Tony Hawk's Pro Skater 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
dr... mailben ment a patch

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

G@b0r
pls help!
nagyon kéne a játékban az összes szám neve!
Vagy ha valakinek van gyors netje elküldhetné megköszönném 😊

lecci ird mar le,h hol van az az XP patch, mert nagyon nem talalom!!!koszi dr
beszeltem az activision magyarorszagi forgalmazojaval,es azt mondtak,h nem fogjak behozni magyarorszagra a THPS3-at!!!baze.pedig szuksegunk lesz az eredetire,h jatszhassunk neten!
mellesleg megvan a psx-es verzio,emulatorral nyomom.1(!!!) db uj ember van, semmi ujitas, csak uj palyak.tiszta szar.a vegen azt irja ki,h thps2, meg annak a zenei creditei vannak.van kb 3 uj trukk, semmi extra. remelem a pcs nem ilyen lesz, mert ez egy SZAR!
Persze, hogy így nem tudsz multizni, mert várja a másik gép csatlakozását, addig nem mozdul. Csak ezután lehet nyomni azt a 3 különböző játékmódot, amit fölkínál.
Egy gépen is lehet 2-en játszani (hotseat). Ekkor csak a HORSE játszható, de az is kellemes 😊)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

agyhalál
www.gamecopyworld.com -on van egy win2000/Xp-s patch akinek kell.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nekem már megvan egy pár hónapja a THPS2, de azóta sem sikerült még soha multiznom vele😞 Hogyan kell csinálni? Addig eljutottam, hogy bemegyek a multiplayerbe, ott kiválasztom, hogy Host, utána viszont kiírja, hogy WAITING FOR AN ANOTHER PLAYER, én meg nem tudok játszani. Szóval nem megy. Mit kell csinálni? Ha tudsz segíteni, légyszi írj ide vagy az e-mailemre! ([email protected]) Köszi!
Ha nem oldódott volna meg azóta a probléma, akkor:
kiválasztod a multipalyer opciót, a játékmódot, a játékosokat, utána a pályát.
A pálya kiválasztásnál lehet bepakolni a saját parkokat. load park opcióval, utána a play és ennyi.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ezt gondoltam mixi de hogy???????????

Sziasztok!Új vagyok a progi 2 napja lett meg.Azt szeretném kérdezni hogy a sajátkezûleg készített pályámmal hogy tudok játsszani pl.Multiplayerben??????

Végignyomtam a THPS2-t! /1 gap kivételévael /

Tud valaki olyan linket ahonnan le lehetne tölteni a THPS1-et (már ha meg van PC-re) kössz

Tényleg te lamert. Nekem nincs video és mégse lép ki. Na ehhez mit szólsz?
Azert lep ki lamerek mert a ripben nincs benne a video, amit le akar jatszani.
a #446-os hozzászóláson van egy link, talán még él... onnan leszedheted a mozikat is, hátha ez segít azon, hogy ne mászson vissza windózba.
Én is rip-pel játszottam eleinte, de nekem nem csinálta. A mozik helyett jött egy fekete képernyő, amit egy ESC-el átlépve visszaadott a menübe.

Ja, lassan a GBA-s THPS2-t is végigjátszom...

A Tony Hawk tényleg király, de már végigvittem minden szereplővel (+ vagy 4-5 custom karakterrel si) oda-vissza. Amit sajnálok, hogy nem volt semmi plusz, mikor az összes GAP-et teljesítettem!

A THPS3-ra PC-n még várni kell. 😞

Egyébként nem megyek vissza, még mindig ott tartok a BMX-nél! 😊)
A Dave Mirra már megvolt, de véletlenül törlődött, nemrég szereztem meg újra. A Mat Hoffman pedig még elég friss. (PC-re)
Máskülönben azt írtam, hogy visszaülök a BMX nyergébe és IRL töröm össze magam!
Ezt azt jelenti, hogy régebben volt BMX-em és sokat gyötörtem magam vele. Azóta eladtam, de a kellemes emlékek megmaradtak. Az IRL pedig az In the Real Life, azaz a valós életben...

A fene, sejthettem volna, hogy nagyon merész kijelentést teszek! 😊)

Ezt rá tudom dugni valamelyik PC-s input portra? 😊)
Ugyanis nekem csak az van...
Ah, inkább visszaülök a BMX nyergébe és IRL töröm össze magam! 😊)

cenobite
A High Heat Baseball sorozathoz is kijött egy hiperrealisztikus játékélményt biztosító neksztdzsenerésön kontroller:

gamertag: kenobita

Hehe, majd áttérek ilyenre, ha lesz a Mat Hoffman-hoz vagy a Dave Mirra-hoz is valami! 😊)
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mekkora realitás-érzetet ad! Egy Darkslide otthon at asztal szélén, mi? Esetleg egy Kickflip?
No és ForceFeedBack-es? 😊)
Kellemes lehet vele egy BIG DROP! 😊)
Vagy egy esés! 😊) Ki kell párnázni a környezetet, nehogy beboruljon a USER a TV-szettbe. 😊)

Aquli
mi ez? 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ha kicsit visszanézel, akkor a 446-os hozzászólásban van egy link a movie-khoz.
Talán még él...

En iden voltam, es mar csak ezeket a maradvanyokat talaltam.
Azt lehet tudni, hogy miert romboltak le?

A feliratok forditva ertelemzendok

Mindossze ennyi maradt a Venice Beach-en abbol, ami a jatekban lathato:

Ez pedig szinten Venice Beach, a jatekban nincs benne:

A KID Mode pedig igazán aranyos! Törpe deszkás rulez! 😊))
Én is cheat nélkül vittem végig az egészet, free skate-módban viszont jól jött, mikor a GAP-eket próbáltam összevadászni.

Próbálta valaki a plusz pályákat? Azokat, amiket csak egy kis programocska segítségével lehet előhozni és a THPS1-ből valók?
A MALL nagyon jó, legalábbis nekem bejött! Kár, hogy azon nem lehet multiban nyomulni!

1x bejött pár milliós tétel Mexico-ban a lámpák madzagján csúszkálva... de nem igazán hajtottam max. pontra, csak a SICK SCORE meglegyen. 😊

Ha nagy combo-kat akarsz, ajánlom figyelmedbe a 423-as bejegyzést...
Perfect balance, kid mode és az always special bekapcsolása után csak győzd nyomatni a figurákat! 😊)))

Nah, regisztráltam magam! 😊)

Sajnos nem, mert nem én tettem föl, ez a Nightmare Warez oldala.

Mr.Macho
ezt nem tudnád ftp-ben megadni?
Aquli
Nem tudjatok, hogy kb mikor jelenik meg a thps3?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Amse
Valaki mondja meg please hogy melyik az a zene amelyik a Chad Muska videoja alatt megy?

Mr.Macho
nemtud vki egy címet, ahonnan le lehet tölteni?
Ja, nem kell mentés elkezdem újra!

Ja csak saját emberrel küldtem végig.
Érdemes másikakkal is, tudom, de nem volt kedvem, inkább saját csókával nyomtam végig.

Gladiator
Jibe! Hol láttál te PS2-re THP3-as képeket?? Mond meg a címet, ha neten láttad....

Felõlem küldhetsz.
Habár belegondolok 1,5 nap alatt megvolt, akkor lehet újra végignyomom.Tök alapemberrel semmit nem vettem neki és a New York pályáig bírtam, aztán Speed,Air,Landing és a Balance-ok maxra máris mehetünk tovább.

Sajna az a baj, hogy már leszedtem a THPS2-öt és nincs kedvem újra végignyomni.

Mi az a Skate Heawen? Én a rippelt verziót végigvittem, de nem tudom mi az a Skate Heaven.

A feltört a verzió, akkor indítsd el a setup-ot a játék könyvtárában - nálam ezután ment.

a toni hovk a legjobb
Aquli
Hello! Van egy kis gondom. A gépem most már Amd duron 750mhz, 128ram, gf2 mx kártya. Még mindig nem megy a Tony Hawk's Pro Skater 2. Ha elindítom , akkor elkezd tölteni a gép, de nem történik semmi.
Aquli

Gary : az oldal nemsokara ujraindul csak ini szerveren...
Amse : a special csik miutan eleri a maximumot, utanna varmikor jo, ameddig el nem fogy...

mé nem ir senqi
új rekordom 468 000 egy slide-ra
mingyá berakok egy képet egy slide-ról
most szereztem 55.000-t 1 ugrásra
2 perccel ezelött elestem és 640000 pontot nem szereztem meg!!
csít nélkül
legjobb slide 280000 kerekítve.
jó bocs nem direkt volt véletlenül került ide :-((
Javítok:
Ebben a secret cow levelben több boci van mint ahány szörny az 1-es act-ban