Nekem több időre volt szükségem, hogy megfelelő sebességet tudjak elérni.
    Otthon ülve könnyen azt hiheti bárki, "csak négy kanyar az egész". Hát belülről viszont egyáltalán nem egyszerű ez a négy kanyar, egész életemben nem találkoztam még négy ilyen komplikált kanyarral! Rengeteget kell a beállításokkal bíbelődni ahhoz, hogy minden rendben legyen. Ma még melegebb is volt, mint amire számítottunk. De minden sikerült. Ilyen gyorsan még sose mentem sehol."

Mit fog mondani ha majd autók veszik körbe minden oldalról? :p
  • Dietrich
    Briscoe sosem tartozott a gyengék közé..nyert is pár nevelő szériában bajnokságot. Nem gyenge főleg nem egy Penske autóban.
    A magyar őssel is rendelkező Briscoe (egyik nagyapja volt magyar)a wikin

Barrichello teljesen kész az ováltól amiket nyilatkozik :) Már nem téma nála az F1 csak max. néha a bulvár média firkál ilyet róla ha nincs témájuk.

Alesit és Simonát nagyon sajnálom ezzel a Lotussal, de magát a Lotust nem.
  • McCartman
    Alonso
    link

aki tud az tud.
  • Pimpula
    Zsoca ex-csapattársa meg behúzta a polet? Az komoly :D

Nagyon batmobil ez a verda ezekkel a szárnyakkal.
  • Dietrich
    Barrichello a 4. sorból a belső ívről rajtol majd.
  • Dietrich
    10. lett végül
    Bump Day stream25-33 helyek dőlnek el.
  • McCartman
    és?
    mi köze ennek ahhoz amit írtam?
  • IXEMGabeo
    hogyne lenne köze. Eldöntött tény volt már...
  • Dietrich
    Barrichello az elöbb ment a pole dayen és jelenleg a 9.!
    nagyon örül ennek. :)
    stream
    http://www.vipbox.tv/watch/53080/1/indycar-indianapolis-500-qualifying-live-stream-online.html

LT
    http://racecontrol.indycar.com/

• MaSzKa
    24H Nürburgring Live Stream
  • McCartman
  • Boncmester
    Ez a gondolatolvasós trükköd?

"Hé, ki az a srác abban a bikás kocsiban?"
    "Sebastian Vettel."
    "De jól meg, mindjárt le is szerződtetem!"
    "De Uram, már tavaly leszerződtette!"
  • desigo
    15:30-tól nürburgring 24h
    linkek a streamekhez #2569
  • ScarY MAN
    már megint az a fránya anyós a hibás
  • Master91
    Óóó bakker , nagyba rohanok haza asszonytól hogy na, időmérőre rá készülök....azt nézem M1 adásai közt, nincs is F1. Hát persze, jövőhét végén lesz !
    És szombat-hétfő nem leszek itthon, megyünk anyósékkal nyaralni!
    Na most csesz szét az ideg...
  • McCartman
    megint tévedsz , pont akkor figyelt fel rá , abban az adott pillanatban.
  • McCartman
    ennek semmi köze ahhoz amit írtam.
  • b-type
    Számomra az a poén hogy Hamilton-nak pont erre a futamára nem szívesen emlékszem..
    Egy taktikázós kicsit befélős verseny volt, Lewis hozzáállását 'ismerve' valszeg a csapat hatására, egyszerűen a biztos befutóra próbáltak menni, semmi extrával...és majdnem rajtavesztek.
    Nálam egyike a leggyengébb futamának.
    Pedig amikor elereszti a gépet akkor zseniálisnak tartom ahogy vezet.
  • Boncmester
    Valószínűtlennek tartom, hogy akkor figyelt volna fel csak rá, mikor már a saját csapatánál versenyzett :D
  • IXEMGabeo
    már akkor, sőt a szezon elején lehetett tudni h a Red Bull pilótája lesz. Már a monzai győzelme előtt is eldöntött tény volt...
  • Kit--Kat
    A szerencsétlen flótás Massa....

Az de csúnya világ lenne, ha Hamilton nem nyeri meg a 2008-as címet, és most Massát kéne bajnokként emlegetni. Felipe soha sem volt VB matéria, most pedig, hogy a Ferrari 3 éve kihúzta alóla a szőnyeget, egyre kínosabb, pedig még 2010 elejét jól kezdte.
  • McCartman
    Vettelre akkor figyelt fel igazán a világ (és Mateschitz?:)) , az esőben a szar Toro Rossoval volt pofája megelőzni a világbajnok-aspiráns Hamiltont , ezzel a manőverrel kigolyózva őt a bajnoki címből. ;)

"Vettelt a Ferrariba" -tól voltak hangosak a fórumok.
  • nearo
    Na igen, ez meg a másik, Massa most már árnyéka (se) az akkori önmagának... Massából már nem lesz bajnok. Vagy legalábbis ahhoz valami nagyon epic felépülés kellene a részéről. Ha megcsinálja, fizetek neki egy sört.
  • IXEMGabeo
    rohadt Scherzinger hogy örült már...ez nem igazán nosztalgikus, ez szar a futam jó volt, a dráma a tetőfokára hágott, ja és ez egy másik Massa volt...