182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McCartman #140494 Grosjeannak is lett volna rá esélye, hogy elcsípje Vettelt ha ő kapja a végére a nyerő taktikát és Kimit hívják ki idő előtt, hogy döntéskényszerbe hozzák a Red Bullt.
De így, hogy a kedvezményezett pilótával, azaz Kimivel se tudták normálisan kivitelezni annak ellenére, hogy beáldozták Romaint, csak a keserű szájíz maradt. -
Ballal is tudja! -
Az egykori Formula-1-es pilóta, a Sky televízió kommentátoraként dolgozó David Coulthard szerint a Ferrarinak nagyon gyorsan össze kell kapnia magát, mert ha az idei világbajnoki cím is kicsúszik a kezeik közül, akkor a csapat legjobb eleme, Fernando Alonso is könnyen odébbállhat.
Az egykori Formula-1-es pilóta, a Sky televízió kommentátoraként dolgozó David Coulthard szerint a Ferrarinak nagyon gyorsan össze kell kapnia magát, mert ha az idei világbajnoki cím is kicsúszik a kezeik közül, akkor a csapat legjobb eleme, Fernando Alonso is könnyen odébbállhat.
Valaki megírhatná nekik, hogy ideje kirúgni a [URL=http://formula.hu/hirek/153/383/80864/a-formulahu-megrajzolta-89-resz-senki-sem-normalis]"A Formula.hu megrajzolta" [/URL]ötletadóját.
Ross Brawn elmondása szerint a gumik felcserélésének betiltása nagy szerepet játszott abban, hogy a Mercedes ismét nem tudta vasárnapra átmenteni szombati erejét. -
-
http://scarbsf1.com/blog1/2013/07/08/2014-rules-first-look/ -
Szépet ment Grosjean és én sem sajnáltam volna tőle a 2. helyet, de tegyük hozzá, hogy Kimit a saját csapata vette ki az elején a játékból. Olyan Massás taktikát rittyentettek neki egymásutáni 2 futamon másodjára is, hogy Dominóék is csak csettintettek egyet jóízűen. Gyakorlatilag saját magának idézte elő a TO-t a Lotus mindkét esetben.
-
G_ArchAngel #140488 Szvsz jóvá akarták tenni a múltkori hibát, de felemás eredménnyel jártak, mert ahogy a SkyTV-n is mondták, Kimit Grosjean előtt kellett volna kihozni, hiszen látszott, hogy a francia nem tud semmit kezdeni Vettel-lel, Raikkonent meg csak akadályozta.
Elég szar lehetett egy szituációban úgy autózni, hogy nem jó a rádió. -
Azt hogy egy egész futamon át biztosan megszerzett és kiérdemelt helyet egy füttyszóra át kellett adnia, az minden csak nem szimpatikus, akár melyik csapat csnálja, pláne hogy érdemi eredménye nem volt. Persze Kimi szerzett pár pontot, de idén nem lesz VB. -
egyébként így a mostani hétvége után egyre szimpatikusabb a lotus mint csapat.
Csak azután volt csapatutasítás, hogy Grosjean-nak már nem volt esélye megelőzni Vettelet. Illetve nem dobtak be neki egy olyan taktikát, hogy Kimi biztosan elé kerüljön. -
G_ArchAngel #140485 -
Vettel nőjét dugta éppen ...
-
Sose megy a RBhez. Bedobták a nevét, de Vettel se hülye, hogy az ötödik VB címét 15 év múlva szerezze meg.
-
Ugyan már! -
Nem Doctor X, Professor M :D -
Full 1. évad ( elméletileg )
-
Senna-Prost között valami Doctor X vagy kicsoda :D
Nem nézte senki a Tooned!-et? 1. évadot majdnem mindent néztem, nagyon jók:D -
G_ArchAngel #140478 Bruce McLaren, Sergio Perez, Emerson Fittipaldi, Ayrton Senna - ? - Alain Prost, Mika Hakkinen, Jenson Button, James Hunt
Igy oke?:) -
atiwrc #140477 Hamilton csak 1 szeres vb győztes, ráadásul még aktív versenyző más csapatban érthető hogy nem rakták bele.
A nagy nevek, a világbajnoki címet szerezett pilotákat + az idei versenyzőket rakták a képre.
Csak Lauda nincs a képen aki vb-t nyert velük, de helyette van Bruce Mclaren, aki nem nyert ugyan, de mégiscsak a csapat alapítója. -
Alonsot még oké hogy ki hagyták, de hamilton velük lett vb :D -
balról a 3. az perez, legalább is hasonlóan rajzolják meg a sorozatukban is + butonnak is ugyan olyan az overallja -
Claptonic #140474 Most nézem, Hamiltont ténlyeg kihagyták??????? -
G_ArchAngel #140473 Pereznek nincs ekkora haja es szemoldoke. -
G_ArchAngel #140472 Szerintem Alonso az a nagyon barna, felhosszu haju, vastag szemoldoku Vodafone overallos -
Se Hamilton ,se Alonso? :D nahát -
Szerintem igen. -
Alacsony alak a villáskulcsal? Szerintem nem.
-
áá,nincs ott sör :(
#140467:igen -
A bal szélső az Bruce McLaren?
-
Kimi szokásos:D
-
IXEMGabeo #140465
-
Én sem lettem volna ott a helyében. -
Félig-meddig azért ő is jelen van (bal fent)
-
IXEMGabeo #140462 nézd meg jobban
-
vw golf VII #140461 senki
-
IXEMGabeo #140460
ki hiányzik a képről? -
Remélem én is. A Lotusnak köszönettel tartozhat Kimi, mert egy jó csapatban jöhetett vissza, a Lotus meg neki, mert vele együtt top helyekeért csatázhattak. Így semelyik sem mutogathat a másikra távozás esetén. Gronak meg szerintem jó lesz, mert kap megint egy esélyt, megint a preferenciájának megfelelő autót kaphat jövőre és egy új csapattársat.
Lenyugodhat és bizonyíthat. -
toluk mar megszoktuk :D -
IXEMGabeo #140457 nagyon furcsállottam mennyire nem volt meg a STR tempója. Elmúlt futamokon Vergne és ő is nagyon jól teljesítettek. Valószínű a meleg nekik sem kedvez hosszabb versenytávon -
Jövőre már a Red Bull-nál lesz :)
Meg is érdemli sztem, bár tény hogy Ricciardó is nagyon feszül.
A Lotus nem igazán tud mihez kezdeni az esélyekkel, és ez így elég hülye helyzet, egyértelműen Kimi a zászlóshajó, de nem tudnak kinyomni vele egy nagy eredményt, így viszont Grosjean-nak sem jó. -
vw golf VII #140455 érdekes a ferrarit sosem piszkálják a simlisségei miatt pedig nem is titkolják