182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Éppen az edzés megy Euro 2őn élőben.
Remélem a Toyota sikeres lesz, jó a felállásuk! -
Nem kevesebb, mint 22 korábbi Formula-1-es pilóta vesz majd részt a legendás Le Mans-i 24 órás versenyen most hétvégén.
A Le Mans-ban idén rajthoz álló Formula-1-esek listája:
2 AUDI SPORT TEAM - Allan McNISH
3 AUDI SPORT TEAM - Marc GENÉ
7 TOYOTA RACING - Alexander WURZ és Kazuki NAKAJIMA
8 TOYOTA RACING - Anthony DAVIDSON, Sébastien BUEMI és Stéphane SARRAZIN
12 REBELLION RACING - Nick HEIDFELD
15 OAK RACING - Franck MONTAGNY
16 PESCAROLO TEAM - Jean-Christophe BOULLION
17 PESCAROLO TEAM - Sébastien BOURDAIS
22 JRM - David BRABHAM és Karun CHANDHOK
28 GULF RACING MIDDLE EAST - Stefan JOHANSSON
29 GULF RACING MIDDLE EAST - Jean-Denis DÉLÉTRAZ
42 GREAVES MOTORSPORT - Martin BRUNDLE
45 BOUTSEN GINION RACING - Shinji NAKANO
50 LARBRE COMPETITION - Pedro LAMY
51 AF CORSE - Giancarlo FISICHELLA és Gianmaria BRUNI
71 AF CORSE - Olivier BERETTA
73 CORVETTE RACING - Jan MAGNUSSEN -
Alonso a végén:D:D:D::D -
IXEMGabeo #125309
XD -
-
hét különböző 2. helyezett is volt, nem csak 1. :) -
-
Nem log ki jobban a sorbol mint Luca di Montezemolo. -
Egyetértek... -
-
IXEMGabeo #125302 Senna kapta a Bandini díjat -
barmi #125301 -
Az tényleg szenzáció lett volna:) Cápa a Szent Lőrinc folyóban:P -
itt van.
Az első oszlop Kimi ideje, ugye ő állt ki hamarabb, és ott van a kiállás előtti 3 köre ami gyorsabb volt.
A második oszlop Perez körei.
-
Én a kiállás előttről beszélek. Nézd meg az utolsó 3 kört kiállás előtt és hasonlítsd össze. Egyébként Perez gyorsabb volt szuperlágyon, Kimi nem tudta bemelegíteni sajnos, ez látszott amikor leszakadt Weberről is ez tény, de ha Perezzel együtt hozzák ki Kimi sem bukik 2 helyet talán. Mind1 most ezen nem kell fennakadni. -
Boncmester #125297 Ez a duma azért nem semmi :) -
Dehogynem, jóval gyorsabban ment Perez a kiállása után mint Kimi közvetlen kiállása előtt (és után is), fél és egy másodperc közötti különbségekkel.
...és egyébként is, össze kellett volna raknia az időkülönbséget, hogy a kiállása után jó helyre kerüljön, de nem volt gyors, feltorlódtak mögötte a többiek.
Nem lehet mindenért a csapatot hibáztatni. -
IXEMGabeo #125295 akkor ezt megint a Lotus baszta el szépen:S -
Akkor Kimi mindenki elé jött be szinte a korai box miatt. Kimit korán hozták ki, amikor folyamatosan gyorsult, leszakította Perezt is aki DSR zónán kívülre került, és a tempó különbséget jól jelzi, hogy Perez Kimi boxkiállása után a teljesen szabadtérben sem tudott gyorsabbat menni mint Kimi utolsó két köre. Utólag okos az ember, de az-az 1 kör sokat számított. A lágyon sokat szenvedett az elején, de Perez környékén végezhetett volna. De nincs ha, remélem 2 hét múlva végre technikai és taktikai hiba mentes hétvégéje lehet Kiminek. -
Vagy ha betámadja őket, beszól nekik: "Csak semmi buzulás!" :D -
Ha egy cápa betámadta volna őket nagyobb lenne a nézettség xD -
madmanic #125291 jah.. azt hittem valamit nem láttam a videón.. -
IXEMGabeo #125290 belinkeltem, mert ezek állandóan fürödnek minden futam után:D
2 monacói futam után is rögtön csobbantak, jól érzik, hogyan kell a feszkót levezetni -
madmanic #125289 és..? -
IXEMGabeo #125288 Vettel és Webber megfürödtek a Szt Lőrinc folyóban. -
McCartman #125287 pancsi. -
madmanic #125286 ez most miez..? -
IXEMGabeo #125285
ezt a 2 marhát:D:D -
IXEMGabeo #125284 az lesz, amit én is mondtam, hogy a gumik miatt szenved. Mclaren belefogott valamibe, ami nyilván Hamiltonnak fekszik, Buttonnak nagyon nem mivel teljesen más a stílusuk...Egyszerűen vicces az, hogy Perez a Sauberben ugyanazt a stílust képviseli, mint Button erre Jenson az, aki jóval hamarabb elkoptatja a gumikat, mint bárki más.
Így sajnos időmérőn (csoda h bekerült a 10-be) és futamon is használhatatlan, amit csinál. Ilyen nincs h kb önerőből olyan helyen végez ahol Kovalainenék szoktak lenni:S
-
Várd ki a végét. Szerintem Button is rendbe jön és hozza majd a pontokat. Most tényleg rájár a rúd. Nem tudom, hogy Sliccingerrel való töltöttkáposzta tett-e jót Hamiltonnak, vagy rájött, hogy a kis pont is pont, a végén pedig 1990 óta csak az számít. De mindegy. Jók a McLarenek. -
+ azon röhögök, ahogy hamiltont temették év elején, hogy button elveri rendre :D ugy néz ki ez pont forditva van... -
azon gondolkoztam a futam végén, hogyha alonsoék együtt jönnek hamiltonnal, akkor ugyanúgy küzdhettek volna az első helyért... de igy... -
valami gubanc van/volt, mert a legfontosabb helyen (végseb szempontjából) sehol nincs, nem hiába nem is tudott élni a DRS lehetőségével -
ja, és Webber végsebessége...átlag és szektorok:
-
Talán egyre kevésbé...ahogy belövik a gumikat úgy rendeződik az egész.
Alonso-nak ez kemény lecke volt, igazán én sem értem mi szükség volt rá..a Ferrari nem Sauber vagy Lotus. Kicsit szükségtelennek éreztem.
Hamilton futamgyőzelme elviselhető lett volna a pontverseny szempontjából..de a Ferrari és a McLaren munkáját nézve a gumicseréknél, talán még ott sem kellett volna feltartani a kezet..
De kint hagyták és ezzel szembesült,,,szánalmas volt nézni sajnos ahogy kűzd, de már verve volt. :(
Button is.... kicsit érthetetlen, kivéve ha a McLaren már nem a gumiértés stádiumában van, hanem már megpróbálja manipulálni azt...mert akkor eltűnt Button 'finom keze'
MS viszont...áhh -
most komolyan erről fog szólni az idény? hogy ki bírja tovább a gumikkal?? Nem vagyok egy ALO meg Vettel fan sem, de a dobogót megérdemelték volna. Így most azt állt a dobogón aki a legtovább bírta. Hát ez szánalmas. -
Az előző hsz érdemi része ok, a többit félreértettem, mert azt hittem az is KK hsze volt. -
Bocs, de Firerock ÉVEK ÓTA idejön okádni ha Raikkonen nem úgy ment, és lehet szopatni. Kitkatet gyanúsítani provokációval, mikor Firerock alapból egy troll, nos, iszonyat baromság, még akkor is, ha Kitkat is megéri a pénzét amikor Kimiről van szó. -
most is azt mondom mint év elején..felesleges izgulni RB nyeri a csapat bajnokit Vettel meg 3x lesz.. -
Nem tudom mit vitatkoztok ennyit. :)
Kimi egyszerűen a kivezetőkön lassú volt a szuperlágyakon, ami nem lett volna baj, mert a többiek se voltak sokkal gyorsabbak, de kb. mindenki bejött elé boxból kijövet, ami viszont gáz. Ez van. Grosjeant látva nem rossz a Lotus, de az időmérőkön - hidraulika ide v. oda - Kimitől több kell.
Egyébként, amikor látom, hogy a Sabuberek hol vannak hozzá képest, mindig -1 helyet elveszek tőle, így nem nagy csalódás a végeredmény. :)
Hamilton jó volt. Szerintem, marad a McLaren-Red Bull fölény a szezon további részében is.
Grosjeannak pedig benézhet egy győzelem a következőn.