182278
  • Ulvar
    jaja. Csak az emberek hajlamosak felfújni mindent.

Anno Palikot ezért akartam felakasztani az első diófára.

"EZ ÉÉÉÉLETVESZÉLYES AMIT MŰVEL GYULÁM, ÉÉÉÉÉLETVESZÉLYEEES" közben egy sima előzés volt...

Csórikám nagyon leadta mióta ki lett rúgva mindenhonnan. Picit már kezdem sajnálni.
  • Master91
    Ez az eset csak fel van fújva....Liuzzi vs. Sumi 2 éve sokkal komolyabb volt. Sisakja mintha kapott is volna Suminak.
    Na meg Coulthard és Wurz....
    Alonso messze volt nagyon ezekhez képest.
  • Palinko
    nézem Alonso videointerjúját, 100% os nincs semmi fájdalma, szal nem sérült meg szerencsére.
  • IXEMGabeo
    szurkolok ennek a srácnak:) hátha összejön egy komolyabb eredmény neki, mondjuk egy 4 pontot legalább csak össze tud a Lotussal szedni:)

Happy: én csak poénkodtam persze, hogy volt kilökés a vb címért, de ez itt totális baleset és nem gondolom h előre eltervezett volt. Webberé sem volt az, látható is volt, hogy hozzá sem ért a kormányhoz amikor gurult a Rb6-osa a pályára vissza.
  • HappyHunter
    Miért kéne ennyire komplikálni? Senna 90ben Japánban az első kanyarban simán nekiment Prostnak és megnyerte a vb-t.
  • McCartman
    ja és , Jerome D’Ambrosio váltja Grosjeant
  • McCartman
    Én se díjaznám a bukókeretet F1es kocsikon.
  • Peppus
    Szerencsétlen Kubica.. Ez az ő éve lehetne simán..
  • Master91
  • G_ArchAngel #128209
    Milyen zsenialis matek kellett ehhez, hogy bele tudjak kalkulani Alonso kiuteset is:)
  • IXEMGabeo
    lemaradt, hogy Kimit ezzel fel tudja hozni a világbajnokságban:D
  • IXEMGabeo
    ezzel egy érdekes összeesküvés elméletet ültettél el sokak fejében:) Most jön az, hogy Bouiller követve Briatore példáját azt mondta Grosjeannak, hogyha Alonso közvetve előtted lesz akkor menj neki Hamiltonnak és akkor abból lesz egy láncreakció hátha rá tudod kenni a balesetet.

Na jó szóval oltári baromság:D

Ez kb olyan lenne, mint amikor Webber direkt húzta volna rá Rosbergre az autót 2010-ben.
  • Magnum PI
    Én rühellem hamiltont, de még így sem tudom belelátni a balesetben, hogy bármit rosszat csinált volna. Ellenben most jobban megnéztem a lassítást és komolyan mondom olyan mintha grosjean a végén szándékosan ráhúzná. Érdekes...
  • IXEMGabeo
    az para volt, de eddig mindig megúszták a versenyzők a ráfutásos baleseteket. Valahogy a fejüket ritka esetben érhetik baj úgy...1. halálesetnél nyilván be fogják vezetni, de amíg baj nem történik kár ezért...
  • a.carkey
    Amilyen, még képes győzelem nélkül vbt nyerni. :)

Megj. nincs egy hátsószárnyon hátrafelé mutató felvétel az előttük haladó Saubertől? Lehetne látni, hogy Grosjean milyen körülmények között kente fel a falra Hamiltont.
  • McCartman
    link
  • McCartman
    Nem kell olyan régre visszamenni , 2010 utolsó versenyén Liuzzi ráfutásos balesetben majdnem legyalulta Schumi fejét rajt után.
  • IXEMGabeo
    úú hát szerencsétlen Wurznak igen szerencsétlen visszatérése lett volna. Szezonban azért szerzett dobogót is:)
  • Totti5
    Ez veszélyesebb volt, ha úgy nézzük.
  • pedobear
    Csak az F1 -ljávot kell olvasni hozzá gyerekek :P
  • IXEMGabeo
  • G_ArchAngel #128197
    Akar Button is lehet, vagy Webber, vagy Hamilton, vagy Vettel, vagy Alonso... 8x25pont nagyon sok meg:)
  • Ulvar
    Nahát...bazze...tényleg? :D

Meg úgy kb. az élmezőnyből 5-6 versenyző még simán lehet VB.
  • pedobear
    Akár Kimi is lehet világbajnok, ha Alonso nem szerez pontot Kimi meg nyer.
  • IXEMGabeo
    2 FI nagyon okosan jöttek el, Schumi pedig totálisan a belső íven jött el rámenve a rázóra jókor jó helyen:D
  • Ulvar
    Ezek a cikkek...istenem...

ezekre vered?

Hasonló nem is olyan rég volt F1 történelmében...mégse haltak meg.

• pedobear
    Alonso 50 centire volt a haláltól

Remélem a tiFOSIknál is nullázni fog majd :P
  • IXEMGabeo
    Hamilton' s fault?

Ááá ez úgy baromság, ahogy van egyébként Grosjean szorította le..kár lenne másik bűnbakot keresni
  • ScarY MAN
    dehogy! Már nem volt kedve versenyezni és inkább összeakarta törni a gépet! :DDDDDD
  • Master91
    Amúgy itt van a telementriás kép:
  • Master91
    Végre rajtelemzés!
  • Totti5
    Mozdul a kormány amikor összeérnek? lehet ez van akinek rejtély...
  • Ulvar
    Ez egyértelmű, hát hova ment volna szerencsétlen neki a palánknak hogy elkerülje Grozsit? .... istenem. És ilyenkor nem tudom eldönteni hogy a média generálta hülyeség, vagy tényleg mondott ilyet az a bizonyos illető.
  • Master91
    Mondjuk szerintem azért áll úgy az a kormány, mert már ugye össze értek a kerekek, nem Hamilton rakta abba az irányba.
  • Ulvar
    persze...Hamilton a vétkes...egyértelmű....persze...

Okosabb lett volna, ha csöndben marad.
  • Master91
    F1-live, de érdekes.

• pedobear
    ez már tényleg szar pedig a régiek annyira szarok voltak, hogy már jók voltak
  • IXEMGabeo
    pedo bazmeg:D:D

egyébként a marhája most már helyesírási hibát is vét benne
  • IXEMGabeo

hangoljunk Monzára:))) Isteni ez a V10
  • pedobear
    szokásos