182278
  • IXEMGabeo
    fasza futam volt, de összességében idén csak jó futamok voltak, nagy grat Webbonak, Vettel fel kötheti a gatyát, tudtam h van még lehetőség az ausztrálban.

Mclarenek csalódás, de én azt nem bánom, Ferrari baromi erős, a Sauber szerencsétlen, Lotus hol gyors, hol nem (Grosjean balszerencsés), Maldonado továbbra is hülye, sajnos Schumiék csak a hűvős és esős időben versenyképesek...úgyhogy így valószínűsítem, hogy a Red Bull csapat lesz a világbajnok még talán ők a legstabilabbak Alonso mellett...
  • bodajoci
  • Ulvar
    ,
  • bodajoci
    a nevezési listát nem magyarok csinálták, amúgy meg helyesen úgy kellene, hogy Kobajasi Kamui, mert a japók is úgy használják a nevüket, mint mi, szal vezetéknév elöl...
  • G_ArchAngel #126193
    A cig*ny a zsidó meg a skinhead pecázgatnak a tóparton. Megjelenik nekik a jótündér. Most teljesítem mindegyikőtöknek egy kívánságát.
    -Te mit kérsz roma?
    -Azt hogy dögöljön meg az összes zsidó.
    -És te zsidó?
    -Pusztuljon el az összes cig*ny.
    -Hát te skinhead, mit kérsz?
    -Én asszem már csak egy kávét kérek.
  • Ulvar
    áhá
  • G_ArchAngel #126191
    nem, az akkor van, ha flemelni fognak, kave vagy akarmilyen ital, amikor mar semmi dolgod nincs, mert megcsinaltak helyetted:)
  • kifli
    Nevezési listában hogy van írva? :)
  • Ulvar
    popcorn-t nem? :)
  • G_ArchAngel #126188
    akkor en mar csak egy kavet kernek!:)
  • passatgt
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Japán_nevek_át%C3%ADrása
  • bodajoci
    Nem beleszólásképpen, de a japó nevek "j" kiejtését magyarban bármilyen hihetetlen, de "j"-vel is lehet írni, mert japán megfelelője nincs, az hogy nyugaton hogy írják, az az ő dolguk, ez meg a miénk...
  • madmanic
    KobaJaSi??? Joógabi te kretén.. Ja, bocs SZAKÚJSÁGÍRÓ..
  • McCartman
    Nem tippelgetett , pontosan tudta kiről van szó , csak elszólás volt.
  • desigo
    Nem is kell,hogy ismerje ezeket a népeket.
    Csak akkor ne tippelgetne xD
  • Totti5
    Az autó magától nem csúszik meg. Látta hogy támadják, állt a gázon és persze hogy nem tudja bevenni. Ha neki ez jó csinálja, de én teljesen kiábrándultam belőle...
  • G_ArchAngel #126181
    Nagyjabol annyira volt koze a megcsuszo autoban a kiuteshez, mint anno a visszacsapodo Webbernek Rosberg kigolyozasahoz.
  • szabii98
    Amúgy Maldo-Perez kocc miatt volt disabled nem? Tuti, mert a DRS zóna végén voltak
  • Totti5
    Ugyan úgy kiütötte a versenyzőtársát mint Hamiltont. Ugyan azt csinálta. Szart rá hogy mellette vannak és egyszerűen teligázzal eldózerolta onnan... ha nincs tisztában azzal hogy vert helyzetbe került és egy kicsit el kell venni akkor menjen haza. Félelmetes hogy ugyan azt eljátsza 2 versenyen, úgy hogy közben a többi 20 pilóta megtudja oldalni ezt a helyzetet egymás közt simán.

Attól hogy hideg gumikon megy, vagy előrébb van még lehetnek mellette előtte mögötte akikre figyelni kell. Őt senki nem szorította le, senki nem akadályoztatta semmiben. Csatában volt ahol úgy viselkedett mint egy barom állat. Ez a kamikaze nem a japánok.
  • HTS s3rg1nh00
    azt mondjuk megbocsátjuk neki,ha az F1hez nem tartozó személyeket nem ismeri fel szerintem :D

És a tegnapi oltására emlékeztek?
    Mezei:-Na,meglátjuk ki milyen színű gumit rak fel!
    Wéber:-Feketét szerintem...
  • benőmenő
    Azért Wéber is alkotott, már nem emlékszem pontosan, de:
    A képen látható Úriember Jay-Z, ööö..akarom mondani JK :DD
  • Zomil
    Remélem Maldonaldo hamarosan kap 1 versenyes kitiltást...Pedig Perez megint nagyon jot ment.
  • passatgt
    Mezei: "...itt nem igazán vannak dombok, elég sík a terep."
    Wéber: " Mivel ez egy repülőtér volt..."

:D
  • G_ArchAngel #126174
    Maldonado nem utott ki senkit. Raikkonen ebben a helyzetben, mint tamado, tudott figyelni es visszavett. Perez hulye volt vagy bator. Aki hatulrol jon, az figyeljen jobban.
    Pastor hideg gumikon erkezett a kanyarba es elorebb volt, mikor Perez tamadni kezdett.
    Meg a Sauber fonoknoje sem tartotta hibasnak, inkabb csak arra hivta fel a figyelmet, hogy valakinek le kell vele ulnie es beszelgetni egy kicsit a korulmenyekrol.
    Nagyjabol 50-50%-ban voltak hibasak, Maldonado-t max azert lehet buntetni, mint tavaly Hamilton-t es Massa-t: mindegyikuk vonza/vonzotta a bajt.

• Master91
    Szerintem Maldo 10k euróját is alig akarták a nyakába rakni!
  • Sysfox
    Mai Mezei:

Amikor Grosjean kiment első szárnyat cserélni, utána kiírták, hogy lehet használni a DRS-t. Erre mit mondott?

"Most már lehet használni az első szárnyat..." :D
  • Big Boss Hu
    Aham, szóval FIA logika kezdőknek:

Kobayashi hibázott egyet és megcsúszott a boxban amit megpróbált korrigálni = 25k euró büntetés

Maldonado ismételten kiütött egy versenyzőt = 10k euró + ejnye-bejnye ha mégegyszer megcsinálod kapsz 10rajthelyes büntetést.
  • precise
    amennyi idő alatt ide beírtad, beírhattad volna google-be, hogy "f1 game".

Csoda, hogy ott tart az ország ahol...
  • McCartman
    Majd szólunk neki , hogy kerested.
  • jackoneill90
    Forma 1-s játékot keresek
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #126166
    esik az eso Silverstoneban:)
  • FeikG
    Menj hozzá feleségnek! akkor hallgathatod nap mit nap
  • RatBaG #126164
  • FeikG
    Akkor képzeld el, amikor ez a 2 töketlen együtt volt
  • Magic Boy
    Paliknál Mezei fényévekkel jobb.

Palik remélem soha többet nem kerül az F1 közelébe se!
  • Ulvar
    Barom váltson barmot...hát...te tudod, de arra már várhatsz.
  • pedobear
    Mezei megint akkora baromságokat mondott, hogy az már Gyula szintje.

Palikot akarom hallani már végre!
  • Totti5
    Szujó Zoli amúgy jó kommentátor (is) lenne.
  • pedobear
    nagy sz.r volt ez a futam és unalmas is egyben