182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McCartman #136354 Jé, tényleg.
Akkor utólag rakhatta be. :D -
Fejek :)
-
Gyenge kísérlet... -
Utcsó kép :D
Mondjuk elég durván nem megy neki idén. Az újoncok nem követnek el ennyi hibát.
Lehet jobb volt az a williams tavaly, mint gondoltuk. -
Fájörokk itt vágott eret magán ..
-
McCartman #136349 Maldonado francia drazsé reklámjáról nincs?:D
-
McCartman #136348 És mi bukik meg rajta? Hogy nem adta volna fel csak úgy a +7 pont megszerzésének esélyét?
Pontosan ez történt.
Nem állt be vonatozni mint Rosberg, verseny volt és ez a lényeg. -
-
A dolog ott bukik meg, hogy mind a kettőnek ki volt adva, hogy spóroljanak. Webber betartotta, Vettel nem. -
badoer #136345 http://ultimate-sport.hu/stream-1/
omdycar ha valakit érdekel:) -
McCartman #136344 Úgy látom te nem akarod megérteni mit akarok mondani, de a te dolgod. -
McCartman #136343 -ebben -
McCartman #136342 A RBnak ebben a konstruktőri szempontjából édesmindegy lett volna a helyezések sorrendje, Vettelnek nem.
Tudod pontosan ez az a helyzet amikor ütközik a csapat és a versenyző érdeke.
Amúgy nem ez a kiragadott mondat volt a mondandóm lényege, én nézői szempontból közelítettem meg, máshogy nem is tudjuk. -
Úgynézem a problémát továbbra sem érted... -
McCartman #136340 Ja, lehet, hogy nem sikerült volna neki de nem adta volna fel csak úgy a +7 pont megszerzésének esélyét.
Végülis erről szól a versenysport. Rémlik?
Én nem védem Vettelt, nincs rá szüksége, hidd el semmilyen hatással nincs az életére, hogy milyen okoskodás megy az ehhez hasonló fórumokon.
Én annak örülök, hogy nem halt ki ez a hozzáállás a mai gumispórolós, DRS kikerülős forma1ből. -
Ha nem büntetik meg Kimit akkor Alonso szárnya se törik le és esik ki. -
Nem tudom volt-e már, de emiatt büntették meg Kimit. :D
-
Hülyeséget beszélsz...
Nyilván így vagy úgy örülnek a pontoknak de alapvetően lövésük nem volt meddig bírja majd a gumi, Hamilton meg ott loholt , akkor még benne volt , hogy veszélyes lehet, épp ezért kérték őket arra, hogy spóroljanak a gumival, ha esetleg odaér Hamilton, legyen mit kezdeni .....ezt rúgta fel Vettel, ami végül is jól sült el, de csúnya bukta is lehetett volna belőle . Attól ne félj mit kapott mikor nem volt ott kamera, több ilyent nem fog csinálni az tuti ! :D
Vettel:„Mark és én megszoktuk, hogy harcolunk egymással, de ezekkel a gumikkal, melyek nem tartanak ki olyan sokáig, rettentő nagy kockázatot vállaltam, hogy nem tartottam magam a csapatutasításhoz, és nem maradtam a második helyen.”
„Könnyen végezhettük volna a nyolcadik, vagy kilencedik helyen, ha adott esetben tönkretesszük az abroncsokat ebben a két körben. -
"akkor is megpróbálta volna ha nincs kiadva a csapattársnak a spórolás"
Ja csak úgy nem biztos, hogy sikerül neki, illetve Webbert sem váratlanul éri a dolog. Mondom mégegyszer, nem azzal van gond hogy megelőzte, hanem a körülményekkel. Tudod, ami miatt folyamatosan bocsánatot kér a futam után. Amire ő maga azt mondta, nem így kelett volna csinálnia és hibázott. Rémlik?
Nemértem, egyes emberek jobban védik Vettelt, mint ő saját magát. Érdekes, neki sikerült belátnia hogy hibázott. Akkor miért erősködtök, hogy nem? -
McCartman #136335 Nem ő utasította Webbert arra, hogy vegyen vissza.
Ő csak versenyezni akart és nyerni, akkor is megpróbálta volna ha nincs kiadva a csapattársnak a spórolás. -
Az odáig ok, hogy nem törődik bele a vereségbe, és megy a pozícióért. DE ezt ne úgy tegye, hogy közben a csapattársára akit előz, rá van szólva, hogy vegye vissza a motort, és abbana tudatban van, hogy a mögötte autózó is ezt teszi.
Ha gyorsabb előzze meg persze, de nem úgy, hogy átbassza a csapattársát. -
McCartman #136333 Legutóbb 3 pontos előnnyel lett Vettel a VB, 2010ben néggyel.
Ha az idén is szoros lesz a befutó mindjárt más megvilágításba kerül Vettel hozzáállása, hogy nem akarta benne hagyni azt a 7 pontot. -
Na megyek kirabolom a szomszéd nagymamát, majd megerőszakolok egy kislányt a játszótéren, mert más is megcsinálta. Most ugye ez nem komoly érv? -
Rosberg elfogadja a csapat döntését
volt egyáltalán más választása? ha nagyon akarták volna hamira szólnak rá, hogy engedje el, de nem tették -
badoer #136330 Vettel-Webber emlékesztek 2010ben mikkor Vettelnek adták oda Webber első vagy hátsó szárnyát?Webber nyert és a levezető kőrbe azt mondta nem is rossz egy második pilotátol.Nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen esett,mindig is volt hasonló esett.Massa 5 helyének őrűlők:) -
IXEMGabeo #136329
Volt Monoton, de jöhet újra:)
Ezt viszont nem láttátok. -
Monoton #136328 Volt már?
-
ezt mai napig nem hiszem el, h rohadt 1 kört nem bírt volna még ki az a rohadt felfüggesztés..-.- -
IXEMGabeo #136326 önhibáján kívül nullázott...Röhejes megállapítás... -
bodajoci #136325 már a 2. versenyen így dönt akkor mi lesz később...
-
Ross úgy döntött, hogy Hamilton áll jobban jeleneleg, mert Rosberg 0ázott multkor s akkor Hamilton kapjon többet, hátha később jól jön még. -
vinc3nt #136323 a mai nap erre hasonlított -
bodajoci #136322 Az is egy vicc, h a mercinél nem engedték Nicot, hisz a csapat szempontjából nézve, ugyanannyi pontot szereznek, ha fordítva érnek be... -
Lotusnál nincs utasítgatás. Ha valamelyikük gyorsabb és látja az elől lévő, nem tartja fel ha el akar menni. Tavalyról ilyesmire emlékszem.
Mondjuk még nem volt olyan, hogy 1-2be voltak Kimiék... -
G_ArchAngel #136320 Nico-tol szep lett volna egy elozes, majd satu a celvonal elott:) -
McCartman #136319 Micsoda indulatokat váltott ki egyesekből a mai eset. :D 
Miért van olyan érzésem, hogy ha mindez mondjuk Raikkonennel történik akkor a többség részéről el lett volna intézve egy laza "hát Kimi ilyen, szarik az alkotmányra, pont ezért szeretjük"kel?
Amúgy én százszor inkább nézem azt, hogy Vettel nem törődik bele a vereségbe és ha érzi magában a tempót hozzá inkább odateszi magát és késhegyre menő, kerék a keréken csatát folytat az első helyért mint Rosberg vonatozását 10 körön keresztül. -
Brawnban feléledtek a ferraris berögződések, elég kiábrándító hogy már a második futamon tiltják az előzést. -
-
-