182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McCartman #136394 LGYK
ezt se láttam még így leírva.:D -
IXEMGabeo #136393 Nem tudta volna kivitelezni. Sergio Perez miatt, aki 2 körrel a vége előtt ment be a boxba jóval gyorsabb volt, mint a többiek. Övé is lett a végén a LGYK -
egyébként mekkora fricska lett volna Rosbergtől,ha lemarad 5 másodpercre Hamiltontól,aztán az utolsó körben megy egy leggyorsabb kört :D -
IXEMGabeo #136391 jó az ÖF zenéje:) -
McCartman #136390 Ez de szép, valaki előásta egy másik fórumon. :D

link
@repvez: deszar.
-
Mark Webbertől a csapattársa győzelmet Vettel. :D -
várom már görbetükröt, remélem jó lesz -
McCartman #136387 link -
G_ArchAngel #136386 -
McCartman #136385 Attól, hogy nem fogod mire célzok az még nem zagyvaság, látod másnak is sikerült.
Már tisztáztuk és túlléptünk a "genyaság" témakörén ahogy fogalmazott itt a fórumtárs. A verseny jó, az oda-vissza előzések kemények voltak, emiatt jó nézni a forma1et nem a rosberges vonatozás miatt.
Vettelnél meg ha pont ennyi fog hiányozni a végén, ez teszi őt világbajnokká és mindenki boldog lesz. Kivéve Webbert akiben még valószínűleg akkor is ott lesz a tüske.
és attól, hogy
mindent
külön
sorba
kezdesz
még nem tűnsz komolyabbnak, csak több helyet foglalsz, de ez már csak baráti jótanács. -
IXEMGabeo #136384 Ezzel sajnos egyet kell értsek...Ott nem kellett volna megszólalnia. -
Ha volt már bocs, csak a sok szakértői hozzászólás között lehet nem figyeltem 
F1 2013 | Australian Grand Prix Official Race Edit -
A sírással, amit levágott, hogy szedjék ki előle Webbert mert gyorsabb nála, a "Watmóájhevtudú?" 2005 Kanada jutott eszembe egyből. :D -
Webber nem vág senkit szájon, mert profi és felnőtt.
Hogy jön ide megint Alonso? Mert Hamilton nem tartotta be a csapatutasítást? :) -
McCartman #136380 Kevés kivétel?
Mindenki az egyéni VB címre hajt elsősorban, épp ezek emiatt. -
G_ArchAngel #136379 ok a keves kivetel... -
madmanic #136378 lassan már mindent összezagyválsz, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy vettel ma f@sz volt.
Ezt nem csak én mondom, hanem ő is elismerte.
De ha nagyon leegyszerűsítem amit Archangel kolléga megpróbált a fejedbe verni:
Ez MUNKAHELY.
A főnök utasításait be kell tartani,még akkor is, ha te vagy a sales champion.
Ha nem sikerül, a meetingen le fognak baszni, ha továbbra sem tudsz együtt dolgozni a kollégákkal, akkor mész a levesbe, és mondjuk egy-két futamon a rendkívül tehetséges tesztpilóta vezeti a tütüt... -
Azért érdekes lett volna, ha emiatt Vettelnek a cél előtt elfogy a nafta, vagy nem maradt volna elég minta :)
Magával az előzéssel semmi gond nem volt, de egy 3x-os vb legyen megfontoltabb, amikor a csapat azt mondja, hogy spóróljon és hozzák be így. -
McCartman #136376 Nem kell lekapcsoljanak, látod megy anélkül is. -
McCartman #136375 "Az egyeni VB csak a nezok miatt van, a befektetok leszarjak."
Hidd el a szponzorok pont azt nem szarják le ami az embereket érdekli. :D
-
Ilyen alapon Webber autójában kapcsoljanak le mindig 2 dugattyút, nehogy bezavarjon Vettel versenyébe és a Vb pontjaiba. Szánalmas... Én Webber helyében szájontöröltem volna a kisgyereket. Mondom ezt úgy, hogy eddig inkább szimpatizáltam Vettellel, de ez a viselkedés nem sportemberhez méltó. Alonso 2... -
McCartman #136373 Még jó, hogy sem te vagy én nem vagyunk érdekeltek a Red Bull háza táján így nem kell ilyenekkel foglalkoznunk.
Az egyéni VBt leszarják a csapatok elméleted meg inkább magyarázd el Montezemolonak, más lesz a véleménye. :D
A kocsit nem tudod reklámozni, nem tud sajtóeseményeken integetni, a kocsinak nincs arca amivel termékeket adnak el. -
McCartman #136372 Mondjuk meg is értem, odamegy egy 20 éves gyerek hozzá képest szinte 0 tapasztalattal és rögtön az első évben megveri, nem lehetett kellemes. -
G_ArchAngel #136371 Az F1 elsosorban csapatsport.
A foszponzorok keves kiveteltol eltekintve a csapatot szponzoraljak.
Amit a csapat hierarchiajaban felul allo amberek mondanak (Horner, Newey, Marko) azt a beosztottaknak, akik a fizetest a csapattol kapjak, be kell, hogy tartsak.
A csapat VB utan osztjak le a penzeket. Ha a kisgyerek ma hibazik, akkor Marko bacsi lehet kicsit idegesebb lenne.
Az egyeni VB csak a nezok miatt van, a befektetok leszarjak.
PS: Helmut Marko helyeben mar most odatolnek Bianchi ele egy Toro Rosso-s szerzodest, hogy bemelegedjen, mire valtani kell Webbert, vagy akar Vettelt. Mert senki sem potolhatatlan. -
McCartman #136370 Köztük amúgy érzésem szerint eddig is feszülhetett nem kicsi ellentét.
Legalábbis sokszor nem éreztem rajta a támogatást még év végén sem mikor már észérvek szerint is eldőlt a kedvezményezett pilóta kiléte, sem a sajtóban, (pl. mikor az utolsó verseny előtt Massa nyilatkozta, hogy mindent megtesz érte, hogy Alonsot VB címhez segítse és jól is csinálta, Webber meg valami olyasmit bírt nyilatkozni, hogy csak a saját versenyére figyel és szépen át is ment rajta rajta mindkét Ferrari:D) sem a pályán. -
McCartman #136369 Úgy is lehet nézheti , ezt jól megfogalmaztam illetve elfelejtettem törölni. :D
Kár, hogy sgn nem lehet szerkeszteni. -
én csak azt remélem,hogy Webber majd visszaadja a tejfölösszájúnak a kölcsönt.
(btw az nem tudom kinek mennyire van meg,de a célegyenes végi kanyarban konkrétan a pályáról is le akarta zavarni,mikor már simán megelőzte...) -
Meg ha Webber kritikus helyzetben szépen elfékezi magát mondjuk Alonso előtt...akkor mennyire eszébe fog jutni ! :DDDDD
Webbernek sem muszáj végtelenül lojálisnak maradni, ha most nem kap támogatást a csapattól, én beleszarnék a helyében .... -
McCartman #136366 Én sem fogom szentté avatni, ne aggódj. Úgy is lehet nézheti, hogy a cél szentesíti az eszközt.
Sokan a nagy bajnokok közül Schumacher,Senna,Prost... sem mentek a szomszédba "genyaságért". -
McCartman #136365 9 ponttal vezeti a bajnokságot Kimi előtt, remélem figyeled.
Ha a szezon végén pont ez a 7 pont hiányozna elhiheted mennyire fogja érdekelni a mostani Canossa-járás. -
Értem én mit mondasz, de válasszuk külön a dolgot.... Van egy elég szemét húzás, és van némi izgalmas akció... mindenki szívesen néz ilyent, de ettől még genyaság a dolog ..... -
McCartman #136363 Az engem hidegen hagy, ha végül Webber jött volna ki jól belőle azzal se lettem volna kevésbé elégedett, ő is megérdemelte volna a győzelmet a sorozatos technikai hibák miatt. -
madmanic #136362 kissrác egész nap sűrű elnézéseket kér, mert "VERSENYZÉST PREZENTÁLT", remélem figyeled.. -
Jah, csak melléérni kellet egy jó adag csít ! :))) -
McCartman #136360 Amit két körön át műveltek, miközben a határon autózva kishíján kiütötték egymást, bánhatod ha lemaradtál róla. -
Ebben mi volt a verseny ??? :DDDD
Persze lesz még majd szüksége Webber támogatására .... ;) -
McCartman #136358 Értem mit mondasz :), én meg erre azt mondom, hogy inkább nézek versenyt mint vonatozást és szerencsére volt is aki prezentálta. -
Nem akarod megérteni :).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy te meg én. 100-al haladunk egymástól leszakadva. Ránk szólnak, hogy spóroljunk, vissza kéne venni a sebességből 90-re. Én megteszem, te meg mész tovább amennyivel eddig. Magyarán szólva szarsz a fejemre, és dobsz egy fricskát nekem, meg annak aki kérést intézett feléd.
Az erkölcs a lényeg, meg hogy tiszteletben tartsa a csapat kérését. -
-
Mondjuk én is majdnem visszafeküdtem