182279
  • DasIsFuck
    kovalainen nem nagyon virított pl a mclarenben annó úgy emlékszem.

amúgy igen sokmindenkiről elmondható pl ott van Glock, annó a toyotába masszív teljesítményt nyújtot ő is simán elérné azt a szintet amit massa csinált idén a ferráriban.
  • Master91
    Michael Schumacher: „Miután én meglehetősen korán defektet kaptam, nem tudtam pontosan, mitől volt ez: egy autó jött-e nekem, vagy egy törmelékre mentem rá. Tény, hogy ezt követően azt gondoltam, ma sem lesz részem érdekes versenyben, de aztán teljesen másként alakult. Az ilyen helyzetet a hosszú évek során mindig úgy próbáltam kezelni, hogy mindig előre néztem, mert mindig van lehetőség, mindig van még kiút. És hogy végül így zártuk a versenyt, úgy vélem egy kis vigaszt jelentett a csapatunk számára. Végül megtartottuk a konstruktőri helyezésünket, így elégedettek lehetünk.”

. „Már mondtam pár szót a rajtra menet is a nemzetközi publikumnak, de most a német közönségnek is megteszem, akik az évek során kísértek és velem együtt izgultak, szenvedtek, és nagyon sok szép pillanatot éltek át velem. Ezt szeretném megköszönni nekik. Ezek számomra is szép emlékek voltak, nagyon sok érzelmet és motivációt kaptam a rajongóktól, a közönségtől. Hihetetlenül szép évek voltak. Ezután egy leszek azok közül, aki továbbra is nyomon követik a sportot, a tévé előtt egy leszek közülük, és szurkolok majd."
  • DasIsFuck
    ha nemvagy tisztába az adott sportágban az alapvető sajátosságokkal,
    (mint pl itt, hogy a versenybalesetek,technikai meghibásodások az autóversenyzés velejárói és hogy a versenyző kb össz-vissz csak 20% jelentőséggel bír.)
    akkor felesleges bármit is mondani.

a tény az, hogy alonsoékank ott volt a pontelőnye,év első felébe az rb korántsem volt olyan jó,vettelné is voltak kiesések és mindenféle problémái, volt alonso és vettel oldalán is mák.
    Vettel végzett a végén előrébb és ezért teljesen jogosan megérdemelte a címet.
    Az, hogy alonso jobban megérdemelte volna az egy oltári baromság..annyi tényező van itt ami nem a versenyzőn múlik, hogy így kijelenteni nem lehet ezt az F1-ben...

• IXEMGabeo
    fura lesz a jövő év, márcsak 5 bajnok marad, Hamilton-Rosberg, Button-Perez páros, a Red Bull erős lesz, Williamsre és Maldonadora kív leszek, a Ferrari és a Lotus teljesítményére is (mert bennük van potenciál) és természetesen Hülkenberget is figyelni fogom a Sauberban
  • matyi0323
    biztos van egy sg-s nickje szerintem :D
  • IXEMGabeo
    nem tudom miért mondják, hogy a Sauber rosszul áll anyagilag amikor Sauber úr pont tavaly erősítette meg a pénzügyi szekciót plusz az infrastruktúrát, ezért nem is fejlesztettek már a szezon hátralévő részében.

Sauber mindig is a fiatal tehetségeket részesítette előnyben ezért is ill. a mégtöbb anyagi forrás miatt is ültetik be Gutierrezt...részemről nem baj Kobát meg a Lotusba annak ellenére h hibázott a végén:)
  • Firerock
    Allan McNish is "hozzánk" tartozik? Ő se ért hozzá mi?:)
  • Botond #132546
    Jó év volt, jó futam. Jövőre se legyen rosszabb.
  • ScarY MAN
    én tudom...

annyira mindegy, mert azt FIA dönt és nem Ti. Ergo grat Vettelnek! Alfonzó meg így járt. Várom már 2014et! Jövőre meg Lotus fölény Kimivel az élen!
  • nearo
    szerintem ha szabálytalan lett volna, akkor Ferrari egyből szól Csárlinak, hogy ez mi volt, rá fél perccel a RB szól Vettelnek, hogy engedje vissza
  • paj01
    Hát igen...Kartekeyanon kivul ez mindenkire elmondhato kb:D Majd meglátjuk tovább tud e lépni erről a szinrtől. A Sauberrel nem lesz bajnok, de legalább kiderül más környezetben mit tud.
  • lac coo
    Hát nem tudom mi a szabály, egyértelműen zöld alatt kezdett előzésbe és sárga alatt végzett a manőverrel .... Nem tudom ilyenkor mi van ...
  • DasIsFuck
    Vettel is így kezdte...
    tehát ha olyan autóba kerülne elsőszámú pilótaként vagy legalább úgy mint a mclarennél volt button és hamilton akkor simán vb címért küzdhetne.
  • Kit--Kat
    +el
  • IXEMGabeo
    futamról annyit, hogy az év versenye volt Vettelt telibekapta Senna elég csúnyán mázli, hogy megúszta, de Alonsonak is 2 óriási hibája volt ahol régen kavicságy is, tehát neki se volt tiszta futama. Mindketten azért nagyot autóztak. Aki ma megérdemelte volna a győzelmet az Hülk. Nagyon szurkoltam neki, de végül hibázott. SC Button és az ő szemszögéből rosszkor jött.

Raikkonen hihetetlen:D nem is fűzök hozzá semmit mégtöbb rajongót szerzett:D, Massa dobogója és futambeli teljesítménye alapján megérdemelte a szerződéshosszabbítást a Ferrari 2. lett így.

Schumi pedig nem tudom a futam elején miért esett vissza, de így is szép a 8. hely, Rosberg balszerencsés volt:(
  • Kit--Kat
    Nem árulom abban az évben kik versenyetek, fedje számodra jótékony homály.
    :D
  • paj01
    kapuzárási pánik:D
  • Casillas
    Nem.
  • Totti5
    Simán elengedte. Egyrészt honfitársa, neki drukkolt, másrészt lassú is volt és esélye nem lett volna, ha nekiáll kakaskodni.
  • FeikG
    Ma mindent megpróbáltak Vettel ellen.Még a csapattársa is de még a saját csapata is szopatta.
    Akár csak 2 éve,ma is megküzdött a vb-ért,ezért érdemli meg a 3.-at.
    És az RBR-nek is át kellene gondolnia,mit kezd Webberrel jövőre.
  • G_ArchAngel #132531
  • TommyC
    nem, aki ezt írta az nem ért angolul.
    a zöld után további sárga következett és az alatt történt az előzés, itt a vid:

http://www.sportinglife.com/formula1/video/23481/8282348/mcnish-examines-vettel-controversy

4.perc körül
  • Kit--Kat
    2005-ben is ilyen nehezen viselte az igazságérzeted, hogy nem a legjobban teljesítő versenyző lett a bajnok? :/
  • pedobear
    Ez reál?
  • lac coo
    Valóban tele volt törmelékkel pont az íven, elég szépen kerülgették ....
  • G_ArchAngel #132526
  • desigo
    Ez volt a nap legnagyobb pillanata.
    Visítva nevettem
  • a.carkey
    Ha Vergne is, akkor valóban nem kap semmit, csak más értelemben.
  • vinc3nt
    Miféle tény kell elfogdani?
  • a.carkey
    Alonso: Törmelék a pályán
    Versenybírók: Ok, küldjük az SCt, és máris nincs 22 sec hátrányod ...

:)
  • Casillas
    6. Vettel Red Bull-Renault + 9.453
    7. Schumacher Mercedes + 11.900
    8. Vergne Toro Rosso-Ferrari + 28.600

Vergne is, de nyilván nem kap semmit.
  • a.carkey
    Nem, mert SC volt ...
  • paj01
    Nem hiszem, hogy ebből lesz vmi...de ha igen akkor mondjuk kap egy 20sec büntetést...az is belefér még, mert úgy is csak Schumi előzné meg:)
  • szabii98
    'Allan McNish kinagyította 4 videóbevágáson az aktuális Vettel-Kobayashi előzést, ami 2 sárga jelzést követően zöld zászló alatt történt...'
  • Firerock
    "Mint tudjátok, felmerült a lehetősége annak, hogy Vettel sárga zászló alatt előzött. ezt azóta többen cáfolták, míg mások szerint úgy látszik, valóban ez történt. kérdéses tehát, hogy történt-e ilyen egyáltalán, illetve hogy lesz-e az ügynek bármiféle folytatása. nagy csavar lenne az kétségtelen."

F1 Hungary Facebook

Szerk.:
    "The F1 Times @F1Times
    Just to clear things up. Yes it was a yellow flag, not a red and yellow, but the FIA won't be taking any action"
  • a.carkey
    Áh. Ahhoz ő vagy az autója edzésen túl lassú. Sokkal gyorsabbak az új srácok, bár a reflexei még a régiek, de a Lotus nem VB címre esélyes csapat.
  • lac coo
    Itt most ki előz kit ? :D
  • paj01
    zárójelesen mondva noname, mondjuk egy Alo, hoz Rai hoz képest..
    És éppen ez az, míg nem kerül jó autóba addig úgy sem derül ki mire képes. Lehet, hogy a jövő másodhegedűs pilótája lesz vmlyik top csapatnál ennyi erővel:)
  • matyi0323
    ezt úgyis megmagyarázzák, hogy lekörözés stb..blabla :))
  • a.carkey
    Aztán lett volna belőle ez:
    18+ :)