2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#2038 igazából azt nem vágom miért fönnt van a kivágás rajta, nekem alul van a venti (gyárilag volt két 12-es benne + egy 8-as) és a vinyókat hűti, nem hiszem hogy bárki is legfölülre nyomná a 12-est, ajtón keresztül meg nem hiszem hogy sokat szív :) -
#2037 még most is annyi :)
5k-t ér az ajtó?pff
akkor inkább armor -
#2036 -
#2035 ugyanez a minta van a plexin, ára hogyhogy drágább mikor én vettem kb 5k különbség volt köztük. -
#2034 ha jól emléxem akkor neked nem plexis az oldala! -
#2033 épp írni akartam
szinte csak az ajtó a különbség meg az ára :((( -
#2032 Full ugyanaz mint az Armor csak az elejére rakták azt az ezüst izét, szal maradok az Armor-nál nem szeretem az ajtós házikókat :) -
#2031 na egy ilyenre fáj a fogam:TT Kandalf
-
skyrover #2030 "Az a gaz, hogy itthon brutalis arai vannak a hazaknak."
Szerintem meg nem olyan gáz, lehet találni jó árban is. pl 14k-ért lőttem magamnak egy király Raidmax-et :))) (raidmax) -
ssolitude #2029 Ha a 12cm-es venti halk,akkor nem lesz hangos a gép.A szűrővel az a baj,hogyha erős szűrő,akkor lefogja a levegőt,ha nem elég erős,akkor meg nagyon mikroszkópikus por jut be a házba,ami lehet hogy még kellemetlenebb,mint a "sima" por.Szerintem egy alapvetően poros helyen nehéz pormentessé tenni egy házat. -
izb #2028 csak egy 12cm rendszerhűtő kéne ami kifujja a levegőt a házból.
és mivel valamilyen szintü vákum alakul ki,igy a ház elejére nem is kéne venti,mert a hátsó elég lenne hozzá hogy a folyamat beinduljon.Nem?
a táp passzív igy azzal nincs gond.
a procin egy capochill van egy 500 fordulatu ventivel,igy asszem azzal sincs probléma.
Igy mennyire lenne hangos,hogyha mindenhol leszigetelném? -
ssolitude #2027 Elvileg meg lehet csinálni,de a levegő útját akkor nagyon meg kell tervezni,hacsak nem akarsz egy süvöltő gépet. -
izb #2026 szerintem tök jó.
Olyan házat elviekben lehet csinálni,amit teljesen légmentessé lehet tenni?
Gondolok itt arra,hogy a levegő a házba csak szűrőn keresztül jöhetne be,de a perifériák mellett mindenhol szigetelés lenne..
Tököm kivan azzal,hogy a belső rész 1 hónap után úgy néz ki,mint az ágy alatti terület.Porcicák mindenhol..... -
ssolitude #2025 Sajna a por nagy ellenség.Általában el lehet mondani,hogy hihetetlen kényes(nemcsak a porra,mindenre:ujjlenyomat,karc,stb...)Teljesen légmentessé nem lehet tenni,főleg azért,mert házhűtés gyak. nincs.Egy processzorhűtő,és a táp ventilátor pörög,jobbára ezek forgatják a levegőt.Xp2200+ 1,9GHz-en 48 fokos.
Vinyó azért van hanyatt,mert a tápcsatlakozók valahogy így jöttek ki jól(ha jobban megnézed,a floppy is hanyatt van..)Terveztem egy fehér ledet,ami megvilágítja az elektronikát,de ez még nincs kész.
Amugy a konfig:AMD2200+,768MB RAM,Sapphire 9600Pro,SBAudigy,Leadtek Winfast TVTuner,120GB Maxtor,Pioneer DVR106@107 + egy Realtek az otthoni hálózathoz.
Összességében egy kicsit elméreteztem a házat,és nem kis tumultus van benne. -
izb #2024 A légmentességet mennyire sikerült megoldanod?
Porosodásra értem..
Te a vinyó miért van fordítva benne? -
ssolitude #2023 kb 5000 a plexi(5mm),meg az idő amit rátöltesz.Ja és 400 darabja a kék LED-nek.Még egy-két csavar,távtartók,bizbaszok. -
izb #2022 F@sza!
Mibe kerül egy ilyen ház? -
ssolitude #2021 Saját építés: sötétben
világosban -
-
MrPamacs #2019 Csinált már valaki olyat hogy eredetileg kék ledes ventibe zöld ledet tett? Mi lett az eredmény? Képet ha lehet. -
#2018 Ja, már gondoltam rá, hogy egyedi házakat kéne gyártani, mint az Orange county Choppers -nél a mocikkal tod. Vagy megcsinálni a Pimp my ride -ot PC-vel -
#2017 Az a gaz, hogy itthon brutalis arai vannak a hazaknak.
Inkabb az ember kintrol hozza a hazakat ha megteheti, 500-550Wattos tappal mar szep hazakat kapni 14-15k forintert atszamitva.
-
zippi #2014 Sziasztok!
Van valakinek ilyen számítógép háza?
Mistral1 -
#2013 Punker: "mostanság" már találsz egy két olyan házat, amit már nem érdemes kidobni a kukába!;)
Én ezt szereztem be utóljára és teljesen elégedett vagyok vele. Ráadásul nem volt drága, jól szellőzik, jól néz ki...Ha a Codegen honlapját újra megnézed, találhatsz kb 3-4 olyan házat, amely már megüti azt a kategórát, hogy megvásárolja (külcsín&belbecs; használhatóság&dizájn)
Esetleg ott vannak az opcionális oldallapi panelek is, amik emelhetik a színvonalt. Én (már) nem írom le ezt a gyártót, amely eddig a gagyi tápokról és a tucatházakról volt híres. Gondolom próbálnak lépést tartani.
Ha nem ezt a házat használnám, akkor valószínűleg egy Aerocool (aeroengine 12 cm ventikkel), Yessico open air lenne a kiválasztott.
(Briza: oldalt/felül rácsos oldallap, venti elöl 2, hátul 1, oldalt 1, felül 1; Air duct cső, felül-alul "lábak/fogók", rejtett optikai meghajtó fedőlapok, alapban két ledes venti és 12 cm ventis táp alapban, elől két mahasfényű led, előlapi usb+hangkivezetés, oldallapok rögzítése kézzel kicsavarozható, nem kell külön csavarhúzó, könnyű) -
#2012 jól néz ki nagyon király nekem is ilyen van
-
#2011 Jo,deee igy nem az igazi.
Jobb lenne ha kaphato lenne bele átlátszo cuccok is: vinyo dvd iro alaplap stb:) -
moho jojo #2010 nem porosodik ? -
#2009 Hmm, dizájnos házak...
Én a sajátomat tudom ajánlani:
-
ozen #2008 Raidmax házak
-
DonManó #2007 miért? -
#2006 Codegen-nél jobb amúgy gagyi kategória. -
DonManó #2005 erről mit tudtok?
sztem jól néz ki.... -
LaciMaci #2004 JAAAA, oké! -
#2003 Mer ha nem mondod, hogy házat akarsz venni, és nem linkeled be az aerocool oldalát akkor nemigazán fogok nekiállni házat nézegetni. -
LaciMaci #2002 Mér köszönhetdnéd nekem? Te tudtad összerakini nem én! -
#2001 Összeraktam.
Naggyon ISTENSÉG!
Ezt részben neked köszönhetem, szal thx! -
zero_cool51 #2000 tudtok segiteni?
van valakinek Aerocool Aeroengine Jr. háza?
nem tudok pár kábelt beazonosítani.
olyanok vannak, hogy:
Ground (2x)
Mic In
Mic Bias
Spkout L
Spkout R
Return L
Return R
ezeket hova kell dugni? -
LaciMaci #1999 Nem mondod hogy nem bírod összerakni? -
#1998 Megvan a kis ACRYLCLEAR II+.