Neverhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma feladtam a cd-t, szal ha nem kapod meg 3-4 nap múlva, akkor reklamálj 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Megkaptam... Majd jövõhéten szerdáig biztos megyek postára Netes csekkel, feladom akkor. Nem gondoltam volna, hogy lány vagy(bár lehet csak a címzett az, te nem 😊
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Tiszavasváriból vagyok, az vagy 50-60km 😞
Megnézem majd mennyit foglal, aztán lehet keresek egy netes tárhelyet, feltöltöm, aztán megadom a jelszót, és leszeded, ahogy idõd engedi.
Jó így?
Ezáltal nem tudok mindíg netezni,úgyhogy jobb lenne a postai út (ha csak nem debrecen környéki vagy,mert akkor esetleg megbeszélhetnénk egy találkát).Postai út,vagy találka?

MSN címem pedig a freemail-es,
ha van jobb netes kapcsolatod, egy msn.en elküldöm neked számonként
Az enyém [email protected] Vagy: Postai úton utánvéttel,ha felírod egy cd-re mp3-ba,vagy audióba.
Thanx.

nekem is megvan, de nemtom hogy tudnám odaadni

A DC egy fájlcserélõ program, ahor a gonosz hackerbácsik beleteszenk ilyen-olyan rossz dolgokat bizonyos fájlokba (pl. mp3), azt megosztják az interneten, és a másik óvatlan DC++ használó ember letölti azt, így sok bosszúságot csinál magának, a csúnya gonosz hackerbácsi meg jót röhög rajta, nekem ez a DC 😊

Én meg A3-as lapokon próbáltam levezetni a mozgás szabályait....sikertelenül...😞(
Nagyon láma vagyok.
Köszi a segítséget, estére kipróbálom...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Üdv: insp
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Az egeres feladványnál elakadtam.
Hogyan kell megoldani?
Segítsetek!
Köszi
lacibacsi
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
köszi.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
please.

anno még húsz flopyhoz atták a demoját vmi dx cd-n
aztán megteccet és meglett😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Majd megpróbálom valahova feltenni.
file:///D:/let%F6lt%E9s/never5.jpg
file:///D:/let%F6lt%E9s/never2.jpg
NeVeRhOoD
de amúgy DC.. DC... DC++
jobbat sajna nem tok
esetleg valami FTP archívumban de olyat meg nem nagyon reklámoznak.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nekem nem sikerült a nyomára bukkani.Ha valaki tud egy címet légyszi írja meg.
Elõre is köszi mindenkinek a segítséget!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Neverhood/
http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Skullmonkeys/

Thanx.