182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az öreg a hülye ötleteivel már nem tesz jót a Forma 1-nek. Nem akarok gonosz lenni, de már 82 éves, szóval Isten éltesse (csak ne) sokáig. -
2 Indiai nagydíj.
Remélem mire már komolyabban gondolja Börni valahogy nyugdíjba kerül... -
ez nudli. jön a vonatozás........unalmas fos
ráadásul már a kommentátorok is irritálnak -
ez Cipész milyen egy balszerencsés ebben az évben... -
McCartman #130527 Ja, már a múltkor is felfigyeltem rá, nem most van itt először.
A múlt heti csávó tükrében aki egy épkézláb összetett mondatot nem volt képes megfogalmazni pedig különösen. -
nem a műfüvet használja,hanem a rázókövet...szal ez teljesen felesleges magyarázása annak a bizonyítványnak,hogy versenyigazgatóság egy részlehajló hitvány banda. -
Ez a kamionversenyző csávó egész értelmesnek tűnik, végre egy normális vendég :) -
McCartman #130524 Még jó, hogy anno írták, hogy az m1 is megvette a rajtrácsról való közvetítés jogait is, így Szujó is interjúztathatna a futam előtt.
Ehelyett lófaszt se látunk ebből, a pénzt meg kidobták az ablakon. -
meg Chandhock bá is ottvan :D:D -
Maya Bernie-vel lóg, ha jól vettem ki hogy ő az-e -
"A műfű többet lassít az autón, mint amennyi előnyt lehet ezzel szerezni. Az eligazításon elmondtuk ezt a pilótáknak, mindenki tisztában van vele." -
mennyivel jobb a sky....hiába, ahol van pénz :) -
skysports stream
már megy az adás :) -
-
G_ArchAngel #130517 Koszonom a pontos idot :) -
Chris Lowe #130516 Nekem az egész vezetőséggel, nagy hülyeségnek tartom a minden versenyen egy régi pilóta a plusz bíró szerepet is. Így minden versenyen más és más a szemlélet, nincs stabil szabály, káosz az egész. Ezt használják ki a csapatok. Rendet kéne vágni! -
Most olvasom, hogy Dagobert ma 82 eves. -
Nekem ezzel a Charlie-val jobban tele a tokom mint Dagobert bacsival.:) -
Kis segítség :)
-
Meglátjuk,hogy az alkatrészek fognak-e játszadozni Vettellel.
-
Chris Lowe #130511 Na jó de akkor a többit is kéne és akkor visszajutunk oda, hogy mindenki marad a helyén. :-D :-D -
Az élről rajtoló Vettel a start előtt: „Ez az autó most olyan, amivel a kedvem szerint játszhatok. Úgy reagál, ahogy én azt akarom. Ezzel együtt a tempónk is nagyon jó." -
Chris Lowe #130509 Bazz abból akkora előnyre tett szert, csak a hülye nem látta (itt a hülye egyenlő az fia vezérkarral) -
Addig még büntizhetik. :D Szép verseny lenne. :) -
eszerint nézd és 10:30 a start -
10:30 a rajt :) -
Minden verseny előtt tisztázzák, hogy mit lehet. Lsd. Spa, ahol Kimit se büntették a célegyenes utáni előzés miatt, mert tisztázták, hogy ezt lehet. -
Ez inkább a pálya hibája ha ott egy tisztességes rázókő lenne kutya nem merészkedne rá... egyszerűen nevetséges. -
G_ArchAngel #130503 Sracok, mikor lesz a futam?
Kicsit megzavarodtam, mert hazajottem Londonbol es oraatallitas is volt:) -
annyira szarok ezek a tilke pályák...imolát vissza...van egy csomó jó pálya ámerikában is, meg itt európában is , de azért kellenek az új pályák.... -
Chris Lowe #130501 Ez azért kellett, mert a fél internet tele a lent linkelt képpel. F1 sztárokat kell nevelni, hogy legyen nézettség, tudja ezt Charlie is.
Milyen szabály az, hogy ne hagyd el a pályát de néha megteheted? Alá kéne nekik húzni vagy pirossal kiemelni... -
Chris Lowe #130500 Ugyan... Akkor minek a pálya? Vagy fessék át. Hívják meg a meetingre a pályamunkásokat is, hogy mit kell átszerelni.
Keressük a kifogásokat. -
Szujó Zoltán:
Sebastian Vettel tegnapi kvalifikációs körén 2-szer is elhagyta a pályát Red Bulljának mind a 4 kerekével, ez elvileg szabálytalan. Néhány perce beszéltem Charlie Whiting versenyigazgatóval, aki ezt mondta: "A pálya bizonyos pontjain véleményünk szerint nem jelent jogosulatlan előnyt a négykerekes pályaelhagyás. A műfű többet lassít az autón, mint amennyi előnyt lehet ezzel szerezni. Az eligazításon elmondtuk ezt a pilótáknak, mindenki tisztában van vele." Alan Jones, 1980. ausztrál világbajnoka, aki a 3. stewart ezen a hétvégén, nevetve annyit tett hozzá: "A kérdés, hogy azzal a pályaelhaygással a következő kanyarban nem leszel-e előnyben?"
Rugalmas F1-szabályok... -
meetingen elhangzik mit lehet és mit nem.
ott van Hockenheim is..a célegyenes utáni jobbosban engedélyezett a vágás ami már nem is vágás kiszélesítése a jobbosnak :) -
másik topicba írtam..nevetségesek ezek a kamu festett rázókövek, mert olyan szélesek mint az autó maga..tepsi szar. -
Chris Lowe #130496 Hát a felső képen biztos, hogy mind a négy pályán kívül van. Lehet látni az autó állásából. -
Chris Lowe #130495 És ugyan ez régen is így volt, de akkor azért a pályák adtak élményt, mert ha hibázott akkor sóderágy /gumifal. Ezeken a tilke pályákon ezt az élményt is elvették, mert ha hibázol (lásd vettel q3 első gyors köre) semmi gond max. visszamész a másik garnitúra gumiért. Ezért szerettem a mindenkinek egy gyors köre van időmérőt (plusz mert lehetett mindenkit látni a gyors körben) mondjuk az sem tiszta, mert nem mindegy ki mikor megy ki a laptime - ra, felgumizott pálya ugye. -
Lehet, hogy a hatso kerek erinti a feher vonalat, tehat a palyan van.:) En is eszrevettem hogy majdnem mindenki igy hajt. Par eve Monacoban kemenyen raszoltak Massara amikor tobbszor is ilyen modon vagta le a sikant. -
Chris Lowe #130493 +1
-
Regi szep idok amikor a kerekvetok meg majdnem fuggolegesek voltak.:) Akkor lehetetlen volt ilyet csinalni mert leszakadt a felfuggesztes.