Vampire: The Masquerade - Redemption

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak végig lehetne sétálni nem is lenne túl jó, oda kell figyelni mit fejlesztesz, hogy taktikázol a harcban.
Vigyázz a kajálásnál azt a maradék kis emberséget nagyon nehéz visszaszerezni, ha elveszted. A Nosferatu alagútban pedig az érzékelést segítõ varázslatok, tekercsek jönnek jól.
Mr_no_NaMe
Köszi skacok kezd visszatérni a remény 😄
Akkor nem csak nekem ilyen nehéz 😊
Feedet nem nagyon fejlesztettem mert azt hittem, hogy majdnem minden táplálkozásnál le megy az emberség, de mégsem...Sztem indítok azért egy új játékot és mostmár ezekhet méltóan fogom tolni 😊
A csalógatós módszer jó, én is csináltam. Ketten az ajtó két oldalán a harmadik pedig kicsal egy ellent, aztán üsd-vágd.
Pakolj fel vérbõl és állítsd be, hogy automatikusan gyógyítsák magukat, ha valamelyikük nagyon legyengül adj neki a vértartalékból. A vérszívás valóban jó képesség magas szinten már támadás is! Ja és csak óvatosan a halandók szipolyozásával, nem kell megölni a vacsit!
Randal
Passz. Õszintén szólva felesleges új játékot kezdened. Az eleje nem egyszerû, okosan kell csinálni a dolgokat az a léyneg. pár helyen csalogatnod kell több ellenfél közül egyet-kettõt. Én pl beálíltottam a társakat, hogy ne mozogjanak aztán mikor közelebb jött az ellen ráküldtem õket.
Tp-t meg mindenki ugyanannyit kap nem?

Mr_no_NaMe
Akkor úgyleszesz,köszike <#eljen>
Indítok még egy új játékot aztán ha még mindig nagyon nehéz akkor nemtom :S
Bár most így egy csomó tapasztalattal lehet jobbna fog menni 😊
A játék legjobb kardját mikor is lehet megszerezni?
Randal
Õszintén szólva nemtom😞
Olvastam cikkeket, de a tesztelõ szerint nemigen látta, hogy az ügyeség befolyásolt volna bármit is. Pakolj a képességekre, a többit meg a vértartalékra meg erõre.

Mr_no_NaMe
Hát jó...de mit kell elsõsorban fejleszteni Christofnál? Az erõt, ügyességet és társait vagy a képességeket?
Randal
Vannak benne bugok, de okos megoldásokkal ki lehet kerülni😊
A fõmuftit tényleg nehéz volt legyakni. Érdemes a faygasztásra és a vérszívásra pakolni, mert jól jön, ha csapattárstól kell vért venni. A fagyasztás meg egy-két meglepetésnél fog jól jönni😊

Mr_no_NaMe
Hát én nemtudom...egyszerûen nehéz továbbhaladni. És mivel ez egy RPG és ha egy rpgbe nehéz valami fõleg a továbbhaladás akkor ez nemhiszem, hogy jó lenne :S
Lehet indítok egy új játékot nemtudom...mert most vagyok a Nosferatu csatornában és rettenet nehéz haladni..a csapattagok is figyelemelterelésnek jók, de semmi másra...az idegel a legjobban mikor már majdnem meghalt az egyik csapattagom de az istenért sem enged oda a másik, hogy lecsapjam a szörnyet egy szûk kis helyen aztán végül lenyomja csapattársamat...Jó ez a játék csak annyira érezni a karakterek gyengeségét, hogy az már fáj :S
dronkZero
Ja, a tûzesõt egyik vámpír sem szereti... 😊 Szvsz az a leghatásosabb az egész játékban, fõleg a fagyasztással kombinálva. Egy fagyasztás, két tûzesõ, igény szerint több kör ugyanebbõl...még a fõellenség a végén sem bírta nagyon. Meg sem bírt ütni.

Úgy jó egy éve szedtem elõ újra ezt a jó kis gémet, megpróbáltam úgy, hogy minden csapattársamat legyilkoltam, aztán úgy csak Kristóf kapja az XP-t... Hát, az eleje nem egyszerû ilyen módszerrel, az biztos... A tremere kápolnáig jutottam, ott valahogy kissé beleuntam a görcsölésbe.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ha abból indulsz ki hogy Christof egy kereszteslovag (és Brujah) akkor értelemszerûen a harci képességekre érdemes menni, illetve az azt támogató mágiákra. Ezeken kívûl valóban nagyon jó a vérmágia illetve a tûz, de a manipulációt is érdemes fejleszteni mert így késõbb a drágább cuccokat is jobb áron tudod megvenni.
Hát én azt egyszer sem kaptam meg 😞
Én úgy gyõztem le, hogy vásároltam egy elementált megidézõ tekercset, ami elvonta a figyelmét és így viszonylag egyszerûen le lehetett gyõzni. Ha nem találsz ilyen tekercset, akkor csak töltsd be a boltba való belépéskor létrejövõ mentést annyiszor, ameddig nem lesz.

Egyébként szerintem nem túl könnyû a játék, érdemes utánanézni leírásokban, hogy mit érdemes fejleszteni, különben sokat lehet szenvedni. A fagyasztó varázslatot csak Bécsben kapod meg, de azt érdemes hamar felfejleszteni.

Mr_no_NaMe
mikortól lehet
Mr_no_NaMe
Köszike.
Így visszaolvasva még találtam valamit a Prison of Ice-ról. Ezt mikortól tanulni és melyik ágban?
McW
Már nem játszom vele de anno nagy kedvenc volt. A lényeg, hogy az egyik legjobb varázslatra, a vérlopásra gyúrj (theft of blood a neve ha jól emlékszem). Azzal elszívod a vérét, így nem tud varázsolni és jóval könnyebb kitalicskázni a belét. Mikor átváltozik ugyanez...

Mess with the best, and die like the rest...

Mr_no_NaMe
Nem tudom, hogy játszik e még valaki ezzel, de azért megkérdem.
Szal most vagyok a monostorba és gyaknám le a fõmuftit...Csak az a gond, hogy nagyon erõs. Kb 10szer próbáltam most meg egymás után és mindig lenyomott pedig buffok is magunkon voltak. Egyszerûen ezt nem értem. Ennyire jól kell fejleszteni a karikat vagy csak ilyen nehéz? Mit kell Christofnál fejleszteni elõször? A képességeket vagy a statokat? Mert most kb az erõ buff a felénél van + a gyorsaság is majdnem maxolva és kb 37 erõ és ügyesség van.
Mr_no_NaMe
Azokkal is próbáltam, de most már megy 😊
Köszike.
Mr_no_NaMe
Hmm hát elvileg megoldottam...felraktam a játékot + a patchet + a magyarítást és megy. Az létezik, hogy az animációk magyarítása miatt nem ment? (amúgy nagyon jó lett a fordítás, gratula Imyke)
Pedig ha warezverzió akkor lehet hogy kellene hozzá. Nekem megy XP alatt az eredeti az 1.1-patch-csel, úgyhogy nem hiszem hogy az XP lenne a gond, esetleg próbáld meg valamelyik kompatibilitási móddal indítani, bár szerintem más gondod lesz. Van olyan is hogy az új videokártya driverekkel nem mennek a régi játékok, még ez is lehet.
Mr_no_NaMe
Újra feltettem, de most már ott tartok, hogy el sem indul...crackem nincs hozzá de amint körülnéztem valószinûleg nincs is. Mit tegyek?
Mr_no_NaMe
Sziasztok.
Most tettem fel a játékot, de amikor elindítom és a két animáción túl van vagyis mikor a menübe lépne, azonnal kidob a windowsba. Ez miért lehet? (XP-t használok)
Nem bíztatlak igaz jo pár éve volt de haverommal EREDETI játékkal nem sikerült játszaniunk egy percet sem neten
nem lebeszélni akarlak csak leírtam a szomoru tényeket

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hello mindenki!
Aki tudna nekem segíteni az írjon legyen szíves mert szeretnék a neten játszani a Redemptionnal és kellene egy Account. Aki tud csinálni vagy tud oldalt ahol lehet csinálni Account-ot az legyen szíves válaszoljon.

Elõre is köszi
MerlinW
Most jöttem haza fél év után, látom kész a magyarítás.
Köszönjük!
Holnap tesztelem is.

bocs a melléírásért: Imykének 10000000000000 gratula a fasza fordításért!
Na köszi a kódot még ha nem is láttam el az orromig, Imíkének meg 100000000gratula a fasza fordításért!
Wukifi
Azért nem látnak mert nagy az isten állatkertje...

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

IMYke2.0.0.0
Sebaj - én sem értem, hogy miért csak vadul klikkelget(nek), ahelyett, hogy kicsit olvasnának is... <#shakehead>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jajj...sorry<#rolleyes>
Én csak jót akartam,de valóban inkáb oda kellett volna irányitani.(bár nem értem ha már egyszer letöltötte akkor hogy nem látja...)
Bocs...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
Nem lett volna elég felhívni rá a figyelmet, hogy olvasson kicsit lejjeb az oldalam LETÖLTÉS menüpontjában?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Figyelem, a telepítõ JELSZÓVAL VÉDVE!

Név: VAMPIRE HUN TEAM
Cég: VAMPIRE HUN TEAM
Kód: 2005"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Imyke2000:
Mit ért a telepítésnél a cég, és a sorozatszám alatt????
HELP HELP HELP!!!!!!!
IMYke2.0.0.0
Tölthetõ a magyarítás - a Játékhonosítás honlapomról
Mérete: 12 MB
Figyelem, a telepítõ jelszóval ellátott, minden info ott van a lapon!

hen-tes
<#wilting>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

IMYke2.0.0.0
Mondom, ezer éve kész van minden - csak az ilyen elsötétedõs galibákat akarom megcsinálni.

hen-tes
aazjó :|
hát akkor csesszék meg a fejlesztõk :p
akkor esetleg egy nem hivatalos határidõt tudsz mondani, amire be akarjátok fejezni?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

IMYke2.0.0.0
Téged - ugyanis, abba tartozik a karaktered minden tulajdonságát magába foglaló karakterlap (is).

Szerk.: Meg a sok angolul nem tudót, aki azt sem tudja, mit jelent pl. a "Wits"...

hen-tes
a menürendszer kitérdekel? 😛

IMYke2.0.0.0
Úristen!!!!
Olvass!!!!
Én a menürendszer módosításából adódó hibák miatt kialakuló közvéleményre akartam ezzel utalni!
Tudod mennyit dolgoztam a szöveggel?! Szóval, én lennék az utolsó, aki azt mondaná, hogy az silány...

hen-tes
egy szöveges magyarítás neked silány minõség?

IMYke2.0.0.0
Az egy dolog, hogy Te elunod az életedet, de ha ilyen grafikai gondokkal küzdünk, akkor nem fogjuk kiadni a magyarítást, csak azért, mert annyira kell egyeseknek:

Silánynak tûnõ magyarítást nem akarok kiadni.
A második képen a "Kilépés"-t érdemes nézni - amint ráviszed az egeret elsötétül. Az eredeti, angol verzióban nincs ilyen effekt.

A grafikai menüvel az a baj, hogy egy fajta kirakóként, mûködik, és ilyen eredményeket produkál, mint a 2 képen is látható...

A szöveges magyarítás már fél éve készen van.

hen-tes
az egy dolog, elhiszem hogy nehéz, de elunom az életem mire kijön :-\

Csináld meg magad és rájössz hogy fölöslegesen téped a szád...<#mf3> Oltári mennyiségü szöveget kellett átforditaniuk aztán még bug javitás stb.Szóval fanyalgás helyett inkább örülnél hogy vki bevállalta és idövel el is késziti <#rolleyes>

hen-tes
most én vagyok a hülye vagy még mindig nincs magyarítás ehez basszátok meg? 😛
azért ez a csúszás kicsit ciki..

Kössz az infot Merlinnek és Wolwerinenek!!!!!!!!!!
Ezer éve volt, de... amikor elõször lenyomod Vukodlakot, a megfelelõ válaszokat kell adni és így lesz a két befejezésre lehetõséged: Christof megöli Vukodlakot és Anezkát is/illetve Christof iszik Vukodlak vérébõl és a vér "köteléke" hozzáköti/illetve megnyílik az út a végsõ befejezés felé is...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal