182279
  • LeventeV
    Az öreg a hülye ötleteivel már nem tesz jót a Forma 1-nek. Nem akarok gonosz lenni, de már 82 éves, szóval Isten éltesse (csak ne) sokáig.
  • Master91
    2 Indiai nagydíj.

Remélem mire már komolyabban gondolja Börni valahogy nyugdíjba kerül...
  • szabii98
    ez nudli. jön a vonatozás........unalmas fos
    ráadásul már a kommentátorok is irritálnak
  • fifi
    ez Cipész milyen egy balszerencsés ebben az évben...
  • McCartman
    Ja, már a múltkor is felfigyeltem rá, nem most van itt először.
    A múlt heti csávó tükrében aki egy épkézláb összetett mondatot nem volt képes megfogalmazni pedig különösen.
  • HTS s3rg1nh00
    nem a műfüvet használja,hanem a rázókövet...szal ez teljesen felesleges magyarázása annak a bizonyítványnak,hogy versenyigazgatóság egy részlehajló hitvány banda.
  • nearo
    Ez a kamionversenyző csávó egész értelmesnek tűnik, végre egy normális vendég :)
  • McCartman
    Még jó, hogy anno írták, hogy az m1 is megvette a rajtrácsról való közvetítés jogait is, így Szujó is interjúztathatna a futam előtt.
    Ehelyett lófaszt se látunk ebből, a pénzt meg kidobták az ablakon.
  • szabii98
    meg Chandhock bá is ottvan :D:D
  • szabii98
    Maya Bernie-vel lóg, ha jól vettem ki hogy ő az-e
  • Dietrich
    "A műfű többet lassít az autón, mint amennyi előnyt lehet ezzel szerezni. Az eligazításon elmondtuk ezt a pilótáknak, mindenki tisztában van vele."
  • szabii98
    mennyivel jobb a sky....hiába, ahol van pénz :)
  • szabii98
    skysports stream
    már megy az adás :)
  • mcmoha
  • G_ArchAngel #130517
    Koszonom a pontos idot :)
  • Chris Lowe
    Nekem az egész vezetőséggel, nagy hülyeségnek tartom a minden versenyen egy régi pilóta a plusz bíró szerepet is. Így minden versenyen más és más a szemlélet, nincs stabil szabály, káosz az egész. Ezt használják ki a csapatok. Rendet kéne vágni!
  • mcmoha
    Most olvasom, hogy Dagobert ma 82 eves.
  • mcmoha
    Nekem ezzel a Charlie-val jobban tele a tokom mint Dagobert bacsival.:)
  • repvez
    Kis segítség :)
  • desigo
    Meglátjuk,hogy az alkatrészek fognak-e játszadozni Vettellel.
  • Chris Lowe
    Na jó de akkor a többit is kéne és akkor visszajutunk oda, hogy mindenki marad a helyén. :-D :-D
  • szabii98
    Az élről rajtoló Vettel a start előtt: „Ez az autó most olyan, amivel a kedvem szerint játszhatok. Úgy reagál, ahogy én azt akarom. Ezzel együtt a tempónk is nagyon jó."
  • Chris Lowe
    Bazz abból akkora előnyre tett szert, csak a hülye nem látta (itt a hülye egyenlő az fia vezérkarral)
  • a.carkey
    Addig még büntizhetik. :D Szép verseny lenne. :)
  • HTS s3rg1nh00
    eszerint nézd és 10:30 a start
  • szabii98
    10:30 a rajt :)
  • a.carkey
    Minden verseny előtt tisztázzák, hogy mit lehet. Lsd. Spa, ahol Kimit se büntették a célegyenes utáni előzés miatt, mert tisztázták, hogy ezt lehet.
  • Jeffjohnson
    Ez inkább a pálya hibája ha ott egy tisztességes rázókő lenne kutya nem merészkedne rá... egyszerűen nevetséges.
  • G_ArchAngel #130503
    Sracok, mikor lesz a futam?
    Kicsit megzavarodtam, mert hazajottem Londonbol es oraatallitas is volt:)
  • szabii98
    annyira szarok ezek a tilke pályák...imolát vissza...van egy csomó jó pálya ámerikában is, meg itt európában is , de azért kellenek az új pályák....
  • Chris Lowe
    Ez azért kellett, mert a fél internet tele a lent linkelt képpel. F1 sztárokat kell nevelni, hogy legyen nézettség, tudja ezt Charlie is.
    Milyen szabály az, hogy ne hagyd el a pályát de néha megteheted? Alá kéne nekik húzni vagy pirossal kiemelni...
  • Chris Lowe
    Ugyan... Akkor minek a pálya? Vagy fessék át. Hívják meg a meetingre a pályamunkásokat is, hogy mit kell átszerelni.
    Keressük a kifogásokat.
  • desigo
    Szujó Zoltán:
    Sebastian Vettel tegnapi kvalifikációs körén 2-szer is elhagyta a pályát Red Bulljának mind a 4 kerekével, ez elvileg szabálytalan. Néhány perce beszéltem Charlie Whiting versenyigazgatóval, aki ezt mondta: "A pálya bizonyos pontjain véleményünk szerint nem jelent jogosulatlan előnyt a négykerekes pályaelhagyás. A műfű többet lassít az autón, mint amennyi előnyt lehet ezzel szerezni. Az eligazításon elmondtuk ezt a pilótáknak, mindenki tisztában van vele." Alan Jones, 1980. ausztrál világbajnoka, aki a 3. stewart ezen a hétvégén, nevetve annyit tett hozzá: "A kérdés, hogy azzal a pályaelhaygással a következő kanyarban nem leszel-e előnyben?"
    Rugalmas F1-szabályok...
  • Dietrich
    meetingen elhangzik mit lehet és mit nem.
    ott van Hockenheim is..a célegyenes utáni jobbosban engedélyezett a vágás ami már nem is vágás kiszélesítése a jobbosnak :)
  • Dietrich
    másik topicba írtam..nevetségesek ezek a kamu festett rázókövek, mert olyan szélesek mint az autó maga..tepsi szar.
  • Chris Lowe
    Hát a felső képen biztos, hogy mind a négy pályán kívül van. Lehet látni az autó állásából.
  • Chris Lowe
    És ugyan ez régen is így volt, de akkor azért a pályák adtak élményt, mert ha hibázott akkor sóderágy /gumifal. Ezeken a tilke pályákon ezt az élményt is elvették, mert ha hibázol (lásd vettel q3 első gyors köre) semmi gond max. visszamész a másik garnitúra gumiért. Ezért szerettem a mindenkinek egy gyors köre van időmérőt (plusz mert lehetett mindenkit látni a gyors körben) mondjuk az sem tiszta, mert nem mindegy ki mikor megy ki a laptime - ra, felgumizott pálya ugye.
  • mcmoha
    Lehet, hogy a hatso kerek erinti a feher vonalat, tehat a palyan van.:) En is eszrevettem hogy majdnem mindenki igy hajt. Par eve Monacoban kemenyen raszoltak Massara amikor tobbszor is ilyen modon vagta le a sikant.
  • Chris Lowe
    +1

• mcmoha
    Regi szep idok amikor a kerekvetok meg majdnem fuggolegesek voltak.:) Akkor lehetetlen volt ilyet csinalni mert leszakadt a felfuggesztes.