182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A célegyenes elején, valamelyik Silver lelátó mellett. -
Azt megtaláltátok valahol, hogy a 20.000-es vonatos utazós jeggyel hova lehet leülni? Vagy csak megengedik, hogy leüljek a fűbe? -
A Red Bull hetvenszer annyit költ autófejlesztésre, mint a Marussia
"A Marussiának 180 alkalmazottja van és tavaly 62 millió fontból gazdálkodtak – ezzel szemben a Red Bullnál 650 ember tevékenykedik és 200 millió fontot költhettek el."
-
atiwrc #140611 Köszi a linket, érdekes akkor ez a Jaguáros story mert nincs nekik olyan, legalábbis a honlap szerint, habár az idei Saubert sem írta, de az lehet friss szerzemény.
Azt hittem a szimulator legalább magyar, de ezek szerint nem. -
IXEMGabeo #140610 

-
G_ArchAngel #140609 Te kis Orban Viktor :) -
IXEMGabeo #140608 Ringen is Red Bull szimben az F1 2011 volt betéve minden segítséggel:D fos volt, mert sor állt. Akkor inkább itthon kormányzom... -
az milyen öszvér..szimulátorba egy arcade játék ;) -
Szoptam itthon eleget a bugos sz.r miatt, Westendbe is káromkodtam volna szerintem :D :D -
IXEMGabeo #140605 Nem régiben a Westendben lehetett a Lotus szimulátorral menni. Asszem F1 2012 játékkal. -
lehet lesz, múlthéten, vagy előtte még Szegeden voltak kiállítva árkádba a gépek. Gondolom viszik őket máshová is... -
IXEMGabeo #140603 Pesten nincs sehol ilyen kiállítás? most úgy elmennék -
interrace -
IXEMGabeo #140601 igen ez a 96-os Rothmans Williams. 5-ös rajtszám miatt...
95-ben Schumi lett a vb átvitte ez 1-es rajtszámot a Ferkához, a 3-as, 4-es pedig a Benettoné mivel ők voltak a konstruktőri bajnokok, 2. lett a Williams és így megkapták az 5-ös, 6-ös rajtszámot... -
atiwrc #140600 Sajnos csak "Buta"telefonom van nemtudom róla az egyébként se hires 640es képeket átrakni :(
A neten leltem ezt a néhány képet( az rfactort nem tudtam be azonositani melyik mod, vagy mi az az interrace felirat, mintha a 3 körös verseny után track camra váltott volna automatán):
(Rothmans reklám EU-ba :D, Marlboro is volt Berger sisakján, talán a Ferraris ruha nem dohányos volt.)
Pont a legszebb Benettonról nem találtam képet, de legyen itt még egy video ;)
-
Komédia :D :D: :D
De legalább élőbe volt 1-2 nézni való.
Pár fotót nem mutatnál még meg? :) -
IXEMGabeo #140598 azért ez a szervezési munka elég gáz...Hibát hibára halmoztak a nevekkel, autó típusokkal, sisasokkal:S -
atiwrc #140597 F1 kiállítás a debreceni Forumban!
Csak olvasgattam a buszok oldalán már néhány hete hogy Forum-1(ennyit láttam a szövegből) mondom mi az eget akarnak ezek, láttam valami kockás matricázás is volt. Most láttam a héten végre hogy Forum-1 versenyautó kiállítás mondom.
Gondoltam csak elkellene nézni, valami helyi rallys autók mellett csak akad valami kisebb formula autó is ( sok porosodik itthon garázsokban).
Hát nem volt semmi más autó csak F1-es, le is esett az állam, gyönyörűek.
A bejáratnál egy 95ös Benetton fogadja az embereket(tán a legszebb az összes közül), majd bentebb egy 91-es Jordan. Az alsó szinten pedig láthatunk 96os Williams (lehet 7es én már nem hiszek nekik :D, erről lentebb.), egy 87es Williams, melynek háttal egy 2006 környéki BMW Sauber, nagy a kontraszt szélességbe, a gumi is meg a kasztni is :)
Ezen kívül egy Sauber (03vagy 04es talán nem olvastam el a papírt) és Lauda által vezetett BRM P160-os is. Valamint egy 2013as Sauber is amit hátulnézetből le HRT-ztem hirtelen :D
Ezen kívül egy félbe vágott kocsi amiben egy rfactor szimulátor van, sajna nem tudtam meg hogy miféle segítségek vannak bekapcsolva, de az látszott hogy csávokám aki éppen ment a kormányt ép hogy a kis bal kanyarból egyenesbe visszahozta, a játékban meg a kocsikormánya nem egyenesbe állt hanem elment jobbra mintha 30 fokba kitekerték volna legalább :(
Vannak még ruhák, gumik felnik alkatrészek és sisakok is kiállítva, meg gyerekeknek ilyen carrera autópálya.
Még a sisakokról egy szót Fisichella sisakjánál kiírva hogy Oliver Panis :D. Kifelé menet megtaláltam a a Fisichella táblácskát is, de az nem Panis sisakja mellett volt, hanem Bergeré mellett :D
A honlapjukat nézve is lehet egy két érdekes dolgot találni.
". Láthatják majd tavalyi szezon Sauber Ferrari C32 típusú versenyautóját, amelynek egyik pilótája Nico Hülkenberg. "
2013as volt szerintem az a sauber, nem "tavalyi" az orrán nem volt lépcső, tavaly pedig voltak még lépcsők emlékeim szerint náluk is. [Kiírva jól volt a helyszínen]
"Megcsodálhatják azt a 2002-ből származó Jaguar R3-at, amelyet Eddie Irvine vezetett. "
Ebből csak a Jaguáros sisak jutott el Debrecenig, ha jól számoltam helyett volt a kék, fehér orros(03/04) Sauber.
"Philippe Massa" No komment :D
Szóval nem minden 100%os, de azért szép kis kiállítás, vélhetőleg volt már hasonló pest környékén, de az ország nagyobbik része nem ott lakik ;)
-
Látszik, hogy jön vissza a Honda. :)
-
-
új sisakrostély mentette Chiltont -
valahogy biztos voltam benne, hogy ilyen döntést hoznak.. -
torro :DDD -
McCartman #140591 Jópofa:
-
"Az Formula One Management úgy döntött, nemcsak a versenyekre, hanem az összes F1-es eseményre kitiltják a tévés stábokat a boxutcákból, így az edzéseken és az időmérőn sem tartózkodhatnak majd operatőrök, újságírók a garázsok közelében.
A hét elején még arról volt szó, hogy a boxutca faláról filmezhetnek majd a stábok, de ezt most tovább szigorították. Az intézkedést azért hozták, mert a hétvégi Német Nagydíjon Mark Webber autójáról elgurult a jobb hátsó kerék, és eltalált egy operatőrt, aki bordatörést, kulcscsonttörést és agyrázkódást szenvedett."
Azt elfelejti Bernie közölni, hogy az Ő operatőrüket csapta el egy gumi, nem pedig az Fehérorosz RTL-ét. Megint Bernie jár majd jól. Ilyen amikor kamu dumával még inkább több anyagot kell venni tőlük. Lehet, hogy csak rózsaszín ingben kérdezhetnek majd a versenyzőktől, és csakis olyanok, akik már legalább 1x meg voltak Tamara Ecclestonenak.
-
A kerékcseréket max "kívülről" lehet majd látni. Bár egyes pályákon lehet látni okos megoldásokat amik felülről veszik a dolgokat de meglátjuk. Szerintem baromság amit csinálnak. -
IXEMGabeo #140588 maximum a sisakkamera vagy valami felülnézeti kamera lesz a boxutcáról. Van a helikopter fedélzeti kamerája majd legfeljebb azt is betolják. Paddockból, a csapatvezetők széke mellőle és közvetlenül a szerelőmunkások mellől nem lesznek felvételek. Ez van. -
IXEMGabeo #140587 Nagyon szimpatikus versenyző
Kár, hogy nem láthattam versenyezni:(
Mennyi technikai információt osztott meg azért ritka az ilyen interjú. -
Francba.
Akkor lehet álványokra rakni 1-1-1 kamerát, amit valami joyscittal forgatnak, vagy nem tudom.
Azért kell közeli képek a nézőnek a kerékcseréről.
-
úgy tűnik :S
bár azért a falon ott lehetnek -
G_ArchAngel #140584 Ó bazdmeg, már elnézést. Mostantól nincs élő közvetítés a boxutcai munkákról, eseményekről? -
G_ArchAngel #140583 -
Nagyon jó kis cikk érdemes elolvasni, szimpatikus figura. -
Vettel és nője, vagy Alonso és nője, kinek hogy ... 
-
Ivan Capelli interjú
-

-
:DD
-
jah, szolt neki hogy megint van valaki verhetetlen autóval, szóval meg kell várni míg gyengébb autóhoz kerül, akkor minárdival is előrébb lehet kerülni nála.... :D -
IXEMGabeo #140576 lool nagyon gonosz vagy:DDD -
Gondolom szólt az apja, hogy fiam itt van az új Schumi a Forma1-ben Vettel személyében.. Apádnak sem sikerült megvernie anno a nagy öreget és azóta is álmatlan éjszakái vannak miatta. Add fel fiam. jobb lesz így neked hidd el :D