182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McCartman #127156 Ebben nem lennék a helyedben olyan biztos. -
"és hockenheimi hétvége után meleg időjárásra számítunk, talán itt lesz az eddigi szezon során a legmelegebb"
Remélem tudják hogy ország közepén eső van és hideg front! :D -
Norbert Haug, Mercedes-Benz Motorsport, alelnök:
"A Hungaroring a legalacsonyabb átlagsebességű állandó versenypálya a naptárban, az autók kevesebb időt töltenek teljes gázon, mint Monacóban. A kanyarok leginkább közepes és alacsony sebességűek, amely jó kigyorsítást, leszorítóerőt és fékstabilitást igényel. Magyarországon kezdődik meg a szezon második fele és a relatíve hűvös silverstone-i és hockenheimi hétvége után meleg időjárásra számítunk, talán itt lesz az eddigi szezon során a legmelegebb. Szezonunk első fele talán így értékelhető: "sok mindent elértünk, sokat kell még dolgozni". Számos versenyhétvégén jó sebességet mutattunk és Nico Kínában megszerezte az új Ezüst Nyíl csapat első győzelmét, míg Michael a leggyorsabb köridőt érte el a tekintélyes időmérő edzésen, Monacóban, majd Nico dobogóra állhatott. Csapatunk a tavalyi év ezen időszakához képest egy harmaddal több pontot szerzett, annak ellenére, hogy Michaelt műszaki meghibásodások hátráltatták. Az utóbbi két verseny megmutatta, fél másodperccel vagyunk lemaradva az élmezőnytől. Ez egyértelmű a csapat számára és mindent megteszünk, hogy tovább fejlesszük az autót és ledolgozzuk a hátrányt." -
Alonso a 31. születésnapján ünnepelheti 31. győzelmét -
Csúcsformában a Hungaroring -
Barichello nincs köztük :) -
McCartman #127150 Azzal a kocsival sokan megnyerték volna a VBt , Jenson nélkül is. -
McCartman #127149 Azért csak Brawn vette meg a csapatot 1 euróért.
Aztán adta tovább 125 millióért a Mercinek.
-
Ahogy RB is neki :) -
IXEMGabeo #127147 és nemcsak Brawnnak, hanem azoknak a csapattagoknak is, akik már 2003 óta vele dolgoztak azért az nem kis idő (BAR,Honda,Brawn GP 6 év). Ha belegondolok a Red Bullnál Webber is 2003 óta van a csapatnál (Akkor Jaguár), mert a régi brigádból mindig van pár munkaerő, akiket megtartanak...Ebből 2 évet lehúzott a Williamsnél, de visszatérőként 2007 óta van a RB-nál... -
McCartman #127146 Buttonnak hihetetlen szerencséje volt Brawnnal.
Nem lett volna helye jövő évre a Honda megszűnése után, az eredménytelensége miatt valszeg sose tért volna vissza az F1be és elkönyvelték volna örök reménységnek.
Ehhez képest világbajnok autót kapott a segge alá és bucira verte vele a mezőnyt , ennek köszönhetően helyet kapott a Mclarenben is.
Rengeteget köszönhet Brawnnak. -
"Aztán itt van a mekinél és olyan jó is meg nem is."
Az az igazság, hogy idén a meki olyan jó is, meg nem is. :D -
IXEMGabeo #127144 igen Kiminek az élet visszaadta a 2007-es vb címmel. a sok évnyi Mclarenes szenvedéseket és balszerencséket. Az ő esetében lehet ilyenről beszélni...
Button persze, hogy eredményesebb volt a Brawnnál mivel 2009 első felében az autó teljesen olyan volt, mint a 2011-es RB7-es -
ááá isten ments..senkit nem akartam megbántani se semmi :D -
IXEMGabeo #127142 micsoda flamet kezdetnél el:D máshogy alakult a pályafutásuk én annyit mondok:) más stílust képviselnek és ...nálam Button összetettebb főleg tavaly óta;) -
Igazság szerint..Button tehetséges versenyző, de Hamilton számomra jobb, mivel erőszakosabb és gyorsabb. 2009ben jó kocsi volt alatta, előtte meg ugye gyenge autó. Aztán ittvan a mekinél és olyan jóis meg nemis.De alapvetően szimpatikus versenyző :D Bejött neki az élet az utóbbi 3 évben
De például, JB ellenpéldája lehetne Raikkönen.. több évig /azthiszem 5 vagy mennyi?/ a McLarennél volt, tehát élcsapatnál volt, az eredmények is jöttek, de nem annyiszor :D jó, mondjuk Kiminek sokszor az autója halt meg..Na de ezzel arra akarok kilyukadni, hogy hiába került be olyan könnyen Kimi a McLarenbe, mégis a Ferrarival nyert VB-t, Button is , szerintem a Brawn-nal eredményesebb volt. De majd meglátjuk mit hoz a jövő :D -
Tanuló pénz. Van még ideje. Scumaher is így kezdte, tele hibákkal. Hibáiból tanul az ember. Ha a Renault bizalmat szavaz neki, akkor bizonyíthat a srác.
Sőt van egy jobb példám így utólag. Van egy bizonyos Jenson Button, akinek a lába nagyon kifele lógott az F1ből, a laza élete miatt. Aztán tessék most hol tart, ahhoz képest :). -
RoGro mindig elrontja. Nemnagyon volt még ilyen pozícióban , és látszik rajta hogy bizonyítani akar. Néha sikerül, de áltagban sajna elrontja. :D Pedig a fransziák lehet rá vártak, mint nagy villantó, Prost után :D -
Grosjean-t is hogy fikázta a nép amikor Renault-ba került, Alonso mellé. Most hogy egy Kimi van, így már jobban felfigyelnek rá, s a teljesítménye is jó.
Nem hiába mondtam, hogy Perez, Bianchi párost megnéznék. Egyszer a Ferrari Academy miatt, másrészt azért mert alapból iszonyatosan nagy tehetségek. Alonso mellé egyiket se kívánom, de együtt egyszerre, úgy hogy a Ferrari engedi őket versenyezni, szerintem nagy lenne. Persze mindenki tévedhet :). -
IXEMGabeo #127137 ja neki kimaradt egy év utána...Nicolas Todt menedzsere által került a Ferrarihoz, mert akkor még apja Jean is a csapatnál volt.:)))
Mondjuk szerintem látványosabban jól bánik a gumikkal, mert megmondta, hogy a Gp2-ből tanulta meg igazán a gumikezelést...Gondolom rátesz egy lapáttal az is, hogy a Sauber alapvetően jól bánik a gumikkal és Perez vezetési stílusa is kedvez...mondjuk az idei gumikopás egyes csapatoknál teljességgel kiszámíthatatlanok -
Attól mert Perez jól bánik a gumikkal, az nem azt jelenti hogy a Ferrariban is jól fog. Koba is jól bánik velük, ami lehet a Sauber érdeme is.:)
Massa meg nem is tudom hogyan került a Ferrarihoz..2003ban volt tesztpilóta , a Sauber után, nem? -
IXEMGabeo #127135 Perez a Ferrari akadémia egyik tagja, a másik alternatíva Bianchi mondjuk csak őt nem nagyon tudnám hova helyezni mivel debütáló lenne... -
Perez, Hülkenberg, Di Resta gyári autóba kellene hogy kerüljön. No meg nem kérdés hogy Maldonado is, de ugye most ő az ügyeletes hülyegyerek:D -
IXEMGabeo #127133 Webbo még mindig magas szintet képvisel
utána jöhet, mert be fog érni Vettel mellett
Ferrari nem nagyon pártolja a fiatal"kezdő" versenyzőket, versenyzői ülésre. Nem is tudom, de talán még Massa volt a maga 26 évével a legfiatalabb az utóbbi időben, aki Ferrarihoz került. Talán jó döntést hoznak, de a konstruktőri cím érdekében Massát le kell váltani (neki is jót tenne), és aki valahogy ide illene az Sergio Perez 2 év tapasztalat után, bizonyított is, fiatal is, gyors is és jól kezeli a gumikat megérdemelne egy esélyt -
A Ferrari nem McLaren,ők kimondva-kimondatlanul,nagyon régóta "hátvéddel"dolgoznak... -
Én egy Ricciardot megnéznék egy RBben :D :P
Valahogy nagyon szimpatikus a srác, a teljesítménye is jó szvsz, látva, h a Torro Rosso nem üti meg a középmezőny szintet.. -
G_ArchAngel #127130 Bianchi lehet elhasalna ez F1-ben, nem o lenne az elso. Perez sem az, akitol eldobom az agyam. Kovalainen 2. -
nem kell :). Perez kell :). Meg Bianchi. Ez a páros ütne szerintem :). -
Na ezekért a gyönyörűségek ért kell lassan Vettelnek is a Ferrarihoz mennie! -
Alfa Romeot :) (csak viccelek, fingom nincs, de tippnek sztem nem rossz). -
Minardinál vajon mit kaphatott? -
-
A renaultjával mivan? -
gáz odaállni más autójához fotózkodni -
pózer xD
-
McCartman #127121 -ak
-ek -
McCartman #127120 Szánalmasak ezek a csapat.
Amennyire lazának és humorosnak tűnik Balázs a képernyőn annyira erőltetett és unalmas a rádióban. -
-
Érdekes,hogy a németeknél még teljesen szabályos volt
-
madmanic #127117 http://sportgeza.hu/forma1/2012/07/24/a_h_ringen_tilos_az_rbr_motorelektronikaja/