Tony Hawk's Pro Skater 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon kéne a játékban az összes szám neve!
Vagy ha valakinek van gyors netje elküldhetné megköszönném 😊
mellesleg megvan a psx-es verzio,emulatorral nyomom.1(!!!) db uj ember van, semmi ujitas, csak uj palyak.tiszta szar.a vegen azt irja ki,h thps2, meg annak a zenei creditei vannak.van kb 3 uj trukk, semmi extra. remelem a pcs nem ilyen lesz, mert ez egy SZAR!

Egy gépen is lehet 2-en játszani (hotseat). Ekkor csak a HORSE játszható, de az is kellemes 😊)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
kiválasztod a multipalyer opciót, a játékmódot, a játékosokat, utána a pályát.
A pálya kiválasztásnál lehet bepakolni a saját parkokat. load park opcióval, utána a play és ennyi.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
/
Tud valaki olyan linket ahonnan le lehetne tölteni a THPS1-et (már ha meg van PC-re) kössz
Én is rip-pel játszottam eleinte, de nekem nem csinálta. A mozik helyett jött egy fekete képernyő, amit egy ESC-el átlépve visszaadott a menübe.

A THPS3-ra PC-n még várni kell. 😞
Egyébként nem megyek vissza, még mindig ott tartok a BMX-nél! 😊)
A Dave Mirra már megvolt, de véletlenül törlődött, nemrég szereztem meg újra. A Mat Hoffman pedig még elég friss. (PC-re)
Máskülönben azt írtam, hogy visszaülök a BMX nyergébe és IRL töröm össze magam!
Ezt azt jelenti, hogy régebben volt BMX-em és sokat gyötörtem magam vele. Azóta eladtam, de a kellemes emlékek megmaradtak. Az IRL pedig az In the Real Life, azaz a valós életben...
Ezt rá tudom dugni valamelyik PC-s input portra? 😊)
Ugyanis nekem csak az van...
Ah, inkább visszaülök a BMX nyergébe és IRL töröm össze magam! 😊)

gamertag: kenobita
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mekkora realitás-érzetet ad! Egy Darkslide otthon at asztal szélén, mi? Esetleg egy Kickflip?
No és ForceFeedBack-es? 😊)
Kellemes lehet vele egy BIG DROP! 😊)
Vagy egy esés! 😊) Ki kell párnázni a környezetet, nehogy beboruljon a USER a TV-szettbe. 😊)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Talán még él...
Azt lehet tudni, hogy miert romboltak le?
Én is cheat nélkül vittem végig az egészet, free skate-módban viszont jól jött, mikor a GAP-eket próbáltam összevadászni.
Próbálta valaki a plusz pályákat? Azokat, amiket csak egy kis programocska segítségével lehet előhozni és a THPS1-ből valók?
A MALL nagyon jó, legalábbis nekem bejött! Kár, hogy azon nem lehet multiban nyomulni!
Ha nagy combo-kat akarsz, ajánlom figyelmedbe a 423-as bejegyzést...
Perfect balance, kid mode és az always special bekapcsolása után csak győzd nyomatni a figurákat! 😊)))
Sajnos nem, mert nem én tettem föl, ez a Nightmare Warez oldala.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Érdemes másikakkal is, tudom, de nem volt kedvem, inkább saját csókával nyomtam végig.
Habár belegondolok 1,5 nap alatt megvolt, akkor lehet újra végignyomom.Tök alapemberrel semmit nem vettem neki és a New York pályáig bírtam, aztán Speed,Air,Landing és a Balance-ok maxra máris mehetünk tovább.
Aquli
Amse : a special csik miutan eleri a maximumot, utanna varmikor jo, ameddig el nem fogy...
Ebben a secret cow levelben több boci van mint ahány szörny az 1-es act-ban