182279
  • McCartman
    LGYK
    ezt se láttam még így leírva.:D
  • IXEMGabeo
    Nem tudta volna kivitelezni. Sergio Perez miatt, aki 2 körrel a vége előtt ment be a boxba jóval gyorsabb volt, mint a többiek. Övé is lett a végén a LGYK
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként mekkora fricska lett volna Rosbergtől,ha lemarad 5 másodpercre Hamiltontól,aztán az utolsó körben megy egy leggyorsabb kört :D
  • IXEMGabeo
    jó az ÖF zenéje:)
  • McCartman
    Ez de szép, valaki előásta egy másik fórumon. :D
    link

@repvez: deszar.
  • repvez
    Mark Webbertől a csapattársa győzelmet Vettel. :D
  • nearo
    várom már görbetükröt, remélem jó lesz
  • McCartman
    link
  • G_ArchAngel #136386
  • McCartman
    Attól, hogy nem fogod mire célzok az még nem zagyvaság, látod másnak is sikerült.
    Már tisztáztuk és túlléptünk a "genyaság" témakörén ahogy fogalmazott itt a fórumtárs. A verseny jó, az oda-vissza előzések kemények voltak, emiatt jó nézni a forma1et nem a rosberges vonatozás miatt.
    Vettelnél meg ha pont ennyi fog hiányozni a végén, ez teszi őt világbajnokká és mindenki boldog lesz. Kivéve Webbert akiben még valószínűleg akkor is ott lesz a tüske.

és attól, hogy

mindent

külön

sorba

kezdesz

még nem tűnsz komolyabbnak, csak több helyet foglalsz, de ez már csak baráti jótanács.
  • IXEMGabeo
    Ezzel sajnos egyet kell értsek...Ott nem kellett volna megszólalnia.
  • Minstrel
    Ha volt már bocs, csak a sok szakértői hozzászólás között lehet nem figyeltem
    F1 2013 | Australian Grand Prix Official Race Edit
  • Kit--Kat
    A sírással, amit levágott, hogy szedjék ki előle Webbert mert gyorsabb nála, a "Watmóájhevtudú?" 2005 Kanada jutott eszembe egyből. :D
  • Lteebee
    Webber nem vág senkit szájon, mert profi és felnőtt.

Hogy jön ide megint Alonso? Mert Hamilton nem tartotta be a csapatutasítást? :)
  • McCartman
    Kevés kivétel?
    Mindenki az egyéni VB címre hajt elsősorban, épp ezek emiatt.
  • G_ArchAngel #136379
    ok a keves kivetel...
  • madmanic
    lassan már mindent összezagyválsz, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy vettel ma f@sz volt.

Ezt nem csak én mondom, hanem ő is elismerte.

De ha nagyon leegyszerűsítem amit Archangel kolléga megpróbált a fejedbe verni:

Ez MUNKAHELY.

A főnök utasításait be kell tartani,még akkor is, ha te vagy a sales champion.

Ha nem sikerül, a meetingen le fognak baszni, ha továbbra sem tudsz együtt dolgozni a kollégákkal, akkor mész a levesbe, és mondjuk egy-két futamon a rendkívül tehetséges tesztpilóta vezeti a tütüt...
  • benőmenő
    Azért érdekes lett volna, ha emiatt Vettelnek a cél előtt elfogy a nafta, vagy nem maradt volna elég minta :)

Magával az előzéssel semmi gond nem volt, de egy 3x-os vb legyen megfontoltabb, amikor a csapat azt mondja, hogy spóróljon és hozzák be így.
  • McCartman
    Nem kell lekapcsoljanak, látod megy anélkül is.
  • McCartman
    "Az egyeni VB csak a nezok miatt van, a befektetok leszarjak."

Hidd el a szponzorok pont azt nem szarják le ami az embereket érdekli. :D
  • Kit--Kat
    Ilyen alapon Webber autójában kapcsoljanak le mindig 2 dugattyút, nehogy bezavarjon Vettel versenyébe és a Vb pontjaiba. Szánalmas... Én Webber helyében szájontöröltem volna a kisgyereket. Mondom ezt úgy, hogy eddig inkább szimpatizáltam Vettellel, de ez a viselkedés nem sportemberhez méltó. Alonso 2...
  • McCartman
    Még jó, hogy sem te vagy én nem vagyunk érdekeltek a Red Bull háza táján így nem kell ilyenekkel foglalkoznunk.

Az egyéni VBt leszarják a csapatok elméleted meg inkább magyarázd el Montezemolonak, más lesz a véleménye. :D
    A kocsit nem tudod reklámozni, nem tud sajtóeseményeken integetni, a kocsinak nincs arca amivel termékeket adnak el.
  • McCartman
    Mondjuk meg is értem, odamegy egy 20 éves gyerek hozzá képest szinte 0 tapasztalattal és rögtön az első évben megveri, nem lehetett kellemes.
  • G_ArchAngel #136371
    Az F1 elsosorban csapatsport.
    A foszponzorok keves kiveteltol eltekintve a csapatot szponzoraljak.
    Amit a csapat hierarchiajaban felul allo amberek mondanak (Horner, Newey, Marko) azt a beosztottaknak, akik a fizetest a csapattol kapjak, be kell, hogy tartsak.
    A csapat VB utan osztjak le a penzeket. Ha a kisgyerek ma hibazik, akkor Marko bacsi lehet kicsit idegesebb lenne.

Az egyeni VB csak a nezok miatt van, a befektetok leszarjak.

PS: Helmut Marko helyeben mar most odatolnek Bianchi ele egy Toro Rosso-s szerzodest, hogy bemelegedjen, mire valtani kell Webbert, vagy akar Vettelt. Mert senki sem potolhatatlan.
  • McCartman
    Köztük amúgy érzésem szerint eddig is feszülhetett nem kicsi ellentét.
    Legalábbis sokszor nem éreztem rajta a támogatást még év végén sem mikor már észérvek szerint is eldőlt a kedvezményezett pilóta kiléte, sem a sajtóban, (pl. mikor az utolsó verseny előtt Massa nyilatkozta, hogy mindent megtesz érte, hogy Alonsot VB címhez segítse és jól is csinálta, Webber meg valami olyasmit bírt nyilatkozni, hogy csak a saját versenyére figyel és szépen át is ment rajta rajta mindkét Ferrari:D) sem a pályán.
  • McCartman
    Úgy is lehet nézheti , ezt jól megfogalmaztam illetve elfelejtettem törölni. :D
    Kár, hogy sgn nem lehet szerkeszteni.
  • HTS s3rg1nh00
    én csak azt remélem,hogy Webber majd visszaadja a tejfölösszájúnak a kölcsönt.
    (btw az nem tudom kinek mennyire van meg,de a célegyenes végi kanyarban konkrétan a pályáról is le akarta zavarni,mikor már simán megelőzte...)
  • lac coo
    Meg ha Webber kritikus helyzetben szépen elfékezi magát mondjuk Alonso előtt...akkor mennyire eszébe fog jutni ! :DDDDD

Webbernek sem muszáj végtelenül lojálisnak maradni, ha most nem kap támogatást a csapattól, én beleszarnék a helyében ....
  • McCartman
    Én sem fogom szentté avatni, ne aggódj. Úgy is lehet nézheti, hogy a cél szentesíti az eszközt.
    Sokan a nagy bajnokok közül Schumacher,Senna,Prost... sem mentek a szomszédba "genyaságért".
  • McCartman
    9 ponttal vezeti a bajnokságot Kimi előtt, remélem figyeled.
    Ha a szezon végén pont ez a 7 pont hiányozna elhiheted mennyire fogja érdekelni a mostani Canossa-járás.
  • lac coo
    Értem én mit mondasz, de válasszuk külön a dolgot.... Van egy elég szemét húzás, és van némi izgalmas akció... mindenki szívesen néz ilyent, de ettől még genyaság a dolog .....
  • McCartman
    Az engem hidegen hagy, ha végül Webber jött volna ki jól belőle azzal se lettem volna kevésbé elégedett, ő is megérdemelte volna a győzelmet a sorozatos technikai hibák miatt.
  • madmanic
    kissrác egész nap sűrű elnézéseket kér, mert "VERSENYZÉST PREZENTÁLT", remélem figyeled..
  • lac coo
    Jah, csak melléérni kellet egy jó adag csít ! :)))
  • McCartman
    Amit két körön át műveltek, miközben a határon autózva kishíján kiütötték egymást, bánhatod ha lemaradtál róla.
  • lac coo
    Ebben mi volt a verseny ??? :DDDD

Persze lesz még majd szüksége Webber támogatására .... ;)
  • McCartman
    Értem mit mondasz :), én meg erre azt mondom, hogy inkább nézek versenyt mint vonatozást és szerencsére volt is aki prezentálta.
  • allock #136357
    Nem akarod megérteni :).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy te meg én. 100-al haladunk egymástól leszakadva. Ránk szólnak, hogy spóroljunk, vissza kéne venni a sebességből 90-re. Én megteszem, te meg mész tovább amennyivel eddig. Magyarán szólva szarsz a fejemre, és dobsz egy fricskát nekem, meg annak aki kérést intézett feléd.
    Az erkölcs a lényeg, meg hogy tiszteletben tartsa a csapat kérését.
  • V43 1105
  • desigo
    Mondjuk én is majdnem visszafeküdtem