182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #125756 Ez egy nagyon regi magyar szo, amivel a lenduletet, sebesseget jellemeztek, semmi koze a 'rush'-hoz. -
Kedvencem a "nagy rössel érkezik" kijelentés.
Aztán gondolkoztam az mi lehet.
És bevillant. Ez a barom a rush-t mondja röss-nek. Tehát még angolul se tud... -
ShaiHulud #125754 hat ja, nem hittem gyulat alul lehet mulni, de mezeinek sikerult. -
Eleinte elnéző voltam vele szemben, de sajnos nem képes a normális közvetítésre. -
+1
-
G_ArchAngel #125751 Az M1 (MTV) akkor kuld el embereket, ha nincs megfelelo kapcsolatuk vagy nem a megfelelo emberrel allnak kapcsolatban.
Szakmai okokrol szo sincs. -
Chris Lowe #125750 Inkább mezeit kéne leváltani a következő szöveggel mivel fél év alatt sem volt képes megtanulni a f1 világát, ezért azonnali hatállyal kiebrudaljuk.
szerintem sokan várjuk ezt a pillanatot.
-
:)
Egyébként meg nem a tengerentúliakra kellett volna élőben kimenni EB és olimpia évében, hanem az európaiakra, és máris több van a kasszában. -
Bundára gyanakszik a Red Bull
Ez mennyire szánalmas. -
-
milliói::::::::::::::::: -
nem lesz ladies cup
csalodott nezok ezrei maradnak otthon emiatt
-
Ja,ok te biztos voltál már ilyen helyzetben, és tudod, hogy is működött ez ott a valóságban, illetve, hogy ki alatt hogyan viselkedett épp az autó, illetve mi volt a szándéka.
Szerintem maradjuk annyiba, hogy nem tudod te sem 100%-ban ezt megítélni.
Te biztos 1000x gyakorlottabb vagy, és abban a helyzetben te nem ezt tetted volna, mert meg tudod ítélni a helyzetet...
-
Mit (nem) tett ez a lány,hogy kivágták? -
MTVA nem kíván tovább együtt dolgozni Bende Adriennel
Forma-1 exkluzivitását bemutató Bende Adrienntől megválni kíván a közszolgálati televízió.
A 27. születésnapját tegnap ünneplő Adrienn azt az indoklást kapta menesztésére, hogy az F1-es stábbal új koncepció alapján fognak dolgozni a jövőben, valamint költségcsökkentési okok is közrejátszottak.
Adrienn így kommentálta az esetet: "A Forma1-ben eltöltött közel fél év meghatározó időszaka volt az életemnek. Rengeteget tanultam és sajnálom hogy az MTVA új koncepciójában nekem már nem maradt hely. Megdöbbentett a hír, hogy a szezon felénél sem járunk, de már koncepció váltáson gondolkoznak. A munkatársaimnak ezúton is köszönötet mondanék, amiért segítőkészen és pozitív magatartással álltak hozzám."
További friss információ, hogy a Bende Adrienn irányította Lotus Ladies Cup mégsem lesz betétfutam az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjon. -
Magatok nevében beszéljetek:) én meg tudom ítélni. Ha valaki a kanyart az ellenkező irányba kezdi el venni és bevetődik az ideális ívre, mármint "bevetődne" s kilöki a másikat az BIZTOSAN nem a pályán szabályosan haladó hibája, mert előzés nem történt, csak egy alapból elbaszott próbálkozás ami egy percig sem volt komoly, hiszen Hammilton védte az ívet, vagyis el sem ment onnan.
-
Nem akarok semmit kezdeni, főleg nem vitatkozni. Leírtam a véleményemet. Nem kell szentírásnak venni, én így láttam.
Bár nyilvánvalóan egyikünk sem tudja megítélni a helyzetet 100%-osan, ugyanis se te se én nem ültem egyik autóban sem a baleset idején, és a pilóták fejébe sem látunk bele. -
Wlanseraf #125739 -
hamilton's fault -
És? -
-
A vérében van... -
IXEMGabeo #125734 utolsó sorokon felröhögtem 
-
Chris Lowe #125733 Fordított helyzetben hami is ezerrel kakaskodott volna, ilyen a természetük. Volt már példa rá bőven. Ha innen nézed hamit hova küldenéd f1 helyett? -
madmanic #125732 ne kezdd már te is pls..
Haminak EZÚTTAL semmi köze nem volt a balesethez. Védekezett, SZABÁLYOSAN tartotta az ívét.
Maldonadonak -akinek szerintem egy illegális közép-amerikai erdőirtáson a faközelítőt kellene terelgetnie nem versenyautót- vissza kellett volna vennie,( ahogy PL Kimi tette ) és a kanyar után simán meg tudta volna előzni. Neadj'isten a következő körben a zónában..
-
Ja és látom, nagyon ment itt Hami balesetéről a veszekedés. Szerintem mindketten benne voltak valamilyen szinten.
Hamiltonnál érdekes, hogy mindig rátalál valakire, és akár több futamon keresztül is képes vele lökdösődni. Nem tanul semmiből. Lehet hogy most egy újabb ilyen páros alakult ki.
Most ő esett ki, legközelebb a másik fog... -
Na mostanra sikerült megnéznem a futamot :)
A dobogó jobban nem is alakulhatott volna. 3 bajnok, ebből kettő a kedvenc csapatommal. Kedvenc csapatom esélyes pilótája az első. Kedvenc pilótám a második, a nagy öreg pedig a 3. , és neki is nagyon szurkolok :)
Kicsit aggódtam, mert óhatatlanul, de halottam, hogy Hami ütközött valakivel. Mikor Alonsó mögé került, azthittem, nem ő lesz az első :)
Az ünnep sem volt semmi a végén. Mit kapott érte Alonsó? :D -
IXEMGabeo #125729 A császár útja -
-
Ecclestone-ra elfogatási parancs, és akár 10 év börtön várhat
Szegényen van elég pénze ügyvédre?
-
úristenmivélettazsg. -
Gyerekek, gyerekek... valaki benéz ide csak a mocskolódást látja. Egyik a pilótákat ócsárolja, a másik a fórumtársát. :I -
off -
Ne aggódj! Ő magasan leszarja,hogy te minek örülsz...
Mint ahogy én is
-
Nem kisebbíteni akarom Alonso érdemeit, mert ez úgy általában jellemző a 'rengeteg előzéses' kicsit műanyag időszakra, ami van :)
Szal kicsit tartok attól, hogy x idő múlva rossz szájízzel kell magyarázni hogy ezek a zseniális nagyon mélyen fékezések, kifékezések és ív harcok általában eltérő tapadáson lévő autók között voltak.
Persze nem mind...de a legtöbb 2mp-s köridő különbségen lévő előzés. -
Sajnos nem...evvan -
Wlanseraf #125718 Alapvetően nem érti miről van szó sajnos:D -
a szót mint egyértelműen ráutaló jelzőt használtam,nem volt benne offense,sajnálom a félreértelmezésed. -
igen,csak ha ott fizikai fal van,akkor PM sem lett volna olyan idióta,hogy nem veszi el a gázt... -
Attól, hogy hatvan szmájlit teszel, nem értelmesebbnek, hanem retardáltabbnak fogsz tűnni, sajnálom, hogy tőlem kell ezt megtudnod.
És ha olvasnál is, nem csak behánynád a baromságaidat, nem a védekezés mikéntjeire, hanem arra reagáltam, hogy ha a vonal fal lenne, Maldonado kiesik. Ami igaz is, csak ugyanennél a mozdulatsornál Hamilton szintén.
:)