Vampire: The Masquerade - Redemption

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi az egyik rajzfilmes. Csak arról volt szó hogy folytatódik az is.
Seth
Ezt értem, de Vampyre Story-nak és Vampire Hunters-nek mi a fene köze van a Masquerade-hoz? 😊

PSN ID.: Beegabor

Hátha nyomja valaki így a visszatérés alkalmával.
Seth
Talán. De miért írsz be minden vámpíros című topikba, feleslegesen felhozva rég kihalt témákat?

PSN ID.: Beegabor

Készül a várva várt folytatás 15 év után.
mascarun
Gameplay!

több karaktert irányíthatsz. De egy fõ karakter történéseit követed végig.
Honosítás van a szövegekre és a videókra is.

mascarun
Külsõnézetes és egy ideig a múltban játszódik.
Véleményem szerint milliószor jobb mint az utódja. De gyakorlatilag ugyanabban a világban , ugyanazokkal a klánokkal játszódik.
ha bármi kérdésed van én szívesen válaszolok ha tudok.

Skacok, ugye ez régebbi, mint a bloodlines?
Most azzal játszok. Ez mennyivel és miben másabb?

mascarun
Üdv!
Én ugyan olvasom ha ez megnyugtat de ebben pont nem tudok segíteni sajnos! 😞
Reméljük olyan is olvassa aki tud rá mondani valamit!

Sziasztok!
Remélem olvassa még valaki ezt a fórumot.
Nem rég raktam fel a játékot, de akadt egy kis problémám a LAN részével. A játékban van egy olyan rész, ahol katakombákba kell lemenni, és a problémám az, hogy a játékostársamat a vámpírok támadják, engem viszont nem. Mi lehet itt a megoldás vagy hiba?
Elõre is köszi a segítséget.
mascarun
Milyen krónikákat szeretnél?
Vannak könyvek meg egy rakat cucc ehhez a világhoz neten! Csak kicsit szét kell nézni!

Még mindig senki sem tud segíteni, hogy hogy tudok krónikákat letölteni a játékhoz? Csinálni nincs idõm, és játszani szeretnék😊
Eberek, egy nagy kérdés!
Londonban hol lehet scoll of Awaken és egyéb tewkercseket venni?
Egyébként arra rájöttem hogy nekem kéne csinálni küldiket, de nem igaz, hogy letötleni nem lehet....feladom, elegemvanbelõle....megint😞((
hát ez sehogysem megy😞 Letöltöm és semmi, full üres pálya. Pedig majdnem az összes mappot leszedtem.
Továbbá mappokat elég bevágni VTM alapkönyvtárába?😊
Leszette megy csomót innen, de ezek ugyanúgy üresek...coooperative módot véálassz alatt mit értesz? Játékba cratee gamenél elgyen kijelölve a ciooperativa nyavaja? Kivan😊
De én töltöttem le és ürese voltak. Én rontottam el vmit?😞
MerlinW
Cooperative módot válaszd

map-ok

[merlinw.org]

HAli!

Szeretnénk már végre játszani egy normálsiat barátnõmmel neten...hogy lehet netes pályákat letölteni, ahol kséz történetek vannak ,kséz pályák stb? sehol sem találok oylanokat. Én nem üres pályákat akarok😊
jah, ok mert én annó ezzel játszottam asszem, akkor tárgytalan

sajnos...

wedge31
Rosszul érted a Redemption-hoz ennek a patch-nek semmi köze ez ugyanis a Bloodlines-hez készült.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kijött egy nem hivatalos patch amivel Half Life 2 motor minõségben lehet játszani
ha jól értem, lehet nem
próbálta valaki?

1,végig játszás
2,multi játék

és egy jó kis csapat ahol a hamachi is él még hol találok ijet?
Sziasztok tudom ez volt már biztos kérdés de visza olvasva nem találtam
Abban sajnos nem tudok segíteni. Én mindig a single mód játékot játszottam, igaz azt többször is. Az onlinet egyszer akartam kipróbálni de valamiért nem jött össze, persze eredeti játékkal, úgyhogy nem tudom mi volt a gond.
Ühüm, mûxik😊 Chroncicle gondomra, nincs ötlet?😞
JA vágom😊 köszi, kipróblom.
Hát arra írtam. Pause/Brake, tudod van egy olyan gomb, általában Print Screen-nel egy sorban a Page UP felett, az F gomboktól jobbra szokták rakni.
?! Pauselni melyik gombbal lehet? Azt kérdezem...
Pause?
Igen? és melyik gombal lehet elérni? hihetetlen h. ezt nem tudtam😞😞
Szerintem van benne Pause. Bár lehet ahhoz kell az 1.1 patch, erre már nem emlékszem, én mindig azzal játszottam.
JAh...és nicns vmi mod h. el lehessen pausélni a játékot? marha nehéz így😞
Hali!😊

Noh...megvan a VTM:R és szeretnénk játszani neten!

HAmachi+új skinek+új mappok megvannak....hajjdejó! Node, Falevelek küldit megcsináltuk...üresek a Mappok, le lehet tötleni Krónikákat? (szal küldis térképeket?) mer nicns kedvem megtölten iam eglévõket, kegyetlen sok idõ lehet mire megcsináljuk stb, fõleg h. ha tudjuk mi lesz a vége, akkor marha izgalams lesz....Szal vki ne mtud letölthetõ krónikát? Sajna nem találtunk....kár lenen a játékért😞
na hálistennek megnyitottam mind2 masqerade topikot, és azt hittem itt ez a bloodlines-es.
sorry.
milyen szép is lenne, ha lehetne törölni saját hülye hozzászólást...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

hali,
én ventrue-val, malkávival és gangrellel nyomtam végig.
mivel a játékban elég kevés fejlesztgetõ pontot lehet gyûjteni, érdemes az elején kinézni, mi is a szimpatikus. ha maximalista vagy, van egy küldetés, ami rohadt nehéz (a zombis hálivúdi temetõ), ahhoz vmibõl nagyon jónak kell lenni - pl max ranged sniperrel, celery, vagy vmi varázs: dementation, thaumaturgy.
ventrue: nem vmi jó disziplinák
malkávi: a dementation jó, plusz a legszórakoztatóbb figura külsõben és párpeszédben
gangrel: animalism is nagyon jó, de a fõmóka a protean war form (megtöri a masquerade-t
csapdosós karakternek szvsz a bruja vagy a gangrel a legjobb, csakhogy a gangrelnek nincs celery, és közelharcra tápolva gyakorlatilag lehetetlen megcsinálni a temetõs feladatot.

ha baltás vagy, az erõ nem árt. tudtommal a dexnek harchoz nincs köze. stamina a védettségedet növeli.
amúgy emlékeim szerint mindent leír vhol a progi, mi mit növel, mire van hatással.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Calver
üdv emberek! pár év után újra elõvettem a gémet, és lenne itt pár kérdés:
- kezdeti diszciplínák közül mire érdemes rakni? eddig mindenkinél celerityt tápoltam, kiegészítve 1-1 baromi nagy baltával, így eddig korrektnek tünik a sebzés, de többi diszciplínát mennyire éri meg tápolni?
- statok: valaki azt mondja erõ kell, valaki azt h 55 (ill 50 blood strengtel) elég belõle... valaki szerint dex határozza meg h eltalálja-e az ember a célpontot, valaki szerint semmi köze hozzá... kinek van igaza? meg mire jó pl a stamina, meg egyáltalán a legtöbb stat?

na most hirtelen ennyi jutott eszembe, ha vki tud valami bölcset mondani ne tartsa vissza <#nyes>

üdv, Calver

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
magyaritasok.hu

[merlinw.org]

Valakinek megvan a magyarosítás?

Leszedtem, de a rar fájl hibát ír ki. Ha valakinek megvan, az küldje már el az [email protected] címre.
Ez már elég régi játék, szerintem az eredeti szerverei nem mennek. Talán Hamachi-val megoldható a dolog.
Hali!Nem tudja valaki elmondani hogy hogyan kell neten játszani vele?Mert a játékban rámentem az internetes játékra és elkeztem csinálni egy new accountot,de az oldal ahol ezt meg kell tenni nem jön be.Nincs másik lehetõség még?És még egy kérdés:Nem lehet csatlakozni klánokhoz vagy LAN-ba nem akar valaki játszani?Szeretnék mindent megtudni az internetes játékról mert szívesen játszanék mások ellen vagy másokkal....Elõre is köszi!Respect
Prison of Ice a Blood Rituals csoporton belül van ha jól emléxem Bécsben a Haus of the Hexe-ben találod meg a könyvet.A tûzesõ meg értelemszerûen a Lure of Flames-ben van, és az a legutolsó vari, 70es intelligencia kell hozzá.😊 Az elõtte levõkre csak 1pontot tegyél. Sajnos nem emléxem mikor találod meg a könyvet.
Mielõtt átmész Londonba ajánlom nyomd ki 3asra a vérlopást, így könnyen tudsz majd kijutni a leopold társaság épületébõl.1szívástól meghalnak a csávók, és falon keresztül is mûködik 😄 ...ha késõbb kimaxolod, nem lesz gondod vérivásra sem, bõven tudsz eleget lopni az ellentõl😊

Mr_no_NaMe
Ja igen...ezeket mikor kapom meg? Mert olvasgattam vissza és elvileg a Prison of Ice néhány embernél nem is volt tanulható :|
A tûzesõt meg nemtom mikortól lehet :S
McW
Hmm, ahogy így olvasgatom a topikot egyre nagyobb kedvem van újra beizzítani a játékot. A tûzesõ és a fagyasztás tényleg ilyen jó kombó? Anno sose használtam egyiket se...

Mess with the best, and die like the rest...

Mr_no_NaMe
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok hasznos tanácsot! Nem is hittem volna, hogy ennyire fogtok írni...Ma sztem hajnalig vempájör leszesz :o)
Randal
Kajálásnál csakis ellenfelet támadj! soha senk mást. max csapattagoakt. ha nagyon jól tudsz enni, akkor kevés vérbõl is szinte maxtra tudod tornázni amgad.

Az erõt kinyomod 55ig, aztán ezzel mondjuk el is felejtheted a fizikai képességeket sztem.😊 állóképesség meg ügyesség 40en hagyva megfelelõ.A mentális képességekre is csak annyit érdemes tenni, ami az adott varázslathoz kell...A tûzesõ + prison of ice szinte minden fõellenfelet megfektet pillanatok alatt.És közben vérlopással visszaszerzed az elvesztett vért.Ezen kívûl szerintem a Majesty az ideális a sok ellenfeles harcban,(nem kell hozzá pakolnod a megjelenésre sem) elég ha magadra aggadsz pár arany/gyémánt cuccot.😊 A végefelé amikor már nem tudsz mire pakolni érdemes kimaxolni a gólem- vagy szellemhívást, bár igaz egyedül a fõmufti ellen használtam õket, de ott ha megidézel 4et, akkor 8an már elég hamar szétkapjátok....csak bírjátok körülállni 😄

Oldal 1 / 9Következő →