182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Meg én nem tudom, hogy miért kell ilyen pici tartományba rakni a Pirellinek az optimális zónát, mikor 1241220 féle tényező beleszólhat, hogy most el e tudják találni az optimálist, vagy sem, pl. időjárás, hőmérséklet, meg minden szar.
az ekkora optimális tartomány:
------------------------|-|------------------------
Helyett minimum ekkora kell:
-----------|---------------------------|----------- -
G_ArchAngel #126396 altalaban, mint minden, ami olasz... -
Na mostmár kimerem tenni a lábamat majd hungaroringre :P
-
szar pirelli...
-
IXEMGabeo #126393 "A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko éppen emiatt jegyezte meg az Európa Nagydíj után, hogy szerinte a Pirelli minőség-ellenőrzési gyakorlatában lehet a hiba: az egyforma gumiszettek minősége között túl nagy a különbség. Nem tudjuk, hogy tényleg így van-e, de ha igen, akkor az egy újabb véletlenszerű tényező az erőviszonyokban. Pusztán a vakszerencsén múlik, hogy kinek milyen szett jut. A gyártási folyamatból adódóan bizonyos mértékű szórás elkerülhetetlen, csak éppen nem mindegy, hogy mekkora."
hát igen és valóban így volt h Schumi 1. etapja lassabb volt, mint a második majd Hamilton utolsó etapja eléggé lassú volt ráadásul a lágy gumi nem is működött megfelelően az autón ezért is volt kint 3x. -
IXEMGabeo #126392
ez egy Mclaren:) -
G_ArchAngel #126391 Megvolt, ez a McLarenes cucc erdekes volt, errol nem tudtam. -
tessék :)
görbe tükör/Silverstone -
:)
-
G_ArchAngel #126388 Csutortok du. 2 ora van es nincs Gorbe Tukor.
-
IXEMGabeo #126387 megreformálhatják a büntetés rendszert -
-
Azota lett ilyen gonosz. -
A Forma-1 sok nézőt hozott -
IXEMGabeo #126383
így nézett ki fiatal korában:)
ehhh ezt én se tudtam. Van még mit olvasni az F1 történelemben... -
G_ArchAngel #126382 Ezt nem tudtam:
"Dr. Helmut Marko, a Red Bull Motorsport tanácsadója az 1972-es Francia Nagydíjon vesztette el a bal szemére a látását, amikor a BRM-mel Emerson Fittipaldi Lotus-a mögött haladván egy hatalmas kő eltalálta a sisakját. A kő áttörte a fejfedőt és megvakította a bal szemét. Ezt követően Marko felhagyott a versenyzéssel." -
nemrég jutott eszembe a rexonás-lotusos reklám kapcsán ez... hogy óraműpontossággal működnek, az lehet, csak lassú az az óramű -
IXEMGabeo #126380 igaz
-
és az elég gyakran elbaltázott stratégiát se felejtsük el -
Meg, hogy lotuséknál általában egy másodperccel tovább tart a kerékcsere, mint az élcsapatoknál. -
Én a Ferraris időszakában vettem először igazán észre, hogy vagy rosszat mondott róla, vagy semmit.
Csúcs az volt amikor az emlékezetes monacoi megcsúszásánál azt próbálta beadni, hogy azért rongyolt bele Sutilba, mert onnan próbált előzni... -
G_ArchAngel #126376 Weber soha nem kedvelte Raikkonent, mar akkor sem, amikor a finn a McLaren-nel volt. Holnap majd elolvassuk mit ir Farkas Peter. -
Wéber ugyanazt a hülyeséget nyomatja, mint a futamon...
Jó lenen, ha legalább a szakkommentátor át látná a futamokat. -
-
IXEMGabeo #126373 Bár a Mercinek lenne ekkora sebessége száraz körülmények közt:(
Lotusnak egyébiránt az időmérős teljesítményükön kellene javítaniuk...ugyanaz a bajuk valószínű, mint a RB-nak és a Ferrarinak év elején. -
Gábor Wéber
Hiába volt Raikkönené a leggyorsabb kör, mégis Grosjean össztempója volt az, amivel akár a győzelemért is harcolhatott volna Silverstone-ban. Az első körös balesetet követő orrkúp csere után 31,5 mp-es hátrányba került a 3. körre Mark Webberhez képest, és ugyan ő is kétszer állt ki, mint a többiek, de a taktikája messze volt az ideálistól.
A sérült autóval elvesztett időt és az orrkúpcserét is megsaccolhatnánk, de ezeket leszámítva is látszik, hogy RG tempója egálban volt a győztesével, még a 9 körrel hosszabb utolsó etapja ellenére is. A 26. körben, második kiállása előtt (ekkor már Webber is kemény keveréken volt 11 kör óta) a kettejük közti különbség 15,4 mp volt, ami 15,5-re nőtt az utolsó kör kezdetére - azaz gyakorlatilag nem változott.
Mindezt úgy, hogy mindketten autóztak légüres térben és küzdöttek ellenfelekkel is, azaz jelentősen egyikük sem volt hátráltatva a másikhoz képest. Ez persze megint a HA kategória, de az látszik, hogy előbb-utóbb bizony megérik az a bizonyos meggy. -
IXEMGabeo #126371
legalsó kommentet nézzétek!:D:D:D -
A kettő kombinálva kihozza a bárhova mehetsz fogalmát. -
És aki Pitvarosról menne Mogyoródra? -
1500 a napi jegy a BKV-nál. Azzal oda és annyiszor mehetsz ahányszor akarsz. -
Az ötlet jó, de a megvalósítás meg szar itthon.
Itt nem mehetsz bárhova, bármivel, bármennyiszer.
-

-
G_ArchAngel #126365 Kicsit OFF, mi rendeltunk jegyeket az evezos esemenyekre (Olimpia) es meglepodve tapasztaltuk, hogy minden jegy melle jar egy egesznapos Travel Card, ami azt jelenti, hogy barhova, barmivel, barmennyiszer utazhatunk. -
Forma-1-es vasúti jegy egyenesen a Hungaroringre
A MÁV Start Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. különleges megállapodása alapján rendkívül kedvezményes áron juthatnak el a rajongók a mogyoródi aszfaltcsíkra. Most mindössze 9900 forintért tekinthetik meg a 2012-es Magyar Nagydíjat, melybe belefoglaltatik a teljes útiköltség, valamint a belépő a nagydíj vasárnapi futamára. -
-
IXEMGabeo #126362 habár gyengélkedik, de Button is egyre jobb minél jobban öregszik. Ő meg triatlonozik. Ennyit számít, ha megfelelő kondiban vagy. Olyankor tökmind1 a kor...persze ehhez gének is kellenek -
G_ArchAngel #126361 Erdekes, hogy az idosodo pilotak kozott Webber olyan, mint MS volt ebben a korban, nem romlik a teljesitmenye. Talan, mert mindketten a palyan kivul is megszallottan sportolnak.
Barrichelloval vagy Trullival kapcsolatban nem igazan emlekszem sporthirre, ami nem F1-hez kotheto. -
IXEMGabeo #126360 na, de ez a kép.
Olyan mintha az öröm mellett szándékosan reklámozná a Casiot illetve hamár a Casiot akkor a Rauch-ot is:D:D -
McCartman #126359 Szép óra.
-
IXEMGabeo #126358