Ide írd hány éves vagy!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek ha én 18 vagyok nem égnék egy 14 éves barátnõvel? Ma odajött egy hozzám meló közben hogy járjunk...
War. War never changes.
25
Mics, akkor te mar a hamut is mamunak mondod;D
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
Sziasztok
22
22
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
12
\"Life is around you and in you.\"
20, de 30-nak érzem magam és 17 szeretnék lenni örökké
Kemény😊
14
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(139x2-126)/8+5 

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
14
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
16 

22
15
19 multam
32
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
ja😊)
- Sziasztok. Merlin vagyok. 24 éves.
- Két hónapja nem fogyasztok alkoholt.
- <tapsvihar, éljenzés>
- <Merlin értetlenül néz végig a tömegen, azon töprengve miért nem érez vele együtt senki...>

- Két hónapja nem fogyasztok alkoholt.
- <tapsvihar, éljenzés>
- <Merlin értetlenül néz végig a tömegen, azon töprengve miért nem érez vele együtt senki...>

[merlinw.org]
én is tizenyóc vagyok 😊)))))
Na jó, akkor gyönyörköggy😊)
Én is 1 hónapig nézhettem az ezret, de ma felszámoltam.
Én is 1 hónapig nézhettem az ezret, de ma felszámoltam.
Jah, egy ideig gyönyörködöm benne, aztán folyt. köv. 😊
Hát nekem is sok dolog van, meló, suli, asszony, de azért szakítok ide is idõt, bár néha bánom kicsit . 😊)
Hát nekem is sok dolog van, meló, suli, asszony, de azért szakítok ide is idõt, bár néha bánom kicsit . 😊)
Hmm, a 10000. hozzászólásnál megállapodsz -Tuvok-? 😄DD
Mert gondolom a kovuT = Tuvok 😊
Hogy ez a fogadalom miért jó? Hát így kevesebb idõt töltök a szg elõtt. Mert ugye a munkám nem a géphez köt, tehát....😊) Szóval ezért. 😊)
Mert gondolom a kovuT = Tuvok 😊
Hogy ez a fogadalom miért jó? Hát így kevesebb idõt töltök a szg elõtt. Mert ugye a munkám nem a géphez köt, tehát....😊) Szóval ezért. 😊)
Ja,1 hónapja megfogadtam , hogy egy darabig havonta csak 1 nap írkálok és olvasgatok a fórumba azaz minden hó 13.án.
Hehe, az írást még csakcsak megáltam , de hogy ne is olvassak .....😊) Na ennyit a fogadalmamrul 😊)
Hehe, az írást még csakcsak megáltam , de hogy ne is olvassak .....😊) Na ennyit a fogadalmamrul 😊)