182279
  • McCartman
    Jé, tényleg.
    Akkor utólag rakhatta be. :D
  • desigo
    Fejek :)

• Firerock
    Gyenge kísérlet...
  • benőmenő
    Utcsó kép :D
    Mondjuk elég durván nem megy neki idén. Az újoncok nem követnek el ennyi hibát.
    Lehet jobb volt az a williams tavaly, mint gondoltuk.
  • V43 1105
    Fájörokk itt vágott eret magán ..
  • McCartman
    Maldonado francia drazsé reklámjáról nincs?:D
  • McCartman
    És mi bukik meg rajta? Hogy nem adta volna fel csak úgy a +7 pont megszerzésének esélyét?
    Pontosan ez történt.
    Nem állt be vonatozni mint Rosberg, verseny volt és ez a lényeg.
  • desigo

• allock #136346
    A dolog ott bukik meg, hogy mind a kettőnek ki volt adva, hogy spóroljanak. Webber betartotta, Vettel nem.
  • badoer
    http://ultimate-sport.hu/stream-1/

omdycar ha valakit érdekel:)
  • McCartman
    Úgy látom te nem akarod megérteni mit akarok mondani, de a te dolgod.
  • McCartman
    -ebben
  • McCartman
    A RBnak ebben a konstruktőri szempontjából édesmindegy lett volna a helyezések sorrendje, Vettelnek nem.
    Tudod pontosan ez az a helyzet amikor ütközik a csapat és a versenyző érdeke.

Amúgy nem ez a kiragadott mondat volt a mondandóm lényege, én nézői szempontból közelítettem meg, máshogy nem is tudjuk.
  • kifli
    Úgynézem a problémát továbbra sem érted...
  • McCartman
    Ja, lehet, hogy nem sikerült volna neki de nem adta volna fel csak úgy a +7 pont megszerzésének esélyét.
    Végülis erről szól a versenysport. Rémlik?

Én nem védem Vettelt, nincs rá szüksége, hidd el semmilyen hatással nincs az életére, hogy milyen okoskodás megy az ehhez hasonló fórumokon.
    Én annak örülök, hogy nem halt ki ez a hozzáállás a mai gumispórolós, DRS kikerülős forma1ből.
  • pedobear
    Ha nem büntetik meg Kimit akkor Alonso szárnya se törik le és esik ki.
  • a.carkey
    Nem tudom volt-e már, de emiatt büntették meg Kimit. :D
  • lac coo
    Hülyeséget beszélsz...
    Nyilván így vagy úgy örülnek a pontoknak de alapvetően lövésük nem volt meddig bírja majd a gumi, Hamilton meg ott loholt , akkor még benne volt , hogy veszélyes lehet, épp ezért kérték őket arra, hogy spóroljanak a gumival, ha esetleg odaér Hamilton, legyen mit kezdeni .....ezt rúgta fel Vettel, ami végül is jól sült el, de csúnya bukta is lehetett volna belőle . Attól ne félj mit kapott mikor nem volt ott kamera, több ilyent nem fog csinálni az tuti ! :D

Vettel:„Mark és én megszoktuk, hogy harcolunk egymással, de ezekkel a gumikkal, melyek nem tartanak ki olyan sokáig, rettentő nagy kockázatot vállaltam, hogy nem tartottam magam a csapatutasításhoz, és nem maradtam a második helyen.”

„Könnyen végezhettük volna a nyolcadik, vagy kilencedik helyen, ha adott esetben tönkretesszük az abroncsokat ebben a két körben.
  • kifli
    "akkor is megpróbálta volna ha nincs kiadva a csapattársnak a spórolás"
    Ja csak úgy nem biztos, hogy sikerül neki, illetve Webbert sem váratlanul éri a dolog. Mondom mégegyszer, nem azzal van gond hogy megelőzte, hanem a körülményekkel. Tudod, ami miatt folyamatosan bocsánatot kér a futam után. Amire ő maga azt mondta, nem így kelett volna csinálnia és hibázott. Rémlik?

Nemértem, egyes emberek jobban védik Vettelt, mint ő saját magát. Érdekes, neki sikerült belátnia hogy hibázott. Akkor miért erősködtök, hogy nem?
  • McCartman
    Nem ő utasította Webbert arra, hogy vegyen vissza.
    Ő csak versenyezni akart és nyerni, akkor is megpróbálta volna ha nincs kiadva a csapattársnak a spórolás.
  • kifli
    Az odáig ok, hogy nem törődik bele a vereségbe, és megy a pozícióért. DE ezt ne úgy tegye, hogy közben a csapattársára akit előz, rá van szólva, hogy vegye vissza a motort, és abbana tudatban van, hogy a mögötte autózó is ezt teszi.

Ha gyorsabb előzze meg persze, de nem úgy, hogy átbassza a csapattársát.
  • McCartman
    Legutóbb 3 pontos előnnyel lett Vettel a VB, 2010ben néggyel.
    Ha az idén is szoros lesz a befutó mindjárt más megvilágításba kerül Vettel hozzáállása, hogy nem akarta benne hagyni azt a 7 pontot.
  • kifli
    Na megyek kirabolom a szomszéd nagymamát, majd megerőszakolok egy kislányt a játszótéren, mert más is megcsinálta. Most ugye ez nem komoly érv?
  • pedobear
    Rosberg elfogadja a csapat döntését

volt egyáltalán más választása? ha nagyon akarták volna hamira szólnak rá, hogy engedje el, de nem tették
  • badoer
    Vettel-Webber emlékesztek 2010ben mikkor Vettelnek adták oda Webber első vagy hátsó szárnyát?Webber nyert és a levezető kőrbe azt mondta nem is rossz egy második pilotátol.Nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen esett,mindig is volt hasonló esett.Massa 5 helyének őrűlők:)
  • IXEMGabeo

Volt Monoton, de jöhet újra:)

Ezt viszont nem láttátok.
  • Monoton
    Volt már?
  • Darthmushroom
    ezt mai napig nem hiszem el, h rohadt 1 kört nem bírt volna még ki az a rohadt felfüggesztés..-.-
  • IXEMGabeo
    önhibáján kívül nullázott...Röhejes megállapítás...
  • bodajoci
    már a 2. versenyen így dönt akkor mi lesz később...
  • Totti5
    Ross úgy döntött, hogy Hamilton áll jobban jeleneleg, mert Rosberg 0ázott multkor s akkor Hamilton kapjon többet, hátha később jól jön még.
  • vinc3nt
    a mai nap erre hasonlított
  • bodajoci
    Az is egy vicc, h a mercinél nem engedték Nicot, hisz a csapat szempontjából nézve, ugyanannyi pontot szereznek, ha fordítva érnek be...
  • Norbi1990
    Lotusnál nincs utasítgatás. Ha valamelyikük gyorsabb és látja az elől lévő, nem tartja fel ha el akar menni. Tavalyról ilyesmire emlékszem.
    Mondjuk még nem volt olyan, hogy 1-2be voltak Kimiék...
  • G_ArchAngel #136320
    Nico-tol szep lett volna egy elozes, majd satu a celvonal elott:)
  • McCartman
    Micsoda indulatokat váltott ki egyesekből a mai eset. :D

Miért van olyan érzésem, hogy ha mindez mondjuk Raikkonennel történik akkor a többség részéről el lett volna intézve egy laza "hát Kimi ilyen, szarik az alkotmányra, pont ezért szeretjük"kel?

Amúgy én százszor inkább nézem azt, hogy Vettel nem törődik bele a vereségbe és ha érzi magában a tempót hozzá inkább odateszi magát és késhegyre menő, kerék a keréken csatát folytat az első helyért mint Rosberg vonatozását 10 körön keresztül.
  • Honda F1
    Brawnban feléledtek a ferraris berögződések, elég kiábrándító hogy már a második futamon tiltják az előzést.
  • Master91
  • pedobear
  • pedobear