FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
te most nem mondasz igazat :D

Nem volt még olyan része, ami jó lett volna :DDD
Master91
Ez jó volt :D
Ulvar
http://www.youtube.com/v/KuOVFuTzXyM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Bourdais nyert a 4-bõl 2 freet amin a vendégek indulhattak csak..Liuzzinak egy utolsó hely is befigyelt a 28 autóból ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

van benne valami, nézd meg a politikában is kik tudnak érvényesülni! Szerinted azok totálisan tisztességes emberek? Hoznak olyan döntéseket, amelyek a saját érdeküket szolgálják ugyanakkor mások szemében csalódnak...

Egyébként nem minden sikeres sportolóra igaz ez, Roger Federer egy totálisan tisztességes melóval nyert 16 GS tornát ott nem tudok arról, hogy elkövetett volna csalást, bunda gyanúja se merült fel, de még Nadalnál sem, sõt a tenisz alapvetõen a legtisztességesebb, legkulturáltabb sportok egyik mai napig...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Tehát csak abba van benne a gyõzni akarás aki csalinkázik?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
Mezey fogja nyomi a F1-t az M1-n...szerintem
brrr

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sennában is benne volt ez a nyerni akarás, tehát neki is voltak svindlijei, Prosttal öldöklõ csatát vívtak, de az igazi tisztességes küzdelem Manssel és közte volt

RatBaG
Norbi1990
Miért ilyen pixel Vettelt raktak be? :D
Dietrich
valamikor év elején hoztam a hírt, hogy 2012-re a M1 kaphatja meg a jogokat miután a reteknek lejár 2011-ben.
nekem mindegy digi vagy M1..bár abban nem, hogy a digisport HD-ben nyomja remélem az M1 is majd.

Firerock
?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Carlos
szabii98

I met God. She's black

Totti5
Amúgy meg Paliknak itt a lehetõség visszatérni, ha MTV :)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mielõtt tapsikolni kezdek megvárom hova is kerül... nehogy a végén a digi vegye meg mert akkor úgy járunk mint a MotoGPvel.

RatBaG
http://www.youtube.com/v/b7mY-v30jrU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Sosem volt kedvencem Vettel. Igaz, hogy nem semmi autó van alatta, de azért meg lehet nézni, hogy rakta össze az idei évet. Ilyet utoljára Schumachertõl láttam (de õ elsõ számú pilóta volt leszerzõdtetése óta!!!), és elõtte Mansell rakott össze 92-ben egy ilyen évet, de ennyire õ se volt jó. Szóval, lehet, hogy Vettel iszonyat jó autóban ül, az is lehet, hogy nem érdemli meg, az is lehet, hogy egyeseknek irritáló amikor beadják õt a rádióban, az is lehet, hogy egy Kobayashi vagy Perez több színt vinne az amúgy sem szürke Red Bullba, de azt elvitatni, hogy Vettel nem jó pilóta, nem érdemli meg, miközben kibaszott megabiztosan nyerte a vébét és húzza be a futamokat azóta is, na az enyhén szólva is komolytalan.

Lehet õt utálni, de ugyanaz, mint Hamilton és Alonso esete: ezek a faszik iszonyat jól nyomják, és ezt nem szabad tõlük elvitatni. Az, hogy igazából csak miattuk nem borult még rá Berniere az a bizonyos szarosbili, és sok köze van hozzá, hogy nem feltétlenül azt firtatjuk a nap 24 órájában, hogy 1994 óta a F1 mennyire kibaszottul sokat veszített a varázsából, az is nekik köszönhetõ.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Pontosan, ez egy annyira szánalmas szöveg volt, hogy nem is volt érdemes rá reagálni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pookie
Hi, segítségeteket kérném, gondolom sokan találkoztatok már ezzel a képpel, a 2010es meg van de az ideit keresem, persze ha csináltak, remélem vki találkozott vele és ha igen akkor megosztaná velem.
Köszi

<#taps><#eplus2><#wave><#unalmas>

elfogadtam, hogy más a véleményed. pont.

engedd meg kérlek, hogy legyen sajátom. köszönöm.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Nem erted.

Van ez a nemet gyerek, aki tojashejjal a seggen ketszeres bajnok. Kurvara semmit nem kell senkinek bizonyitania tobbet az eletben (ertem ezt az F1-re, nem a makrogazdasagra vagy csillagaszati matematikara).
Az egesz vilag fejet hajt a teljesitmenye elott, bebizonyitotta, hogy nem hibazik annyit, mint tavaly, megelozi azt aki elotte van es nem csak DRS zonaban, motivalt, mert akkor is tolja neki, amikor mar nagyon nincs miert.

Erre jossz, hogy az utolso korben aszfaltig nyomott pedal miatt nem erdemli meg. Ha ez nem trollkodas (ez NEM mas velemeny, ez egy leult tema feldobasa vitakeltes celjabol), akkor Tolkien, Salvatore es tarsaik valamit elcsesztek anno...

copy

Nezd, en is trollkodtam Alonson eleget anno, igy felismerem a magamfajtat.
Az amikor mindenki - forumozok, szakemberek, media, etc - elismeri, hogy Vettel alma, te meg jossz azzal, hogy akkor is korte, akkor az trollkodas.

OFF: madmaNIC a nevem.

ez rémlik barátom? #115479

Szerinted ennek tükrében mennyire tekintelek vitapartnernek?

Archangel: az hogy más a véleményem valamirõl mint a tied az nem azt jelenti, hogy faszság, legkevésbé, hogy bármelyikünk troll lenne...

De te szólíthatsz trollnak.. Vagy trollcsinak, ahogy jobban a szádra áll..

ON

Dietrich

csak így elveszti a nyitott kasztnis mivoltát és lesz egy újabb LMP kategória.
meg ezekhez az autókhoz nincs jelenleg olyan plexi ami kibírja az erõhatásokat egy balesetnél. leMansban az audinak volt nagy balesete igaz de hatalmas szerencse is.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

<#eljen>

nem rossz, el tudnám képzelni pá év múlva
Dietrich
végre HD-ben lenne..
Wébert átvehetné az M1, Gyulámat remélem nem..

Carlos
Nekem tetszett!

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

jah .. néha már leveszem a hangot hogy ne halljam :( csak akkor meg lemaradhatok olyan infóról ami esetleg ér is valamit

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem rég értem haza és visszaolvastam...okézsoké, de néha megszólal az a bizonyos igazságérzet.

Nem az a baj, faszsagot mondott, de hagyni kell ez ilyet ennyivel kesobb mar leulni. Ha 1-2 oran belul reagalsz meg oke, mert az meg csak a trollok etetese, de ilyenkor alszanak, nem kell felebreszteni:)))

hallod, miket mondott már Vettelre? Ez a mondat nagyot ütött, "hogyha egoból ezt a leggyorsabb kört nem futja meg máris összeomolna lelkileg" hasonlóan hangzott.<#idiota> Ja általánosságba véve ezt láthattuk tõle egész évben...Hamiltont természetes, hogy felhoztam nem úgy tûnt, mintha tökéletesen higgadt versenyzõ benyomását keltette, mentálisan és lelkileg, ha valaki nem volt nyugodt az csak õ. Nem 1 futamon, legalább 6 futamon...

nekem meg madmaniac unalmas, ez még nem is volt durva...

Totti5
Hétvégén bizonyította hogy semmi gond nincs, szóval unalmas már...

Ez most miert kellett? Unatkozol nezzel ValoVilagot, az az igazi troll-eledel:)

V43 1105
Nananana <#ejnye1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

foglalkozz a Hamiltonoddal, mert mostanában nincs túl jó formában lelkileg, agyilag mondjuk sosem volt toppon:)

nearo
Dehogynem, de így azért elviselhetõbb sztem... meg könnyebb ignorálni :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

így nemaz? :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nearo
Kurvára idegesítõ lenne ám futam közben a folyamatos sípolás...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(