182278
  • passatgt
    kijött boxba
  • Master91
    Olyasmit olvastam hogy hidegek voltak a gumijai.
  • IXEMGabeo

Azt nem tudjátok, hogy a SC után Rosberg hogy esett vissza a 11. helyre? Schumi ott elvileg megelőzhette egy akcióban és aztán hirtelen még hátrébb volt. Mi történt vele?
  • Master91
    Ez mekkora jóóóó kép! Azta kurva!!!!

Hála égnek nem kap akkor büntit :D fantasztikus!!! :D

Igen, kurvára sajnálom hogy Csalonzot kellett nézni VÉGIG. Raikkonent nem is láttuk csak fent mikor már törölköztek, Sumit meg csak akkor már ölelgette a csapatot.....remélem valaki majd talál vidit róluk!
  • McCartman
  • McCartman
    én is ezt hiányoltam.
    Alonso-féle majomparádét kellett nézni , ahelyett , hogy Schumit nézhettem volna.
  • gabi89
    Webber meg bek*phatja. Máskor ne büntetéssel akarjon harmadik lenni hanem előzze meg a pályán Schumit ... :D
  • passatgt
    pont webber magyarázott:D

• mcmoha
  • zzeN
    "Döntött az FIA,nem kap büntetést Michael Schumacher, amiért használta a DRS-t sárga zászlós jelzésnél. Az indoklás szerint a német versenyző kellőképp lelassított a zónában."
  • IXEMGabeo
    Panaszkodtak itt nem rég, hogy kevés a műszaki hiba, most kapásból az élmezőnyből ketten is kiesni kényszerültek győztes pozícióból...

Meg ez az ünneplés a végén. Nem bírom Alonsot, de nem volt semmi az a szeretet, ami körbevette nem is csoda h elsírta magát.

Meg ez a dobogó valahogy a Kimi, Schumi, Alonso hármas pont a régi érából való:)

Hamilton-Maldonado eset no comment:D:D, Hami jobban járt volna egy büntetéssel és akkor beért volna 5., 6. helyre bár ki tudja, mert az utolsó másfél körben befordítani alig bírta az autóját annyira elkoptak az abroncsok...

Egyik olyan futam volt az évben, ami megéri a visszanézést

1. Valencia
    2. Bahrein
    3. Kína, Melbourne

Azért nem gyenge, pont azon a 2 pályán volt a 2 legjobb futam ahol évek óta a legunalmasabb versenyek szoktak lenni
  • HappyHunter
    pont fordítva
  • szabii98
    Pastore 'szabályos' Maldonado +20 mp-et kap, amivel a 12. hely az övé(?) azaz elveszik az 1 pontját és Senna kapja(34+20=54 mp)
  • madmanic
    at RB "furcsa" aero eleméről meg néma kuss van..

• McCartman
    azt azért tegyük hozzá ,

Mark Webber a rádióján keresztül értesítette csapatát, hogy Schumacher nyitott DRS-sel hajtott sárga zászló alatt, így a Red Bull most amellett kardoskodik, hogy pilótáját egy hellyel előrébb hozzák. Schumacher büntetése esetén Mark Webber ugyanis megkaphatná a harmadik helyért járó plusz pontokat.
  • Master91
    Formula.hu
    Kimi végül nem kapott büntetést, de Michael még nem jött ki a felügyelőktől.
  • madmanic
    a hajára kenheti az akárhány helyes büntetését vagy a pénzbírságot, Haminak akkor is ugrott a negyedik helyért járó pont.. A következő kanyarban esélyes sem lett volna, simán megelőzi..

• Master91
    Ross Brawn szerint adatai vannak hogy 30m-el a sárga zászlós zóna előtt deaktiválta Sumi a drs-t.
  • precise
    „Ez több okból még érzelemdúsabb most. Spanyolország nem könnyű időket él manapság. Gazdaságilag is nehéz idők vannak. Az emberek nagyon sok áldozatot hoztak azért, hogy eljöjjenek erre a versenyre. Autóban és lakókocsikban alszanak, és 45 fok volt a lelátókon. Ma egy kicsit visszaadtunk nekik ezért cserébe valamit, és azt kapták, amiben reménykedtek.”
    alonso
  • AnuluWork #125611
    Mi is történt? Melyik sárga zászló?
  • Totti5
    Ha sárga zászló alatt csináltak valamit akkor jogos.
  • Master91
    Formula.hu
    Bréking nyúz: A valenciai sajtóközpontban arról beszélnek, hogy Raikkönen és Schumacher is büntetést fog kapni, éppen a felügyelők hallgatják meg őket. Így Alonso mögött Webber lehet a második, Hülkenberg pedig a harmadik.
  • AnuluWork #125608
    Azért elgondolkoztató, hogy a Lotus csapat megint képtelen volt úgy taktikázni, hogy Kimi Alonso elé jöjjön vissza a kerékcsere után.
  • paj01
    Hu na ez fasza kis futam volt. Nalam Kimi a Nr.1:) de jelenleg tényleg Alonso a legjobb a mezőnyben. Tudás és szerencse egyaránt kell ehhez, hogy itt tartson, de hat tudjuk, hogy kinek van szerencseje mindig...Év elején hihetetlen mekkorát mentett azzal a szar ferkaval. Kimi már nem olyan harapós mint ifjoncként, inkább megfontoltabb tipikus északi:) Viszont hosszu tavon ez mukodhet, pl ma nem lett volna 2. ha nem türelmes, hanem ott maradt volna a startnal maldonadoval együtt(aki mellesleg jol elkurta kimi rajtját+ a mclarenf1 teamnel se fog szerződést kapni soha sztem:D). Tetszett a mai dobogó, jó verseny volt, Kanadaban vartam volna ilyen futamot, most felcserélődtek a szerepek.
  • Máté94
    Tehát, hogy PM beismeri, hogy LH teljesen jogosan hibáztatja. :D
  • rolko
    pont msot akarom gyorstalpalón letenni az angol középfokút, de nem sokat értettem ebből..
  • zzeN
    Kobayashit 5 rajthelyes büntetéssel sújtották.

:(
  • gosumofo
    Pastor Maldonado said Lewis Hamilton was entirely to blame for their collision in the final moments of the European Grand Prix

wat
  • G_ArchAngel #125602
    Sky-on is most beszelnek rola, erre az eredmenyre szerintuk nem lesz hatassal 5-10 helyes buntetes kovetkezo futamon.
  • passatgt
    bebaszna...
  • Master91
    http://www.motorsportal.hu/pitstop/megbuntetik-schumachert-c45171.html
  • badoer
    venezuelai traktoros
  • Nohab
    Hamit Maldonado a falba repítette, míg Suminak bejött a gumicsere és végigrongyolt a mezőnyön Webber társaságában.

Bejött a jóslatod.
  • rolko
    lol
  • barmi
    Sumi és Webber átgázolt a mezőnyön az utolsó 7 körben a friss gumijaikon, Hamiltont pedig kilökte Maldonado és így mindketten ráfáztak.
  • badoer
    hami és maldonádo összekoccantak a végén sumi előtt meg olyanok voltak akik egy kiállásal mentek megelőzte őket
  • McCartman
    Eddig az év legjobb futama.
    Már ki akartam kapcsolni félúton , mondván unalmas vonatozás lesz mint a spanyol pályákon általában.
    Hiba lett volna.
  • szabii98
    Sumi és Webb új gumit kapott, a venezuelai traktoros meg felöklelte Hamit és kiesett:D +szerintem a hűtőjét is eltalálta
  • COOLancs
    Szép volt Alonso, de azért még ne adjuk oda a VB-t mert ha Vettel alatt nem faszolnak ki a pacik akkor ezt elég simán behúzta volna. Grosjeant is sajnálom, még beérte volna Alonsot. Hamilton meg minek hagyja hogy belemenjenek xDDD Amikor 2.volt örömautózott, ahelyett hogy próbálta volna behozni Alonsót. Kimi mindig a dobogón találja magát, de mostmár nyerhetne is.
  • desigo