CD-írók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomcat vegyé má vissza!
Vagy feljössz Bp-re és MEGPRÓBÁLSZ megütni? 😊)
Majd leszedem
Ha a vagy nem opciót választod, akkor sajna nem fogod már megírni a G-t... 😊

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Az azé nem müködött, mer azzal nem foglalkoztam. De azóta már megvan az újabb verzió!

Most majd elmerülök a direct3d és opengl-ben, aztán megcsinálom majd valami nagyon extrára. 😊

Jójó majd letöltöm. (Vagy nem) 😊
Te, ez izom jó! 😊 Winamp Commander. Azonban a New playlist valamint az Add file nálam nem müködött. Amúgy minden egyéb OK volt.
Gratula!

No, lenn van a progi, most szedtem le a winampot is, szóval mosz minden kiderûl...

Bocsika, de még nem volt rá idõm, meg az a helyzet, hogy egyik OS en sincs most a Winamp...
De ne izgúlj, megnézem, s közlöm a véleményem.
G-nek mikor látsz neki??? 😊)

Csütörtökre legyen MSN macó!!

Csõ!
Na jólvan, visszafogom magamat, akármilyen nehéz is 😊
A pétisót asszem mésszel keverik össze, de ezt neked mint leendõ BIO( tehát mûtrágyával is foglalkozó )mérnöknek tudnod kellene 😊)

Tomcat: Megnézted már a progimat? Idõközben elkészült a frissebb változat.

Hooligán László: Még szerencse, hogy a fórumon belül nem lehet összetörni semmit! 😊
Vazze Sid, hogy beszélhetsz így? 😊 AzÉ fogjá vissza vakker...

Na, talán Csütörtökre meg lesz a fórumom magyarosítása. Az ok, hogy eddig még nem lett kész roppant egyszerû: a format c: során az örök adatmezõkre távozott...
Elfelejtettem lementeni 😞
Mindenesetre ma 90%-t megcsináltam, szal nemsokára 2 helyen is moderátor leszel Dikkma...
Természetesen egy moderátori rang neked is jár Sid. Höhö, de adminisztrátor csak én leszek!

Dikkma
Sid, mint moderátor-szerûség mondom: lehet értelmesebben is beszélni, szebb szavakat használva.

Mint Dikkma mondom: de hát miért, nagyon jól oldódik vízben, kijött gond nélkül. Ha olyan anyaggal önt le, amirõl tudom, hogy szétszedi az új SPF gatyóm, már nem él a csávó. Egyébként, a laborban a feladat ionok kimutatása volt, ezért lepõdtem meg, hogy a csávó elõvett a táskájából 3-4 kiló pétisót, hogy na, õ ezt most átkristályosítja. Egy kicsit koszos volt, gondolta azért. Ha valaki kérdezte, mit csinál, csak hebegett. De én rájöttem ám... :-))) ...az ammónium-nitrát tûzveszélyes, és robbanékony, csak a pétisót összekeverik valami IZÉvel, hogy ne lobbanhasson be egy szikrától. Azt hiszem, a csávó otthon olyasmikbe kezd, mint én... pirotechnika rulez. :-))))

Holnap beköltözök Barniékhoz, aztán ha meglesz az új vinyó, akkor hozom be a másik gépet közös ismerõsünkhöz, Hooligán Lászlóhoz. Kúl lesz!
Csõ ti állatok!
Dikkma: ez szopás!

Tomcat megkapta a winamp irányitó programomat megnézésre.
Aztán majd gecó irgyad meg milyen vót!
csövesz macók!

Dikkma: ez szar ügy... Üssed meg! Vagy játszál UT-t élõben! 😊 Na azt azért mégse...
Sid: Ez, csak így tovább! Ja, Csütörtökre legyen meg az MSN!!!!!

Dikkma
:-)

Most jövök laborbl, sikerült kimutatni a kationt és az aniont is, de egy csávó leburított fél liter telített ammónium-nitrát oldattal, mire lenéztem a gatyámra, már meg is száradt, és tök fehér az egész. Na mindegy, majd kap egy pofont :-))
U.I.: G angolul kimondva Dzsí, innen meg már lehet tovább következtetni 😊
Ja, az msn-t meg majd letõttöm.
Csõ ti vadállatok!

Továbbfejlesztettem a Delphi tudásomat!!!
Tudom, hogyan lehet adatot küldözgetni a progik között 😊
Irtam Winamp-hoz egy kis progit, amivel irányitani lehet, nagyon menõ! Szerintem az Anika is igy irja be a cuccost a spedia login-be.
Úgyhogy lassan én is nekiugrom a saját progimnak. De nem most rögtön, mert a BNC állapota siralmasabb, mint valaha 😞 Úgyhogy, majd csak akkor, amint lesz UTP, majd talán a szemeszter második felétõl.
Úgyhogy készülhettek átváltani G-re 😊)
Privát progi lesz, ugyhogy csak nektek, meg magamnak.
én is megyek, na csõ!

Dikkma
Mert?

Ha 0.02 dollár/óra a payrate, akkor egy nap, tehát 10 óra alatt keresel 20 centet, ami 30-al szorozva már 6 dollár havonta, évente tehát ~70 dollár, mert hát nem megy minden nap azért. Ingyen megy, nem?

Na eldzsállok vonatra... tsá!
na ja. Végûl is nagyon-nagyon keveset fizet a DD, meg se éri...

Dikkma
Na jó, ez nem mûxik...majd legközelebb.
viewbar, amin mennek a reklámok macó

Jó! 😊

Mittudom én, te beszélsz németûl, nem én. Valószínûleg meg kell várni, míg a bár rákérdez, hogy továbbra is használni akarod-e, s akkor kell valamit vsinálni.
Mindenesetre dojcsúl volt leírva, szóval...

Dikkma
the Viewbar 1.03 von DesktopDollars instal and start
DDAktivMaker starten

Mi az a Viewbar? És miért hiányzik valami hülye file?
Dikkma
Azt most ide nem írom be, valami Zorró féle rámlõ a kocsijából aztán elhajt :-)))

Majd megírom mailbe.

MAJD.

Amúgy a D$AktivMAkert hogyan kõ használni?
😊
Hol fogsz lakni nagyjából?

Dikkma
Aznap költözöm majd a Barniékhoz... de a Runescape miatt kell gépeznem.
OK, lehet be tudok majd jönni, majd meglátom...

Dikkma
Akkor semmi. Majd csütörtökön találkozunk... addig is, írkálok majd még ide. Pl. szerdán szünet lesz, lehet, hogy fogok déltõl 6-ig gépezni! Ha faternál vagy, így találkozhatunk...
szal ha akarsz valamit, ide írjál...

Benn vagyok apámnál, a Gladiátor töltését fejeztem, be. Proxy miatt nem megy az MSN 😞

Dikkma
😊

Nem jössz MSN-re?
Dikkma:
Mondtam, hogy hamarosan lesz Anika2 😊

"Hi All!

Szeretnék mindenkitõl elnézést kérni, mert nem volt frissítve Anika, nem válaszoltam az emilekre és nem updateeltem a usereket! Nem tüntem el! Élek és folyamatosan fejlesztek...

Anika 2 új motorjáról: 1 userrel naponta min. 300 pontot lehet keresni. A Spedia Anika 2 pontjait 100%-osan elszámolja! Ez nem vicc
300 pont után leáll a Spediánál a számolás. Most kisérletezem azon, hogy mi van ha szünetelteti az ember az accot egy pár óráig... hátha elkezd újraszámolni. Ez még nem világos.
Ha csak 1 userrel számol az ember akkor is megvan a min. 1,5$ 0,3$/h-ás payrate mellett is.
Na de ez nem jó... Ez nem elég, bár így is szép. Mi lesz ha 300 pont elérése után usert vált az ember ... hehe. kezdhettek számolni.
A veszteségi százalékot ki is felejtettem. 15-20% között mozog, de ezen még lehet javítani, mert még csak béta engine.
Végleges verziónál a terv.. dial-up esetén este 18-tól reggel 7ig futtatás estén, hogy 2 userrel 600 pontot szedjen össze az ember.
Új Anika új design-t, fontos újdonságokat tartalmaz, aminek remélhetõleg mindenki örülni fog.

A Ces.hu magyar változata is kész lesz nemsokára.

Kérelek benneteket, hogy legyetek türelemmel.

Üdv: halu

ui.: Anika 2 engine tesztelése alatt kiderült, hogy nem is számolja pontosan Anika a spedia pontokat... 278 pontot írt ki Anika Mai Pontra.. és a Spedia 280at számolt el... na mégis hogy képzeli ?
Várom mindenki hozzászólását... "

halu üzenete berike fórumában... Ha ez igaz, akkor igencsak jövedelmezõ idõszaknak nézünk elébe! 😊

Jaja, éljen UPC. Sajna nekem nem az van... Azé az ISDN se rosz 😊
Mondjuk szerintem az ember ritkábban hasunálja a hangátvitel opcióját az MSN-nek, mint a hagyományos gépelõs részt.

Az MSN-t mi is használjuk de csak kábelen lehet értelmes szót "érteni".
Éljen UPC!
De...

Dikkma
Tomcat, neked meg nincsen kedved jönni??
Dikkma
MSNt, hát persze! A SoftIce, a HEX Workshop már régen megvan már neked. Amúgy a Win32DASM jó lesz disassemblyzni.
Jó. Majd hívlak holnap...
Vazze tötltsed le már az MSN-t, s akkor csütörtökönként mindhárman pofázhatnánk...
Csõ!

Ha minden igaz a softice megvan a gépemen. Nem az MSN-re gondolt?
Más : Egy óra múlva lelépek a koleszból!
Tomcat majd hivgyál.
Csõ!
Dikkma szerintem a SoftICE ra gondolt, bár a franc se tudja, szólok neki az MSN-en, hoyg válaszoljon már! 😊

Mit tõccsek le macó?
Ja. holnapra kész legyen! 😊

Dikkma
Már jó. Sid, miért nem töltöd le?
Jaja, a csákó is azzal szedte szjjel gondolom!
Amúgy csõ macók! 😊 Vazze 1-2 nap, s publikus állapotban less az új fórumom! Cool!

Dikkma
Beci! Itten vagyok, csak az MSN nem tud bejelentkezni!! Nemtom, mi a gondja... amúgy, mikor megjöttem, tesóm újságolja, hogy minden király, stb., bekapcsoljuk a monitort, erre a gép a boot képernyõt mutatja, tudod, a vinyó miatt csak f1 után megy tivább, nemtom, hány órája lehetett úgy.

Csõ!!
Majd ha nagyon nem tudok majd mit csinálni, akkor megnézem majd a spédiát. Nem igaz, hogy nem lehet valahogyan közvetlenül szimulálni! Majd beleásom magam a Delphi-be aztán megirom a saját programomat.
Az Anikát, meg nem hiszem, hogy nehéz feltörni valahogyan,csak neki kell ugrani softice-szal, meg valami hexa editorral, esetleg még valami visszaforditóval.
Keresni kell valamit, ami közvetlenül Delphi-be irja vissza a forráskódot.
Na, meg van az új fórumom. Már csak le kell fordítani magyarra, az angol language filet...
Igényt tartasz még egy moderátori rangra? 😊

Bár gondolom akkor nem sok erõd lesz már netölni! Na azért majd felmegyek az MSN-nel...

Frankó!

Dikkma
Este 11-re otthon vagyok. Asszem.
Az a baj, hogy az IE-ben sincs beállítva, mert automatikusan észleli a beállításokat. Ezt mondjuk nem lesz nehéz megszerezni, mivel apám egy barátja a POTE számtech részlegének a feje 😊

Megelõztél a fiestával! nekem még csak 27465 pontom van. Igaz azalatt a rövid idõ alatt, míg nyáron használétam, összeszedtem 42000 pontot...

Az Anikát meg lehet ropogtatni, egy csávó meg is csinálta, amitõl halu nagyon szomorú lett, s majdnem abbahagyta az egészet...
Mondjuk szerintem is kicsit durva, hogy alá kell reggelni a csávónak, de ez van. 20-30-an biztos alatta vannak! 😊 tarolhat rendesen...
Amúgy most megint üres a Spedia accod... No persze fel is törheted felõlem. Nem hiszem, hogy nagyon odafigyelt a védelemre a gyerek.

Ami a gépidõ felezését illeti! Még jó, hogy felajánlom macó! 😊 Amint meglesznek a proxy beállítások, már indúl is.

Spedia: Azt tudod, hogy a pontokat úgy írják jóvá, ahogy nekik tetszik. Hol az összeset, hol csak egy részét... berike fórumában egy csávó aszondja, hogy megnézte, s neki nem egész egy óráig írta tisztességesen a pontokat a Spedia. Miután "pihentette" az accountot megint rendesen számolt. Szóval itt sem árt az account váltogatása. Anika2 lehet tartalmaz majd user changet. Ez azt jelenti, hogy ott is osztozhatnánk. Amíg "pihen" az én accom, addig megy a tied, majd csere. Ehhez azonban nem ártana majd egy külön acc. , hátha nem tetszik majd a Spediának, hogy azonos ip-rõl nyomúl több account. De ezt majd még megbeszéljük...
Holnap? vagy Pénteken? Remélem holnap! 😊

na csõ!

Dikkma
Hát akkor szerezz programot, amivel meg tudod nézni a beállításokat! Amúgy, nagyon király dolog lenne tõled ez a gépidõosztozásos dolog.

Amúgy, a Desktopdollarst valamilyen mértékben át lehet verni a becsukás-kinyitás dologgal, mert napról napra nõ a megtekintett hírdetések száma. Most 1200-nál járok. Nem sok, de ha egy év alatt jön össze, akkor is megéri, hiszen a többi mellett ingyen van... :-)
A Sapi még nem hívott "Spedia-cd" ügyében, de talán meglesz. Amúgy, most úgy néz ki, nem tudok még holnap hazamenni, de a lehetõség adott.

Amúgy ma lehet, hogy eljön a Szupi, a Taki, a Csala hozzánk! Megnézzük a Lazio-Realt. Múlt héten is ott voltak a Szupi kivételével, és elég égõ volt, amikor 11 körül átjöttek a szomszédok 😊))))))))))))))))))))))))))))))))
Most meg még a Szupi is ott lesz - remélem ! :-)))))))))))))))))))

Még valami! A Cashfiesta 28000 pontnál jár ( múlt havi payrate-el 5 dolcsi már most!!!) és szen növekedik minden nap --> a makróim tökéletesek!!!! De a Cashsurfers elsõ accountom nem akar nõni, pedig úgycsináltam meg, hogy 6-tól 11-ig az megy, utána a mutteré, utána megint az!! tehát 8 óra alatt már két napja nem csinált pontot! A mutteré szerencsére már 13000-nél jár :-))) Úgy csináltam, hogy a makró elindítja a bart. Ekkor defaultból ugyebár a novake login van benne. Majd 5 óra múlva elindul a kurzor,átvált drsteier-é, kikapcsolja a bart, majd újra elindítja a futtatással, hogy ne legyen desktopfüggõ a dolog. Ígyha feltelepítek valamit, is ugyanazt a bart fogja elindítani a makró, nem a Colin 2-õt... :-)) . Ezután 5 órával újra novake-re vált, stb., és megy reggel 7-ig. Namost: ha így kapcsol ki a gép, akkor novake marad benn... ezek szerint valami nem stimmel, mert csak a drsteier növekedik. Na mindegy, majd orvoslom a helyzetet.ngege acount meg nincs, nemtom, miért.

A Spediánál MUSZÁJ anikázáshoz aláreggelni magad a szerzõnek? Valahogyan feltötöm azt a vackot, én nem vagyok bunkó, tisztelem, ha valaki csinál valamit, de azért nem fogom törölni a rendes accountot, hogy aláreggeljem magam. Inkább kitalálok valamit, csak meg lehet ropogtatni valahogyan azt a programot.

Na talán holnap találkozunk, csá!

Dikkma