182278
  • mcmoha
    Görbe Tükör.
  • Jeffjohnson
    Egyetértek! Én is erre gondoltam csak van akinek ezt nem sikerült felfogni.

Kicsit képmutatás, hogy azt nyilatkozzák mi csak egy energiaital gyártó vagyunk.... közben meg szépen "felvásárolták" a sport legtehetségesebb embereit akik azelőtt nem energiaital gyártással keresték a kenyerüket. Adrian Newey sem energiaitalt zsugorfóliázott hanem az általa épített kocsik nyertek 8 vb-t és már az F1-ben dolgozik több mint 30 éve. Akkor most, hogy is van ez.... szerintem ha felvásárolnám holnap a Red Bull energiaital gyártásáért felelős legtehetségesebb embereit akkor én is tudnék ugyanolyan jó energiaitalt gyártani pedig tegnap még nem ezzel foglalkoztam.... engem csak ez a képmutatás zavar.

Az meg, hogy mennyit csalnak hmmm nos annyit amennyit az FIA, Bernie vagy mittomén még ki enged nekik. Sokszor olyan érzése van az embernek mintha az FIA nem tudná pontosan mit akar.
  • Master91
    Már HD-ba tolják!
  • G_ArchAngel #127679
    Nem az orrkup volt hajlekony, az merev volt, az egesz auto tudott 'bolintani'.
  • pedobear
    DTM egyébként sokkal izgalmasabb már, mint az F1
  • IXEMGabeo
    mint kiderült nem az ő lakása, kérdezni sem szabad Cartman?:))
  • madmanic
    látod, pontosan ez a baj..
  • Totti5
    Nem értem miről beszélsz, így nehéz bármit is írni a kérdéseidre.
  • madmanic
    Üzemanyag-ballaszt-Honda-Ferrari..

Igen. lehet sorolni.
  • pedobear
    Renault - ellensúlyos lengéscsillapító csalás
  • pedobear
    Illegálisan egy F1-es versenyen
  • madmanic
    ugyanarról a redbullról beszélsz akiknek a tervezője azt nyilatkozta, hogy úgy kezdik az autó tervezését, hogy megnézik, hol lehet a szabályokat kijátszani? ( kiskapuk )

Akik hajlékony orrkúppal nyertek VB-t?

Akiknek minden verseny előtt betiltanak valamilyen szabálytalan alkatrészüket? CSak idén ötöt..?

Álomcsapat??? Én azt nem értem, hogy miért nincsenek kizárva ennyi "ügyeskedés" ( értsd: CSALÁSI KÍSÉRLET ) után..
  • ScarY MAN
    ez most *annyira* nem volt szar mint általában...
  • pedobear
    15allo
  • Totti5
    Pont egy japán cégnél dolgozok ( őőő mi lehet MOn az? S-el kezdődik:D )

Szívesen elmennék egyszer az Audiba megnézni ( tudom az meg német ) hogy ott miként folyik a munka.

Ezek a japók főleg miután bejött a válság nagyon átestek a ló túloldalára...
  • kifli
    Szerintem a tavalyihoz képest bőven előreléptek.
  • G_ArchAngel #127666
    Igen, az osszes nemet, japan vagy nemet-japan csapat pont az agyonszabalyozott tervezesei folyamatok miatt nem bir kreativ lenni.

Ezert mondom mindig, hogy a nemet es japan autok nagyon jok, de ha szeretni is akarod az autodat, akkor franciat, olaszt vagy regi angolt vegyel.
  • Totti5
    Merci a McLaren miatt volt sikeres. Most hogy német vezetés, német szakértelem, német mentalitás az eredmény lehangoló... nem képesek évek óta 1ről a kettőre lépni és az idei évük is kuka.
  • kifli

Valószínűleg, ha megnézzük a szakembergárdát, egy fiatalabb csapatról beszélhetünk. (persze nem ismerem a komplett csapatfelépítést...)

merci miből is lett? Ja egy világbajnok csapatból. Minden évben nem lehet tied a legjobb autó. Valószínűleg, most nem találtak olyan kiskapukat, amivel a többiek fölé emelkedhetnek, mint anno.

• Totti5
    Mert a Mercinél nem szakemberek dolgoznak? minden adott ott is, de még sem megy. Nagyon fontos a vezetés, a felépítés, a fegyelem, a kitűzött cél. Hiába vannak szakembereid ha nem fogod őket össze és nem adsz meg neki minden eszközt. Legfontosabb a jó szerkezeti felépítés és a hatékony, minőségi, eredményes munka megteremtése. Ha ez nincs meg lehetnek akármilyen szakemberek amit összedobnak az nem lesz jó és a működés nem lesz hatékony.
  • McCartman
    Évi 20-30 millió euróból gondolom telik pár súlyzóra.
    Szerinted?
  • kifli
    "itt látszik hogy nem attól lesz valaki jó, mert 50 éve van az F1be..."

Hanem attól, hogy töménytelen mennyiségű pénzt tol a fejlesztésbe, és az 50 éve az f1-ben lévő szakemberek felvásárlásába.

A feltételezésed már ott bukik, hogy nem a márkanév, vagy a csapatnév a lényeg, hanem hogy kik dolgoznak alatta. És ott nagyon is fontos, az f1-ben eltöltött évek száma, tapasztalat szempontjából legalábbis tuti.
  • Master91
    Dehogy, hisz mindenki nyaral, csak Alo edz
  • G_ArchAngel #127659
    Ugy tudom, hogy 3 het a szunet, a maradek ido mar mindenkinek felkeszulessel telik.

Amugy ezek sportemberek, nem hinnem, hogy Webber kibirna kerekparozas, Button futas, Raikkonen motorozas vagy tollasozas (Vettel-lel) nelkul:)
  • Totti5
    Tök mindegy amikor a Toyota, a Honda, BMW ( meg lassan a Merci ) meg égő pofával léptek le, mert semmit nem értek el... RB meg jött és összeállítottak egy álomcsapatot, és szépen évről vére felépítettek egy világbajnoki alakulatot, és itt látszik hogy nem attól lesz valaki jó, mert 50 éve van az F1be... RB mindig is működött, mindent célt elértek amit kitűztek pedig ők tényleg csak italgyártók.

• desigo
    Ha már Maranello akkor pushstart

Ferrari Italia tesztvezetés fél órára kb 200 Euro.
  • IXEMGabeo
    akkor megyünk oda:)
  • desigo
    Alonso már hétfőn 10-kor Maranelloban volt.
    Ez is ott készült.
  • zzeN
    A gyárban készült a kép.
  • IXEMGabeo
    ha ez az ő lakása akkor irigylem mennyi kondi gépe van kurva élet
  • desigo
    Amíg a többiek nyaralni mentek Alo edz.

• RatBaG #127651
    azok a hangok!

• RatBaG #127650
  • Pluskast
    Pff persze. Akkor mi van a dupla diffúzorral? Gondolom nem álltak ki amellet, hogy maradjon? Akkor most ki is az irigy és a féltékeny??
  • SitatiS
  • G_ArchAngel #127647
    Papir Lotus E20 (facebook link!)

• Jeffjohnson
    "nem vagyunk egy tradicionális versenycsapat. Egy energiaitaltól jövünk."

Persze nyilván az ott dolgozókat az italgyárból emelték át a szalag mellől Józsi bácsit meg Mari nénit.... nevetséges
  • G_ArchAngel #127645
    Life is short...

...so...

…troll hard:)
  • pedobear
    Hamilton kiköti a McLarennél, hogy kéri a trófeáit
  • pedobear
    Emelkedett az F1 nézettsége