1052
Viper II-ről minden!
  • Bilux

• kowajano
    Nos
    hát aki használta a 410 win9x 95112.exe az maradjon is ennél mert szerintem semmmit nem javit a driver. NFS5 alatt ugyanugy megmaradt a árnyékolás hibája az autonak meg a vilodzo menü
    a srácnak meg még azt sikerült elérnie legalábbis nálam hogy 4X AGP modban fagy a kártya ezzel a driverrel
    ugyhogy inkább maradok a fentebb emlitett referencia drivernél
  • Bilux
    Dikkma..!!!
    Köszi...:)
  • Phyre
    Azért én jobban örülnék egy új drivernek, mint annak, hogy Vicconius összerakta a 9.51.11 3d-jét a 9.51.06 2D-jével (3 file másolgatása). Annál is inkább mert a DVD gondon ez pl. nem segít. DE ha valaki úgy érzi, használja... :)
  • Dikkma
    Anee, ixion, ti meg jöjjetek már rá, hogy nem Bilux csinálta, és aki csinálta, az sem bement a boltba, és vett egy szart, és szétverte, hanem egy rossz videókártyát vágtak darabokra. Ha ti még nem szedtetek szét semmit életetekben, akkor pofázhattok, de ha betartjuk a " az vesse az első követ..." mondást, már nem hiszem, hogy jogotok lenne megszólalni.
  • Dikkma
    jaja! Új driver:

Új Savage2000 meghajtó és FAQ
    22:42 (Írta: Erasmus)
    [Savege News] Megjelent a Diamond Viper II/Savage2000 FAQ legújabb, 1.05-ös
    verziója. Benchmarkman frissítette a Savage2000 kompatibilis játékok listáját, az
    ajánlott regisztrációs adatbázis beállításokat, illetőleg a hibaelhárítással
    kapcsolatos rovatot. Emellett egy D3D driver-összehasonlítást is feltett az oldalra.

Szintén újdonság, hogy Vicconius kiadta új saját fejlesztésű Savage2000
    meghajtóprogramját, melynek verziószáma 0.20. A meghajtó alapját a 9.51.11-ás
    referenciadriver alkotja, mely a programozó szerint megbízhatóbb és egyben
    valamivel gyorsabb is, mint utódja.

A driver letölthető innen.

Sid, ez az, ami neked nem lesz, úgyhogy, miután kiIQ-fighterkedted magad, mehetsz is a ****omba.
  • Bilux
    Új hybrid driver...
    http://members.home.net/rimsey/viperii/Vicconius's_S2K_AGP_driver_v0.20.exe
  • Sid
    @Bilux: Bocsánatot kérek, de csak a regisztrált Bilux-tól, a másik barom elhúzhat a francba.
  • kowajano
    sötétek vagytok ha veszekedni akartok mennyetek máshova mert ez nem az a topic ilyenen hogy lehet összeveszni B+
  • Bilux
    Bilux 2001. jan. 25. 22:50 | Válasz erre | #417

na fijuk remélem mi nem jutunk erre a sorsra mint a 3dfx-esek..:) ÉS ÉN CSAK EZT ÍRTAM....NEM AZT MODTAM ,HOGY QRVA ANYÁD ANEE VAGY SID VAGY STB..
    ANEE ÉS SID MOST NEHOGY +SÉRTŐDJÉ MERT NEM SZÍDLAK../ÉS BOCS ÉRTE/
    UI.:ÉS MÉG EGYSZER IS ELNÉZÉST HA VALAKIT EZZEL MEGBÁNTOTTAM BOOOOOCSÁÁÁNAT...
    /ÉN LEGALÁBB ELNÉZÉST KÉREK.../
  • Bilux
    Na most szórakozzz te bunkó...Bilux ma 02:51 | Válasz erre | #430

© Sid !
    Ha tényleg te vagy a bolond Tévészerelő mint ahogy írják, akkor is szopjál le, de ha nem akkor meg azért szopjál le.
    MERT EZ NEM ÉN VOLTAM ÉS ÉN NEM ÓCSÁROLTAM SENKIT...
  • Phyre
    Nem lehetne ezt máshol? Ez a topic eddig elég értelmes volt, ha lehet ne csesszétek el.
  • Sid
    Ghost: Kössz, hogy tisztáztál.
  • Sid
    Na mond a vezetéknevemet, meg hogy hol lakom bazzeg, hányszor mondjam hogy én nem vegyok a tévészerelő!
    Az a Ghost sem én vagyok. az amperszagról meg annyit, hogy gyengeáramúő villamosmérnökhallgató vagyok.
    Mi az a Terminál?
    Talán hasonlitsd össze az emil cimeket.
    Vagy kérdezd meg dikkma-t vagy Tomcat-ot ki vagyok.
    Ugyanit tegnap a szöveget tőle irtam.
    Szóval engem meg az idegesit, hogy Mindenki azt hiszi, hogy valamilyen tévészerelő vagyok.
    Majd legfeljebb 4.5 év múlva.
  • Sid
    Tudod mit Duolux Nem vagyok a Tévészerelő és viszonzom jókivánságaidat.
  • Sid
    Engem az zavar nagyon, azon kivül, hogy a V3, ami egy nagyon jó kártya, szétverik, hogy "Duolux" minden-egyes topicba beirta, hogy itt vannak ezek a rohadt képek. Engem kifejezetten zavart, hogy nézem az engem érdeklő topicokat és akkor mindegyikben bevillan ez a sor.
    Tévedések elkerülése végett, engem ez a topic nem érdekel, csak azért jöttem ide, hogy elmondjam a véleményem.
  • Anee
    engem nem zavart csak azt hogy még élvezted is.......
  • kowajano
    azért szidjátok mert berakta ?
    inkább azt kéne aki csinálta lehet hogy már tönkrement nem hiszem hogy jo
  • Coine
    Egyetértek ixyon-al, bilux te egy köcsög vagy, van akinek még S3 2 megás videokártyája van, az egyszerűen megveszett volna egy V2-ért!!!!!
  • Anee
    Félelmetes Biluksz inteligenciáju képek.....
    otthon a Savage 2000ret biztos a faszához veri......
  • Dikkma
    ixyon, szerintem ezt nem ő csinálta, de mindegy.
  • Árnyvadász
    AZért az a V3 többre érdemes.....lett volna.
    Legközelebb olyan képet tegyél be, amin az nvidia vezérigazgatójának a fejét verik szét egy NV20-assal.... :(
  • ixyon
    bilux te segg!
    ez no komment!nekem van 1 VooDoo2esem(is), s ki van téve a szobám falára, hogy emlékezzek!!!
    inkább ajándékoztad volna a kártyádat valaki olyannak, aki esetleg örült volna neki, mert nincs rá pénze(bagoly mondja bögölynek)
  • Phyre
    Köszi Bilux :)
  • Phyre
    A SuperGamez cikk a Savage2000.com cikke alapján írodott, aminek viszont az ominózus kiszivárgott(?) S3 roadmap (Digit Life) az alapja. Az S3 szerint viszont az egésznek nem sok alapja van. Bár az azért elgondolkodtató, hogy létezett egy ilyen terv (ezt elismerték) tehát valami lehet benne... Majd kiderül.
  • kowajano
    Fire GL ha jol tudom tervezörendszerek ben volt a hardveres Opengl meg a méregdrága ára miatt
    Az idei év második negyedévének végén, illetve harmadik negyedévének elején jelenik meg a jelenleg Zoetrope kódnevet viselő új S3-as grafikus chip, mely a specifikációkat tekintve az S3 Savage 2000-es chip "felturbózott" változatának tekinthető. Az S3 cég szerint a legalább 166 MHz-es chip továbbfejlesztett 3D engine-nel fog rendelkezni, valamint egy hardveres T&L engine is integrálva lesz benne. A 0.15 mikronos gyártási technológiával készülő chip mindössze 1.3-1.5 V-os feszültséget fog igényelni, ami elsősorban a hőtermelés szempontjából lesz kedvező.
    Hát ha tényleg igy gondolják jo de nem olyan hozzáálással mint a savage2000 hez
  • Phyre
    A FireGL sorozat a Diamond profi sorozata. Amikor az S3(SonicBlue) eladta garfikus érdekeltségét a VIA-nak, a Diamond (és így a FireGL sorozat) annak nem volt része. Amikor a Diamond-t bezárták, a profi részleg maradt (Németországban van a székhelyük, asszem). Tehát az, hogy van új FireGL kártya, azt jelenti, hogy a Diamond (és így a SonicBlue) dolgozik, de nincs semmi köze az S3Graphics-hoz.
  • diegho™
    Mit tud ez az izé?
  • Dikkma
    Igen!

FireGL 2 Pics in Akiba, Japan Posted Monday, January 22, 2001 by Big Mark
    Talk about it in the forums | Submit News

Some pics of SONICBlue's(formally S3) latest and greatest FireGL card have been floating around at Akiba (Where
    else?)Check them out here. The board features a 30 GFlops+ IBM Geometry processor as well as a 256-bit rasterizer
    also made by IBM.
  • diegho™
    Végre valahára feléledőben van az S3?
  • Phyre
    Állítólag a Paramount hamarosan jön (bár ha a speckói is igazak, akkor Savage4 szintű, nem túl nagy durranás). Persze ez sem 100%.
  • kowajano
    akkor felesleges bekopizni
  • Phyre
    Az egész cikk egy hamis utiterv alapján készült képzelgés. Legalábbis mint azt lentebb már írtam a specifikációknak nincs alapjuk, de a nevek tervezés alatt álló chipeket takarnak. Azért jó cikk :)
  • Phyre
    Folytatódó szarkavarás. Fogalmam sincs kinek jó az információja, majd meglátjuk.
  • Dikkma
    Add nekem ingyért. Akkor jársz a legjobban :-)))))))))))))
  • tom jones
    Most akkor eldjam vagy ne ?
  • tom jones
    a delta force: land warriorhoz kell hozza egy pecs, erre varok :((
  • tom jones
    pedig milyen szep :)(
  • tom jones
    talan az extra-n az apronetben sikerul elpasszolni..
  • tom jones
    szerintem a LORD-os nem TV out-os, 27e