FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a kalocsais overall nyerte a szavazást
<#kocsog>#kocsog><#action>#action><#lama>#lama><#violent>#violent><#gun>#gun>
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ecclestone lánya egy halom pénzben hempereg
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I met God. She's black
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Heikki Kovalainen: Egyértelmûen Helsinki lenne. És mielõtt még ezt mondanák, ennek semmi köze ahhoz a tényhez, hogy finn vagyok. Azt gondolom, hogy ez egy nagyszerû város, és egy nemzetközi város. Biztos vagyok abban, hogy nagyszerû verseny lenne, és jobb buli, mint bárhol a világon. Meggyõzõdésem, hogy ehhez pont megfelel a különleges metálzene, beleértve a Nightwish-t. Lehet, hogy ez nem éppen egy szokványos partí zene, de én azt a legkevésbé kedvelem. És persze téli futamot szeretnék. Szöges gumikon.
heheheheheee xD
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem megy jól, vagy nem megy annyira jól mint Vettel. Nem érdeke egy csapatnak hogy a pilótája sok esetben még a dobogóra sem férjen fel, miközben a másik halálra nyeri magát. Ezt ugye senki sem gondolja komolyan hogy fényévnyi távolságra teszik direkt, hogy ne tudja legyõzni... ez hülyeség.
Webber egyszerûen jóval lassabb idén, a szinte tökéletes évet futó Vettellel szemben, aki mindig kihozta a gépbõl és önmagából a pluszt, ami nagyban köszönhetõ a tavalyi VB címnek, így idén sokkal jobb formában kezdte az évet.
Az nyilvánvaló hogy ha még csak nem is tudja szorongatni, vagy követni a csapattársát, akkor az fogja mindig kapni a kedvezõ taktikai dolgokat, aki elöl megy és nem az aki hátul.
a csapat elismerte, hogy kit segített
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mondhattak bármit..megfelelõ sajtó, net híjján nem lehetett utánanézni semminek :p
A topik látogatói szerint Paul di Resta az év újonca 79 szavazattal, szorosan mögötte Sergio Pérez végzett 70 szavazattal.
Akinek van valami szavazni való ötlete az privibe jelezze nekem és mehet egy újabb forduló.
1, nem derül ki
2, kiderül és mások is lemásolják
3, kiderül és betiltják
4, kiderül és büntetik érte a csapatot pl pontok 0ázása...
mindegyikre volt már jó pár példa, de ezen kívül más nem igen jöhet szóba.
<#levele>#levele>
Éjszaka mentem biciklivel fél szemmel, ha jött autó, hogy legalább az egyik pupillám ne húzódjon össze, kb a második kanyarban mentem egyenesen tovább<#idiota>#idiota>
Tudod ahogy te is említetted, vannak olyan sportolók akik tisztességesen csinálják és így nõnek az ellenfeleik mögé.
Ezért is kevés nálam pl. Schumacher.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
COOL :)
A medve nem játék.
http://sportgeza.hu/forma1/2011/10/21/overall/
Per Aspera Ad Inferi.
1990:
FA: -Mondom Nigelnek ...
DS: -Milyen Nigelnek?
FA: -Nigel Mansellnek természetesen. Te Nigel! ... :D
A medve nem játék.