CD-írók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cd másolása röptében, olvasási sebességnek beállítom azt hogy Max,irási sebességnek nem hagyom a Max -ot hanem beállítom 24 X, és lássak csodát a lemez 24 x sebességgel iródik meg ez kb 4 perc volt.
És miért nem mindeggy hogy masterre vagy nem masterre van jumperolva ???
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Az elsõ szám elõl is elvettem a 2mp-t......
Egy kérdés és bocs ha már volt róla szó, de nincs idõm visszakeresgetni 😞
Szóval: adott egy LG 32x10x40 es CD ÍRÓ és a NERO 5.5.8.2es verziója.
Van 8 wav fájl a gépen amit meg kellene írni CDre úgy, hogy nincs a számok között a 2 mp szünet.
Namármost, ha a wav "properties-ében" átírom a 2 mp szünetet, vagy az alatta lévõ opcióra (cross fade és ott 0ra teszem). Király, burn és utána kiír valami faszságot egy Audio Pauses ablakban, hogy current audio properties not supported in current writing mode...meg hogy CD specifications allows only 2-3sec pause for the first track.
Azt ne mondja má, hogy egy 32xes LGvel nem lehet szünet nélkül írni????
Na azt hogy csinálod
nem
14 - 16 percet akartal irni..........
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Én igy jártam az lg vel is a cdrwin ell tul uj és még nem volt driver. Nérobol mejiket használod?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Hhhmmmm... Mielõtt megveszed alaposan nézd meg, és csak akkor vedd meg ha van rajta legalább 1 éves gari!!!!!!!!!
Fontos bejelentés: jövõ héttõl nem tudok fórumozni technika okos miatt (telefon vonal)! Augusztus 19-tõl már újra tudnék, csak akkor meg PCG tábor 😞!
Sziasztok, holnap még leszek!
Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.
A TEAC jó választás!!!
Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.
Még azt az egy hibát véltem felfedezni, hogy a 12V az neki 12,99V a BIOS szerint! Az meg már megsem említem, hogy a PcProbe szerint ingadozik!Pedig neki nincs gyanús kondija!!!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: láttál már olyan TV-t, aminek, ha a fényerejét növelted akkor a kép méret is megnõtt, valamint ha csökkentetted, akkor meg összement a kép. Na ezt is egy vagy több kondi csinálja, mégpedig a tápegység környékén!!! Ha jól vettem ki, akkor ha berakod a CD-írót (javítsd ki ha tévedek), akkor a gép nem kezdi el a BOOT folyamatot. Ha ez történik, akkor kondi hiba van! De látom, hogy nagyon sokminden van benne úgyhogy valószínüleg az lesz a gond! Ja és nem a nagy kondik szoktak tönkre menni, hanem a táp-zsinórok elõtt lévõ, kis 16V-os kondi, álltalában ezek 1000 mikro-farad-osak!
Szívesen segítek, bárkinek, akinek problémája van!!!
Figyusz Thomas2!
Van egy tippem, hogy megtudd, hogy nem-e a táp a hibás, de csak akkor ha biztos vagy benne OK????
Azért leírom, DE MINDENKI CSAK SAJÁT FELELÕSÉGÉRE PRÓBÁLJA KI ÉS CSAK AKKOR HA BIZTOS A DOLGÁBAN!!!!!!!!!!!!
Na leírom, de mondom csak akkor ha tudom mit csinálsz vagy ha jártas vagy benne ha nem akkor kérd meg rá az egyik haverodat aki gépjavítással is foglalkozik!!!
Mielõtt a tápot kiszeded a tápcsatlakozókat húzd ki a meghajtókból és az alaplapból, majd a gép hátulján a három vagy négy csavar rögzíti a tápegységet ezeket csavarozd ki, de amikor az utolsót csavarozod, akkor fogjad a tápot nehogy leessen! Utána vidd olyan helyre ahol ki fújhatod a port belõle, meg ahol nem lényeges a por, ajánlott a konyha! Alulról fogja négy csavar a táp fedelét csavarozd ki! É most jön a lényeg: nem látsz púpos kondikat? Vagy olyan kondikat, amik már gyanúsak, vagyis ha az újjadat ráteszed és érezni, hogy nem egyenes! Vagy még az is lehet, hogy a fólia ami rajta van, a tetejérõl picit feljött!!! Ha ilyet látsz, akkor vidd el szervízbe, hogy csinálják meg! Vagy esetleg a haveroddal aki javítással foglalkozik kérd meg, hogy cserélje ki a gyanús kondikat! Nem kell az összeset csak ami hibás!
Na válaszolj, de még egyszer mondom, csak akkor, ha biztos vagy benne! Ha nem jön össze tehát nem találtál, rossz kondikat akkor megadok egy másik megoldást, ami veszélyesebb!
Na ennyi majd jelentkezem!
Szal..: Neki egy 6,4 GB-os winyója van, amin mindig szokott 1 GB hely lenni... Vagy ha nem, akkor meg csinál!
A másik, meg az, hogy Õ kapott az új alaplapjához, driver csomagot! Benne a PCProbe-t is. Mindent megpróbáltam, de nem megy 😞(((!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Bár inkább a DMA környékén kéne tapogatózni, de ezt is ki lehet még próbálni...
Hát most hirtelen ennyi jut az eszembe, próbáljátok ki, aztán értesítsetek az eredményrõl!
Ja a CD-írót meg néztük az én gépemben is, amiben viszint tökéletesen mûködött!!! Viszont(mivel nekem is ilyen íróm van) kipróbáltuk az enyémet az övében és az enyém is hibázott. Közben lecserélte az alaplapját - mert én arra gyanakodtam - egy Asus TUSL2-C-re és most ott is hibázott. Próbáltuk a memóriát kicserélni, de azzal meg el sem indult a gép!!! Vagy ha elindult, akkor meg anyázott a Windows... 64 MB ramot próbáltunk bele tákolni, de hát... Viszont az õ 256MB ramja az én gépemben viszont simán mûködött. És az alaplap cseréje elõtt ugyanolyan alaplapja volt mint nekem - Acrop VIA85P!!!
Egyedül a winchester a régi még benne. És ugyanolyan bekötéssel van az IDE kábelre kötve.
Na erre kéne 5letek!
Mégpedig... belsõ hibája van...

Na a viccet félre téve. Lehet azért is, mert nagy a táp és tönkre vágta az író elektronikáját.
Ha jól veszem ki, akkor már 1 éves, úgyhogy az a hiba nem lehet, hogy a lézer-fej fókusza állítódott volna el. Bár ha sokat használtad (naponta 20 CD például) akkor valószínû, de nem biztos.
A tisztító CD-t meg senkinek sem ajánlom!!! Mert én egyszer raktam be a 40X-es olvasómba és megkarcolta (!) az optikát. És b*szott dolgozni, és a CD-t sem pörgette meg. Ugyanis csak akkor pörgeti meg a CD-t, ha úgy látja, hogy CD van bent. Ezek közül kivétel az audió lejátszók, amik még üres állapotban is megpörgetik. Ja számítógépes szervizes vagyok, de csak nyári munka úgyhogy van tapasztalatom, mert rám bízzák a CD meghajtókat!
Ha valakinek segíthetek CD-írás ügyben akkor szóljon!
Csá!