FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként nem minden sikeres sportolóra igaz ez, Roger Federer egy totálisan tisztességes melóval nyert 16 GS tornát ott nem tudok arról, hogy elkövetett volna csalást, bunda gyanúja se merült fel, de még Nadalnál sem, sõt a tenisz alapvetõen a legtisztességesebb, legkulturáltabb sportok egyik mai napig...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
brrr
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem mindegy digi vagy M1..bár abban nem, hogy a digisport HD-ben nyomja remélem az M1 is majd.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Lehet õt utálni, de ugyanaz, mint Hamilton és Alonso esete: ezek a faszik iszonyat jól nyomják, és ezt nem szabad tõlük elvitatni. Az, hogy igazából csak miattuk nem borult még rá Berniere az a bizonyos szarosbili, és sok köze van hozzá, hogy nem feltétlenül azt firtatjuk a nap 24 órájában, hogy 1994 óta a F1 mennyire kibaszottul sokat veszített a varázsából, az is nekik köszönhetõ.
A medve nem játék.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Köszi
engedd meg kérlek, hogy legyen sajátom. köszönöm.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Van ez a nemet gyerek, aki tojashejjal a seggen ketszeres bajnok. Kurvara semmit nem kell senkinek bizonyitania tobbet az eletben (ertem ezt az F1-re, nem a makrogazdasagra vagy csillagaszati matematikara).
Az egesz vilag fejet hajt a teljesitmenye elott, bebizonyitotta, hogy nem hibazik annyit, mint tavaly, megelozi azt aki elotte van es nem csak DRS zonaban, motivalt, mert akkor is tolja neki, amikor mar nagyon nincs miert.
Erre jossz, hogy az utolso korben aszfaltig nyomott pedal miatt nem erdemli meg. Ha ez nem trollkodas (ez NEM mas velemeny, ez egy leult tema feldobasa vitakeltes celjabol), akkor Tolkien, Salvatore es tarsaik valamit elcsesztek anno...
Az amikor mindenki - forumozok, szakemberek, media, etc - elismeri, hogy Vettel alma, te meg jossz azzal, hogy akkor is korte, akkor az trollkodas.
ez rémlik barátom? #115479
Szerinted ennek tükrében mennyire tekintelek vitapartnernek?
Archangel: az hogy más a véleményem valamirõl mint a tied az nem azt jelenti, hogy faszság, legkevésbé, hogy bármelyikünk troll lenne...
De te szólíthatsz trollnak.. Vagy trollcsinak, ahogy jobban a szádra áll..
ON
csak így elveszti a nyitott kasztnis mivoltát és lesz egy újabb LMP kategória.
meg ezekhez az autókhoz nincs jelenleg olyan plexi ami kibírja az erõhatásokat egy balesetnél. leMansban az audinak volt nagy balesete igaz de hatalmas szerencse is.
Wébert átvehetné az M1, Gyulámat remélem nem..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(