1052
Viper II-ről minden!
-
Bilux #494 Ja jó az az "alaplap" összehasonlító teszted ..detényleg nemértem azt ,hogy a BH6-os
alap /nekem is ilyen van/ miért maradt le ennyire a vinyó kezelésben... -
Phyre #493 Aha, nagyon :) (nem jössz fordítónak? jól megfizetlek, a bevételem fele a tied :)))))))))))
de tényleg poén volt, csak gonoszkodtam (viszont ha linket írsz, nő a látogatottságom, aminek én örülök, bár semmi kézzelfogható eredménye nincs:))). De azért bocs hogy nem tudtál miattam lefeküdni (aludni) :) -
Bilux #492 jó az englishem mi...:) -
Bilux #491 Ja Phyre bocsi akkor
VISIT these website:savagegamers.demostudio.hu
savagegamers.demostudio.hu
:)) -
#490 KÚL!!!
Lesz driver! -
Phyre #489 Ha másnak sem jön le szóljon, légyszíves, új a szerver. A hírre azóta még egyszer rákérdeztem, mindkét chiphez (S4 és S2000) lesz driver. Nekem tegnap Freestart-tal lejött, Matávval nem, talán mára utóbbi szutyok céggel is működik. Egyébként nem ér híreket másolgatni :)))))))) (tényleg csak poén volt) -
Bilux #488 ADDIG FENN MARADTAM MÍG LE NEM JÖTTT AZ OLDALAD..EHE -
Bilux #487 MÁRMINT AZT ,HOGY Ő JÁRT UTÁNNA.. -
Bilux #486 ÉS EZT PHYRE-NEK KÖSZÖNJÉTEK...:)) -
Bilux #485 áááááááááááááááeheheÖRÜLJETEK!!! A kérdés: Lesz Savage4 és 2000 driver támogatás? A válasz: Feltétlenül. Az új DX8 driverek hamarosan elkészülnek. (Levél az S3Graphics-tól). Alig merem elhinni, már nagyon nem bíztam benne. Remélem tényleg igaz.
-
kowajano #484 hát az uj oldal full szar. ahhoz hogy letöltsek vmit regisztrálnom kell magam. Inkább uj driverrel foglalkoznának nem pedig uj HP vel -
Bilux #483 wazz nem jön le az oldalad.. :( -
Bilux #482 CHERYL HANNA
tőle kérdeztem... -
Bilux #481 ja ja tom Phyre ,hogy régóta van de ezek honnan szedték ezt,hogy"A jövőben az S3 Graphics nyújtja továbbá a korábbi S3 grafikus chipek terméktámogatását is." !!??
-
Phyre #480 Gonosz vagyok, ezért csak ennyit írok: látogassatok el hozzám (savagegamers.cjb.net vagy (újabban) savagegamers.demostudio.hu). Most nagyon megéri :)))))))))))) -
Phyre #479 Ez nem egy új hír (S3Graphics website 2 hónapja van), az amit mondtam (mármint hogy semmi jóra ne számítsatok), az S3Graphics híreken alapul, a Sonicblue-val nem foglalkozom :). Bilux, kitől érdeklődtél? -
kowajano #478 pfffff
össze visza süketelnek most vissztérnek vagy nem lesz drivertámogatás vagy nem? -
Bilux #477 I am sorry but this is employment email address. Please call the main
number for S3 Graphics (408)588-8300 for assistance. Thank you.
CHERYL HANNA
HEHE EZ GYÜTT VISSZA HOGY ÉRDEKLŐDTEM A DRIVERRŐL...:) -
Bilux #476 TOM NEM LEGYEK OPTIMISTA... -
Bilux #475 A jövőben az S3 Graphics nyújtja továbbá a korábbi S3 grafikus chipek terméktámogatását is.
!!!!! ebből ez a lényeg ...PHYRE??? -
Bilux #474 A 2001. január 10-én, a VIA Technologies Inc. és a SONICblue megállapodásának értelmében létrejött S3 Graphics Inc. elindította új web-oldalát.
A cég új logója
Amint az ismeretes, a több mint 300 dolgozót foglalkoztató cég integrált és egyedi grafikus megoldások fejlesztésére jött létre. Célkitűzései között van a jelenleg igen kiélezett 3D-s piacra való belépés (visszatérés), elsősorban mobil és asztali számítógépekhez fejlesztett megoldásokkal. A jövőben az S3 Graphics nyújtja továbbá a korábbi S3 grafikus chipek terméktámogatását is.
-
Bilux #473 ok koko -
Bilux #471 LENN+E :) -
Bilux #470 JA JÓ ELSZÁMOLTAM 3 IG ÉS MÁR TOM :).SZÓVAL DRIVER NUKU MOST MÁR BIZTI..??/DE EZT MIÉRT NEM KÖZLIK??
SOKKAL JOBB LENN ÉS AKKOR ELADNÁM A FRANCBA A KÁRTYESZT..:(/ -
Bilux #469 Illetve annyit tudok mondani, hogy semmi jóra ne számítsatok (sajnos) a Bilux által említett témákban. ?????
EZT MOST MIRE MONDTAD??? -
Phyre #468 Hát inkább a házban, szerintem. Bár nálam még ott is melegebb van :). Ami nincs egyébként, az friss hír. Illetve annyit tudok mondani, hogy semmi jóra ne számítsatok (sajnos) a Bilux által említett témákban. Ha tudok pontosabbat (és publikálhatót), azt azonnal megírom a SavageGamers-en (addig is majd a héten felrakok egy cikket, aztán meg jövő hét közepéig sajna "elgéptelenedek"). -
Bilux #467 Ja igaz ,az nem derül ki hogy most a proci vót ennyi vagy a házban vót 28.... -
kowajano #466 hát mert az elég kevés anyyi nem lehet -
Bilux #465 ja 28... mert?
Phyre valami friss hír semmi ....?/driver support stb.../ -
kowajano #464 28 fok??? -
Bilux #463 BÁÁZ ilyet ez egymás mellé rakta a képeket...
:)) -
Bilux #462 mármint 3dmark2000
hehe :) -
Bilux #461 ez nem sámli a 11000 pont mar2000 alatt..eh -
Bilux #460 A nagyi receptje alapján készült összeállítással, ami pontosan a következőket takarja: Intel P4 1.5GHz @ 1.88GHz; 256 MB ECC RDRAM (1000 MHz-en); ELSA Ultra videókártya 350 és 500-as órajelen; no és természetesen egy 450 wattos táp, mindez 28 celsius fokon. -
Bilux #459 -
Bilux #458 Ja megy de a változás csak az ,hogy win 2000-ret és whistlert is támogat. -
#457 Nekem már az megy. Persze semmi különbség, de legalább működik. -
Bilux #456 ja az...:) -
#455 KÚL! -
Bilux #454 www.savagenews-en található az új s3tweak1.15bétája..