Jackie Chan-a bunyó király!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
legend of the drunken master
accident spy
Ezeket bárhol ezeré' megveszed, többirõl nem t'ok.
Twins effect szinkronosba nincs, úgy tudom.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
leginkabb szinkronosan kene de jo feliratosan is..
pl mint
armour of god
legend of the drunken master
whi i am
accident spy
city hunter
twins effect meg stb
pls help!!
Valószínûleg egy meztelen férfisegg látványa káros hatással van a gyerekek lelkivilágára, gátolja, és roncsolja a gyerekek személyiségfejlõdését<#mf3>#mf3>atyaúristen, ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
Höhö, ha jól vettem észre azt a kivágott részt még le sem szinkronizálták. Magyar szinkronnal néztem, de amikor ott menekül a balkónon (amit a tv-ben már nem láthattunk) kiáltozik összevissza fennhangon, hogy HELP!! HELP!!
Talán én is csak ennyit fûznék hozzá, hogy ebben az országban kell élnem ahol ilyen helyzetek uralkodnak: HELP!!!HELP!!!
elkezdett verekedni, aztán meg hirtelen öltönyben beszél... utána meg hirtelen fel van akasztva, és szenved.
borzalom
108 min / Argentina:92 min / USA:87 min
A Magyar kiadású eredeti dobozán 84 perc van írva, most kértem kölcsön, hogy megnézzem már normálisan. A vasárnapi mûsorban pedig 80 perc szerepelt.<#boxer>#boxer>
spam. sry
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Fákjúal!
Miért vágtak ki belõle teljes akciókat? Hiszen az a Jackie-filmek lényege.
Milyen köcsögök már, tudnám kik döntik el ezt..
spam. sry
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Itt iszonyat szar a fordítás, szar a szinkron, ráadásul kihagytak már belõle vagy 20 percet, összevissza vagdossák, nincs is így értelme...
ez botrány, akkor inkább le se adják
Amugy elegge sok helyen maszkal Jackie az otthonaban... mindenfele rendezvenyeke maszkal meg hasonlok... plusz csinalt kinaban egy VW reklamot😊 sajna meg csak kepeket lattam de tipikus: ugral ossze vissza egyik kocsibol ki masikba be😊 enyit rola.. remelem nemsokara jon uj filmje...
ja. oregszik nem fiatal.. a papam ennyi idosen a telken kapal ket borozgatas kozepette...
olvass, mielõtt írsz
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Az utóbbi filmjei nem tetszettek (lásd: szmokinger, meg társai),
viszont éppen ez a filmje nagyon tetszett, fõleg a második fele.
Végre megint együtt szerepel Sammo Hunggal, + Owen Vilson is feltûnik benne (õt is csípem), szal a film sztem el lett találva,
annak ellenére mondom ezt, hogy mint tudjuk: Amerikában nagyot bukott, csakúgy mint a mostani Disney filmek mindegyike 😄
Fákjúal!
sztem nem egészen mind1, hogy Thing,vagy Ting, hiszen az egyiknek angol jelentése is van,a másikat pedig maga a mester is használja, pl. az összes könyvén ez áll. a wing tsun-nál sem mindegy,hogy wc,vagy wt 😊 de ebbõl tényleg ne nyissunk vitát...mindenki azt csinálja,amit jónak lát.
amúgy a wt-t nem stílusnak, hanem rendszernek szokták nevezni (ilyen még a ju-jutsu,ha jól tudom), mert a stílus általában konkrét utasításokat, mozdulatokat tanít, míg a rendszer fõként egy irányelvet, amit az egyén a saját fizikai adottságaihoz igazíthat.
Azért hagytam abba, mert marha sokba került. Az egyesületben meg csak a pénz számított.. (ruhák, virágszirmok, szemináriumok, edzés.. mind kötelezõ volt s drága.) Semmi rugalmasság nem volt az oktatóktól. A másik egyesület pedig (amit úgy írnak h Wing Chun) 120km-re van legközelebb..
Amikor írtam, hogy a WT is arra tanítja Jackie-t,hogy mindent használjon fel fegyvernek,akkor még nem tudtam,hogy fõként marketing szempontból titulálják õt wt-snek.
Én úgy tanultam, hogy a kung fu-ban számos stílus van és ezeknek több különbözõ osztályozása. Ilyen pl. hogy harci, egészségmegõrzõ, állatutánzó avagy bemutató jellegû-e a stílus. Persze ezek gyakran összefolynak, de tudomásom szerint a bemutató jellegûek közé tartozik a wu-shu. Ezért gondoltam, hogy kung fu.
Másrészt gondolom Te is ismered több jelentését a kung fu szónak. (amiket Te írtál + kemény munka, vmiben való jártasság, készség stb.)
Miért hagytad abba a WT-t?
Üdv!
a Rush Hour -t végig lehet röhögni, nem érdekel, hogy nincs benne látványorgia, úgy jó, ahogy van.
<#eljen>#eljen>
azokat a verekedesekert nezzuk. ha akcio kell leulunk egy olyan film ele ahol sokat lovoldoznek, robbantanak. uldoznek stb..nemreg neztem az istenek fegyverzetet.. es a police story 1-2 be bele bele nezegettem. .hat szerintem egyikkel sincs baj.. aki jackie fan az nem fikazza a jackie filmeket..es szamomra sokkal kozelebb all egy rush hour mint barmilyen mas jackie vagy van damme vagy bruce lee film.. chriss alapbol tok hulye szal lol... a sztorira is jobban ragyurtak mint ez a szokasos gyujruk le az apan gyilkosat a nagymester okossagok..