Neverhood
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyik legjobb kalandjáték😉
Monto: Sexárdi vagyok, amúgy tv-kábelen nyomulok itt a cégnél. Viszont nem vagyok nagy net-szakértõ, s ebbe bele tartozik az FTP ismeretek teljes hiánya is...
Azér' tudsz valami megoldást?
Azér' tudsz valami megoldást?
Mennyire gyors a neted?
Esetleg Budapesten vagy?
Esetleg Budapesten vagy?
Hi!
Volna esetleg valaki, aki akár "bármi áron" elküldeni nekünk -8 éves kisfiam meg én :-) - a Neverhood-ot CD-n?
Ha igen, írok nevet s címet. Vagy esetleg írjon a [email protected].
1 éve keresem...
Hay
Volna esetleg valaki, aki akár "bármi áron" elküldeni nekünk -8 éves kisfiam meg én :-) - a Neverhood-ot CD-n?
Ha igen, írok nevet s címet. Vagy esetleg írjon a [email protected].
1 éve keresem...
Hay
nem kell hozza cdrom...eleg ha isot toltesz es emulalod 😉 a daemon tool megfelelo eszkoz hozza
Most látom, hogy ezt már leírtam egyszer, sebaj ismétlés a tudás atyja. Ha már itt tartok, most újra elkezdenék játszani a neverhooddal (ha lenne müködöképes cd-romom) akkor abban se emlékeznék ám minden probléma megoldására.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ezt nem, ennek ez a megoldása..... kiszúrja az ember szemét az a BOBBY felirat, de mégsem törõdik vele, ez a kurva nagy trükk benne.....
Riszpekk
en ugy emlexem hogy ossze lehet a kombinaciot szedni...bar mar eleg reg volt mikor vegignyomultam. tan' ujra kellene 😉
de nem bizony 😊)))))))))))))
a gyémántok különbözõ színben törik a fényt..... neked meg kell találnod a megfefelõ színkombinációt.....
na most az egyszer elárulom, de legközelebb csak a legvégén segítek, kár lelõni a poénokat
szal oda van írva a kabin falára, hogy BOBBY
B.O.B.B.Y = Blue, Orange, Blue, Blue, Yellow
amúgy én is itt akadtam el elõször 😊))
a gyémántok különbözõ színben törik a fényt..... neked meg kell találnod a megfefelõ színkombinációt.....
na most az egyszer elárulom, de legközelebb csak a legvégén segítek, kár lelõni a poénokat
szal oda van írva a kabin falára, hogy BOBBY
B.O.B.B.Y = Blue, Orange, Blue, Blue, Yellow
amúgy én is itt akadtam el elõször 😊))
Riszpekk
Hát én az ágyuhoz való heriglifákkal szenvedtem el mig rájöttem arra a kombinációra.
Azért van olyan játék ezen kívül is amin lehet sokat röhögni(Grim Fandango, Monkey Island 3).
Talán az volt ezzel az egyetlen baj, hogy éppen a története miatt egy emberrel sem lehetett találkozni, és túlontúl nagy volt a csönd, mondhatni idézöjelbe nagyon magányosnak éreztem magam a játék során.
Azért van olyan játék ezen kívül is amin lehet sokat röhögni(Grim Fandango, Monkey Island 3).
Talán az volt ezzel az egyetlen baj, hogy éppen a története miatt egy emberrel sem lehetett találkozni, és túlontúl nagy volt a csönd, mondhatni idézöjelbe nagyon magányosnak éreztem magam a játék során.
Ezek jól fognak jönni😊) Már nagyon régen jáccottam vele, de imádtam. Azokra a bugyuta zenékre meg még mindig emléxem😊)
HA esetleg valakit érdekel itt meg vannak a zenék:
http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Neverhood/
http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Skullmonkeys/
Érdemes leszedni, agyament egy zene 😊
http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Neverhood/
http://devbiol.zoo.uwo.ca/~kvt/mp3/Skullmonkeys/
Érdemes leszedni, agyament egy zene 😊
HM csak ennyi üzenet egy király játékról ...
Mindenki órákat szenvedett az egersssel, én 17 perc után rájöttem a lényegére most már bármikor megcsinálom 30 Másodperc alatt.
Ténylegnemkészünlt folytatása ennek a játéknak?
Ismertek olyan játékot amiben ennyit lehet röhögni ?
Mindenki órákat szenvedett az egersssel, én 17 perc után rájöttem a lényegére most már bármikor megcsinálom 30 Másodperc alatt.
Ténylegnemkészünlt folytatása ennek a játéknak?
Ismertek olyan játékot amiben ennyit lehet röhögni ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Nem játszott valaki véletlenül PS-ön a Skullmonkeys-sel és a Boombots-sal? Ezt is ugyanaz a csapat fejleszette, mint a Neverhoodot.
Ha valaki játszott már vele, elmondaná, hogy milyen? És hogy miről szól?
Ha valaki játszott már vele, elmondaná, hogy milyen? És hogy miről szól?
Sajna oly kevés Neverhood fant ismerek 😞(( (legalábbis magyart. Kár.)
Sziasztok!
Most regisztráltam ide. Végre egy Nev fórum!! 😊))
A kérdésem a következõ: nem tudja vki, honnan tölthetném le a Neverhood soundtrackot? (jó, a fele már megvan, de kéne a töbi is...)
És van Nev honlapom is, akinek van kedve, nézze meg (plííízzzz!!): www.neverhood.fan-page.com
És ha vki tud vmit a zenékrõl: [email protected]
Orson }8)
Most regisztráltam ide. Végre egy Nev fórum!! 😊))
A kérdésem a következõ: nem tudja vki, honnan tölthetném le a Neverhood soundtrackot? (jó, a fele már megvan, de kéne a töbi is...)
És van Nev honlapom is, akinek van kedve, nézze meg (plííízzzz!!): www.neverhood.fan-page.com
És ha vki tud vmit a zenékrõl: [email protected]
Orson }8)
én az ágyúval szenvedtem meg benne régen.
Kár, hogy mások nem voltak vagyis végig magányosan jártuk a pályát sose találkoztunk ugy igazán senkivel. Mondjuk ez a történet miatt van, meg több munka is lett volna vele de azért kalandosabb lett volna.
Kár, hogy mások nem voltak vagyis végig magányosan jártuk a pályát sose találkoztunk ugy igazán senkivel. Mondjuk ez a történet miatt van, meg több munka is lett volna vele de azért kalandosabb lett volna.
ahhoz kepest mennyi munka volt benne nem tul sokan jatszottak vele
hatalmas buli volt anno... mennyi idõ lehetett az összes animot végigfotózgatni 😊 nagy hangulatot csinált a játéknak 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ez egy fantasztikus jatek. az elso kitatalosdi amit annyira lekotott hogy vegignyomtam
Mi ez a game?
← ElőzőOldal 6 / 6