Jackie Chan-a bunyó király!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
miért utálod a gyp-seket õk is emberek!!!

(60 iq cool!)

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tetsuo
Az Armageddon a világ egyik lexarabb filmje.. (Nagy színészek béna játéka, 60as IQjú célközönség..)
Jó kungfu akciófilm: Enter the dragon (Bruce Lee) õsrégi mégis nagyon jó.
Néhány Van Damme film is nagyon jó (csak azt utálom mikor egy rúgást többször mutatnak gyorsan 1más után LOL) pl Véres Sport (v mi)
Jackienek pedig a "Részeges karatemester 2" egy jó filmje. A történet ott nagyon fordulatos, intelligens csavart humorral, több szálon, plusz 1.osztályú kungfu.. finom! 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

CSOCSO
azert mer nem ossze vetheto.. nagyszabaso akciofilm? mondj mar 1 et pls.. az ilyen nagy filmek amiket spielberg vagy cameron rendez abban nincsenek ilyen verekedesek...
szerintem a rush hour nagyon is jo film! nemsok olyan akcio film van mi jobb nala... (kategorian belul, konyorgom... ne hozzatok fel armageddon filmeket meg mittom en mit)
Tetsuo
A története miatt sajna ez is csak egy "B" osztályú akciófilm.
Miért nem James Cameron v Spielberg rendezi Jackie-t, õ pedig lenne a harcmûvészeti rendezõ? A sztori pedig a kínai mondavilágból lenne, monumentális több száz milkós alkotás sok-sok kínai színésszel..
Megnézném! 😊

Tetsuo
Én is wing tsunoztam, nagyjából tudom milyen fegyvereket használnak.
Jackie Chan csupán rövid ideig vett leckéket Dr Leung Thing nagymestertõl méghozzá a fabábu technikák miatt egy filmjéhez, hiszen ez csak a wing tsunban van (ill még gondolom a Jeet Kune Do-ban azaz Bruce Lee mûvészetében is mivel Bruce egyik kedvenc gyakorlóeszköze volt). Jackie-t apja 4-5évesen északi kungfu stílusra oktatta (akrobatikus, magas láb elemek) míg a wing tsun déli stílus (zártabb, stabil lábak). Késõbb J.Ch. egy kínai operában élt Kowloonban (ahol sok más mellett ugyancsak északi kungfut tanult).

A kínai p'in-jin hangátírásos wushu ill Mo-n helyesen: vu-su (a zenei hangsúly jelölése nélkül) szó jelentése = (kínai)harcmûvészet
A kínai gungfu ill Mo-n helyesen: kung-fu jelentése = magas szintû, mesterfokú
Tehát ha azt mondod hogy kung-fu vu-su, akkor az azt jelenti h mesterfokú kínai harcmûvészet.
Ázsián kívûl helytelenül a vu-sut kung-funak mondják, már ez terjedt L kvázi ez helyes. 😊

fm
a wing tsunban van hosszúbot ill. pillangókés,vmint oktatnak rövidbotos, késes harcot is. így ha mindegyikkel megtanul az ember bánni, a különbözõ használhatóságuk és hosszuk miatt képes lesz szinte mindennel harcolni. a wt filozófiája pedig,hgy ha lehetséges ragadj meg mindent,amit fegyverként tudsz használni, legyen az szék, olló, dákó, vagy egy pulcsi...én erre gondoltam.

viszont tény,hogy a shaolin kung fu-ban több fegyvert használnak,de a wt is abbõl származik. vmint a wu-shu is kung fu.

Serpa
ma lesz a "Rush Hour".
<#eljen>

Tetsuo
Öld meg Rómeót? Jah, nekem is teccik de..:
Egy kíváló harcmûvészt mi a faxnak kell kötéllel lógatni rugás közben több másodpercig? Ki a barom hiszi el hogy a csávó felugrik 3 sec-re a levegõbe?
A feka színészek iszonyú gázosan játszottak, Jet Li "színészileg" is sokkal jobb volt náluk..
A kínai börtönök nem olyan lazák ahogy a filmben megjelenítik..
A börtönjelenet zenéje elég rosszul lett megválasztva.
Picit bugyuta volt "Maurice" v hogy hívják szerepe (ilyen hülye gengszert nem alkalmazna senki).
A történet is sablonos volt.

Jet Li és Aaliyah személyisége & a zene menti meg a filmet.

Tetsuo
Városi vadászt láttam.. az a mangából készült film igaz, nna jó szar a minõsége is.. arra emléxem h nagyon ki voltam akadva vmin csak nemtom h min.

CSOCSO
en azt szeretem jackieba hogy mindenhova felugral, meg felmaszik ,de ugy mintha semmi sulya nem lenne.. es ugyanigy le😊 meg keresztul dolgokon.. amugy szerintem a rush hour 1-2 nagyon jo vilm... a medalion meg az ilyen utobbi filmek meg jok... de nem olyan kiemelkedoek a film stilusaban.
de szar filmet meg nem lattam tole..
dehat ez van.. fanatikus vagyok.. nekem az Avp film is cool.. mas meg leszarozza..
Waterhorse
Akkor nézd meg a Városi Vadászt és meg fog változni a véleményed a humort illetõen.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Kandurex
Öld meg Rómeót nem is volt rossz, no meg Jackie -nek is voltak türhetõ filmjei (istenek fegyverzete stb.), kétségtelen, hogy a maguk nemében mindketten korszak színészek

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tetsuo
Jackie wing tsunt csak az egyik filmjéhez tanult (amiben fabábuzik tolószékesen asszem). S a wing tsunnak jóval kevesebb kelléke van mint pl a shaolin stílusnak..

Amúgy szerintem Jackie télleg nagyon jó, de a filmjei nem olyan joak! Kivéve a Részeges karatemester 1-2t (persze kungfumester ill persze wu-shu mester de hagyjuk..)
A baj az hogy ált komolytalanok a filmjei és nem olyan marhajó poénokkal van tele mint mondjuk a "Brian élete" hanem csupa gagyi (Rendõrsztori sorozat: a társai akár a Sas-kabaréban is felléphetnének olyan szar poénok vannak)
Szvsz Jet Li is qrva yo (a világ egyik legjobb formagyakorlatos harcmûvésze) de õ is mindíg xar filmekben szerepel (pl Az egyetlen), Nem értem hollywoodot ilyen tehetségeket Lpazarolni..

Waterhorse
természetes

CSOCSO
dvd?
Waterhorse
A Mennydörgést 990-ért vesztegetik a Soroksári Auchanban, gondolom máshol is megtalálható ennyiért.

CSOCSO
hehe most latom hogy mar 2000 elejen is itt volam.. akkor meg alapbol cenzurazott az oldal..😊
CSOCSO
most lestem meg az istenek fegyverzetet😊
reg lattam es baromi jo volt ujranezni!!!!
valaki tud valamit arrol hogy hol lehet venni nagyon sok regi jackie filmet??
Waterhorse
Én is nagyon szeretem Jackie-t, és nem akarom ezzel leírni õt, de elõfordult már, hogy használt duplõrt, lehet, hogy mindig, lehet, hogy csak egy alkalommal, de használt már.

Szerintem ez csak a média egyik reklámfogása, hogy õ mindent maga csinál. Nézzétek meg a Városi Vadász végét amikor mutatják a bakikat, Jackie elront valamit, zakózik egyet, rohannak oda a munkatársak és a kép egyik szélén háttal látható egy figura ugyanolyan fehér nadrág és trikóban, a fekete hozentrogerrel😊))
Ettõl függetlenül az összhatás, a végeredmény nagyon jó, és akár használ duplõrt akár nem ebbõl a stílusbõl csak egy van, és nagyon becsülendõ az is, hogy ennyi idõsen még mindig ezt csinálja.

CSOCSO
hja.. nekem is a mozgekonysaga tetszik! meg neha amilyen helyekre beugrik ( letra foka koze, penztaros racs also reszebe stb... kemeny a csavesz
fm
kicsit tényleg zavaros volt a mondat..sebaj, értjük egymást 😊
a legdurvább sztem hogy hatalmas magasságokba egy pillanat alatt felszalad..meg tetszik,hogy mindent fegyvernek használ(erre tanítja a Wing Tsun)

CSOCSO
kicsit erdekesen irtad le az utcso mondatot de ertjuk mit akarsz mondani..szal nem hasznal dublort...
amugy szerintem szinte mindegy hogy hasznal dublort vagy nem amik vannak a filmekben azok akkor is kiralyosak ha nem jackie csinalja.. igy csak ad egy pluszt.. hogy tudjuk hogy az a barom az tenyleg o volt.. az allatja😊)
fm
topic up!

sztem is nagyon pozitív ez a srác! tetszenek a filmjei és örülök,hogy van vki aki népszerûsíti a kínai harcmûvészetet napjainkban is! a többi arc mind kamu,a filmjeik mind tele trükkökkel stb. de Jackie nem alkalmaz ilyesmit és tényleg mindent õ csinál.

CSOCSO
jajaja
Jano
Dupla Sárkány szerintem baromi jó. Elveszett Zsaru szintén. Igaz már hollywoodi baromság, de a Shanghai Noon is tetszett, most jön a folytatása. A Balhé Bronxban is ász. Persze nagyon jók a régi, kosztümös filmek (Fekete Skorpió, Kígyó a Sas Árnyékában, meg a többi ezer), de jó az Istenek Fegyverzete.... Zseniálisak.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Astaroth
1978

Egy biztos, jó régen, mivel még kocsik sincsenek bennük...Sõt, mozdonyt sem látni.
Kb. az 1200-as években, nem? :-)

Lteebee
Nemaz volt a kérdés, hogy mikor készült.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

CSOCSO
1980-85 lehet...
Dynamic
Néhány napja a Részeges karatemester azért elég keményen büntetett a Bill Gates-es és Diana Ross-os beszólással😊)
Tényleg ezek a filmek mikor játszódnak?Abszolút nem lehet megállapítani.
ÁjjLe BoBBi
Dzseki Csen király !! ja meg Dzset Lí is az ! 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

CSOCSO
nekem a crish tuckeres filmek nagyon nagyon tetszenek és jo volt a westernes... a szõke nagy orrúval😊
magus
Na azért ne mondjáûtok, már hogy csak a verekedés a lényeg. Pl a részege s karatemester iszonyu nagy, es nem amerikai

[HUN]PAStheLoD
😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CSOCSO
heheh
Factor_007
:-DDD

a.carkey
IH Show, vasárnap:

Hát az mit csinál ott? Dzsekit Csen ...
😊

A medve nem játék.

Factor_007
ki nem? 😄

mikike
én meg a csajokat szeretem...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Factor_007
JC a legnagyobb csak kár hogy a régi filmjei nézhetetlenek. Azokra a filmekre gondolok amikben gyenge kinai humor gyenge történet van és szánalams szinészek.(igaz a bunyo ott is fergeteges) És csak kevés olyan film ami tényleg jo humoros meg ilyesmik...

dikki*yysw
Nagyon nagy volt tegnapi film 😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

a.carkey
Mihez képest?
Egy Don "Dragon" Wilson féle filmekhez, CN filmekhez, Van Damme filmekhez, - sajnos - "és még sorolhatnám" filmekhez? Vagy tudsz jobb harcmûvészetes filmet, szereplõt, rendezést stb.?
😊
A jófiú - ami tegnap ment -, szerintem az egyikk legjobban megcsinált jelenetsorral büszkélkedhet, pl. De a Armour of God 1-2 (fõleg a 2. rész "Superman"-es poénja miatt) felejthetetlen, vagy a "Street Fighteres rész" a .... - filmszakadás - filmjében zseniális. Emellett ügyes, jópofa, normális kínai emberke!
😊
Oké, kevés a story a filmjeiben, de nem is az a lényeg bennük ...
Az amerikában készült baromságai - tisztelet a kivételnek - meg úgy ahogy elmennek ...
EZ MV!

A medve nem játék.

Carlos
Az lehet, de a filmjei mind szarok!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

FrezeR
szerintem remek srác, van humora és tényleg jól mozog😊

PResident Evil
de azért azt nagyra becsülöm benne, hogy ilyen "öregen" is, nem használ kaszkadõrt...
se dublõrt...

magus
énis😞 és sajnos ez azért már meglátszika z újabb filmeken

CSOCSO
szvsz is...csak azt sajnálom hogy öregszik
magus
Jacki az asz. Imadom, sajatos humora van, és hiheetlen hogy mozog. Néha a filmjei is jók, de az ürge fergeteges

CSOCSO
már várom a shanghai noont vagy mi a címe az uj filmjének..aztán talán gyünk a rush hour 3 is😊
CSOCSO
szvsz nem kell hasonlítani a filmeket... másrol szól mind a kettõ!!egyik verekedés másik meg a stunts...nekem sokkal jobban bejönnek jackie verekedései...és õ az isten akkor is.. sokkal zoralabb dolgokat csinál mint bruce de amugy mindegy...szvsz nem kell õket ugy hasonlítgatni mint az amd-t és az intelt