182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
..már a GP4-ben is limitálta a fordulatot mittomén hány másodpercre egy pálya elhagyásért...ezer éve volt. :) -
McCartman #126875 Látta valaki Grosjeannal mi történt az első körben? -
paj01 #126874 Legyen úgy!;) Bár sztem vettel igy is ugy is megette volna buttont, szal nem tortent akkora igazsagtalansag. -
De ezt tényleg ne magyarázzuk már meg, ezt nem lehet... Ez szabálytalan... Részemről vita lezárva. -
Vissza játszásnál, főleg felül nézetbe látszott, hogy volt 1 pillanat mikor button nem volt biztos hogy ki tud fordulni a kanyarból, csak 1 pici pillanat volt. Vettel ezt látta, aztán ment kintebb, de azt már nem látta hogy Button ki tud még is jönni. -
szted hagyott.sztem meg pont nem! -
Fail -
Ja offline, meg ha anyáddal játszod. Egy valamire való ligában már megkenik a szádat. Egyébként inkább zárt kasztnival megyek, annyira nem érdekel az F1, de a lényege ugyanaz... -
IXEMGabeo #126868 szimulátorban, meg bármilyen F1-es játékban ilyen előzésért nem is jár büntetés...feldobtam a magas labdát...Te döntöd el, hogy FAIL vagy sem...;) -
Vettelnek Button hagyott helyet, nem lett kiszorítva, csak ha pályán belül fordul el, akkor rohadtul nem előzi meg a Brittet... -
autóversenyezni=autóversenyt nézni :) közbe beszélek is ts-en picit összezavarodtam :D -
Mint ahogy jelen esetben, Vettel is!Csak attól függ ki kinek szurkol,vagy éppen kit utál.. -
Köszönöm! -
Csak a verseny utolsó pár körét... Nem tegnap kezdtem autóversenyezni, egy pár éve komolyan szimulátorozom is, szóval láttam már ezt azt :D -
Ezért is tisztázták hogy mit jelent a 'jelentős mértékben mellett van' a szabályzatban, jelenleg már nem szélesíthetsz a fehér vonalig, ha a támadó első szránya, a te, mint védekező, hátsó kereked mellett van.
Hamilton esetében Rosberg-l, mindketten ki tudták még magyarázni.
Ez az eset büntetendő, mert előnyt szerzett abból hogy elhagyta a pályát.
Kimi Spa-i esetében ez valóban tisztázva volt, az első kanyaros baleset elkerülése érdekében, elhagyhatja a fehér vonalat, aki balesetet akar elkerülni. -
Nem hogy nem gyorsabb, hanem nem is kicsit gyorsabb :) Ezt a poros ív dolgot csak felfújják mezeiék... -
Az egész nem állja meg a helyét,amiről beszél! -
paj01 #126859 igen azzal, hogy leszélesedik nem feltétlenül gyorsabb, mivel azok ott mar poros részek többnyire elkell venni a gazt. -
Boxkiállás Összegzés -
IXEMGabeo #126857 az, hogy leszélesített egy-két részt még lassabbnak kellett volna, hogy legyen nemhogy amiatt érte be Buttont. Ezt te sem gondolod komolyan...A másik, hogy ott nem is hagyta el teljes terjedelmével a pályát a RB...ez a végigcsalta a versenyt pont nem állja meg a helyét. -
McCartman #126856 minek kérdezed? -
Michael Schumacher Mercedes 1:18.725 -
Hát kapjon is, mert végigcsalta a verseny utolsó szakaszát! -
paj01 #126853 hát figyelj...meglátjuk:) Nekem aztan mind1...sőt kapjon Vettel egy 20mp-t aztan Kimi 3.:D:P -
McCartman #126852 Schumacher. -
IXEMGabeo #126851 1:18:7 valamennyi talán Schumié... -
Akkor az is bünti (erre nem emlékszem, biztos aludtam), ettől függetlenül ez BÜNTI mert SZABÁLYTALAN! Attól, hogy sok más esetben nem büntettek, attól ez még nem lesz szabályos. Egyébként mondom, Vettel az utolsó jópár körben végigcsalta a pályát, rengetegszer lehetett látni, hogy szélesít, ezért érte be Buttont, semmi másért. -
A leggyorsabb kör kié lett? -
paj01 #126848 hát lehet, hogy itt is...Nem ezek a körülmények? tök mind...pályán kivül előzött vagy nem? Vagy idei szezonbol... Bahreinben hamilton is palyan kivul elozott. -
Ha nem fejlesztenek akkor a Mclaren és a RedBull is erőből el fog menni a Ferrari mellett a következő futamokon.
Ma se sok kellett volna hozzá. -
Ott nem ezek voltak a körülmények... Nézz utána, SPA-ban pedig eligazításon "engedélyezve lett" a szélesítés. -
http://www.forma1.hu/ lol -
paj01 #126844 már irták is mások massa vs kubica fujiban, meg kimi spaban, ezek a dolgok palyankent valtozhatnak ahogy mondtak is a kommentatorok. Az eligazitason eeket megbeszelik. -
IXEMGabeo #126843 kitörölheti vele...Gyanítom ez a 2 eredmény is az esős körülményeknek volt köszönhető...
Eddig Kína és Monaco volt ahol a Mercedes GP erős volt, többi verseny kuka -
Azt még van pofájuk az mondani nekik, hogy még sehol se vannak, meg fejleszteni kell. lol -
IXEMGabeo #126841 jó a Ferrari 2-3 futam óta nincs mit csodálkozni rajta... -
Időmérőn legalább tud Sumi villogni. -
Hát igazad lett, tényleg nudli ez az Alonso. A rajtpozíciójához képest egy helyet se tudott előrelépni, bezzeg Button hármat is (ha Vettelt szankcionálják, akkor négyet is), rajkusz meg hatot is. Senki nem tud olyan szépen negyedik lenni, mint rajkusz amúgy ezt már megfigyeltem. Rajkuszt az istenek is negyediknek teremtették.
-
Egy párat linkelhetnél, mert ilyenért bizony szoktak büntizni... Ez kb ugyanaz, mint amikor levágják a sikánt. Teljes pályaelhagyás... -
Régen nem erre mentek.
Mióta ez a verzió van nem volt ott semmi fekvőrendőr.