CD-írók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legalábbis addig nem, míg meg nem kérdem! 😊

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Hüm, amitõl féltem,beigazolódott :-(((((
Nem minden progi talál ki emögûl a bazi nagy firewall mögûl-pl. a Spedia se, s a proxy beállításokat se ismerem, amivel ez kiküszöbölhetõ lenn! Szóval idebenn nem fog menni a Cashsurfers 😞((((

Dikkma: Jó hírem van! Megcsinálom idebenntre is a Cashsurferes makrót. Ez azt jelenti, hogy itt benn napi 4 accountot darál le a gép! Nos, gondoltam 2-2 arányban felezünk a gépidõn! 😊 Ez azt jelenti, hogy mindlkettõnk alatt 5 ref lesz! 😊

Figyi, nem G.Á. a monogrammod? Mert ha igen, akkor ne szórakozzál... 😊

Ha meg nem, akkor mind1. Nem gond,ha akarsz CD-írót! Milyen kell? Ha küldöd a lét, küldöm a hardwaret! 😊)

Topic=téma...

Csõ macó!

Na, csupa jó hír!

szombaton meglesz a szükséges CD, hogy menjen rendesen a Spedia! Ez azt jelenti, hogy Hétfõtõl indúl a Spedia+Cashfiesta+Cashsurfers+Anika+el_ombre+Macro Express combo! 😊))))))) Cool!

Vazzeg benn már 2 napja nem megy a fiesta, mert elfelejtettem szólni apámnak, hogy ki ne kapcsolj a gépet! 😞( No mind1!

Ami az ip-t illeti! Ahhoz a havi 80E FT-hez egy napi 10000-es látogatottságú oldal szükséges! At EasyMoney meg nem ekkora oldal! 😊 😞 No persze ha csinálnék egy más jellegû oldalt is... 😊 Sid meg ellátna CD-kel, amiket a belsõ hálón lévõ dolgokkal tölt meg! 😊)

Na csõ!

Dikkma
Ha az ip is változna, nem csak a GoldenGate-nek lehetne 80000-es havi fix-e a poppokból... :-)))

Dikkma
Yó, de tudod, hogy most nehezen tudnám megvalósítani. Majd hétvégén. Asszem csütörtökön hazadzsállok, de ezt ne vedd készpénznek ( csekknek ). Holnap kiváltom a csekket :-))

Amúgy : mit mondtál, milyen oldalon álljon a Cashsurfers miatt? A redirection page-re gondolsz? Ezt végül is megoldja a Baksogen, (II), de akár a Godmode is. Amúgy, a Cashsurfers nyomja fel a cool-t? Jól van.

Most telefonált a tesóm, minden megy, mint az állat. Amikor pállottam ki az állomásra, pont jött velem szembe, meg tudtam vele beszélni mindent. Nézem a pontokat naponta, folyamatosan nõvekednek. Bár, a primary Cashsurfers tegnap óta nem nõtt, azzal lehet, gond van, pl. a secondary már behozta azt. No nem baj, két napig az is elég. Aztán remélem jövõ hónaptól meglesz a Mindenkinek, és akkor nincs megállás... :-))))

Ami fõleg tudod, miért fontos? Úgy vettem észre, hogy a régebbi 20-40 perces szakadások 8 és fél órásra nõttek. Majd 9 óra egyhozamban legörög a neten, aztán az adatforgalom megszakad. A vonal nem. Tehát, ha nem kezdõdik újra a 150 ft, akkor meg lehet 4 óránként bontatni kapcsolatot a makróval, és újra tárcsázni, ezzel a maximumot lehet kihozni a kedvezményes idõszakból.

Na csõ!
Figyi macó!
Tudod, mondtam, hogy a cashsurfers miatt milyen oldalon álljon a böngészõ! Aztat felejsd el! Használd a BaksogenII-t. A Cashsurfershez pont jó. S van egy olyan opciója, hogy megnyomja a "Cool" feliratû gombot, ami abban a popup abalakocskában található, amit a bar nyom fel idõnként. Igaz, ha megy a userchange a mozgó egér miatt elvileg nehézségekbe ütközi. De az autosurf üzemmódja a Scroll Lock gombal szüneteltethetõ/újraindítható. Szóval egy kicsit ki kell bõvíteni a amkrót, s minden OK

Dikkma
Hogy állsz, Tomcat?

Nekem ment egész éjjel. Ha lesz 2k-m, meg vinyóm megbeszéljük, hogy hova rakjuk az összes money programot és cheatet, aztán hétvégén, vag két hét múlva, megírjuk a makrókat, ok?
Nem semmi...

na ez a CD IRó

A Teac Japán bejelentette új P1050 nevû CD-másoló rendszerét.
A gép 12x-es sebességgel ír (Teac 512S SCSI CD-író), széleskörû 1200x1200dpi-s címkézést biztosít (ink jet tecnológia), s kapacitása maximum 50 db CD! A rendszert teljes egészében szoftver irányítja, s az elején található nagy LED minden szükséges információt közöl a használóval. A rendszer még szériszámmal is el tudja látni a lemezeket.
A berendezésben található írók BURN-Proof technológiát használnak. A lemezeket két átlátszó tárolóba lehet helyezni, ennek használata és a tintakazetta cseréje nagyon egyszerû.
A rendszer ára 780.000 Yen (kb 1.950.000 Ft), mely tartalmazza a szoftvert és 1 év garanciát.

Dikkma
Béci! Máma vagy holnap!
Bradock
Az Easy CD Creator -hoz megjelent a 4.03a update.
http://www.roxio.com/en/support/winupdates.html
Én nem nyomatom magam, csupán megjegyztem, hogy lehet lecserélem az swi, sorry a freeweb fórumát egy frankóbbra, s mivel a YaBB megtetszett, azt választottam. Amúgy meg nagyon jól tudom, hogy ezek elég régóta elterjedt típusok...

Dikkma
Figyi, ha az a YABB vagy nemtom mi, ami a hwsw-n van, akkor ne nyomd magad, mert sok oldalon már több éve olyan van.
Figyi macó!

MEGNÉZTEM! S mint mondottam, UBB-s, vagyis, logikus, hogy nem YABB-os. 😊 Vagyis NEM olyan.
ugyanis YABB, nem YEBB

Ami az UT-t illeti: ja, lehet igazad van, de azért lefragolnálak 1-2x-talán 😊

Dikkma
MEGNÉZTED?

NEM AZT KÉRDEZTEM, HOGY UBB-OS-E VAGY YEBB-ES, HANEM HOGY OLYAN-E, MINT A HWSW-FÓRUM.

VÉGE LENNE A .... BOTNAK. DE A BOTOT TE TARTANÁD A KEZEDBEN.
Sajna itt nincs fenn az UT 😞
Különben már véged lenne! 😊)

ja, fenn vagyok...
Nem YABB-os, hanem UBB-s. Ez most sokat mondott, mi? 😊
A lényeg az, hogy az UltraBoardnak is van inyenes változata.

Dikkma
Megyek UT-lni, bár most neked gondolom ott nincs fenn.

Amúgy Netscape alatt a www.berike.ini.hu -n nem lehet rámenni a Fórum-ra, nem link.

De a YEBB olyan, mint a hwsw.hu fóruma? Nézd meg, és válaszolj.
Dikkma
Ja. Fenn vagy?
Kicsit nagyon elhanyagoltuk, nem gondolod? 😊

Dikkma
Rozmy, ne haragudj, de ez nem CD-író topic, ez Tomcat és Dikkma saját, kisajátított, dumatopicja. Csak egy kicsit elhagytuk mostanában. A dvd-s és más topicokban tedd fel a kérdésed, ott biztos válaszolnak rá. Amúgy milyen a chipseted? Ha via, akkor a 4-in-1 drivert rakd fel, abban van via atapi driver. ha Intel, akkor nemtom. Masteren van az író?
Akkor észrevetted volna, hogy milyen a fórum kinézete...
YABB= Yet Another Bulletin Board

Arra vagyok kiváncsi/voltam kiváncsi, hogy neked is tetszik-e...

Megnézted?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá

Dikkma
???????
nézzed meg ezt az oldaélt, ott is a fórumot. YABB -os. Ez egy fórumfajta.

berike

Dikkma
????????