182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez motor volt. 
-
Gyerekkorom jutott eszembe meg a kétütemű trabink
-
G_ArchAngel #139532 Itt nem a motorgyartorol van szo elsosorban, hanem a csapatrol.
1., a Mercedes elcsapat, aminek az elveszteset a cukormaz alatt haldoklo F1 megerezne
2., a Mercedes versenyzoi nepszeruek - hova teszed oket jovore? Mert nem csak a motorszallito, hanem egy olyan csapat is eltunne, amely elol harcol, azaz ezentul latnank 6 autot egyutt, legures ter, majd mezony. Most 8 auto van elol.
Ez semmi nem volt 2007-hez es a Crash-gate-hez kepest.
Raadasul az odaig rendben volt, hogy a Ferrari 2011-es autoval tesztelt, de amikor RB felhozta, hogy volt egy masik teszt 2012-essel is, amit Massa hajtott, akkor mar lehetett tudni, hogy nem lesz ebbol komoly buntetes, mert akkor a Ferrarit is vizsgalni kellene. Azt pedig tilos. -
-
ezekszerint jövöre csak 1 kipufogó nyilás lesz az autokon középen?
Akkor löttek a coanda efektes kialakitásnak is -
Az uj motor hangja. 
-
Chris Lowe #139528 A forma1-et nem tenné tönkre ha elmenne a merci, egyszerűen akkora rajongótábora van a szakágnak mint az összes többi szakág egyben. A presztízs az ilyen nesze semmi fogd meg jól büntikkel romlik, szvsz sokkal jobban mintha kiszállna a merci. Biztos jönne helyette más, ugye honda már aláírt, tehát a mostani 3 motorszállító 2015_ben is meglenne. -
G_ArchAngel #139527 "Es ha kiszall a Merci akkor mivan? Jonne mas helyette."
Erre reagaltam, mert butasag.
A buntetes tenyleg szanalmas. -
Akkor ezek szerint sokkal jobb, h jelentos jogosulatlan elonyhoz jut egy csapat es nem buntetik meg, mert kilepessel fenyegetozik? Ertem!
-
G_ArchAngel #139525 Aha, mint a mesekben, nem?
Cosworth is teljesen rendben volt, merthogy beugrani motorgyartokent egy olyan bajnoksagba, ahol 20 futamra 8 motor van, az teljesen egyszeru.
Nem. -
Szerintem ez presztizveszteseg!
Es ha kiszall a Merci akkor mivan? Jonne mas helyette.
Ezek utan milyen tekintelye lesz a FIA-nak? Hosszu tavon ezzel tobbet veszitenek szerintem. -
azért azt se felejtsétek el,hogy a Mercedes ha kiszáll akkor pár csapat motor nélkül marad jövőre+az F1nek elég nagy presztízsveszteség lenne ha a Ferrari maradna az egyetlen nagyobb,ismertebb autógyártó a sorozatban...egy kisebb csapat biztos sokkal nagyobb büntetéssel számolhatott volna.az a fránya politika... -
Chris Lowe #139522 De így ha én f1csapatfőnök lennék, rászólnék a csapatra, hogy maradunk silverstone után a pályán nyomunk 1000 km. Nagyobb büntit másik csapat sem kaphat, szal megéri a büntiért ha találunk pár tizedet.... -
Idén bojkottálom az ausztrál illetve a francia nagydíj megtekintését. ;) -
itt a nyár a jó idő..nem nehéz bojkottálni a F1 nézését a tévében
-
Mondom, nem lehet büntetni. Évekig küszködtek, leigazoltak egy Schumachert. Nem ment. Leigazolták Hamiltont. Nem ment. Tökösek voltak, bevállalták, leszarták, tudták, hogy nem lehet büntetni. A teszt után azonnal nyertek. Folyamatosan bent vannak a legjobbak között, edzésen baromi gyorsak lettek.
Több pontot szereztek a teszt óta, mint előtte. A Ferrari nem mert ennyire tökös lenni, de érdekes módon azóta ő is érzi a gumikat.
A többiek meg néznek. Röhögnék ha kiderülne, hogy a tavalyi RB megtáltosodást is egy hasonló teszt előzte meg. :D -
McCartman #139518 Vagy fel kellett volna őket menteni valamilyen mondvacsinált indokra vagy jogi kiskapukra hivatkozva vagy ha már egyszer elmarasztaló ítélet született akkor a súlya szerint kezelni az ügyet a büntetés kiszabásával.
Ezzel a nesze semmi, fogd meg jól típusú szankcióval csak magukból csináltak bohócot. -
Köszönöm érdeklődésedet, de kiváló egészségnek örvendek!
Háááát, ja.. :/
Nem FIA hozta az ítéletet, ők is ott voltak mint 3. fél a meghallgatáson, a Nemzetközi Bíróság hozta az ítéletet! -
Ezek utan a kovetkezo ket futamot bojkottalni kellene a szurkoloknak, nezoknek, se eloben, se TV-ben ne nezni a versenyeket, hatha magaba szallna a FIA, de persze ez nem tud megvalosulni. De azert en bojkottalom a kovetkezo futamokat 
Szanalmas ez a FIA...
-
Így szól a Rönyő V6-osa
Hááááát... -
Fáj valami ? -
Ja igen a Nemzetközi Bíróság. -
Át kéne írni a szöveget:
-
Nem a FIA hozta ezt a döntést :D Ők voltak a 3. felek akik beszéltek, itt valami kemény(???) bíróság volt akik ítéletet hoztak! -
Lol
Egy ejnye-bejnye és ennyi?
Muhaha -
McCartman #139509 Elég nagy szégyen.
Konkrétan ezt a szankciót kérték magukra, nulla következmény. -
McCartman #139508 Megfelelő blankolás nélkül nem.
A mai tévékben van már minden, az is ami nem kell. :D -
Szóval mehet az összes többi csapat tesztelni a Pirellivel, úgy se kapnak komolyabb büntetést. Jó döntést hozott ismét az FIA (NOT). -
Igen, kíváncsian várom hogy ki mer valahogy tesztelni megint Pirellivel :D -
Pfff..... -
Laceee #139504 Ezennel vége a teszt korlátozásoknak ? -
Laceee #139503 Pénz,pénz,pénz... -
"Megúszta a Mercedes!
Ítélet: A Mercedest eltiltották a fiatal pilóták tesztjétől, és megrovást kapott. A Pirelli szintén megrovásban részesült."
Gratula... -
amekkora költségvetésük van kifogják bírni..egy kis csapatnál más a szitu ők nem szereznek 1 pontot sem mégis eljutnak mindenhova :) -
Még egy kép róla:
-
Még nem próbáltam ki de nagy valószínűséggel szekrény tetejére dobott madzaggal is jönne a 7 csatorna :)
DVB-T is van a tévébe sőt DVB-S is én mindenre felkészültem :D -
Nem egy szépség:
-
McCartman #139497 Örülök, hogy ez a dagonya már nem köthető Schumacherhez.
Hamiltont meg úgy tűnik vonzza a baj, rögtön első évében a McLarenes kémsztori, első évében új csapatánál most meg ez. -
Hat ezert van jelentosege, mert evvegen a pontok alapjan kapjak a penzt. Kemeny milliokat buknak. -
McCartman #139495 A Digi ebből a szempontból jó fej ahogy olvastam, hogy kábelnél nem kódolja tovább a jelet így tudja fogni a DVB-C tunerrel szerelt tv set top box nélkül míg talán a UPCnél ennek ellenére is kellene hozzá.
Ja hát a kábeltévé az olcsóbb, ott a lefedettséggel vannak gondok. Már mióta megjelentek itt Szegeden is de értelemszerűen a panelsorokon építik ki előszeretettel a szolgáltatásukat a kertvárosokig kb. sose jutnak el. :D
Nálunk is közel van a torony ezért lehet blankolt kábellel nézni.
Neten írta valaki, hogy ha centire sőt mm-re pontosan vágod le a végéről a szigetelést akkor az adott frekvenciát venni képes antennaként működik. Persze beépített DVB-t tunerrel szerelt tévével. Tényleg működik. :D