182279
  • IXEMGabeo
    Még a végén kijön h Sutil hibája volt
  • Master91
    biztos nem a koszos íven ment, de pár törmeléket úgy is felszed az ember
  • lac coo
    illik az ideális íven közlekedni, nem a koszos részen .... ez megint csak nem pirelli hiba .
  • Chris Lowe
    Sutil szerintem azért bukta a végén a szuperlágy gumit, mert beletapadt a sok gumitörmelék amivel tele volt a pálya. Ha a továbbiakban is így szakadnak a darabok a gumikból akkor szuperlágy max. a középső etapban működhet, pedig egyértelműen a végén lehetne ideális, amikor már kevés az üzemanyag.
    Mondjuk di resta a végén 3-4mp-el maradt el Sutil tól, szóval ugyanazt tudták más taktikában.
  • Blum
    Szerintem o a pezsgonek orult a legjobban :D
  • Balyy
    2. képen Kiminek alkesz fej! lol :D
  • Chris Lowe
    Bulié csapatfőnök hol van a képen? Én nem találom. Mondjuk szerintem nincsenek túl jóban, egyrészt nem nagyon dicsérgetik egymást másrészt Buliénak a honfitárs Gro a kedvenc, állítólag csak ő miatta kapott még egy év lehetőséget, a csapattulajok dobták volna.
  • IXEMGabeo
    UPS logó a Ferrarin...Nem gondoltam volna, hogy ez a szemét cég ilyen jól áll...
  • desigo

• desigo

• desigo
    De jó volt ez az első kör

• Szabi #135513
    nézd vissza tecsőről :D
  • Master91

• McCartman
    Nálam gond nélkül végigment az elejétől.
  • Dietrich
    Végre a nép akarata érvényesült..Szujó-Wéber páros közvetített és teljesen jól. Nincs az a idióta gagyizós, Gyulámot megalázós Palik show, a mindent mindenkivel összekeverő Mezei, akit állandóan javítani kellett. Gyulám sem hiányzott senkinek szerintem..
    Viszont egy kis eső az hiányzott :)

Viszont a futam utáni interaktív akármi egy nagy leégés volt..silverlightos szarság amit már a mikrofos sem fejleszt ha jól tudom és ha települt akkor meg végig pufferelt. vagy tegyenek alá vasat és gigás netet vagy ne csinálják mert íghy nem sok értelme van.
  • Szabi #135509
  • IXEMGabeo
    Most nézem, hogy Perez ezzel a rövid hajjal rohadtul hasonlít a Liverpool csatárára Luis Suarezre...:OOO
  • paj01
    hát nem kiminek voltak a legfrisebbek:D Azért ez mutatja h van tartalék a lotusban. Vettelnek mániája a lgy kör de most vhogy nem ment...
  • IXEMGabeo
    meg akinek a legfrissebbek az abroncsai a végén. Nem sok értéke van mamár a leggyorsabb köröknek
  • lac coo
    Nem mintha ez bármit jelentene, Vergne pl második leggyorsabb kört futotta torro rossoval, Kimi után .....
    Jó helyen kell lenni , és jókor a DRS zónában :DDD
  • lac coo
  • IXEMGabeo
  • zzeN
    "Jules Bianchi's fastest lap was only 0.045 slower than Sebastian Vettel's. 15th on his debut ahead of both Caterhams."
  • a.carkey
    Szabics válaszaira Räikkönen is büszke lenne
  • IXEMGabeo
    jól beszélsz a FI-nál is úgy számoltak, hogy szépen ez elég lesz a Mercik elé ez a taktika. Szerintem ők maguk se számítottak rá, hogy a szuperlágy alacsony benzinmennyiség mellett 2 kört fog bírni...Mondjuk ez lehet autó és pályafüggő. Sutil alatt a kemény keverék volt a nyerő, azért meglesném Di Resta alatt, hogy viselkedtek az abroncsok csak ő nem került olyan látótérbe, hogy megállapítsam.
  • Master91
    Ja tényleg, időmérős gumival rajtoltak, ezt elfelejtettem.

Igen, vágom hogy Merci nem a top autó most, persze hogy jobban eszi meg a gumit mint a többi.

De hogy a futam végén is így eltűnjön egy lágyabb keverék akkor is baromira gáz.
    "Esős" gumiról nem is beszélve, mi lesz a hétvégén Malajziába ??
  • G_ArchAngel #135498
  • Totti5
    Button?

„Nem hittem volna, hogy a 10. leszek. Mármint az autó balansza jó, csak egyszerűen lassúak vagyunk. Az abroncsaim is eléggé elhasználódtak, így nehéz délutánra számítok. Nem tudom, hány kört leszek képes teljesíteni ezeken az opciós gumikon. Úgy érzem, máris a kukába dobhatnánk őket.”

Button utólag úgy látja, rossz taktikát választottak a Q3-ban.

„Csinálhattunk volna valami mást, talán nem is kellett volna kijönnünk a bokszból.”
  • lac coo
    Button használt lágy gumival indult....3 Erős kőr volt benne......
    De olyan nincs , nem lehet, hogy egy lágy gumi ennyire ne bírja! Hát mi lett volna időmérőn ? :)))
  • Master91
    Button hanyadik körbe jött ki először a boxba?

Oké, ő akkor teli autóval és rosszabb pályával autózott.

Azt mondom, [u]inkább gumi hiba[u] mint autó/pilóta hiba.. Elkopott a piros, nem pedig lehült, nem bírta felmelegíteni stb.
  • lac coo
    Én értem ,de ez mitől gumihiba?
    Mindenki egyforma gumit kap, más nem terheli szarrá 3 kör alatt, ennyi. Vagy az autó egyensúlya nem jó, közepest jól használja de lágyat nem, vagy egyszerűen Sutil halálba gyilkolta rövid idő alatt a lágy gumiját....
    Nem mondom, hogy jó az a gumi ( persze mi a jó, és bármit ki lehet nyírni 3 kör alatt....), de más sem 3 körig használta csak...

Ha jól emlékszem, Sutilnak pont taposni kellett mert szorongatták, egyszerűen hólyagosra forralta .....
  • Master91
    Nem vágod amire akarok célozni úgy érzem.

Felgumizott pálya, könnyű autó, és így is csak 2-3-4 körig volt elég a piros gumi.

DE fehérrel nehezebb autóval és szarabb pályán ~20 körüli kört ment, nem is lassan!

Nagyon nyerő lehetett volna a taktika, jól nyomták, azt hittem top5-be benne lesz, franc se gondolta volna hogy ekkora trágya az a piros!

Remélem érződik hogy mire gondolok.

Basszus, tényleg :D
  • Norbi1990
    "Írta, hogy ugyan az a pirelli volt Kimi alatt mint Sutil alatt."
    Akkor azért tudott csak 2 kört menni. Kimi kopott gumijaival csoda hogy beért
  • lac coo
    Más boldogul ezzel a gumival ,több kevesebb sikerrel. Bármilyen gumi is van, van aki jobban fogja tudni használni és van aki kevésbé.

Sutilék egy elég nyakatekert stratégiát próbáltak, gondolom mindenmindegy alapon, szokás szerint a végén nem is jött be. A végére elég sok jutott a lágyra, és ha 3 kör alatt szarrá forralja, az nem gumihiba.... Ennyi .
  • Master91
    Úgy értem hogy jönnének a kommentek hogy "Tejfelke csak így tud előzni?" meg ilyesmi.
    Ebbe biztos vagyok.

Én ezt tudom.

Írta, hogy ugyan az a pirelli volt Kimi alatt mint Sutil alatt.

Írtam, hogy Sutil 20 körüli kört ment a keményebbel, lággyal meg éppen hogy meg volt neki a maradék 11 ( úgy, hogy 2-3 kör alatt szarrá ment a könnyű autó alatt az új gumi)
    Baszott egy szar ez a pirelli...
    Csoda hogy be bírt menni a célba.

Nyilatkozta Sutil, hogy még azon is gondolkozott hogy még 1x kimegy.

• Norbi1990
    Sutil egész versenyen a keményen ment kivéve az utolsó 11 kört.
    Ezért 1 szer kevesebbszer jött ki mint az élen menők.
  • lac coo
    Hát ha ilyen ügyesen csinálja nem lesz háború, feltéve ha nem fékez egy satut előtte :)))

Én tuti nem háborúznék, ritkán látott szép akciók ezek ! :)
  • Master91
    Igen, Hamiltont tartotta meg Alfonzónak.

DE

Ha Webber csinálta volna ezt Vettelnek, már háború lenne....
  • IXEMGabeo
    Jaja ennyi volt benne. Nem akarok vészjósló lenni, de a Merci a szezon végére el fog tűnni. Nehezen hiszem el, hogy a fejlesztési tempójuk, ha eddig is silány volt ezek után is megfelelő lesz...
  • lac coo
    Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy rajtnál ismét eljátszotta a két Ferrari azt amit Braziliában legutóbb, hogy az elől haladó Massa gyönyörűen feltartja kicsit a mögötte haladót és helyet is csinál egyúttal Alonsónak ? Talán most Hamilton volt...Tavaly Webbert húzta ugyan így csőbe, csak akkor egyúttal Alonsót is elengedte....