182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha vétettek az előírások ellen, valószínűleg mindkét autó kénytelen lesz a bokszutcából rajtolni.
Akkor akár Schumi a második helyről rajtolhat, -
Stewart: Schumacher nyerhetne már végre, hogy nyugdíjba menjen -
McCartman #126674 Mondjuk olyan alapon , hogy más valaki elbénáz valamit mindenkire mondhatnánk , hogy bemákol. -
-
Hét persze 
Ennyi erővel,már csak a BBS kergetné a Pirelliket a pályán! -
1. Alonso (spanyol)
2. Vettel (német)
3. Schumacher (német)
4. Hülkenberg (német)
5. Maldonado (venezuelai)
Hockenheim: rajtsorrend esélylatolgatással -
Azon egyszerű tényről feledkeztél meg,hogy Alonso volt az egyetlen,aki a végén új gumikkal jött ki és igen valószínű,ennek köszönheti a pole-t..
Az nem vita kérdése,hogy az első 4-ből,hárman vízen járók,ez is többszörösen bizonyított tény! -
-
én már 2 éve eltiltottam volna őket a forma1től -
[url=http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2012/07/22/10/Bajban_a_Red_Bull_vizsgalodnak_a_stewardok.aspx]"Komoly bajba kerülhet a Red Bull Racing alakulata Hockenheimben, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) technikai delegáltja, Jo Bauer ugyanis jelentette a stewardoknak, hogy a címvédő alakulat minden valószínűség szerint újra trükközik a motorvezérléssel."[/url] -
ezen felröhögtem :DDD
köszi, kellett ez így reggelre :) -
-
G_ArchAngel #126664 Hozzad kepest Firerock tibeti bolcs... -
Die Wettervorhersage für Hockenheim -
Ez esetben igen, úgy értettem, hogy rajkuszt/sumákot/mindenki helyettesítse be a kedvencét még egy velorexxel is bucira verte volna Alonso, mert esőben tökmindegy, hogy az ember a ferrariban/rb-ban/mclarenben/lotusban/merciben ül vagy frédi-béni lábbal hajtott autójában a technikai különbségek 1000%-ig annulálódnak. :D
Most így jó? :) -
-
A versenyzők szombati nyilatkozatai Hockenheimből -
Az a baj hogy értjük:D... -
Részidők és csúcssebességek, időmérő - Német GP -
Hogy jön ide a HRT? Eddig a top csapatokról volt szó, hogy jön ide hirtelen a HRT? De ha direkt nem akarod érteni amit a másik ír, akkor értem hogyan. -
G_ArchAngel #126656 "az eső elmosta a technikai különbségeket"!!!???
Jah, oke...
Tehat esoben Alonso HRT-vel is nyerne.
Szerintem neked valami egyszerubb sportot kellene kovetned, az F1 csak osszezavar. -
Chris Lowe #126655 Ebben a mezőnyben kivételes tehetség ez nyilvánvaló. Viszont a forma 1 pénzről szól ez is nyilvánvaló. Aki tiszta sportot akar nézni menjen ki a grundra talán ott megkapja. -
Ja, teljesen átlagos volt a 2010-es RB, hiszen csak 15/19 időmérő nyerése van, ami még a teljesen átlagos brawnnak se jött össze, utoljára talán a 90es évek williams dominanciájában volt ilyen.
Szerintem pont a legutóbbi két időmérő bizonyítja, hogy Alonso > all. Az elmúlt két időmérőn senki nem tudott tökéletes kört összerakni, mert nem voltak ideális körülmények, de a legkevesebb hibával mindkétszer Alonsonak sikerült. Nyilván jókor volt jó helyen, mázlija volt, vagy simán csalt, de én fenntartom a véleményem, hogy nem, csak simán ő a legjobb, az eső elmosta a technikai különbségeket (mert még mindig nem a ferrarinak lejt a pálya, bár már nem olyan látványos a leszakadás mint az év elején), győzött a skill. -
IXEMGabeo #126653 2010-ben pedig több technikai hibája volt a RB-nak, mint a Ferrarinak bőven...Alonso ott is többször volt jókor jó helyen, mint a klasszisa. Ott a szingapúri és a monzai futam volt, amit erőből szépen megnyert -
IXEMGabeo #126652 Nem Massa szintjén van a Ferrari, hanem Massa az, aki nem minden futamon hozza ki belőle a maxot. Idén maximum a Silverstone futam volt tőle elfogadható eredmény, de a Ferrari nem egy hulladék ez már futamok óta így van. Győzelemre esélyes autójuk van ilyen olyan taglalt okok miatt -
Itt biztos kaptak mind a ketten egy jó kis agymosást Börni papától... és jogosan. Ez max Barinak volt kínos... -
Ehhez azért ezt is tegyük már hozzá:
06:55 -től ...
-
G_ArchAngel #126649
-
'A vélemény olyan, mint a seggluk. Mindenkinek van, és senki nem kiváncsi a másikéra.' :)
Én együtt tudok vele élni, hogy nem értesz velem egyet, ha fordítva is igaz ez, akkor szerintem ez egy szép este volt. -
McCartman #126647 Sajnáltam is érte , nagy szám lett volna pedig. :)
Dehát elidegeskedte.
Ezt kívülről megítélni azért elég bajos , bár tény , hogy lelki töltetet mindenképp meríthettek belőle. -
G_ArchAngel #126646 Abszolut nem, pont az a baj, hogy a Ferrari nagyon jo es ez a ket pilota nem tudja kihozni belole a maximumot.
Ezzel az autoval Vettel vagy Hamilton mar VB lenne, pontvesztes nelkul.
Folytassuk a 'Ki mond nagyobb baromsagot?' estet? -
Végig olvastam ez az Alonso ekézést, és hát érdekes volt az érem másik oldalát látni. Ha jól értem jó pár ember pont akkora csaló nímandnak tartja Alonsot, mint én sumit. :) (kizárt autós vb cím, kilökősdi, versenyről versenyre változó szabályok, hogy mindig sumi autója legyen a szabályos, a többiek meg hadd fejlesszék szét magukat...)
Szóval szerintem is Massa szintje körül van a ferrari, a többit Alonso teszi hozzá (ha nem számítana a pilóta, akkor rajkusz, vettel, akárki helyett is lehetne egy baumgartner a pilóta, nem? :) ), akit lehet nem szeretni, de akkor is ő a csúcs ebben a mezőnyben.
2010-ben meg akkor technikai fölénye volt a RB-nak, mint előtte a brawnnak, vagy a 90es években a williamsnek, és látjuk azok hogy nyertek, és láttuk ahogy a RB nyert. Hát ég és föld, és ez is Alonso klasszisa.
Remélem idén világbajnok lesz. És remélem rajkusz is, meg sumi is nyer még futamot. Ha idén nem, akkor 10 éven belül vmikor legalább. :) -
Chris Lowe #126644 Kíváncsi vagyok drs hogy fog holnap működni. Mert ha nem megy akkor a 2meki és rai csúnyán be fog ragadni hülkenberg mögé.
A másik kérdés maldonado, most kit fog kilökni. :-D Rajtnál schumi esélyes, vagy ha hamilton a futamon utoléri... -
IXEMGabeo #126643 Akár hiszed, akár nem egy győzelem nagyot lendít egy csapat teljesítményén...Pláne egy Ferrarinál ahol mindig nagyok az elvárások -
IXEMGabeo #126642 Nem rajta múlott, hogy Perez elszúrja a féktávot a végén...
Ez volt vele Imolában is, hogy a támadóversenyző másodpercekkel volt nála gyorsabb csak azt legalább szépen kivédekezte 2005-ben egy nehezen előzhető pályán...Itt viszont esélye nem lett volna a DRS zónában, dehát nincsen ha...Jól jött ki a kerékcserékből holott akkor a Ferrariban még a pontszerzés se volt benne. Ilyen előfordulhat... -
McCartman #126641 Gondolom anélkül a győzelem nélkül is végezték volna a mérnökök a munkájukat.
Miért mákolta volna be? -
IXEMGabeo #126640 meg annak, hogy számottevően egyik csapat sem húzott el a fejlesztésekkel, és úgy néz ki a Ferrari valamelyeset megértette a Pirelli működését...Ja és, amit mondtam, hogy kellett a Ferrarinak az a bizonyos lökés amikor Alonso bemákolta Malajziát... -
McCartman #126639 Massát amúgy rég kukázni kellett volna , ebben egyetértünk. -
McCartman #126638 De az már a versenyzőn múlik , hogy mit tud kihozni a mostoha körülményekből.
A Ferrari a teljesen új koncepció okozta lányos zavarában használhatatlan-kezelhetetlen autót adott alá , az ennek ellenére szerzett morzsáknak köszönheti , hogy mostanra , mikor úgy tűnik kezdik megérteni az autó működését , versenyben tudott maradni. -
IXEMGabeo #126637 Szerintem is Massa lassú a Ferrarihoz képest...Okok már mellékesek sajnos, de amióta Pirelli van még rosszabb, mint a Bridges évében...Viszont a Ferrari mindenképp javított a teljesítményén, fejlesztések és a gumik megértésének árán akár...