FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear

Nem a kalocsais overall nyerte a szavazást

<#kocsog><#action><#lama><#violent><#gun>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Ecclestone lánya egy halom pénzben hempereg

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

szabii98

I met God. She's black

mcmoha
Na akkor most csak azert is szavazzuk be ezt az overalt. Nehogy mar a Krautok nyerjenek.<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG
http://www.youtube.com/v/4sT1hONMh5E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
A cirkusz helyett csalták volna el csendben... most már úgy sem mi fogunk nyerni szvsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Jó lesz az 2013ra HA vissza tud térni. Ennyi idõ alatt egy ilyen sérülésbõl nincs az az ember aki felgyógyul, pláne hogy utána már szinte azonnal formula autóba kellene hogy üljön. Még egy gokart elvezetése is kérdéses, nem hogy egy F1es vagy GP2es.

nearo
#116836 ;)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock
hh?:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nearo
Kova egyre szimpatikusabb... :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mégis Kalocsaiban fognak versenyezni a Mclarenek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szabii98
Jó is lenne...oké hogy vezethet, de mikor lesz újra olyan mint volt?:/

I met God. She's black

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gercse
<#eljen><#nyes>

bakkerman
nagy figura :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Ha ki kellene választanod a világ bármely pontján egy várost egy új Formula-1-es utcai pályához, melyik várost választanád, és milyen szempontok alapján döntenél?

Heikki Kovalainen: Egyértelmûen Helsinki lenne. És mielõtt még ezt mondanák, ennek semmi köze ahhoz a tényhez, hogy finn vagyok. Azt gondolom, hogy ez egy nagyszerû város, és egy nemzetközi város. Biztos vagyok abban, hogy nagyszerû verseny lenne, és jobb buli, mint bárhol a világon. Meggyõzõdésem, hogy ehhez pont megfelel a különleges metálzene, beleértve a Nightwish-t. Lehet, hogy ez nem éppen egy szokványos partí zene, de én azt a legkevésbé kedvelem. És persze téli futamot szeretnék. Szöges gumikon.

heheheheheee xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
lehet eddig rosszul választotta milyen szériában induljon Bourdais mert eddig fantasztikusan megy Surfersben V8-ban

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Én.

Nem megy jól, vagy nem megy annyira jól mint Vettel. Nem érdeke egy csapatnak hogy a pilótája sok esetben még a dobogóra sem férjen fel, miközben a másik halálra nyeri magát. Ezt ugye senki sem gondolja komolyan hogy fényévnyi távolságra teszik direkt, hogy ne tudja legyõzni... ez hülyeség.

Webber egyszerûen jóval lassabb idén, a szinte tökéletes évet futó Vettellel szemben, aki mindig kihozta a gépbõl és önmagából a pluszt, ami nagyban köszönhetõ a tavalyi VB címnek, így idén sokkal jobb formában kezdte az évet.

Az nyilvánvaló hogy ha még csak nem is tudja szorongatni, vagy követni a csapattársát, akkor az fogja mindig kapni a kedvezõ taktikai dolgokat, aki elöl megy és nem az aki hátul.

Dietrich
nem arra gondolok ki volt a jobb.
a csapat elismerte, hogy kit segített

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mondjuk Bourdais ellen nem hiszem, hogy olyan hû de nagyon kezdeményezett lett volna, alapból jobb pilóta volt nála. (Tudom tudom 4x champ car bajnok és undorító módon dobta ki a csapat)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
itt látszik hogy már születése óta kik pénzelik...szánalmas

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel
engedje át neki az autóját <#hehe>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
Vettel-Bourdais...

Dietrich
hú régi szép idõk..Frankl-Lapaj-tejfölös szájú Palik
mondhattak bármit..megfelelõ sajtó, net híjján nem lehetett utánanézni semminek :p

Errõl megy a duma:) Vettel még át is engedi a gyõzelmet:)

nekem a rajtjai gyanúsak. Ilyen nincs, hogy valaki 10-bõl 10x lefullad a kuplung miatt. Érdekes ahogy biztossá vált a vb cím rögtön nem ragadt be a rajtnál <#idiota><#eplus2> ez csak poén természetesen

Norbi1990
Ez akkor lesz érdekes ha Webber mostantól feljavulna mert akkor egyértelmû lenne a helyzet.
ezt nem mertem leírni, de én szezon eleje óta szintén gyanakszom erre. Tavaly a Red Bull sunyiskodott bõven, de az volt a mákjuk, hogy Vettel vb lett, mert, ha nem lett volna akkor nem tudom hogy magyarázták volna ki, hogy Webbot miért nem támogatták amikor kellett volna legalább a Brazíl nagydíjon

Vettel-Webber:) ki a faszom hiszi ezt el hogy ilyen szarul megy idén egy über autóval...

Totti5
Szavazás zárás.

A topik látogatói szerint Paul di Resta az év újonca 79 szavazattal, szorosan mögötte Sergio Pérez végzett 70 szavazattal.

Akinek van valami szavazni való ötlete az privibe jelezze nekem és mehet egy újabb forduló.

épp ezt mondom, biztos volt olyan, ami nem derült ki és akkor még nem beszéltünk a csapattársak elnyomásáról is miképp történhettek. Gondolok itt pl egy Andretti-Peterson párosra, vagy akkor a fent említett Prost-Senna páros

Totti5
Csalással nem lehet VB címet szerezni, csak mert valaki eldönti hogy most csalunk... trükközni lehet és mindenki csinálja is, aztán vagy

1, nem derül ki
2, kiderül és mások is lemásolják
3, kiderül és betiltják
4, kiderül és büntetik érte a csapatot pl pontok 0ázása...

mindegyikre volt már jó pár példa, de ezen kívül más nem igen jöhet szóba.

se te, se én se más nem tudhatja mi áll a háttérben, maximum csapaton belül. Ki tudja mennyi csalással szerzett vb cím létezik, amirõl mi nem tudunk...

rohadt csalók

Palinko
szánalom! ilyenkor van úgy az ember, hogy mi a fenének csinálnak ilyen szavazást ha a végén úgyis elcsalják...
Totti5
Sisakba szerelt kamerákat már többször is tesztelték de eddig nem lett bevezetve... igazából sok értelme nem lenne közvetítés közben ilyet benyomni. Annak lenne hogy aki így szeretné nézni, az ezt a nézetet választhatja mint ahogy végig lehet követni az egész versenyt onboard is a fejlettebb országokban.

Totti5
Magyar nyert ezért érvénytelen a szavazás => akkor legyen a Német.

<#levele>

bardocz
Ott van a videó leírásában, hogy fél szemmel vezetett, mert az egyiket takarta a kamera.
Éjszaka mentem biciklivel fél szemmel, ha jött autó, hogy legalább az egyik pupillám ne húzódjon össze, kb a második kanyarban mentem egyenesen tovább<#idiota>
Kit--Kat
Hülyeség összemosni az unodorító politikával a sportot.
Tudod ahogy te is említetted, vannak olyan sportolók akik tisztességesen csinálják és így nõnek az ellenfeleik mögé.
Ezért is kevés nálam pl. Schumacher.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bakkerman
menjmááááááárrrrrrr :DDDDDDDDDDD

bardocz
Majd ha nem fogja a kamera az egyik szemüket eltakarni.
bakkerman
fúúúú ez gecijó,van hír arról,hogy mikorra tervezik bevezetni?

a.carkey
http://www.youtube.com/v/m3DY7HIjXMc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
COOL :)

A medve nem játék.

bakkerman
én se lepõdök meg

RatBaG
szinte tudtam, hogy ez lesz :DDD
http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/21/overall/

Per Aspera Ad Inferi.

a.carkey
Vagy Frankl András San Franciscoból :D

1990:
FA: -Mondom Nigelnek ...
DS: -Milyen Nigelnek?
FA: -Nigel Mansellnek természetesen. Te Nigel! ... :D

A medve nem játék.

kifli