Neverhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ivan Pjodr
Üdv!
Ma feladtam a cd-t, szal ha nem kapod meg 3-4 nap múlva, akkor reklamálj 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

doncarlos
Igazad van,nem lány vagyok,csak az én nevem még nincs kiírva a postaládára. Attól tartottam,hogy így a postás rendes néven nam találna meg,ha nincs kiírva a nevem.Ez a kisfazon áll a legközelebb hozzám (hasonlít rám)

Ivan Pjodr
Mondjuk itt 😊)
Megkaptam... Majd jövõhéten szerdáig biztos megyek postára Netes csekkel, feladom akkor. Nem gondoltam volna, hogy lány vagy(bár lehet csak a címzett az, te nem 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

doncarlos
Megkaptad,a címemet? Hol lehet ellenõrizni?

Ivan Pjodr
miért, mi a bajos a freemail-el? nekem csak olyan címem van, de a címed elküldheted itt az sg-n privátban(nevem mellett jobbra ott van) jövõhéten biztos megyek posta felé, akkor feladhatom, ha végképp nem jó a netes letöltés.

doncarlos
Nem írnád ki egy cd-re.Mondjuk MP3-ba és ne zárd le. Elküldenéd postai úton.Adjam a címet? Adj egy freemail címet (csak ne legyen .freemail),mondjuk yahoo (az is ingyenes). Köszi.

doncarlos
Mondjuk a yahoo-ra?

doncarlos
Sajna idebentrõl a munkahelyemrõl,a .freemail oldalak nem elérhetõek. Köszi az odafigyelést.

doncarlos
Köszi. Várom a címet,s a jelszót.

Ivan Pjodr
hát nekem freemailem van, azon 5mb a korlát, de számonként el tudom küldeni.
Tiszavasváriból vagyok, az vagy 50-60km 😞
Megnézem majd mennyit foglal, aztán lehet keresek egy netes tárhelyet, feltöltöm, aztán megadom a jelszót, és leszeded, ahogy idõd engedi.
Jó így?

doncarlos
A yahoora egyébként már 100mb-t engedélyeztek. Oda el tudod küldeni?

doncarlos
Sajna ez nem fog menni,mivel csak a munkahelyemen van net.
Ezáltal nem tudok mindíg netezni,úgyhogy jobb lenne a postai út (ha csak nem debrecen környéki vagy,mert akkor esetleg megbeszélhetnénk egy találkát).Postai út,vagy találka?

Ivan Pjodr
emil, icq van az infoban , ha a nevemre kilikkelsz.
MSN címem pedig a freemail-es,
ha van jobb netes kapcsolatod, egy msn.en elküldöm neked számonként

doncarlos
Van freemail címed? Ott tudnánk "négyszemközt" beszélni.
Az enyém [email protected] Vagy: Postai úton utánvéttel,ha felírod egy cd-re mp3-ba,vagy audióba.
Thanx.

Ivan Pjodr
dc++ on nézd meg, van original soundtrack CD forgalomban
nekem is megvan, de nemtom hogy tudnám odaadni

doncarlos
Az összes zene szerintem szenzációs benne. Nincs meg valakinek? Segítsetek légyszi'.Thanx.

kovuT
Egyébként melyik zenére gondolsz ? Elég sok van benne .

kovuT
de SG-zni tudsz ... 😊))

A DC egy fájlcserélõ program, ahor a gonosz hackerbácsik beleteszenk ilyen-olyan rossz dolgokat bizonyos fájlokba (pl. mp3), azt megosztják az interneten, és a másik óvatlan DC++ használó ember letölti azt, így sok bosszúságot csinál magának, a csúnya gonosz hackerbácsi meg jót röhög rajta, nekem ez a DC 😊

doncarlos
Nnnna.Megkérdeztem,de nekem nincs internetem,tehát nem tudok töltögetni,csak emailezni. Help me!

doncarlos
Ja a #65-ön olvastam errõl.

doncarlos
Most olvastam valami dc-rõl. Mi is ez?

doncarlos
Sziasztok! Most vagyok elõször köztetek. Sekerült-e valakinek kiszedni,vagy megszerezni a játék zenéjét? Thanx.

_Neo
Mit szólnátok egy on-line Neverhood találkozóhoz? 😊 Tudom hülyeség, csak unatkozom és gondolkozom... Ha valakinek van véleménye, az írja meg!
_Neo
kicsit pontosítanék az egeres feladványon, mert ez a segítség félreérthetõ. amikor kijön a kisegér a lyukból, a lyuk jobb oldalán áll (ha jól emléxem). Ha jobbra fordul, akkor egyértelmûen az eggyel jobbra lévõ lyuk a cél, ha balra, akkor ugyanaz a lyuk ahonnan kijött. (remélem jól emléxem)
lacibacsi
Ennyi az egész?

Én meg A3-as lapokon próbáltam levezetni a mozgás szabályait....sikertelenül...😞(

Nagyon láma vagyok.

Köszi a segítséget, estére kipróbálom...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

insp
Mindig arra mész tovább, amerre az egér a fejét a fordítja.

Üdv: insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

lacibacsi
Sziasztok!

Az egeres feladványnál elakadtam.

Hogyan kell megoldani?

Segítsetek!

Köszi

lacibacsi

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

reaper4
Téééényleg. hülye vagyok.
köszi.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Lacc
Keress rá dc-n szerintem.
reaper4
tehát senki? 😞

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nincs meg vkinek a zenéje? amit az elején írtatok link az nekem nem jön be.

please.

hen-tes
ember ez milyen gém 😊)
anno még húsz flopyhoz atták a demoját vmi dx cd-n
aztán megteccet és meglett😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

_Neo
Major! nem vagy regisztrálva, nem tudok neked privátot küldeni, másoknak meg nem akarom lelõni a poént! ha olvasod még a fórumot, akkor regisztrálj egyet és onnantól nagyon szívesen segítek ha tudok.
_Neo
Örömmel jelentem mindenkinek, van logika az egeres feladványban yeah! 😎 Amúgy megint elakadtam. 😎 A zenedoboz mögött barlangban, ahonnan kijön a szörny az elején, van a piros kis jármû. Ha végigmegyek rajta (mármint nem a spirálon, hanem jobbra egyenesen)találok egy kulcsot, de egy kicsit lejjebb a korlátnál ott hever egy videórészlet. nekem az hiányzik már csak és nem tudom hogy lehet felszeni. Hogy lehet eljutni oda? Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud, met már nagyon szeretném befejezni!
plas
Szerintem menni fog XP alatt, de az ISO-val kellene próbálkoznod, mert a Ripben nincsenek benne a videók, meg a ZENE... ami aztán tényleg nagyon hangulatos lett...Már frankón el is akadtam benne.Majd leírom hol, ha tudtok segítsetek.. Kemény 5Mb-ot foglal el a winchibõl fullos telepítés után😊))

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Dynamic
Megy ez XP alatt?Mert nekem szarik elindulni(rip verzió).
Végre visszaszereztem én is a cd-s verziót!!!!!!!!!!
Majd megpróbálom valahova feltenni.

plas
file:///D:/let%F6lt%E9s/never4.jpg
file:///D:/let%F6lt%E9s/never5.jpg
file:///D:/let%F6lt%E9s/never2.jpg
NeVeRhOoD

[HUN]PAStheLoD
hát nekem megvan 😊
de amúgy DC.. DC... DC++
jobbat sajna nem tok
esetleg valami FTP archívumban de olyat meg nem nagyon reklámoznak.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ezt még valahol meg lehet találni a neten iso-ban?
Nekem nem sikerült a nyomára bukkani.Ha valaki tud egy címet légyszi írja meg.

plas

plas
http://www.gamasutra.com/db_area/images/features/19990402/the_neverhood_small.jpg

insp
Látta már valaki boltban ezt a játékon Magyarországon? Ha igen, akkor hol? Nagyon fontos lenne, mert karácsony elõtt mindenképp meg szeretném venni!

Elõre is köszi mindenkinek a segítséget!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Tuvok

Ez a játék baromi jó volt, szerintem tök jó fejtörök voltak benne.

zaki
Direct Connect, vagy egyén filecserélõkön biztos megvan valakinek

zaki
ez melyik is volt? nem egy kalandjáték vmi gyurma figurával vagy valami ilyesmi? 😛

Hay: mail ment

Erõs idegzetûek még mindig letölthetik a zenéjét 😊

http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Neverhood/

http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Skullmonkeys/