2359
Dizájnos számgépház - de hol?
  • Punker
    ez valami vicc?
  • Mike
    és egy review az spcr-től
  • Mike
    vicc

táppal együtt 140 USD

csak ugye nem itthon
  • Mike
    most nézem, hogy táp nélkül 43k :o

prohardver
  • DanyyX
    figy, bazz nehogy má az legyen a baj, hogy hogyan kötöd be azt a rossebet. Nem birsz elvágni egy 200ft-os vezetéket?? érdekes. Akkor minek kell a led?
  • Punker
    képet nekem ez így nem mond semmit.
  • Mike
    P150-ről vélemény?
  • MacrosTheBlack
    Igen, az teccett az új Stackerban hogy levehető az ajtó, ez nagy + pont neki, de nekem a visszafogottan elegáns házak jobban teccenek. Ez szubjektív dolog.
  • Punker
    ajtós cucc nálam eleve kihúzva, de amúgy nem rossz :)
  • MacrosTheBlack
    A régi sztem szebb. Meg hasznosabb hogy egész a földig pakolhatod bele az 5.25"-es cuccokat.
  • eNiX
    na ilyen barkácsba azér nem megyek bele, gondoltam van valami átalakító
  • DanyyX
    Veszel egy táp Y-kábelt a boltban (200ft) és egyszerüen lecsiped róla az egyik továbbmenő csatlakozót. Ráforrasztasz ahova kell, leszigeteled és ennyi.
  • eNiX
    nagyon szépen köszi! remélem a "tápkábelre" gondolsz mondjuk más hasonló nincs is. mostmár csak azt tudnám h mivel csatlakoztatom...
  • Mike
    Van valakinek Antec P150-e? mennyire csendes? a vinyó felfüggesztés mennyire hatásos? tudomásom szerint ezen már zajszigetelés is van
    azért érdekel, mert ha jó, fogcsikorgatva, de kinyögöm rá a 44k-t
  • DanyyX
    A két LED-et sorba kötöd, elé teszel egy 620ohm-os ellenállást (színkód: kék-piros-barna) és világít. LED-re figyelj, hogy megfelelően legyen bekötve (anód a +, katód a GND) Onnan lehet megállapítani, hogy amelyik kivezetés a katód, ott a led hengeres pereméből van egy kis 'kiharapás', tehát egy kis egyenes oldal.

Molex csatti az az, amit a vinyóba, vagy CD meghajtóba dugsz be. Négy tűje van, középső kettő föld, egyik(piros) +5V másik(sárga) +12V.
  • eNiX
    őőő... egy képet tudnál adni a molex csatlakozóról? köszi!
    amúg van 2 db 3mm-es kék ledem, az ellenállás az 9 voltos elemre lett véve.
    elől a házon szeretném elhelyezni őket a floppy meghajtó alá
  • DanyyX
    Mondjuk a tápegység meghajtókat ellátó, molex csatlakozóinak egyikére. Lehet a +5V-os ágba is rakni, de lehet a +12V-os ágba is. Ledtől függően 10-20mA-re kell korlátozni az áramot, tehát az előtét ellenállást ehhez mérten kell kiválasztani.
  • eNiX
    és ha többet?
  • eNiX
    ha ledet akarok csatlakoztatni szépítésként a házba akkor azt hová kell?
  • Punker
    Cooler Master Stacker 830
  • JimKirk
    Az lesz, koszi!:)
  • DanyyX
    Én úgy raknám, hogy oldalsó befele, hátsó meg kifele.
  • Mike
    köszönöm az eddigi tippeket

én eddig az Antec Sonata II-t találtam
  • JimKirk
    Ebben szeretnem rendesen elhelyezni a ventiket!
  • JimKirk
    Felreertettel, en nem uj hazat keresek!:)

Most ilyen van:
  • MrPamacs
    Chieftec BA-01-est nézted már? Táppal 33 -körül már kapsz, igaz h a beslő vinyótartói nem 5,25-ök de szerintem nagyon profi.
  • JimKirk
    Csa!

Lenne egy kerdesem hozzatok! Van a hazamon ket hely a ventiknek, egy oldalt a plexiben es egy hatul, plusz a tap fent huzza ki a meleget a hazbol egy 12 centis ventivel! A kerdesem az lenne, hogy hogyan kossem be a 2 ventit, melyik merre fujja a levegot ahhoz, hogy legjobban szellozzon a hazam!

Elore is kosz!
  • Crazyn
    Coolermaster CM-Stacker

Picivel több mint 35k, de cserébe kapsz 14 5 colos helyet, és tartozik hozza egy belso "fiok" ami 3 helyet foglal és 3 vinyó fér benne és gumitalpakkal rögzithető ,és hidd el megéri a pénzét.
  • Mike
    lehet, hogy nem ide kéne, de ez az egyik legnagyobb házas topik

szal nekem egy olyan ház kéne, ami kb. annyira zajos mint a hp d330-asok
    a legjobb az lenne, ha a belső vinyótartó is 5,25"-ös lenne, hogy lehessen bele jó nagy gumitappancsokat tenni arezgés ellen
    csendes táp
    csendes ventik
    zajelnyelés (akár különböző szivacsokkal is)
    és max 30-35k

ötletek?

ja és nekem nem kell csilivil villogás, inkább legyen egyszerü és visszafogott, vagy elegáns
  • Punker
    tudod ha valaki már százezreket ölt egy gépbe hogy meglegyen a teljesítmény akkor úgy van vele hogy legyen szép is legalábbis neki tetsző.
  • Gabesz amd64
    de venni kell egy csicsás házat is ha már a teljesitmény megvan
  • TRDaniel
    Hmm..

Szuper csicsás házak :) Nekem azért még mindig a teljesítmény dukál, nem a külső;-)
  • MrPamacs
    Tettem fel uj rácsokat a weblapra, ha gondoljátok nézzétek meg.
  • Gabesz amd64
    most vettem észre,hogy ott felül a "csőnél" nincs is kivágás.

az csak egy dísz :(

de felülre a táp mellé(ha jól látom)winyokat lehet berakni.
    Nálad is lehet?
  • Gabesz amd64
    nagyonjó ház
  • Punker
    hát ja, gyakorlatilag az ajtó változtatással rögtön új házat dobtak piacra :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    De pöpec, mert az ajtót lelehet róla operálni, aztán máris varázsoltunk magunknak egy Armor kuckót

Itt mutatja be 3dGameMan videójának a végefelé.
  • Punker
    2*12 (led) + 2*9 (9-eseket ki se próbáltam, az egyik a tápnál van gyárilag a másikat oda rakod ahova akarod)
  • Punker
    util cd van benne, hamusnak nem jó mert műanyag :)
  • Gabesz amd64
    nem két 9-es van benne?

hát jah az csak télleg dizájnilag van ott :(
    na mindegy...
    hamutartó üt az alján(már ha valaki dohányzik :D)