182278
  • IXEMGabeo
    még a végén Button nyer:D:D őt ezért sem szabad leírni sunnyogva előre dünnyög lassan:D
  • Botond #126755
    Lekörözésnél lehet drsezni? :D Nem is tudtam.
  • Ulvar
    Mezei most már megérdemel egy tarkó lövést... Ez már nekem is sok...
  • passatgt
    lökják ki egymást és but-rai-msc dobogóval elégedett lennék:)
  • Zomil
    Ferrari megint a gumikon bukja el a versenyt? :)
    (mondjuk nem bánom, mert Alonso-t nagyon nem szeretem :D )
  • IXEMGabeo
    Button és Vettel megeszik Alonsot
  • IXEMGabeo
    Sauber nagyon állat:D ők csinálják a showt kb Kimivel együtt
  • passatgt
    kéne az eső
  • desigo
    Nagyon jó futam eddig a mai...
  • IXEMGabeo
    szar a Merci...Lotus, Sauber mindenki gyorsabb náluk faszom
  • Botond #126746
    Megint a kerékcserén megy el, nem hiszem el.
  • Master91
    Hülkenberg elengedte Sumit. Köszi mezei!
  • csokikutya
    Ez meg miről beszél?
  • IXEMGabeo
    azta milyen csaták:D

Raiko sokat nyert a kerékcserével
  • IXEMGabeo
    Button 4. ez nem jó:( Mclaren nem tűnik lassúnak
  • Botond #126741
    Ha=ja
  • Botond #126740
    Ha, grosi szerencsétlen ismét :(
  • Botond #126739
    Indulhat a szokásos hami vs Massa a 172,5. helyért...
  • desigo
    Kimi - DiResta csata milyen komoly
  • IXEMGabeo
    de szép előzés Raikkonentől!!!
  • IXEMGabeo
    Hülk feltartja Buttont és ez jó Alonsoéknak...
  • IXEMGabeo
    Hamilton gumi problémák:OOO ez mondjuk szopás
  • IXEMGabeo
    Massának annyi,

Grosjean megint benne volt valamiben:D
  • IXEMGabeo
    Utolsó sor megint túlzás volt, de nem baj nézzük a futamot:))
  • desigo
    Nah start

• Botond #126731
    Én 84 óta követem a sportot, a korábbi eseményekkel kapcsolatban nem tudok állást foglalni.

Mansell rosszkor volt rossz helyen. Mint a 80as 90es években oly sokan. Prost Senna Piquet Lauda és a többiek elvették a fényt előlük. Szerintem Button is ilyen, aki a hondás évekkel még pluszban megnehezítette a saját dolgát.

Buttonnak fellángolásai vannak. Webbernek is. A vb címek meg lassan 10 éve úgy dőlnek el hogy na Alonso vagy vki. Ez azért más.
  • IXEMGabeo
    kezdődjön a futam, eső gondolom nem várható
  • McCartman
    read-only?

olvass vissza , már le is zárult.
  • IXEMGabeo
    Alonso is 31 éves aztán szerintetek ő a legjobb, rá miért nem vonatkozik ez a szöveg akkor?:) egyetértenék vele, csak ez milyen dolog már, hogy az nem vesszük ide az összes 30 éven felüli versenyzőt.:) Eddig is egyértelmű volt, hogy az idősebb sportolók legyen az teniszben, evezésben, futballban, kézilabdában fizikailag már nehezebben veszik fel a versenyt az ifjoncokkal...
  • FeikG
    A "lassan"szavacskán van a hangsúly és igen igaz Webberre is.
    A 4.x felé közeledve egyre nehezebb felvenni a versenyt a huszonévesekkel és ezt majd csak akkor fogod megérteni,ha már te is felveszed ezt a cipőt.
    És az az ami fantasztikus Sumiban,hogy 43 éves még tud pole-t futni Monacoban,hol ott sokan ennyi idősen,már a wc-re sem érnek ki időben..
  • IXEMGabeo
    Azért lássuk be múlik a technikán is, és, hogy ki hova szerződik...

Nem feltétlen a vb címek száma határozza meg ki a legjobb. Lehetett a legnagyobb akár Gilles Villeneuve is, nem lett világbajnok, de egy legenda mai napig. Vagy akár Stirling Moss, aki szintén az 50-es évek egyik legjobbja volt. Egyébként a valaha volt legjobb versenyzőként én Fangiot tartom a koroktól és vb címektől függetlenül. 4 különböző csapattal lett világbajnok egy csekély biztonsággal rendelkező korszakban és időmérőn szinte ő is verhetetlen volt. Időmérőn Senna és Clark tekinthető a legnagyobbaknak. Ez is szubjektív és nem lehet őket összehasonlítani, ezt csak én gondolom így az olvasottak és a látottak alapján...ha viszont Buttont, Manssell szintjére emeled akkor az elég hízelgő rá nézve mivel Manssell egy legenda volt szintén.:) Ha megnézzük akkor Piquet, Prost csapattársaként is vereséget szenvedett az oroszlán, ennek ellenére mégis legenda és Buttonnál azért nagyobb versenyző még akkor is, ha más korszak...
  • Botond #126725
    És kis szerencsével világbajnokként vonulhat vissza (akár már idei év végén).

De ő sem az a kategória, ami hű. Szerintem itt mi már sokan a csúcsok csúcsáról beszélünk. Olyanokról akikre x év múlva is emlékezni fogunk, mint Prost, Senna, nem olyanokról akikről egy rendes előzést se tudunk felidézni, mint Hill, aki szintén világbajnok lett, végig néztem azt az évet is, de egy másodperc sincs meg, míg mondjuk Senna-Prost mekis pillanatok mai napig bevillanak futam közben néha, vagy sumák-hekki (és coulthard) momentumok is ilyenek.
  • Chris Lowe
    Lol ez a maldonado nagy arc! Hallgattátok a nyilatkozatát? Vigyorogva mesélte, hogy perez még nem nyert futamot ő igen, de egyébként jó pilótának tartja mert a gp2ben második lett... mögötte. :-D
  • madmanic
    http://sportgeza.hu/forma1/2012/07/22/feljelentette_a_fia_a_red_bullt/
  • Botond #126722
    Sumák,Prost,Lauda,Senna,Piquet a háromszoros, vagy többszörös világbajnokok akiket én láttam, és akiket gondolom te is elfogadsz a sportág meghatározó alakjainak. Na most ők mind nyertek már 2-3 címet, mire 32 évesek lettek. Vettel, Alonso szintén így van ezzel. Buttonnak már késő. Még egy másodikat behúzhat talán, de szerintem az se lesz. Szép karrierje lesz mint Mansellnek, de kétszeres világbajnok ő se lesz szerintem.
  • IXEMGabeo
    Nem vágom Buttont miért írjátok le, hogy kiég...

Tavaly szenzációs szezonja volt és még a stílusán is képes volt valamelyest változtatni, mert tőle szokatlanul agresszív futamokat lehetett látni. Most azért, mert egy fejlesztési csomag miatt gyengélkedik nem mondanám azt, hogy kifele megy. Ennyi erővel a 36 éves Webberre is, aki még ugyan nem vb pilóta, ő rá is lehetne azt mondani pedig itt van motivált és kellően jó fizikummal rendelkezik...
  • pedobear
    Pizzonia megnyerte a bemutatkozó futamát
  • desigo
    Vettelt otthon sem merik megbüntetni...
  • IXEMGabeo
    Nem is Buttonra, hanem Jean Alesire hajaz a karrierje
  • IXEMGabeo
    Rosberget még érdemes lenne kivárni, mert szerencsétlen ugyanolyan balszerencsésen köti meg a szerződéseit, mint anno Button. Hiába volt hűséges a Williamshez amellett, hogy peches is volt, de dobogóra esélyes autója nem volt még szinte...2010-es évad elején hozott 1-2 dobogót a Mercivel, de azóta se engedte meg a technika ezt számára. Kivéve most Kínában, de Kínában Rosberg eleve extra klasszis módjára közlekedik...