ViperII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most szórakozzz te bunkó...Bilux ma 02:51 | Válasz erre | #430

© Sid !
Ha tényleg te vagy a bolond Tévészerelõ mint ahogy írják, akkor is szopjál le, de ha nem akkor meg azért szopjál le.
MERT EZ NEM ÉN VOLTAM ÉS ÉN NEM ÓCSÁROLTAM SENKIT...
Nem lehetne ezt máshol? Ez a topic eddig elég értelmes volt, ha lehet ne csesszétek el.
Ghost: Kössz, hogy tisztáztál.
Na mond a vezetéknevemet, meg hogy hol lakom bazzeg, hányszor mondjam hogy én nem vegyok a tévészerelõ!
Az a Ghost sem én vagyok. az amperszagról meg annyit, hogy gyengeáramúõ villamosmérnökhallgató vagyok.
Mi az a Terminál?
Talán hasonlitsd össze az emil cimeket.
Vagy kérdezd meg dikkma-t vagy Tomcat-ot ki vagyok.
Ugyanit tegnap a szöveget tõle irtam.
Szóval engem meg az idegesit, hogy Mindenki azt hiszi, hogy valamilyen tévészerelõ vagyok.
Majd legfeljebb 4.5 év múlva.
Tudod mit Duolux Nem vagyok a Tévészerelõ és viszonzom jókivánságaidat.
Engem az zavar nagyon, azon kivül, hogy a V3, ami egy nagyon jó kártya, szétverik, hogy "Duolux" minden-egyes topicba beirta, hogy itt vannak ezek a rohadt képek. Engem kifejezetten zavart, hogy nézem az engem érdeklõ topicokat és akkor mindegyikben bevillan ez a sor.
Tévedések elkerülése végett, engem ez a topic nem érdekel, csak azért jöttem ide, hogy elmondjam a véleményem.
engem nem zavart csak azt hogy még élvezted is.......
azért szidjátok mert berakta ?
inkább azt kéne aki csinálta lehet hogy már tönkrement nem hiszem hogy jo
Coine
Egyetértek ixyon-al, bilux te egy köcsög vagy, van akinek még S3 2 megás videokártyája van, az egyszerûen megveszett volna egy V2-ért!!!!!

Félelmetes Biluksz inteligenciáju képek.....
otthon a Savage 2000ret biztos a faszához veri......
Dikkma
ixyon, szerintem ezt nem õ csinálta, de mindegy.
AZért az a V3 többre érdemes.....lett volna.
Legközelebb olyan képet tegyél be, amin az nvidia vezérigazgatójának a fejét verik szét egy NV20-assal.... 😞
bilux te segg!
ez no komment!nekem van 1 VooDoo2esem(is), s ki van téve a szobám falára, hogy emlékezzek!!!
inkább ajándékoztad volna a kártyádat valaki olyannak, aki esetleg örült volna neki, mert nincs rá pénze(bagoly mondja bögölynek)
Köszi Bilux 😊
A SuperGamez cikk a Savage2000.com cikke alapján írodott, aminek viszont az ominózus kiszivárgott(?) S3 roadmap (Digit Life) az alapja. Az S3 szerint viszont az egésznek nem sok alapja van. Bár az azért elgondolkodtató, hogy létezett egy ilyen terv (ezt elismerték) tehát valami lehet benne... Majd kiderül.
Fire GL ha jol tudom tervezörendszerek ben volt a hardveres Opengl meg a méregdrága ára miatt
Az idei év második negyedévének végén, illetve harmadik negyedévének elején jelenik meg a jelenleg Zoetrope kódnevet viselõ új S3-as grafikus chip, mely a specifikációkat tekintve az S3 Savage 2000-es chip "felturbózott" változatának tekinthetõ. Az S3 cég szerint a legalább 166 MHz-es chip továbbfejlesztett 3D engine-nel fog rendelkezni, valamint egy hardveres T&L engine is integrálva lesz benne. A 0.15 mikronos gyártási technológiával készülõ chip mindössze 1.3-1.5 V-os feszültséget fog igényelni, ami elsõsorban a hõtermelés szempontjából lesz kedvezõ.
Hát ha tényleg igy gondolják jo de nem olyan hozzáálással mint a savage2000 hez
A FireGL sorozat a Diamond profi sorozata. Amikor az S3(SonicBlue) eladta garfikus érdekeltségét a VIA-nak, a Diamond (és így a FireGL sorozat) annak nem volt része. Amikor a Diamond-t bezárták, a profi részleg maradt (Németországban van a székhelyük, asszem). Tehát az, hogy van új FireGL kártya, azt jelenti, hogy a Diamond (és így a SonicBlue) dolgozik, de nincs semmi köze az S3Graphics-hoz.
Mit tud ez az izé?
Dikkma
Igen!

FireGL 2 Pics in Akiba, Japan Posted Monday, January 22, 2001 by Big Mark
Talk about it in the forums | Submit News

Some pics of SONICBlue's(formally S3) latest and greatest FireGL card have been floating around at Akiba (Where
else?)Check them out here. The board features a 30 GFlops+ IBM Geometry processor as well as a 256-bit rasterizer
also made by IBM.
Végre valahára feléledõben van az S3?
Állítólag a Paramount hamarosan jön (bár ha a speckói is igazak, akkor Savage4 szintû, nem túl nagy durranás). Persze ez sem 100%.
akkor felesleges bekopizni
Az egész cikk egy hamis utiterv alapján készült képzelgés. Legalábbis mint azt lentebb már írtam a specifikációknak nincs alapjuk, de a nevek tervezés alatt álló chipeket takarnak. Azért jó cikk 😊
Folytatódó szarkavarás. Fogalmam sincs kinek jó az információja, majd meglátjuk.
Dikkma
Add nekem ingyért. Akkor jársz a legjobban :-)))))))))))))
Most akkor eldjam vagy ne ?
a delta force: land warriorhoz kell hozza egy pecs, erre varok 😞(
pedig milyen szep 😊(
talan az extra-n az apronetben sikerul elpasszolni..
szerintem a LORD-os nem TV out-os, 27e
25e?
Válaszolt az S3:
"Várd meg a hivatalos mail-t, mielõtt ilyen hozzászólásokon idegeskedsz".
Az SDN fórumon póstázta Jeff Golds, hogy jelenleg a GL_EXT_TEXTURE_COMPRESSION kiterjesztést a driverhez adják, tehát valami fejlesztés van... Azért túlzottan nem kell optimistának lenni...
nagyker ara 33+ÁFA (MYCOM), netto 30-ert viheto.
Bilux : én átolvastam.... Nos : I.J. :-)
Próbálom, de hétvégén picit nehéz...
erdekel valakit egy Diamond Viper II 32Mb Tv out dobozos ? (11 honap garival)
kár 😞
Nem így gondolják, sajna. Ez a VIA ügylet elõttrõl származó (lopott) anyag, nincs túl sok alapja.
Dikkma
Ühümm
huu ha ez tényleg igy gondolják akkor nem leht rosszzz
Próbálom.
Ez milyen levél?
Az egyik S3 alkalmazott azt írta, ezek VIA elõtti idõk tervei, a roadmap 30%-a igaz, de a speckóknak nincs alapjuk. Kár.
Rookie
De nem azért! Ha már itt regisztráltam magam. jó ötlett lett még volna az is hogy ne keljen itt mindent befirkálni hogy pl vastag betüm legyen meg stb hanem menü bõl elérni! 😊 nem?!

Rookie
Wow!! 😊) C vana nevem elött! 😊 De állati! 😊

Rookie
😊 Devad ez a regisztrácio! 😊 Dikkma! 😊 most örülhetsz! 😊)