2359
Dizájnos számgépház - de hol?
-
#2119 Nincs is jogosítványom :-))) Amúgy a gép kb. 280.000- volt . Ennek a felét a használt gépem állta. -
#2118 akinek 600k-s bicaja 400k-s gépe van, és biztos van valami kocsid is az miller :)
egyébként meg nem szégyen az :))) -
#2117 Hi
Nem vagyok miller csak jó helyen vásárolok , jó időben .
Chieftec Bravo torony BA01BBBL , de ebbe nincs táp . -
alakulat #2116 Hi!
Segítséget kérnék tőletek...Szeretnék egy dépházat.
Mit ajánlotok 20.e HUF -ig ?????
Fontos a jó beépíthetőség - azaz viszonylag nagy tér belül. Jó legyen a szellőzése.
Előre is köszi.
-
#2115 hat hogy a geptol fuggetlen rendszer
mondjuk kulon be kell dugni a 220-ba, meg be kell kapcsolni
vagy ez hulyeseg? -
#2114 úgy konkrétan mire gondolsz? -
#2113 rendben akkor hol kérdezzem? ez is dizájn nem? -
izb #2112 2 dolog van benne,ami talán plussz hóbort egy sima géphez képest.
na az a 2db 6800-as és más semmi. -
#2111 Lol! -
#2110 ja bocs nemtuttam, hogy miller vagy :DDD -
#2109 Ahoz képest nem igazán volt drága mert nem egyben vettem meg .
Az pedig , hogy megérte-e ...... ?
Vehetsz autót , vagy akár egy kerékpárt kifizeted az árát kijössz a boltból már nem annyit ér . És ez igaz sok minden másra is . Amúgy van kerékpárom is közel 600.000- Ft értékben .
-
#2108 sajnos en pl. ha megfeszulok se tudok neked erdemi valaszt adni, mivel eletemben egy led nem villogott a gepemen (a hdd leden kivul) -
#2107 mennyi penz volt mindez? es szerinted erdemes volt rakolteni ennyit?
mondjuk regen a 90-es evek kozepen midnen penzemet elnyelte a pc, azota talaltam fontosabbat is, pl. bicaj, dvd :)))) -
#2106 En emg egy Antec P150-et vettem, es csak remenykedem benen hogy jo :D -
#2105 es minek az led? es miert az alaplapra kotod? kosd vmi kulonallo rendszerre, az ugy nem jo? -
#2104 csinald meg cserelhetore
lehet hogy most tetszik, de lehet, hogy kesobb utalni fogod, vagy a haverok fognak huzni az Olsen ikrekkel
egyebkent pedig ha mar megkerdezted, hogy meghagyd-e, akkor mar ne hagyd meg
tudod?
- mester, megteheto ez a dolog?
- persze
- biztos?
- most mar nem
-
#2103 talán ha nem itt kérdeznéd..... -
#2102 itt senkise foglalkozik mással -
#2101 Veszett módon néz ki .....
ASUS A8N SLI ; Athlon64 3200+ S939 ; 4x512MB Kingston 400 RAM ; Western Digital 250GB 8MB cache ; Samsung 200GB 8MB cache ; 40GB Maxtor ; ; Thermaltake 460W / ami sajnos kevésnek bizonyult :-) / ; 2db.Inno3D 6800GT 256MB PCI-EX VGA ; Pioneer 110D ; Asus DVD-ROM ;
Ehez kell is .... -
#2100 Én qrvára meghagynám. Tök komolyan néz ki. Lakkozd le. -
#2099 Szentem hagyd meg! -
izb #2098 Szinezd ki,és a hátteret nyomd antracitra,és lakkozd le.
Full jól fog kinézni.. -
#2097 Sőt: TT Armor 25 cm-es oldalhűtővel. Mostmár van ilyen is, csak kapni nem lehet. még^^ -
Toroco #2096 CSaó!! Szerintetek érdemes meghagyni a gépem oldalán lévő Olsen ikres rajzomat?? Le akarom fújni a házat antracitszürkére, és nem tom hogy, meghagyjam e. Kb egy hónapos munka volt megrajzolni. Szerintetek mennyire komoly??
-
#2095 Csak most vettem észre , hogy a fekete alúl látható .
Ez a második Thermaltake házam , és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Alapjában véve halk , ötletes a belső elrendezés . Ez nekem fontos mert 2 db. 6800GT van a házban amiknek kell a friss levegő :-)
Nekem 2 9cm-es és 2 12cm venti van a házban . A CPU-n egy passzív hűtő .
Mindenkinek ajánlom ...... 1 hibája van DRÁGA
-
#2094 Ez ház ..... Ha dizájnos , ha nem .
Thermaltake VA8000
-
#2093 ekkora képet linkelj! -
#2091 senki semmit?! pedig érdekelne ám a válasz.
a házventi csatlakozóján 3 "láb" van és nekem csak kettő kellene a ledhez.
megoldható? -
#2090 a házventi helyére (amúgy nincs ott semmi) nem lehet vhogy csatlakoztani? -
#2089 majd próbálkozok, addig kössz a segítséget... -
#2088 Gondolom a fogató gumik olyan drágák... -
#2087 Az a baj, hogy az a csati halott dolog, ugyanis ott az ellenállás egy darab ledre van méretezve. Kettőnek már nem biztos, hogy elég a feszültség. Ha 12V-rol hajtja akkor elég, de ha jól tudom ott 5V-ról megy a dolog. 5V-on nem nyit ki a a két led... -
#2086 na nekem volt olyan csatlakozóm amivel a hdd, power stb ledet kötik az alaplaphoz és mivel ilyen van így gondoltam rá tudok kötni egy ledet. na igen csak így a másik ki van kötve. és feltételeztem az alaplap sok "lábai" közül valamelyikre rá lehet ugyanazt kötni. ennyi!!... -
#2085 figyi, ha egy ledet be akarsz kötni egy gépbe, azt hogyan képzelted el? Anélkül hogy bármihez is hozzányúlsz? beledobod a gépházba a ledet és világít? Igen egyszerű dolog ezt megcsinálni, elmagyaráztam hogyan kell, ha nem gondoltad komolyan az egészet, akkor miért kérdezted meg? vagy csak elméletben érdekelt? Nah mind1... -
#2084 én is arra gondoltam -
#2083 tudod mit? még megadnám érte azt a 140-180 USD-t ha tenyleg jo
de hogy a magyaroknak van pofajuk tap nelkul is joval dragabban adni -
#2082 átalakítóra gondoltam csak, amúgy dizájnnak kell, nem feltétlenül akarom a kábelt elvágni, nem vagyok otthon a fizikában :(
máskor a hdd töltés jelző helyére sikerült bekötni egyet, azt gondoltam állandóra kéne -
#2081 az ára durva. -
#2080 hát akkor inkább egy Kandalf ház -
#2079 ???