Ide írd hány éves vagy!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a Bf-es topickba a 100000.-re edzél. A multkori elbaltázás után az lenne neked a vígaszdíj.( majd segítek neked, csak szólj) 😊)

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
vénülök nem gyengén 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
én is augusztusban már 19 leszek....
nem akarok öregedni 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
:32„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Én meg azt hittem hogy én vagyok az egyik legfiatalabb(14)...
És az is vagyok sajna

God Said to Abraham: Kill me your son...
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
The following program contains scenes of violence and mature subject matter. Viewer discretion is advised.
néha elõny
, néha hátrány 
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Aszittem én öreg vagyok itt...de nem!
24
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
idén a 26 a nyerõ
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
http://gaborszantai.co.uk/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(nem a mostani, hanem az index elotti)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]